اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد آی سی 34063 (DC 2 DC Converter)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد آی سی 34063 (DC 2 DC Converter)

MC34063 واسه مدارهای کوچولو (جریان زیر 500mA ) خیلی خوبه , اما اگه ریپل و پایداری ولتاژ خروجی
    برات مهمه با همین UC384X ببندی بهتره.

چون پاسخ رگولاتورهای مد جریانی (مثل UC384X ) میرای شدید یا بحرانی هستش , در حالی که پاسخ رگولاتورهای مد ولتاژی ( مثل MC34063 ) نوسانی میرا شونده (تولید ریپل در خروجی) هستش.
    در واقع تو مسیر پیشرو تابع تبدیل رگولاتورهای PWM مد جریانی , سیگنال کنترل تولیدی با جریان شارژ کننده سلف هم بستگی داره , در حالی که تو مد ولتاژی اینطوری نیست و سیگنال کنترل switch تا زمانی
    که ولتاژ به حد خودش نرسیده اعمال میشه. ( این امر در مد ولتاژی در لحظات تغییر بار یا در لحظات اولیه اتصال مدار موجب میشه سلف با یک جریان هجومی بخواد شارژ بشه , که اکثر مواقع مشکلات اشباع و .. پیش میاد.)
    پس تا جئی که امکان داره از مد جریانی استفاده کنید.
    آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

ام سلام :rolleyes:

فرید خان من بطور کامل گیچ شدم!

با این ای سی UC3845 هنوز موندم و حوضم اون MC34063 که فقط ریپل داره و به قول شما زیر 500 میلی خوب جواب داد و لی من حد اقل 3 تا آمپر رو میخام :rolleyes:

یه شماتیک جمع و جور که زیر دیپلم هم بتونه ببنده پیدا نکردم شما دارید احیانن قزض بدید :biggrin:

ورودی 13 ولت ( باطری ماشین)

خروجی 24 ولت 4 آمپر

سپاس فراوان

دیدگاه

ای بابا تو همین صفحه هستش خوب.
        هم شماتیکش اون بالا هستش , هم تحلیلش رو میبینی که 3 آمپر ریپل پائینی داره.
        مهم ترین جای کار , همون سلف هستش , ه خودت میتونی بسازی , هم میتونی بخری.
        صفحه های قبلی رو ببینی , خیلی بحث شده راجع به ساختن سلف توسط دوستان.
        حاضریش رو هم میتونی بگیری ( تو جریان های بالا ( بیشتر از 2*4) آمپر نباید به اشباع بره)
        چون موجب اتصال کوتاه و عدم تحویل ولتاژ مورد نظر میشه.
        آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

باسلام!
          اگر بخواهیم 12ولت مثبت را به منفی تبدیل کنیم ،میتونیم از 34063 استفاده کنیم؟چطوری؟ از این ولتاژ منفی 500میلی آمپر جریان مکشیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen380011
            باسلام!
            اگر بخواهیم 12ولت مثبت را به منفی تبدیل کنیم ،میتونیم از 34063 استفاده کنیم؟چطوری؟ از این ولتاژ منفی 500میلی آمپر جریان مکشیم
            آره تو دیتا شیتش یه مدار داره ولی این آی سی بدرد جریان بالا نمیخورها! زیر 500 میلی

دیدگاه

با تشکر
              پیشنهادتون برای جریان بالا چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen380011
                با تشکر
                پیشنهادتون برای جریان بالا چیه؟
                همین UC3845 رو همه دنیا قبول دارن ولی هیج مدار درستی ازش ندارم! خودم خریدمش ولی هنوز نتونستم بسازمش! :cry:

دیدگاه

سلام

این UC3845 رو میشه مستقیم به موسفت وصل کرد؟ تو دیتا شیتش نوشته HIGH CURRENT TOTEMPOLE OUTPUT این یعنی میشه یا من اشتباه میکنم؟ :rolleyes:

دیدگاه

بلی میشه , اون عبارت هم که پیدا کردین نشاندهنده همونه.
                    اگه یادتون باشه تو خروجی MC34063 چون توتم پل نبود و تنها یه دارلینگتون ساده بود نمیشد ماسفت رو بهش متصل کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farid-a
                      بلی میشه , اون عبارت هم که پیدا کردین نشاندهنده همونه.
                      اگه یادتون باشه تو خروجی MC34063 چون توتم پل نبود و تنها یه دارلینگتون ساده بود نمیشد ماسفت رو بهش متصل کرد.
                      من یه UC3845 آ‌خریدم! یکی بهم گفت این یه آی سی 50% ماکسیمم Duty Cycle ش بیشتر نیست و ممکنه بکارت نیاد این موضوع درسته؟ :angry:

در ضمن این ای سی mc34063 رو منفجر کردم! :biggrin: باورتون میشه!؟ همین که مقاومت فیدبک رو اشتباهی بجای 10 کیلو 1 کیلو گذاشتم 2 تا صدای انفجار اومدو بوم طرفای پایه امیتر آسی یه تیکه ازش اندازه 1 چهارم عدس پرید هوا :biggrin: این آی سی بدرد همون منفجر کردن میخوره :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx

من یه UC3845 آ‌خریدم! یکی بهم گفت این یه آی سی 50% ماکسیمم Duty Cycle ش بیشتر نیست و ممکنه بکارت نیاد این موضوع درسته؟ :angry:

در ضمن این ای سی mc34063 رو منفجر کردم! :biggrin: باورتون میشه!؟ همین که مقاومت فیدبک رو اشتباهی بجای 10 کیلو 1 کیلو گذاشتم 2 تا صدای انفجار اومدو بوم طرفای پایه امیتر آسی یه تیکه ازش اندازه 1 چهارم عدس پرید هوا :biggrin: این آی سی بدرد همون منفجر کردن میخوره :mrgreen:
                        ای ول . صداش زیاد بود ؟ اگه صدا مداش زیاد باشه حتما به درد 4 شنبه سوری می خوره .
                        آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
                        سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Electronics Boy

ای ول . صداش زیاد بود ؟ اگه صدا مداش زیاد باشه حتما به درد 4 شنبه سوری می خوره .
                          [/quote]

نه بابا داشتم کور میشدم ولی قلبم تالاپ تالاپ میکرد :icon_razz: شاید بدرد بخوره!

دیدگاه

فروشنده درست گفته , اگر بخواهین STep Up ببندین
                            و ولتاژ دوبرابر ورودی رو لازم دارین شایدبدرتون نخوره , چون رابطه ولتاژ خروجی به ورودی برابر هستش با :
                            کد:
                            1/(1-D)
                            که D همون مقدار Duty Cycle هستش که تو UC3845 که 1/2 هست , شما حداکثر دو برابر Vin رو میتونی تو خروجی داشته باشی.
                            بهتره که از UC3843 استفاده کنی که Duty Cycle اش میتونه تا 100 درصد بالا بره.

دیدگاه

البته تو اون بالا کد رو برعکس انداخته
                              اینه درستش :
                              1 تقسیم بر ( یک منهای D)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farid-a
                                فروشنده درست گفته , اگر بخواهین STep Up ببندین
                                و ولتاژ دوبرابر ورودی رو لازم دارین شایدبدرتون نخوره , چون رابطه ولتاژ خروجی به ورودی برابر هستش با :
                                کد:
                                1/(1-D)
                                که D همون مقدار Duty Cycle هستش که تو UC3845 که 1/2 هست , شما حداکثر دو برابر Vin رو میتونی تو خروجی داشته باشی.
                                بهتره که از UC3843 استفاده کنی که Duty Cycle اش میتونه تا 100 درصد بالا بره.
                                پس برای من بدک هم نیست! چون برق ماشین 13.5 ولته و من فقط 24 ولت میخام! یعنی یکمم زیادتره! درست گفتم؟ :rolleyes:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X