پاسخ : تبدیل جارو شارژی به سیمی
برای باطری شما با مشخصات تصویر من این دیتا شیت رو پیدا کردم
تو نمودار Discharge characteristics برای دشارژ ۱۲ امپری زمان ۱۱ دقیقه ذکر شده و دشارژ ۴ امپری حدودا ۴۰ دقیقه با توجه به متقارن نبودن تقسیم بندی های نمودار نمیشه دقیقا مشخص کرد که با چه امپری اگه دشارژ بشه بیست دقیقه طول میکشه ولی حدودا میشه گفت ۸ تا ده امپر اگه مصرف بشه بیست دقیقه بعد باطری خالی میشه یعنی ولتاژ باطری به ۵.۲۵ ولت میرسه (تقریبا همون عددی که خودتون گفتید)
ولی اینا همش حدس و گمانه شما اگه میخوای امپر مصرفی موتور رو بدونی باید عملا به کار بندازی و امپر رو ببینی .. با توجه به اینکه باطری شما اسیدیه میتونید ولتاژ ۳.۳ دو تا پاور کامپیوتر رو باهم سری کنید و ۶.۶ ولت رو بدید به موتور تا ببینید چند امپر میکشه
یه مورد هم هست که نمیدونم چقدر عملیه یا برای پاور خطر داره یا نه .. باید دوستان با تجربه جواب بدن .. شاید بشه از اختلاف ولتاژ ۱۲ ولت و ۵ ولت یه ۷ ولت جور کرد چون باطری اسیدی بعد از شارژ ۷.۲ یا ۷.۴ ولت میشه و بنابراین تفاوتی نسبت به باطری نداره .. بهتره برای احتیاط یه مقاومت ۰.۵ یا یک اهم وات بالا با ۷ ولت سری کرد این روش رو فعلا امتحان نکنید ممکنه موتور یا پاور صدمه ببینن
بعد از بدست اوردن امپر میتونید نسبت به تهیه منبع تغذیه اقدام کنید
در مورد استفاده از ترانس ۴ امپر ۱۲ ولت برای موتور ۶ ولت هیچ نظری ندارم
ضمنا
تخلیه باطری به حدی که ولتاژش زیر ۵.۲۵ ولت باشه برای باطری خطرناکه .. باطری های اسیدی ۶ ولت در ۵.۲۵ ولت میران شارژشون به صفر میرسه و نباید بیشتر از این استفاده بشن
برای باطری شما با مشخصات تصویر من این دیتا شیت رو پیدا کردم
کد:
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://datasheetz.com/data/Batteries/Lead%2520Acid/P164-datasheetz.html&ved=2ahUKEwix4emroPTjAhUP06YKHTTkBEMQFjAAegQIBRAB&usg=AOvVaw36ungeMvMWJFhJSbtK0gqA&cshid=1565300963333
ولی اینا همش حدس و گمانه شما اگه میخوای امپر مصرفی موتور رو بدونی باید عملا به کار بندازی و امپر رو ببینی .. با توجه به اینکه باطری شما اسیدیه میتونید ولتاژ ۳.۳ دو تا پاور کامپیوتر رو باهم سری کنید و ۶.۶ ولت رو بدید به موتور تا ببینید چند امپر میکشه
یه مورد هم هست که نمیدونم چقدر عملیه یا برای پاور خطر داره یا نه .. باید دوستان با تجربه جواب بدن .. شاید بشه از اختلاف ولتاژ ۱۲ ولت و ۵ ولت یه ۷ ولت جور کرد چون باطری اسیدی بعد از شارژ ۷.۲ یا ۷.۴ ولت میشه و بنابراین تفاوتی نسبت به باطری نداره .. بهتره برای احتیاط یه مقاومت ۰.۵ یا یک اهم وات بالا با ۷ ولت سری کرد این روش رو فعلا امتحان نکنید ممکنه موتور یا پاور صدمه ببینن
بعد از بدست اوردن امپر میتونید نسبت به تهیه منبع تغذیه اقدام کنید
در مورد استفاده از ترانس ۴ امپر ۱۲ ولت برای موتور ۶ ولت هیچ نظری ندارم

ضمنا
تخلیه باطری به حدی که ولتاژش زیر ۵.۲۵ ولت باشه برای باطری خطرناکه .. باطری های اسیدی ۶ ولت در ۵.۲۵ ولت میران شارژشون به صفر میرسه و نباید بیشتر از این استفاده بشن
دیدگاه