اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
حل مشکل صدا دادن پاور سوئیچینگ
Collapse
X
-
پاسخ : حل مشکل صدا دادن پاور سوئیچینگ
نوشته اصلی توسط yasinshop نمایش پست هابرای قسمت خروجیه
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست هاچه جور پاوریه که توی خروجیش خازن 50 ولتی داره ؟ مال کامپیوتره یا چیز دیگس ؟ اگه خازن صافی پاور کامپیوتر یا پرینتره مشکلی نداره . ولی اگه مال چیز دیگس باید ببینی پروتکت اتصال کوتاه داره یا نه .برای قسمت VSB پاور کامپیوتر هستش .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط yasinshop نمایش پست هابرای قسمت VSB پاور کامپیوتر هستش .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست هاvsb صافی نیست . باید همون 50 ولت 1 میکرویی بزاری . برای اینکه از اون قسمت فیدبک پروتکت نداره . نباید خازن بیشتر بزاری . حالا یه کم بیشتر عیبی نداره ولی نه دیگه 10 برابر بیشتر . ممکنه یه دیود زنری رو بسوزونه.
دیدگاه
-
سلام
من هم یک مشکل مشابه دارم
یک پاور 24 ولت 10 آمپر برای تعمیر آورده اند. حدود 30 ثانیه صدای خرخر میکنه و صوت جرقه می کنه بعد صدا کمکم تیز میشه و بعد هم قطع میشه توی این 30 ثانیه خروجی پاور حدود 12ولته اما بعد از قطع شدن صدا خروجی 24 ولت درست میشه . خازن های خروجی رو عوض کردم نو گذاشتم اما درست نشد تمام برد رو دوباره لحیم کاری کردم لطفا کمکم کنیدکاروان رفت و تو در خواب و بیابان در پیش کی روی ؟ره زکه پرسی؟ چه کنی؟ چون باشی؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط delester lemooee نمایش پست هاسلام
من هم یک مشکل مشابه دارم
یک پاور 24 ولت 10 آمپر برای تعمیر آورده اند. حدود 30 ثانیه صدای خرخر میکنه و صوت جرقه می کنه بعد صدا کمکم تیز میشه و بعد هم قطع میشه توی این 30 ثانیه خروجی پاور حدود 12ولته اما بعد از قطع شدن صدا خروجی 24 ولت درست میشه . خازن های خروجی رو عوض کردم نو گذاشتم اما درست نشد تمام برد رو دوباره لحیم کاری کردم لطفا کمکم کنید
اگه هست خازن تغذیه ای سی رو تعویض کنید ۴۷ یا ۴.۷ میکرو ۵۰ولت باید باشه ب احتمال زیاد مشکل برطرف شهزرد است ک لبریز حقایق شده تلخ است که با درد موافق شده
عاشق نشدی وگرنه می فهمیدی پاییز بهاری است ک عاشق شده
دیدگاه
-
سلام یه تغذیه 12ولت سویچینگ دارم کل مدارو شخم زدم یسری خازنو رو عوض کردم ولی درست نشد حالت سویچ زنی ترانزیستور پاورش جوریه که ولتاژ میاد در لحظه و میره میاد میره صدا ویز ویزم باهاش میادو میره ترانزیستور با زنرها عوض کردم نشد بنظرتون احتمال داره از ایسی کنترل ترانزیستور پاورش باشه یا مشکل جای دیگس ممنونم اساتید راهنمایی کنن
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه