اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی در تعمیر چراغ شارژی اضطراری (از نوع مهتابی T5)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست راهنمایی در تعمیر چراغ شارژی اضطراری (از نوع مهتابی T5)

نوشته اصلی توسط Tanha7 نمایش پست ها
    پاسختان مبهم است و از آن چیزی دستگیرم نشد.

لطفاً پرسش زیر را بدون ارجاع به تاپیک دیگر، پاسخ بفرمایید:

دو سیمی که از برد این دستگاه برای شارژ باتری می‌آید را از باتری جدا کردم و به مولتیمتر وصل کردم و دوشاخه‌ی دستگاه را به برق زدم. ولتاژ دو سیم، 6.84 ولت است.

پس چرا ولتاژ دو سر باتری در هنگامی که پر است و به شارژ وصل می‌شود، نه فقط از 6.84 بالاتر می‌رود بلکه از 6.9 هم می‌گذرد و همچنان افزایش می‌یابد؟؟
    دقیقا به خاطر تاثیرات فرکانسی و هارمونیک که وجود باتری بر مدار میگذارد ، ولتاژ بیشتر نمایش داده میشود، اگر با مولتی متر دیگری ولتاژ را بسنجید، ولتاژ صحیح بدست خواهد آمد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
      درود،خوشحالم مشکلتون حل شده.
      در تاریخ 15-2-2023 به شما ایمیل زدم از نشانی‌ای که اولش se است و آخرش ri.
      آیا دیدید آن ایمیل را؟

دیدگاه

[IMG][/IMG]
        سلام دوستان کسی میدونه این دوتا مقاومت مقدارشون چقدره
        مدل casibao ca-619
        چون مقاومتاش سوخته بود از روی رنگ نتونستم تشخیص بدم
        R4 و R5
        جدیدترین ویرایش توسط Xonoko; ۱۰:۰۹ ۱۴۰۱/۱۲/۰۳.

دیدگاه

در تاریخ 15-2-2023 به شما ایمیل زدم از نشانی‌ای که اولش se است و آخرش ri.
          آیا دیدید آن ایمیل را؟
          درود، هم اکنون که صندوق ورودی را بررسی کردم، ایمیلی را یافتم که در 13 فوریه از طرف شما ارسال شد اما ایمیلی ندیدم که در 15 فوریه ارسال شده باشد.
          جواب را ارسال کردم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط Xonoko نمایش پست ها
          [IMG][/IMG]
          سلام دوستان کسی میدونه این دوتا مقاومت مقدارشون چقدره
          مدل casibao ca-619
          چون مقاومتاش سوخته بود از روی رنگ نتونستم تشخیص بدم
          R4 و R5
          درود، چه بسا بهتر بود در تاپیک تعمیر چراغ اضطراری DP-721 مطرح میکردید، اما مقدار مقاومت ها لازم نیست دقیق باشد و میتواند بین 1 تا 3.3 کیلو اهم باشد.

دیدگاه

پاسختان مبهم است و از آن چیزی دستگیرم نشد.

لطفاً پرسش زیر را بدون ارجاع به تاپیک دیگر، پاسخ بفرمایید:

دو سیمی که از برد این دستگاه برای شارژ باتری می‌آید را از باتری جدا کردم و به مولتیمتر وصل کردم و دوشاخه‌ی دستگاه را به برق زدم. ولتاژ دو سیم، 6.84 ولت است.

پس چرا ولتاژ دو سر باتری در هنگامی که پر است و به شارژ وصل می‌شود، نه فقط از 6.84 بالاتر می‌رود بلکه از 6.9 هم می‌گذرد و همچنان افزایش می‌یابد؟؟
            خوشبختانه، مدتی است که مشکل بالا رفتن ولتاژ دو سر باتری این چراغ در هنگام وصل بودن به شارژ، برطرف شده است: از 6.70 ولت بالاتر نمی‌رود؛ حتا دو روز به شارژ وصل بود اما از 6.70 ولت بالاتر نرفت. 6.70 ولت، برای هریک از سه سلول باتری این چراغ، می‌شود 2.23 ولت که برای شارژ شناور (یعنی مدام وصل بودن باتری پر به شارژ)، ولتاژ خوبی است و به باتری آسیب نمی‌زند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X