اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی در تعمیر برد یخچال سفری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست راهنمایی در تعمیر برد یخچال سفری

نوشته اصلی توسط Tanha7 نمایش پست ها
    پس از عوض کردن S8550، یکی از سه قسمت صفحه‌ی نمایش برد پنل، به‌صورت محو شروع به چشمک زدن سریع کرد و یکی از فنها لنگ لنگان میچرخید. المانها را بررسی نکردم.
    اما بدون برد پنل، ولتاژ فنها و المانها را گرفتم و ب-1 شرح داده‌ام.

دارم عکسها را تدوین می‌کنم تا برایتان بگذارم.
    آیا تصویر بزرگ زیر از پشت برد کنترل+پشت برد پنل خوب است یا عکس دیگری از پشت این دو بگذارم؟
    https://s2.uupload.ir/files/20230110_094727_01rn.jpg
    تصویر خوب است، اما اگر بزرگتر باشد بهتر است

دیدگاه

پس از عوض کردن S8550، یکی از سه قسمت صفحه‌ی نمایش برد پنل، به‌صورت محو شروع به چشمک زدن سریع کرد و یکی از فنها لنگ لنگان میچرخید. المانها را بررسی نکردم.
      اما بدون برد پنل، ولتاژ فنها و المانها را گرفتم و ب-1 شرح داده‌ام.

دارم عکسها را تدوین می‌کنم تا برایتان بگذارم.
      آیا تصویر بزرگ زیر از پشت برد کنترل+پشت برد پنل خوب است یا عکس دیگری از پشت این دو بگذارم؟
      https://s2.uupload.ir/files/20230110_094727_01rn.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
        تصاویر واضح متعددی به پست 135 افزودم. هر تصویر دیگری نیاز است بفرمایید بگذارم.
        جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۲۰:۴۴ ۱۴۰۱/۱۱/۱۹.

دیدگاه

تصویر بزرگتر از پشت هر دو قرار خواهم داد. تصویر پشت و تصویر روی برد کنترل را به پست قبلی اضافه کردم.

تصویر روی برد پنل را هم دارم آماده می‌کنم.
          اگر ترتیب شماره گذاری سوکت 5 تایی را ادامه دهیم، شماره 3 و 4
          کنترل رله هستند و شماره 5 کنترل یا واپایش فن ها.
          چیزی که مبهم است ، آیا پین 5 برای تنظیم سرعت فن ها است یا
          اینکه برای سنجش جریان کشی فن ها استفاده میشود؟

دیدگاه

اگر ترتیب شماره گذاری سوکت 5 تایی را ادامه دهیم، شماره 3 و 4
            کنترل رله هستند و شماره 5 کنترل یا واپایش فن ها.
            چیزی که مبهم است ، آیا پین 5 برای تنظیم سرعت فن ها است یا
            اینکه برای سنجش جریان کشی فن ها استفاده میشود؟
            آیا آزمایش اتصال کوتاه کردن مقاومتهای بزرگ سبز را هم انجام دهم یا نیازی نیست؟

ان شاء الله به کمک این عکسها و اطلاعات دیگری که در صورت نیاز به شما خواهم داد، پاسخ پرسشهای الف و ب-1 تا ب-3 را بدهید و بتوانید به زودی زود تعمیر دستگاه را به حول الهی کامل فرمایید.
            جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۲۱:۰۴ ۱۴۰۱/۱۱/۱۹.

دیدگاه

آیا آزمایش اتصال کوتاه کردن مقاومتهای بزرگ سبز را هم انجام دهم یا نیازی نیست؟

ان شاء الله به کمک این عکسها و اطلاعات دیگری که در صورت نیاز به شما خواهم داد، پاسخ پرسشهای الف و ب-1 تا ب-3 را بدهید و بتوانید به زودی زود تعمیر دستگاه را به حول الهی کامل فرمایید.
              قطعا آزمایش اتصال کوتاه را انجام دهید

دیدگاه

قطعا آزمایش اتصال کوتاه را انجام دهید
                اتصال کوتاه کردم و آزمایش کردم. تأثیری نداشت. برد پنل روشن شد و بوق زد و خاموش شد. و فنها خاموش شدند.

دیدگاه

اتصال کوتاه کردم و آزمایش کردم. تأثیری نداشت. برد پنل روشن شد و بوق زد و خاموش شد. و فنها خاموش شدند.
                  تا پایان هفته شماتیک مدار کنترل را رسم خواهم کرد تا در تعمیر
                  کمک کند.

دیدگاه

کمک کند.
                    سپاس فراوان

آیا فعلاً می‌توانید جواب پرسشهایی را که در پست 133، قسمت ب-1 و ب-3، مطرح کردم بدهید؟

دیدگاه

سپاس فراوان

آیا فعلاً می‌توانید جواب پرسشهایی را که در پست 133، قسمت ب-1 و ب-3، مطرح کردم بدهید؟
                      ب۱- این تنها نشان میدهد رله ها سالمند و تضمینی بر سلامت
                      دیگر قطعات نمی‌دهد.
                      ب۳-نشان میدهد که مشکل پیش آمده احتمالا بخاطر نیمسوز شدن
                      قطعه ای در برد است و قطعه مورد نظر کاملا نسوخته، بنابراین میتوان
                      نتیجه گرفت که آزمایش با مولتی متر جواب ندهد.
                      پ.ن: ترانزیستور 8550 که جایگزین کردید و ترانزیستور خود برد، C8550 بود یا S8550 ؟

دیدگاه

کامل کردن تعمیر این یخچال، مهمترین هدف ماست. اگر پاسخ دادن شما به پرسشهای زیر، از وقتی که می‌خواهید برای کامل کردن تعمیر یخچال بگذارید کم می‌کند، به آنها پاسخ ندهید.

کمک کند.
                        رسم شماتیک مدار کنترل (احتمالاً منظورتان برد کنترل است) چگونه به رفع «مشکل خاموش شدن برد پنل ( که کار دستگاه را هم متوقف می‌کند)» کمک خواهد کرد؟

ب۱- این تنها نشان میدهد رله ها سالمند و تضمینی بر سلامت
                        دیگر قطعات نمی‌دهد.
                        ب۳-نشان میدهد که مشکل پیش آمده احتمالا بخاطر نیمسوز شدن
                        قطعه ای در برد است و قطعه مورد نظر کاملا نسوخته، بنابراین میتوان
                        نتیجه گرفت که آزمایش با مولتی متر جواب ندهد.
                        پ.ن: ترانزیستور 8550 که جایگزین کردید و ترانزیستور خود برد، C8550 بود یا S8550 ؟
                        هم ترانزیستور خود برد و هم ترانزیستور جایگزین‌شده، S8550 هستند.
                        ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ

درباره‌ی آزمایش دستگاه بدون وصل بودن حسگر دما به برد پنل:

1. گفتید «نیمسوز شدن قطعه ای در برد». آیا منظورتان در برد پنل است؟

2. با توجه به این که کشیدن فیش حسگر دماست که تفاوت ایجاد می‌کند، آیا مشکل از حسگر دما نیست؟
                        جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۰:۰۶ ۱۴۰۱/۱۱/۲۱.

دیدگاه

کامل کردن تعمیر این یخچال، مهمترین هدف ماست. اگر پاسخ دادن شما به پرسشهای زیر، از وقتی که می‌خواهید برای کامل کردن تعمیر یخچال بگذارید کم می‌کند، به آنها پاسخ ندهید.

رسم شماتیک مدار کنترل (احتمالاً منظورتان برد کنترل است) چگونه به رفع «مشکل خاموش شدن برد پنل ( که کار دستگاه را هم متوقف می‌کند)» کمک خواهد کرد؟

هم ترانزیستور خود برد و هم ترانزیستور جایگزین‌شده، S8550 هستند.
                          ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ

درباره‌ی آزمایش دستگاه بدون وصل بودن حسگر دما به برد پنل:

1. گفتید «نیمسوز شدن قطعه ای در برد». آیا منظورتان در برد پنل است؟

2. با توجه به این که کشیدن فیش حسگر دماست که تفاوت ایجاد می‌کند، آیا مشکل از حسگر دما نیست؟
                          درود،
                          فایل PDF نقشه مدار:https://s26.picofile.com/file/8459698584/ys.PDF.html

دیدگاه

درود،
                            فایل PDF نقشه مدار:https://s26.picofile.com/file/8459698584/ys.PDF.html
                            سلام و تحیت
                            دست مریزاد
                            سپاس فراوان
                            ان شاء الله کشیدن این نقشه نوید کامل کردن تعمیر این یخچال به راهنمایی شماست.
                            پیروز باشید

دیدگاه

نحوه کارکرد خلاصه مدار:
                              آیسی 34063 وظیفه تبدیل ولتاژ ورودی 12-24 ولت به 9 ولت برای تغذیه رله ها و 7805 رو داره.
                              آیسی 7805 وظیفه تامین تغذیه دقیق برای برد پنل داره.
                              در صورتی که ورودی 12 ولت باشه، ترانزیستور کنار سوکت OUT1 (در نقشه Q3)غیر فعال هست و رله ها هم غیر فعال ، به همین خاطر، هر دو المان خنک کننده موازی هم قرار میگیرن.اما اگر ورودی 24 ولت بشه، دیود زنر جریان رو عبور میده و ترانزیستور Q3 فعال میشه و رله های RL3 و RL4 فعال میشن و هر دو المان با هم سری میشن.
                              ترانزیستور 9014 و 8550 وظیفه دور تند و دور کند کردن فن ها رو بر عهده دارن و از برد پنل فرمان میگیرن.
                              دو ترانزیستور 9013 باقی مانده هم وظیفه فرمان به رله های قطع و وصل المان و همچنین معکوس کردن قطب المان ها رو بر عهده دارن.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام و تحیت
                              دست مریزاد
                              سپاس فراوان
                              ان شاء الله کشیدن این نقشه نوید کامل کردن تعمیر این یخچال به راهنمایی شماست.
                              پیروز باشید
                              با توجه به نقشه مدار و تحلیل بالا، کوچک ترین نشتی در ترانزیستور ها یا عملکرد نا صحیح مدار، باعث مشکل بوق زدن و خاموش شدن دستگاه میشه.
                              با توجه به اینکه در چند پست گفتید که ولتاژ هر دو المان خنک کننده 12.7 ولت هست، نتیجه میگیریم که ترانزیستور Q3 و رله های RL3 -RL4 هرگز مشکلی ندارن و مشکل رو باید در ترانزیستور ها و رله های دیگر پیدا کرد.

این آزمایش رو انجام بدید:
                              تمام سوکت ها و فیش های دستگاه رو وصل کنید، رشته سیم شماره 3 و 4 که رابط برد پنل و کنترل هست رو قطع کنید.
                              دستگاه رو به برق بزنید و روشن کنید. اگر دستگاه روشن شد، خوشحال شید، چون مشکل جدی نیست. اما اگر باز هم بوق زد و خاموش شد،دستگاه رو از برق بکشید، دو سیم 3 و 4 رو طبق قبل بهم وصل کنید و اینبار سیم 5 رو قطع کنید و دستگاه رو برق بزنید و روشن کنید. به احتمال 90 درصد دستگاه تا الان باید روشن بشه. اما اگر مشکل پابرجا بود، مشکل از تغذیه و به احتمال کم خود برد پنل هست.
                              سپس سیم 5 رو

دیدگاه

در چند پست گفتید که ولتاژ هر دو المان خنک کننده 12.7 ولت هست
                                در پست 133، ولتاژ سر فیش المان اول را 11.84، و ولتاژ سر فیش المان دوم را 11.76 اعلام کردم.

تمام سوکت ها و فیش های دستگاه رو وصل کنید، رشته سیم شماره 3 و 4 که رابط برد پنل و کنترل هست رو قطع کنید.
                                دستگاه رو به برق بزنید و روشن کنید. اگر دستگاه روشن شد، خوشحال شید، چون مشکل جدی نیست.
                                1. وقتی 3 و 4 قطع هستند و دستگاه را به برق می‌زنم، برد پنل بوق می‌زند و نمایشگرش روشن می‌شود و فنها با قدرت حرکت می‌کنند و به حرکت ادامه می‌دهند، اما نمایشگر بعد از بوق خاموش می‌شود و فقط یکی از سه ال‌ای‌دی برد پنل که کنار هم هستند (پایین‌ترین آنها در عکس روی برد پنل) چشمک می‌زند.

2. با توجه به این نتیجه، آیا 3 و 4 را وصل کنم و 5 را قطع کنم و آزمایش کنم؟
                                جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۲۰:۰۲ ۱۴۰۱/۱۱/۲۱.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X