اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی در تعمیر برد یخچال سفری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست راهنمایی در تعمیر برد یخچال سفری

نوشته اصلی توسط Tanha7 نمایش پست ها
    1. برای تعویض هریک از دو آی‌سی برد پنل، آیا کافی است که لحیمهای پایه‌های آنها را فقط از زیر برد پنل بردارم و لحیم کنم؟ از روی برد پنل، لازم نیست؟

2. آیا می‌دانید برای هر کدام از این دو آی‌سی، چه آی‌سی مشابهی از فروشگاه ای‌سی‌ای می‌توان خرید؟ اگر در ای‌سی‌ای وجود ندارد، در فروشگاههای دیگر چطور؟
    1- تنها کافیست از زیر برد لحیم کاری کنید، البته حرارت دادن اضافی باعث میشود که لایه های برد جدا شوند.
    2- متاسفانه مشابهی ندارد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
      2- متاسفانه مشابهی ندارد.

فکر کنم کلمه‌ی «مشابه» باعث سوءبرداشت شد. تأکیدی روی «مشابه» ندارم. هدفم تهیه‌ی جایگزین آی‌سی 8پایه (و در صورت لزوم، جایگزین آی‌سی 28پایه) است.

۲-الف. در پست 164 تمام مشخصات درج‌شده روی هریک از دو آی‌سی را اعلام کردم.

با کدام بخشِ مشخصاتِ آی‌سی ۸پایه (یا با چه عبارت دیگری)، آن را در سایتهای فروش اینترنتی جستجو کنم؟

با کدام بخشِ مشخصاتِ آی‌سی ۲۸پایه (یا با چه عبارت دیگری)، آن را در سایتهای فروش اینترنتی، جستجو کنم؟

۲-ب. آیا این دو آی‌سی در فروشگاه ای‌سی‌ای وجود دارد؟
      جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۶:۳۲ ۱۴۰۱/۱۲/۰۵.

دیدگاه

فکر کنم کلمه‌ی «مشابه» باعث سوءبرداشت شد. تأکیدی روی «مشابه» ندارم. هدفم یافتن جایگزین آی‌سی 8پایه (و در صورت لزوم، جایگزین آی‌سی 28پایه) است.

۲-الف. در پست 164 تمام مشخصات درج‌شده روی هریک از دو آی‌سی را اعلام کردم.

با کدام قسمت مشخصات آی‌سی ۸پایه (یا با چه عبارت دیگری)، آن را در سایتهای فروش اینترنتی جستجو کنم؟

با کدام قسمت مشخصات آی‌سی ۲۸پایه (یا با چه عبارت دیگری)، آن را در سایتهای فروش اینترنتی، جستجو کنم؟

۲-ب. آیا این دو آی‌سی در فروشگاه ای‌سی‌ای وجود دارد؟
        آیسی 8 پایه93C46 :
        خرید تراشه آی سی آیسی IC حافظه AT93C46 ای سی ایپرام پکیج DIP با قیمت مناسب در فروشگاه ECA دیتاشیت و مشخصات فنی EEPROM و قطعات الکترونیکی

آیسی 28 پایه PIC16C72
        خرید میکروکنترلر PIC16C72A-04/SP پکیج DIP -انواع میکروکنترلر Microcontroller و میکروپروسسور های AVR , ARM , PIC , FPGA در انواع پکیج های SMD و DIP با قیمت و کیفیت مناسب در فروشگاه تخصصی الکترونیک ECA

دیدگاه

در ای‌سی‌ای،‌ ناموجود است. آیا قطعه‌ی زیر و فروشنده‌ی آن، قابل قبول هستند؟
          آریا الکترونیک آگنیز | فروشگاه قطعات الکترونیک در پاساژ امجد تهران

دیدگاه

در ای‌سی‌ای،‌ ناموجود است. آیا قطعه‌ی زیر و فروشنده‌ی آن، قابل قبول هستند؟
            https://ageniz.com/93c46-dip-8-%D8%A...%B3%DB%8C.html
            قابل اعتماد است،

دیدگاه

موضوع قطع دو سیم 3 و 4 و قطع صدای رله، ثابت میکند برد کنترل کاملا سالم است و مشکل تنها در برد پنل نهفته، در برد پنل هم محتمل ترین خرابی آیسی 8 پایه میباشد..
              سیم 3 و 4، در زیر برد پنل، به آی‌سی 8پایه وصل نیستند، بلکه به آی‌سی 28پایه وصل هستند.
              آیا با این حال، باید ابتدا آی‌سی 8پایه عوض شود؟

دیدگاه

سیم 3 و 4، در زیر برد پنل، به آی‌سی 8پایه وصل نیستند، بلکه به آی‌سی 28پایه وصل هستند.
                آیا با این حال، باید ابتدا آی‌سی 8پایه عوض شود؟
                چیزی غیر از این نمیتوان انتظار داشت، زیرا آیسی 8 پایه تنها حافظه دستورات است و آیسی 28 پایه اجرا کننده دستورات

دیدگاه

چیزی غیر از این نمیتوان انتظار داشت، زیرا آیسی 8 پایه تنها حافظه دستورات است و آیسی 28 پایه اجرا کننده دستورات
                  آیا مشکل سیمهای 3 و 4، می‌تواند فقط ناشی از آی‌سی 8پایه که فقط حافظه است باشد؟

دیدگاه

ج2-سه وضعیت وجود دارد: 1 مدار تعمیر میشود که نشانه مشکل در خود آیسی 8 پایه قبل است
                    2 مشکل سر پا میماند که دو معنی میتواند داشته باشد، یا آیسی 8 پایه نیاز به برنامه ریزی دارد، یا آیسی 28 پایه مشکلی دارد.
                    3 مشکل بد تر میشود که یعنی آیسی 8 پایه باید برنامه ریزی شود.
                    علاوه بر پرسشی که در پست 188 مطرح کردم، پرسش زیر هم مهم است.

فرض کنیم با عوض کردن آی‌سی 8پایه، اوضاع بدتر شود.
                    آیا شما می‌دانید که با دوباره قرار دادن آی‌سی 8پایه‌ی قبلی، دستگاه به وضعیت قبلی بازخواهد گشت یا نه؟

دیدگاه

آیا مشکل سیمهای 3 و 4، می‌تواند فقط ناشی از آی‌سی 8پایه که فقط حافظه است باشد؟
                      درود، در صورتی که کد ها از آیسی 8 پایه صحیح بارگذاری نشوند، میتواند باعث اجرا نشدن دستورات شود.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

علاوه بر پرسشی که در پست 188 مطرح کردم، پرسش زیر هم مهم است.

فرض کنیم با عوض کردن آی‌سی 8پایه، اوضاع بدتر شود.
                      آیا شما می‌دانید که با دوباره قرار دادن آی‌سی 8پایه‌ی قبلی، دستگاه به وضعیت قبلی بازخواهد گشت یا نه؟
                      بله که میتوان با قرار داادن آیسی 8 پایه قبلی، اوضاع را به حال فعلی برگرداند.

دیدگاه

سلام و تحیت
                        مدتی این مثنوی تأخیر شد، چون گرفتار اثاث‌کشی و مشغله‌های دیگر بودم.

اگر از پستهای قبلی به یاد داشته باشید، مشکل برد پنل این بود که روشن می‌شد و بوق می‌زد اما بلافاصله خاموش می‌شد.
                        این مشکل ناشی از این بود که دکمه‌ی روشن/خاموش دستگاه، روی خاموش بود. با گذاشتن دکمه، روی روشن، مشکل حل شد.
                        از HS1386 گرامی بسیار سپاسگزارم که در تعمیر این دستگاه من را یاری کرد.
                        جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۹:۰۱ ۱۴۰۲/۰۸/۲۷.

دیدگاه

سلام و تحیت
                          ان شاء الله که حالتان خوب است.
                          اگر از گفتگوهای این موضوع خاطرتان باشد، هر کدام از المانهای خنک‌کننده‌ی این یخچال، به‌طور میانگین 2.5 آمپر جریان می‌کشند. بنابراین 2 المان به‌تنهایی (یعنی منهای دیگر قسمتهای دستگاه)، حدود 5 آمپر جریان می‌کشند. اصولاً قطعات دیگر نیز مقداری جریان می‌کشند که به مجموع جریانی که کل دستگاه می‌کشد افزوده می‌شوند.

اما وقتی که جریانی که کل دستگاه می‌کشد را از طریق فیش 12 ولت آن اندازه می‌گیرم، حداکثر 3.8 آمپر است. نکته‌ی مرتبط دیگری که وجود دارد این است که حداقل 1 ساعت طول می‌کشد که دمای یخچال به 5 درجه سلسیوس برسد. علاوه بر این، سرعت فنها نیز کمتر از حالتی است که آنها را مستقیماً به منبع تغذیه‌ی 12ولت وصل می‌کنم.

1. چطور می‌توانیم بفهمیم که آنچه در پاراگراف دوم گفتم اشکال است یا کارکرد درست دستگاه است؟ آیا درست است که رساندن به 5 درجه، 1 ساعت طول بکشد؟
                          2. اگر اشکال است، عامل آن چیست، و چطور می‌توانیم آن را برطرف کنیم؟
                          جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۰:۲۷ ۱۴۰۲/۰۶/۱۵.

دیدگاه

سلام و تحیت
                            ان شاء الله که حالتان خوب است.
                            اگر از گفتگوهای این موضوع خاطرتان باشد، هر کدام از المانهای خنک‌کننده‌ی این یخچال، به‌طور میانگین 2.5 آمپر جریان می‌کشند. بنابراین 2 المان به‌تنهایی (یعنی منهای دیگر قسمتهای دستگاه)، حدود 5 آمپر جریان می‌کشند. اصولاً قطعات دیگر نیز مقداری جریان می‌کشند که به مجموع جریانی که کل دستگاه می‌کشد افزوده می‌شوند.

اما وقتی که جریانی که کل دستگاه می‌کشد را از طریق فیش 12 ولت آن اندازه می‌گیرم، حداکثر 3.8 آمپر است. نکته‌ی مرتبط دیگری که وجود دارد این است که حداقل 1 ساعت طول می‌کشد که دمای یخچال به 5 درجه سلسیوس برسد. علاوه بر این، سرعت فنها نیز کمتر از حالتی است که آنها را مستقیماً به منبع تغذیه‌ی 12ولت وصل می‌کنم.

1. چطور می‌توانیم بفهمیم که آنچه در پاراگراف دوم گفتم اشکال است یا کارکرد درست دستگاه است؟ آیا درست است که رساندن به 5 درجه، 1 ساعت طول بکشد؟
                            2. اگر اشکال است، عامل آن چیست، و چطور می‌توانیم آن را برطرف کنیم؟
                            درود،
                            بله سلامت باشید.
                            این مورد کمی غیر عادی است.
                            سیم هر دو المان را از برد مربوطه جدا کنید و مستقیم به تغذیه ۱۲ ولت وصل کنید و دستگاه را به برق بزنید

​​​​سرعت خنک کنندگی در این حالت مقایسه کنید.

دیدگاه

درود،
                              بله سلامت باشید.
                              این مورد کمی غیر عادی است.
                              سیم هر دو المان را از برد مربوطه جدا کنید و مستقیم به تغذیه ۱۲ ولت وصل کنید و دستگاه را به برق بزنید

​​​​سرعت خنک کنندگی در این حالت مقایسه کنید.
                              در حال بررسی این موضوع هستم.
                              اما پیش از آن، یک مطلب دیگر را طرح می‌کنم؛ شاید شما هم به آن برخورده باشید و راهی پیدا کرده باشید.
                              در یک دستگاه می‌خواهم یک فیش کولری را بکشم. اما نر و ماده‌ی آن را با ماده‌ای نقره‌ای یا سربی‌رنگ به هم چسبانده‌اند. لحیم نیست چون هم کاملاً مات است (در حالی که لحیم اینقدر مات نیست) و هم حتا با هویه‌ای که به‌راحتی هر لحیمی را ذوب می‌کند ذوب نمی‌شود. آیا شما به چنین ماده‌‌ای که نر و ماده‌ی فیش را با آن ثابت کرده باشند برخورده‌اید؟ آیا راهی برای ذوب کردن چنین ماده‌ای سراغ دارید؟

دیدگاه

در حال بررسی این موضوع هستم.
                                اما پیش از آن، یک مطلب دیگر را طرح می‌کنم؛ شاید شما هم به آن برخورده باشید و راهی پیدا کرده باشید.
                                در یک دستگاه می‌خواهم یک فیش کولری را بکشم. اما نر و ماده‌ی آن را با ماده‌ای نقره‌ای یا سربی‌رنگ به هم چسبانده‌اند. لحیم نیست چون هم کاملاً مات است (در حالی که لحیم اینقدر مات نیست) و هم حتا با هویه‌ای که به‌راحتی هر لحیمی را ذوب می‌کند ذوب نمی‌شود. آیا شما به چنین ماده‌‌ای که نر و ماده‌ی فیش را با آن ثابت کرده باشند برخورده‌اید؟ آیا راهی برای ذوب کردن چنین ماده‌ای سراغ دارید؟
                                بهتر بود این موضوع در تاپیک جداگانه ای مورد بررسی قرار گیرد.
                                اما فیش های کولری اغلب لحیم نمیشوند بلکه پرس میشوند.
                                بهتر بود تصویری قرار میدادید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X