اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر رسیور . و مشکلات شایع آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درود
    ولتاژ ها را زیر بار (وقتی دستگاه روشن است و یک کانال برای نمایش انتخاب شده) چک کرده اید؟ ولتاژ 24 ولت بیش از اندازه زیاد است مدار آنرا دنبال کنید ببینید دیود زنر برای تثبیت آن در مدار وجود دارد؟ اگر هست ببینید سالم است یا خیر. سایر عناصر تامین کننده این ولتاژ را بررسی کنید.

دیدگاه

سلام خدمت عزیزان
      رسیور من هانی استار
      موقع روشن شدن ۵ دقیقه طول می‌کشید تا سیگنال برقراربشه اونم فقط شبکه های ایران شبکه های اونور و کلا نمیگیره
      الان چند روزیه همون ایران رو هم نمیگیره چراغ سبز روشن نمیشه یه صدای اوووویی هم میومد
      ممنون میشم راهنمایی کنین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alikbr نمایش پست ها
        سلام خدمت عزیزان
        رسیور من هانی استار
        موقع روشن شدن ۵ دقیقه طول می‌کشید تا سیگنال برقراربشه اونم فقط شبکه های ایران شبکه های اونور و کلا نمیگیره
        الان چند روزیه همون ایران رو هم نمیگیره چراغ سبز روشن نمیشه یه صدای اوووویی هم میومد
        ممنون میشم راهنمایی کنین
        با درود فراوان
        مشکل از خازن های قسمت ثانویه برد منبع تغذیه رسیور هست که باید تعویض بشه،با تعویض خازن ها مشکل به طور کامل بر طرف میشه.سعی کنید از حازن های تایوانی با کیفیت استفاده کنید که مجدد نیاز به تعویض نداشته باشید..
        موفق و پیروز باشید

دیدگاه

ممنون از پاسخ اون میشه محل دقیق خازن ثانویه رو بگین

دیدگاه

ممنون از پاسخ اون میشه محل دقیق خازن ثانویه رو بگین
            با درود فراوان خدمت شما دوست گرامی
            در عکس میتوانید خازن های قسمت ثانویه رو ببینید با دایره مشکی مشخص شده،و لطفا جهت تشکر بر روی دکمه ی تشکر پایین هر پست کلید کنید.
            موفق و پیروز باشید...

دیدگاه

سلام هر چهارتا خازن و تعویض کنم اونی که مشکیه چیه اونم باید عوض کنم

دیدگاه

سلام هر چهارتا خازن و تعویض کنم اونی که مشکیه چیه اونم باید عوض کنم
                درود
                شما اول باید ولتاژ گیری کنید دو سر خازن ورودی باید حدود 310 ولت داشته باشید. اگر زیر 290 ولت بود آنرا تعویض کنید. در خروجی باید ولتاژ خروجی را وقتی رسیور روشن است بگیرید و باید ولتاژ ها دقیق باشند در غیر اینصورت خازن مربوط به همان ولتاژ را تعویض کنید. بعضی ها هم چون میخواهند روزه شک دار نگیرند تمام خازنهای الکترولیت را تعویض میکنند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X