اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر رسیور . و مشکلات شایع آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر رسیور . و مشکلات شایع آن

سلام ممنون از توجه تون , ببخشید لطفا با توجه به تصاویر زیر اگر میشه من رو راهنمایی کنید تا کدوم خازن ها رو باید عوض کنم؟
    راستی کاربرد CTI اصلا چی هست آیا لازمه وجودش در برد ؟ من با اهم متر اندازه گرفتم ولی هیچ ولتاژی نشان نداد!

[ نمای کلی از برد ]

[ قسمتی از برد که سیاه شده است به مرور زمان ]

[ قسمتی از برد که مرور زمان سیاه شده است ]

آیا بنظرشما خازن ها رو عوض کنم مشکل حل میشود ؟
    جدیدترین ویرایش توسط Mahdimazloome; ۲۲:۰۵ ۱۴۰۲/۰۲/۱۱.

دیدگاه

سلام
      دقیق نمیدونم ، ولی فکر کنم ی رابط برقرار کننده ارتباط بین برد اصلی باشه، مثلا از پاور یا برد اصلی سیگنال میده، راستش با حرارتی که برد شما دیده بنظرم باید دقیق تر بررسی بشه ، بازم اساتید تجربه دارن عکس گذاشتید راهنمایی میکنند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdimazloome نمایش پست ها
        سلام ببخشید من یک رسیور آی کلاس مدل k9k9 HDMI PVR دارم که اکثرا روی چراغ قرمز می مونه!
        ولی با چند بار روشن و خاموش کردن کلید پاور اون بعضی اوقات بالا میاد و لود میشه ، خازن ها رو برسی کردم از لحاظ ظاهری سالمن ولی برد تغذیه سیاه شده بسدت در قسمت آیسی سوعییچ و سوالم اینه که میشه با یه برد مشابه تعویض کرد برد پاور رو ؟
        راستی اون بخشی از خروجی های پاور که سیم ها با ولتارهای مختلف نوشته منظور از CTL چیه؟ که بعد رو برد رسیور نوشته 5V_CTL ؟؟؟؟
        آیا میشه با یه پاور دیگه که 5V داره وصلش کنم بهش یا نه این CTL مال چیه؟
        با تشکر ممنون میشم جوابم رو سریع بدید چون میخوام یه برد پاور بخرم.خسته شدم از بس برد پاور خود دستگاه رو هی چک کردم
        سلام
        در پاور رسیورها در حالت خاموش بودن رسیور همه ولتاژها توسط پاور ایجاد شده ولی برندهای بهتر از پاورهای بهتر که کنترل ولتاژ دارند استفاده میشه که در این پاورها فقط 5 ولت ایجاد شده وقتی رسیور استارت میشود 5 ولت CTL زمین شده و صفر میشود در این حالت تمام ولتاژها ایجاد میشوند

دیدگاه

سلام خازن های خروجی و همین خازن که توی تصویر هست رو عوض کنید درست میشه.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام ممنون از توجه تون , ببخشید لطفا با توجه به تصاویر زیر اگر میشه من رو راهنمایی کنید تا کدوم خازن ها رو باید عوض کنم؟
          راستی کاربرد CTI اصلا چی هست آیا لازمه وجودش در برد ؟ من با اهم متر اندازه گرفتم ولی هیچ ولتاژی نشان نداد!

[ نمای کلی از برد ]

[ قسمتی از برد که سیاه شده است به مرور زمان ]

[ قسمتی از برد که مرور زمان سیاه شده است ]

آیا بنظرشما خازن ها رو عوض کنم مشکل حل میشود ؟
          سلام خازن های خروجی و همین خازن که توی تصویر هست رو عوض کنید درست میشه.

دیدگاه

سلام ببخشید من یک رسیور آی کلاس مدل k9k9 HDMI PVR دارم که اکثرا روی چراغ قرمز می مونه!
            ولی با چند بار روشن و خاموش کردن کلید پاور اون بعضی اوقات بالا میاد و لود میشه ، خازن ها رو برسی کردم از لحاظ ظاهری سالمن ولی برد تغذیه سیاه شده بسدت در قسمت آیسی سوعییچ و سوالم اینه که میشه با یه برد مشابه تعویض کرد برد پاور رو ؟
            راستی اون بخشی از خروجی های پاور که سیم ها با ولتارهای مختلف نوشته منظور از CTL چیه؟ که بعد رو برد رسیور نوشته 5V_CTL ؟؟؟؟
            آیا میشه با یه پاور دیگه که 5V داره وصلش کنم بهش یا نه این CTL مال چیه؟
            با تشکر ممنون میشم جوابم رو سریع بدید چون میخوام یه برد پاور بخرم.خسته شدم از بس برد پاور خود دستگاه رو هی چک کردم
            درود،
            اگر. اطمینان دارید برد تغذیه مشکل دارد، معمولا در اینچنین موارد با تعویض آیسی سویچینگ
            مشکل حل میشود، کیفیت برد تغذیه های جایگزین چندان خوب نیست.
            معمولا این مشکل ناشی از مشکلات آیسی فلش میباشد‌.

دیدگاه

با سلام من امروز برد تغذیه رو بردم برای تعمیر , تعمیرکار چند خازن رو عوض کرد و در تست مشکل دستگاه تا الان حل نشده
              ولی متاسفانه من بهش گفتم همه رو عوض کند.اما بنا به تشخیصش مشکلی بقیه نداشتند با تست مولتی مترش
              امیدوارم فردا ببرم بتونه درستش کنه :(
              راستی ببخشید دوستان یک سوال آیا باید دقیقا از همون رنگ خازن جایگزین کنه تعمیرکار چون از دوستی شنیدم که میگفت باید دقیقا با همون رنگ خازن تعویض بشه مگرنه روی چراغ قرمز میمونه و دستگاه بالا نمیاد ! آیا این ادعا درسته. چون دقیقا باهمون ظرفیت و ولتاژ و ... برام عوض کرد فقط یکی رو قرمز نداشت سیاه برام گذاشت.

راستی کسی میدونه چرا USB شناسایی نمیشه تا بتونم فریمورش رو بروز کنم ؟ :(

[ تصویر برد بعد از تعویض 4 خازن ]

راستی بنظر شما دیودها رو هم عوض باید بکنم؟ چون دوستی که مشابه این برند رسیور رو داشت بهم توصیه کرد عوض شون کنم بنظرشما تعویض کنم؟
              جدیدترین ویرایش توسط Mahdimazloome; ۲۳:۱۰ ۱۴۰۲/۰۲/۱۲.

دیدگاه

با سلام من امروز برد تغذیه رو بردم برای تعمیر , تعمیرکار چند خازن رو عوض کرد و در تست مشکل دستگاه تا الان حل نشده
                ولی متاسفانه من بهش گفتم همه رو عوض کند.اما بنا به تشخیصش مشکلی بقیه نداشتند با تست مولتی مترش
                امیدوارم فردا ببرم بتونه درستش کنه :(
                راستی ببخشید دوستان یک سوال آیا باید دقیقا از همون رنگ خازن جایگزین کنه تعمیرکار چون از دوستی شنیدم که میگفت باید دقیقا با همون رنگ خازن تعویض بشه مگرنه روی چراغ قرمز میمونه و دستگاه بالا نمیاد ! آیا این ادعا درسته. چون دقیقا باهمون ظرفیت و ولتاژ و ... برام عوض کرد فقط یکی رو قرمز نداشت سیاه برام گذاشت.

راستی کسی میدونه چرا USB شناسایی نمیشه تا بتونم فریمورش رو بروز کنم ؟ :(

[ تصویر برد بعد از تعویض 4 خازن ]

راستی بنظر شما دیودها رو هم عوض باید بکنم؟ چون دوستی که مشابه این برند رسیور رو داشت بهم توصیه کرد عوض شون کنم بنظرشما تعویض کنم؟
                سلام
                بنظرم بسپارید به دست تعمیرکار و اصرار به تعویض قطعه ای نکنید

دیدگاه

سلام ببخشید من دستگاه رو به تعمیرکار نشون دادم ، در بررسی هر دو برد تغذیه و برد اصلی بعد از بهبود ولتاژ تغذیه تشخیص عیب در آیسی فلش داد و گفتن ببرم برای پروگرام آیسی !
                  میخواستم بپرسم ممکنه از آیسی باشه چون من بعد اینکه چندبار دکمه پشت رسیور رو خاموش و روشن میکنم به سختی بالا میاد. آیا ممکنه از آیسی ۸ پایه ( آیسی اصلی اش که کنار cpu بزرگ ) باشه ؟؟؟؟
                  آخه اگه مشکل داره پس چرا بعد چندبار قطع و وصل کردن ولتاژ بالا میاد؟؟؟
                  لطفا راهنماییم کنید

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید ، من رسیور رو دادم پروگرام هم کردن و حتی خازن های معیوب و شبه انگیز رو هم تعویض کردن اما همچنان باید با دکمه خاموش و روشن آنقدر بازی کرد تا بالا بیاد دستگاه.

فقط من یک سوال داشتم دوستان کسی نمیدونه چرا وقتی دستم رو روی cpu نگه میدارم برای چی مشکلش به کلی حل میشه؟ ولی خب دستم خیلی زود میسوزه !
                    کسی پیشنهادی نداره یا علت این مورد رو نمیدونه لطفا کمکم کنید چندجا بردم ولی نتونستن مشکلش رو حل کنن ، usb فلش رو هم نمیشناسه :(

دیدگاه

سلام
                      احتمالا نیاز به ریبال داره، یعنی سی پی یو در میاد دوباره مونتاژ میشه، با توجه به قدیمی بودن رسیور هزینه نمیصرفه، داغ کردن سی پی یو هم عادی هست

دیدگاه

باسلام و درود فراوان. ی رسیور استارایکس 98 سوپر دارم که بچه ام گوشیش به یواسبی رسیور وصل کرده و رسیور کلا خاموش شده دستگاه هیچی نشون نمیده بطور کل خاموش شده چ ایسی یا دیودی یا چیزی از پاوور عوض کنم روشن شه متشکرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliebadi33 نمایش پست ها
                          باسلام و درود فراوان. ی رسیور استارایکس 98 سوپر دارم که بچه ام گوشیش به یواسبی رسیور وصل کرده و رسیور کلا خاموش شده دستگاه هیچی نشون نمیده بطور کل خاموش شده چ ایسی یا دیودی یا چیزی از پاوور عوض کنم روشن شه متشکرم
                          سلام
                          ممکنه رگولاتور بخش usb , سوخته باشه، یا ممکنه از پاور باشه ، با حدس و گمان نمیشه گفت مشکل چی میتونه باشه، و اینگه اگه برد اصلی باشه اکثر قطعات smd هستند بدید تعمیرکار بنظرم بهتره، اگه مولتی متر دارید از پاور شروع کنید ولتاز گیری کنید

دیدگاه

درود، در چنین شرایطی آیسی سویچینگ برد پاور میسوزد،
                            برای مثال SD6834 .

دیدگاه

سلام
                              من یه رسیور کائون KSF-L220MHX دارم که روشن نمیشد. وقتی دستگاه رو باز کردم، چهار تا از ترانزیستورهای پنل hfeشون یک سوم شده بود که تعویضشون کردم. یک ترانزیستور (A643) پشت خروجیهای AV ترکیده بود که تعویض کردم. ترانزیستور SMD مقابل همون A643 هم سوخته بود (R24) که تعویض کردم. آیسی فلش رو با پروگرامر برنامه زدم. الان وقتی به برق میزنم، پنل روشن میشه ولی یا ۴ تا ۸ نشون میده یا ۴ تا حرف نامفهوم. دکمه ‌پاور کار نمیکنه.
                              ضمنا خروجی تیونر، 160 میلی ولته.
                              همچنین آیسی LNBP12A پایه یک 18 ولت و پایه دو 24 ولت داره.
                              دوستان کسی چیزی به ذهنش میرسه؟
                              متشکرم
                              [IMG][/IMG]
                              جدیدترین ویرایش توسط m_bidaar; ۲۳:۳۶ ۱۴۰۲/۰۳/۰۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m_bidaar نمایش پست ها
                                سلام
                                من یه رسیور کائون KSF-L220MHX دارم که روشن نمیشد. وقتی دستگاه رو باز کردم، چهار تا از ترانزیستورهای پنل hfeشون یک سوم شده بود که تعویضشون کردم. یک ترانزیستور (A643) پشت خروجیهای AV ترکیده بود که تعویض کردم. ترانزیستور SMD مقابل همون A643 هم سوخته بود (ٔ24) که تعویض کردم. آیسی فلش رو با پروگرامر برنامه زدم. الان وقتی به برق میزنم، پنل روشن میشه ولی یا ۴ تا ۸ نشون میده یا ۴ تا حرف نامفهوم. کلید روشن خاموش کار نمیکنه.
                                ضمنا خروجی تیونر، 160 میلی ولته
                                همچنین آیسی LNBP12A پایه یک 18 ولت و پایه دو 24 ولت داره.
                                دوستان کسی چیزی به ذهنش میرسه؟
                                متشکرم
                                [IMG][/IMG]
                                درود،
                                اگر ولتاژ های تغذیه صحیح باشند،
                                احتمال خراب شدن فایل حافظه Flash یا نیمسوز بودن RAM وجود
                                دارد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X