اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر رسیور . و مشکلات شایع آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر رسیور . و مشکلات شایع آن

نوشته اصلی توسط arovin نمایش پست ها
    سلام رسیور k9k9 دارم کیفیت سیگنال ۲۰ درصد بود چند تا خازن۲۵ ولتی باد کرده داشت عوض کردم الان روشن میکنم کیفیت سیگنال بالاست بعد از چند دقیقه ۲۰ درصد میشه دیگه هیچ کانالی نمیگیره الان چکارش کنم
    سلام ببخشید رسیور و جای دیگه هم تست کردید با یه دیش دیگه و اینکه این افت کیفیت نوسان داره یا نه میاد میچسبه رو بیست درصد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیوانه الکترونیک نمایش پست ها
      سلام ببخشید رسیور و جای دیگه هم تست کردید با یه دیش دیگه و اینکه این افت کیفیت نوسان داره یا نه میاد میچسبه رو بیست درصد
      تست کردم تنظیم دیش مشکل نداره سیگنال هم از ۲۰ بالاتر نمیره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیوانه الکترونیک نمایش پست ها
        سلام
        یک نکته اینکه خرابی خازن فقط با حالت باد کرده اون مشخص نمیشه وقتی چند تا خازن باد کرده عوض کردید بقیه خازنهای الکترولیت باد نکرده را هم عوض کنید قطعا بعضی از آنها هم خراب هستند ولی باد نکرده اند چون از کنار پایه هاش نشتی پیدا کرده اند و باد نکرده اند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arovin نمایش پست ها
          تست کردم تنظیم دیش مشکل نداره سیگنال هم از ۲۰ بالاتر نمیره
          ببخشید چون گفتید که خازن هارو تعویض کردید و برای چند دقیقه خوب بود دوباره خراب شده احتمال قوی همون بخش تغذیه شه معمولا هم بیشترش بخاطر خرابی خازن 1000 میکرو که تو اکثریت دستگاها 10 ولتی هستش البته شماهم خازنهای دیگه ای که توی بخش تغذیه هست و چک کنید بد نیست و یه چیزی که برای خود من هم چند بار اتفاق افتاده اینکه خازن نو گرفتم چندتا نه تنها روی رسیور بلکه دستگاهای دیگه نصب میکردم میدیدم نتیجه مطلوبی نمیداد همون خازنهای نو رو تست میگرفتم میدیدم از نظر ظرفیت مشکل داره حرفم اینکه به نو بودن قطعه نمیشه اعتبار و اعتماد کرد قبل نصب حتماتست کنید منکه از هر پنج خازنی که میگیرم میبینم حداقل سه تاش مشکل داره یه بار یه خازن نو 1000 میکرو گرفتم تست کردم دیدم ظرفیتش 0 هستش برای همین هنگام خرید تستر و همراه خودم میبرم
          البته از دوستان اساتید محترم بخاطر اضحار نظرم به عنوان کوچکترین عضو پوزش میخواهم...

دیدگاه

سلام
            تشکر از همه دوستان
            جدیدترین ویرایش توسط m.amini.4835; ۲۳:۰۹ ۱۴۰۲/۰۱/۱۸.

دیدگاه

سلام
              تمام ۲۲۰ میکروها باید تعویض بشن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vrock نمایش پست ها
                سلام دوستان یه رسیور ایکلاس 9898 دارم کا کابل دیش لا پنجره گیر کرده اتصالی کرده الان سالمه ولی فقط رو هاتبرد سیگنال داره رو یاه ست و بدر سیگنال نداره کسی میتونه کمکم کنه خیلی ممنون میشم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

از دوستانی که میتونن خواهش میکنم کمکم کنن خیلی برام مهمه ممنون میشم.
                سلام دوستان وقتتون بخیر وشادی، بنده رسیور هانی استار 100دارم،جدیدا چند کانال را صاف نمیگرفت که نصاب اومد تنظیم کنه که در آخر کار بجز اینکه اون کانالها کامل قطع شدن، همه کانالهای عمودی نیز قطع شدند و ایشون فرمودن مشکل از دستگاهه و آی سی کانالهای عمودی سوخته است و بده ببرم تعمیر کنم و هرچی توضیح دادم که خودتون دیدید همه کانالها رو نشون میداد جواب دادن که دستگاه مشکل داشته و البته هزینه سنگینی هم بابت تنظیم گرفت، لطف میکنید بفرمایید علت چیه؟ و آیا دستگاه نیاز به تعمیر داره؟ ممنون از راهنماییتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بابک ح نمایش پست ها
                  سلام دوستان وقتتون بخیر وشادی، بنده رسیور هانی استار 100دارم،جدیدا چند کانال را صاف نمیگرفت که نصاب اومد تنظیم کنه که در آخر کار بجز اینکه اون کانالها کامل قطع شدن، همه کانالهای عمودی نیز قطع شدند و ایشون فرمودن مشکل از دستگاهه و آی سی کانالهای عمودی سوخته است و بده ببرم تعمیر کنم و هرچی توضیح دادم که خودتون دیدید همه کانالها رو نشون میداد جواب دادن که دستگاه مشکل داشته و البته هزینه سنگینی هم بابت تنظیم گرفت، لطف میکنید بفرمایید علت چیه؟ و آیا دستگاه نیاز به تعمیر داره؟ ممنون از راهنماییتون
                  سلام
                  ساده ترین کار تنظیم دیش و دیشگردان هست نمیدونم چ پول مفتیه مردم میدن ... بله ممکنه ، باید ولتاژ ها بررسی بشه

دیدگاه

هر چند چیزی که نصاب به شما گفته بسیار بعیده ...
                    در هر صورت ؛

تغذیه LNB با یک رگولاتور خطی متغیر توسط رسیور تامین میشه ، ولتاژ حدود ۱۲ تا ۱۴ ولت برای انتخاب آنتن عمودی ( پلاریزاسیون Vertical ) و حدود ۱۷ تا ۱۹ ولت برای انتخاب آنتن افقی ( پلاریزاسیون Horizontal ) استفاده میشه .

این رگولاتور اگر بسوزه کلا تغذیه lnb و انتخاب پلاریزاسیون نداریم .

معمولا این نوع مشکلات در دو حالت بوجود میاد :
                    آسیب دیدن نصف lnb ( پلاریزه ای که کار نمیکنه مدار تغذیه یا lna اش داخل ال ان بی آسیب دیده ) که با تعویض ال ان بی مشکل حل میشه .

مشکل نرم افزاری رسیور که اتوماتیک روی پلاریزاسیون صحیح سوییچ نمیکنه ( در اینحالت اگر وارد تنطیمات آنتن یا سیگنال بشید پلاریزاسیون رو دستی تغییر بدید سطح سیگنال پایین اون پلاریزاسیون با تغییر دستی بالا میاد )
                    در این حالت دستگاه با مستر ریست درست میشه .

برای آزمایش که مشکل کجاست ولتاژ خروجی تیونر که میشه همون ورودی ال ان بی رو اندازه گیری کنید ( نیازی نیست ال ان بی وصل باشه ) روی حالت افقی ولتاژ خروجی حدود ۱۸ ولت و عمودی حدود ۱۳ ولت بود رسیور مشکل نداره .

دیدگاه

درود،
                      در دستگاه های قدیمی ، از یک رگولاتور LM317 استفاده میشد.
                      که در صورت اتصال کوتاه شدن ، این مشکل پیش میاد.
                      بعد ها که مثلا مسئله بازدهی و تلفات ماشاالله هزار ماشاالله مهم شد،
                      از مبدل های سویچینگ ( باک یا بوست بسته به مدل دستگاه) استفاده
                      کردن که معمولا 6 پایه هستن و تقریبا نایاب. تنها راه استفاده از ماژول
                      های آماده بجای آیسی روی برد هست.
                      بهترین حالت ممکن، این هست که برد تغذیه ، ولتاژ 15 ولت و 20 ولت مجزا داشته باشه که در اینصورت مشکل با تعویض خازن صافی
                      مرتبط در برد تغذیه حل میشه.

دیدگاه

سلام وقت بخیر رسیور من مدیااستار هست و مشکلش اینه تصویرش کلا یه لحظه میره و بعد دوباره میاد البته چراغ مربوط به سیگنال قطع و وصل نمیشه اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_a نمایش پست ها
                          سلام وقت بخیر رسیور من مدیااستار هست و مشکلش اینه تصویرش کلا یه لحظه میره و بعد دوباره میاد البته چراغ مربوط به سیگنال قطع و وصل نمیشه اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید مرسی
                          سلام
                          اگه نرم افزار جدید زدی ی بار ریست فکتوری کن، ممکنه از کابل hdmi هم باشه ، رزولوشن رو بیار پایین ی تست بکن، اگه رفع نشد سخت افزاری هست باید بررسی بشه، با کابل ۳ فیش هم ی تست بگیر ببین بازم قطع و وصل داری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_a نمایش پست ها
                            سلام
                            دوست عزیز از یه کابل اچ دی با کیفیت (شیلد دار) استفاده کن مشکلت حل میشه

دیدگاه

سلام ببخشید من یک رسیور آی کلاس مدل k9k9 HDMI PVR دارم که اکثرا روی چراغ قرمز می مونه!
                              ولی با چند بار روشن و خاموش کردن کلید پاور اون بعضی اوقات بالا میاد و لود میشه ، خازن ها رو برسی کردم از لحاظ ظاهری سالمن ولی برد تغذیه سیاه شده بسدت در قسمت آیسی سوعییچ و سوالم اینه که میشه با یه برد مشابه تعویض کرد برد پاور رو ؟
                              راستی اون بخشی از خروجی های پاور که سیم ها با ولتارهای مختلف نوشته منظور از CTL چیه؟ که بعد رو برد رسیور نوشته 5V_CTL ؟؟؟؟
                              آیا میشه با یه پاور دیگه که 5V داره وصلش کنم بهش یا نه این CTL مال چیه؟
                              با تشکر ممنون میشم جوابم رو سریع بدید چون میخوام یه برد پاور بخرم.خسته شدم از بس برد پاور خود دستگاه رو هی چک کردم
                              جدیدترین ویرایش توسط Mahdimazloome; ۲۰:۵۴ ۱۴۰۲/۰۲/۱۱.

دیدگاه

سلام
                                CTl به معنی پایه کنترل هست، شما خازن های خروجی پاور رو عوض کن هزینه ناچیزی میشه، از رو ظاهر مشخص نمیکنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X