اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اخبارIT

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    #61
    پاسخ : اخبارIT

    هشدار کارشناسان درباره خطرات مشاهده تصاویر سه بعدی برای چشم کودکان

    تماشای تصاویر سهآ‌بعدی که این روزها بسیار مورد توجه قرار گرفته است، به چشم کودکان زیر 7 سال آسیب وارد می کند.به گزارش فارس، فناوریآ‌های سهآ‌بعدی که از طریق آن ها امکان پخش تصاویر سهآ‌بعدی در گیرندهآ‌های تلویزیونی و انجام بازیآ‌های سهآ‌بعدی فراهم میآ‌شود، این روزها بسیار مورد توجه قرار گرفته است و شرکتآ‌های بزرگ الکترونیکی میآ‌کوشند با تولید نسل جدید محصولات خود مبتنی بر این فناوریآ‌ها مشتریان بیشتری را جذب کنند. تصاویر سهآ‌بعدی که توجه هر کاربری را به خود جلب میآ‌کند، در صورتی که توسط یک فرد بزرگسال مشاهده شود مشکلی به وجود نمیآ‌آورد، اما کارشناسان هشدار دادهآ‌اند که تماشای این تصاویر توسط کودکان زیر 7 سال میآ‌تواند به چشم آنآ‌ها آسیب برساند. مدیرعامل شرکت نینتندو به دنبال معرفی محصولات سهآ‌بعدی جدید خود در نمایشگاه E3 2010 اعلام کرد که شرکت وی به کودکان زیر 7 سال توصیه میآ‌کند این تصاویر را مشاهده نکنند. وی گفت: ما به کودکان توصیه میآ‌کنیم که از دیدن تصاویر بازیآ‌های سهآ‌بعدی خودداری کنند. این مسئله به این دلیل است که ماهیچه و عضلات چشم کودکان هنوز به درستی شکل نگرفته است. این همان پیامی است که صنعت الکترونیکی برای تماشای فیلمآ‌های سهآ‌بعدی منتشر کرده است. بر این اساس باید این هشدار را به عنوان یک پروتکل استاندارد تلقی کرد. شرکت سامسونگ نیز چندی پیش با معرفی سری تلویزیونآ‌های سهآ‌بعدی خود اعلام کرد که والدین باید تماشای تصاویر سهآ‌بعدی برای کودکان و نوجوانان را ممنوع کنند. زیرا این عمل میآ‌تواند معایبی را به دنبال داشته باشد. سامسونگ در پیام خود اعلام کرد: تماشای تصاویر سهآ‌بعدی میآ‌تواند به بروز اختلالات حرکتی در کودکان بینجامد و باعث بروز نارساییآ‌های ادراکی، پرخاشگری، مشکلات چشمی و کاهش سطح پایداری شخصی کودکان شود.

    دیدگاه


      #62
      «دات ایران» برای ثبت دامنه با خط فارسی تا پایان تیر نهایی می شود

      مدیر ثبت دامنه های اینترنتی پژوهشگاه دانش های بنیادی از به کارگیری دامنه های ملی اینترنتی «دات ایران» با خط فارسی تا پایان تیرماه خبرداد و گفت: به این ترتیب ثبت نشانی اینترنتی وب سایت های فارسی با خط فارسی به راحتی ممکن می شود.علیرضا صالح در گفت وگو با موبنا با اشاره به اخذ موافقت سازمان نظارت بر نام ها و ارقام اینترنتی (آیکان) برای استفاده از دامنه اینترنتی به خط فارسی گفت: موافقت نهایی این سازمان تا تیرماه دریافت می شود.وی با تاکید بر این که پژوهشگاه دانش های بنیادی مراحل مقدماتی مجوز موافقت از سازمان آیکان را دریافت کرده است، گفت: فرآیند موافقت نهایی آیکان با این درخواست رو به اتمام است.

      دیدگاه


        #63
        شرکت IBM، مرورگر FireFox را بهآ‌عنوان مرورگر رسمی خود اعلام کرد


        آیآ‌بیآ‌ام، روباه کوچک را قبول دارد


        روباه کوچک در تلاش است تا گستره کاربران خود را افزایش دهد.

        در آخرین رویداد، شرکت آیآ‌بیآ‌ام فایرفاکس را بهآ‌عنوان مرورگر پیشآ‌فرض خود اعلام کرد.

        آیآ‌بیآ‌ام از چهارصد هزار نفر کارمند خود خواسته تا از مرورگر فایرفاکس استفاده کنند.

        این شرکت برای این تصمیم خود برنامه ویژهآ‌ای درنظر گرفته است.

        مدیران آیآ‌بیآ‌ام مرورگر فایرفاکس را بهآ‌عنوان مرورگر رسمی رایانهآ‌های خود تعریف کردهآ‌اند.

        آیآ‌بیآ‌ام برای کارمندانش دورهآ‌های آموزشی برای استفاده از این مرورگر برگزار میآ‌کند.

        مدیران آیآ‌بیآ‌ام معتقدند در میانه آمد و شد مرورگرهای بزرگ و کوچک و در بازار رقابتی، فایرفاکس از موقعیتی طلایی در خصوص امنیت و تطابق بر استانداردها برخوردار است.

        آنآ‌ها نرمآ‌افزارهای جانبی فایرفاکس را خیلی بهتر میآ‌دآ‌انند و معتقدند که این نرمآ‌افزارها، انتظاراتشان را برآورده خواهند کرد.

        روباه کوچک در ثبات است
        براساس آخرین آمار منتشر شده از استفاده از مرورگرهای اینترنتی توسط کاربران در جهان، از سال گذشته تاکنون اوضاع روباه کوچک، فایرفاکس، تغییر چندانی نکرده است.

        شرکت موزیلا اعلام کرده است که 400 میلیون نفر در سراسر جهان از مرورگر فایرفاکس استفاده میآ‌کنند.

        تخمین زده میآ‌شود که یکآ‌چهارم کاربران جهان از مرورگر فایرفاکس استفاده کنند. این در حالی است که مرورگر خرس پیر، اینترنتآ‌اکسپلورر، حدود 60 درصد کاربران را به خود اختصاص داده است.

        مرورگر جاسوس بزرگ، گوگل، با جلب نظر قریب 7 درصد کاربران جهان در رتبه سوم قرار دارد.

        بازار بین 3 رقیب تقسیم شده است
        آمار مقایسهآ‌ای در یکآ‌سال گذشته نشان میآ‌دهد که اقبال کاربران از IE کاهش یافته است.

        این مرورگر سال گذشته در همین ایام قریب 67 درصد کاربران جهان را با خود همراه داشت. در حالیآ‌که در حال حاضر این رقم به کمتر از 60 درصد رسیده است.

        مرورگر جاسوس کاسبآ‌کار، گوگل کروم، از سال گذشته تاکنون سیر صعودی قابل توجهی داشته است و از حدود 3 درصد کاربران جهان به حدود 7 درصد رسیده است.

        بررسی مقایسهآ‌ای نشان میآ‌دهد که از سال گذشته تاکنون اقبال کاربران اینترنتی جهان به روباه کوچک با حدود 2 درصد افزایش کمی بهبود یافته است.

        در حال حاضر بازار بین این سه رقیب تقسیم شده است هر چند اپرا هم سهم کمی را به خود اختصاص داده است.

        دیدگاه


          #64
          تولید مانیتوری که با نوت بوک تلفیق می شود

          محققان نوعی رایانه شخصی طراحی کرده اند که می تواند در تلفیق با نوت بوک مورد استفاده قرار گیرد. به گزارش گیزمگ این رایانه که در واقع یک مانیتور LCD مجهز به بلندگو و کیس است، در قسمت پشت محفظه ای برای جای گرفتن نوت بوک دارد.

          کاربر با قرار دادن نوت بوک خود در این شکاف، صفحه نمایش نوت بوک را به عنوان یک صفحه کمکی در کنار مانیتور LCDخود مشاهده خواهد کرد. بدین شکل همچنین کاربر به طور همآ‌زمان به کلیه اطلاعات در هر 2 رایانه دسترسی خواهد داشت و به دلیل اتصال نوت بوک به مانیتور، اطلاعات بین 2 سیستم قابل انتقال نیز می باشد.

          دیدگاه


            #65
            معرفی 10 لپآ‌تاپ فوقآ‌همراه برتر جهان

            به دنبال محبوبیت لپآ‌تاپآ‌های فوقآ‌همراه در بازارهای جهانی و افزایش فروش آن ها، کارشناسان 10 لپآ‌تاپ فوقآ‌همراه برتر جهان را که از ابتدای سال 2010 تاکنون در بازار عرضه شده است، انتخاب کردند.به گزارش فارس، کارشناسان مرکز PC World ده لپآ‌تاپ فوقآ‌همراه برتر جهان را معرفی کرده اند.

            لپآ‌تاپ M11x ساخت شرکت Alienware: این لپآ‌تاپ به طور خاص برای علاقهآ‌مندان به بازیآ‌های رایانهآ‌ای ساخته شده است و کلیه امکانات یک نوتآ‌بوک استاندارد را شامل میآ‌شود. حمل آسان و طول عمر زیاد باتری از مهمآ‌ترین قابلیتآ‌های این لپآ‌تاپ محسوب میآ‌شود.

            لپآ‌تاپ VGN-Z598U/B ساخت شرکت سونی: این لپآ‌تاپ چندرسانهآ‌ای پرقدرت و سبک برای کاربران تجاری و سازمانی ساخته شده است که البته خرید آن به عموم کاربران پیشنهاد نمیآ‌شود، زیرا قیمت این محصول از یک خودروی دستآ‌دوم و کار کرده هم بیشتر است.

            لپآ‌تاپ ProBook 5310m ساخت شرکت اچآ‌پی: این لپآ‌تاپ بسیار باریک و زیبا ساخته شده و همین مسئله باعث افزایش انگیزه کاربران برای خرید آن شده است. سرعت بوت شدن سیستمآ‌عامل در این رایانه همراه بسیار بالا و ابزارهای ویژه کاربران تجاری و سازمانی به صورت پیشآ‌فرض روی آن نصب شده است. این لپآ‌تاپ همآ‌اکنون با قیمت بین 775 تا 935 دلار در بازار به فروش میآ‌رسد.

            لپآ‌تاپ ThinkPad X200 ساخت شرکت لنوو: این لپآ‌تاپ یکی از بهترین رایانهآ‌های فوقآ‌همراه دنیا محسوب میآ‌شود و قابلیتآ‌آ‌های داخلی پیشرفته و سرعت بالا در اجرای برنامهآ‌ها، آن را از دیگر محصولات متمایز میآ‌کند. طول عمر باتری این لپآ‌تاپ بسیار بالاست و صفحهآ‌کلید استاندارد آن امکان تایپ طولانی را فراهم میآ‌آورد.

            لپآ‌تاپ EliteBook 2540p ساخت شرکت اچآ‌پی: اندازه کوچک و وزن سبک این محصول باعث شده است تا کارشناسان آن را یک لپآ‌تاپ فوقآ‌همراه کاربردی معرفی کنند. این محصول برای انجام فعالیتآ‌های تجاری و سازمانی توصیه میآ‌شود. قیمت این لپآ‌تاپ بین 1400 تا 1600 دلار اعلام شده است.

            لپآ‌تاپ ThinkPad Edge ساخت شرکت لنوو: این لپ تاپ در اصل نسخه بهآ‌روز شده مدل پیشین خود محسوب میآ‌شود که از نظر ظاهری و قابلیتآ‌های داخلی ارتقا یافته است. بهبود شکل ظاهری این لپآ‌تاپ بدون حذف قابلیتآ‌های کاربردی آن صورت گرفته است. کارشناسان قیمت کنونی این محصول را بین 600 تا 800 دلار اعلام کردهآ‌اند.

            لپآ‌تاپ IdeaPad U150 ساخت شرکت لنوو: این لپآ‌تاپ فوقآ‌همراه ظاهر بسیار زیبا و چشمآ‌نوازی دارد و در عین حال سرعت اجرای برنامهآ‌ها در آن بسیار قابل ملاحظه است. این لپآ‌تاپ با قیمت 750 دلار در بازار به فروش میآ‌رسد.

            لپآ‌تاپ Ferrari One ساخت شرکت ایسر که با نام FO200-1799 نیز شناخته میآ‌شود: در طراحی این لپآ‌تاپ توجه فراوان شده است که همین مسئله آن را از کلیه لپآ‌تاپآ‌های فوقآ‌همراه موجود در بازار متمایز میآ‌کند. این دستگاه رایانهآ‌ای همراه با سرعت مناسب برنامهآ‌ها را اجرا میآ‌کند. قیمت این لپآ‌تاپ فوقآ‌همراه بین 560 تا 680 دلار اعلام شده است.

            لپآ‌تاپ EliteBook 2530p ساخت شرکت اچآ‌پی: این رایانه فوقآ‌همراه اندکی گران است، ولی قابلیتآ‌های کاربردی آن باعث شده است تا همچنان محبوبیت خود را نزد کاربران حفظ کند. خرید این لپآ‌تاپ فوقآ‌همراه به کاربران تجاری و سازمانی توصیه میآ‌شود.

            لپآ‌تاپ X360-34P ساخت شرکت سامسونگ: این لپآ‌تاپ فوقآ‌همراه قابلیت های پیشرفته فراوانی دارد که همین مسئله باعث شده به پرفروشآ‌ترین لپآ‌تاپ در آمریکا تبدیل شود. طراحی زیبا و کارآیی فراوان مهمآ‌ترین نکاتی است که درباره این رایانه قابلآ‌حمل سبک و پیشرفته به چشم میآ‌خورد.

            دیدگاه


              #66
              علی اکبر جلالی: ایران اصلا اینترنت ندارد!

              کارشناس فناوری اطلاعات با بیان اینکه اتحادیه جهانی مخابرات حداقل دسترسی کاربران به اینترنت 256 کیلوبیت در ثانیه را به عنوان شاخص ضریب نفوذ محاسبه می کند گفت: از نظر اتحادیه جهانی مخابرات، ایران اینترنت ندارد و ضریب نفوذ اینترنت در ایران زیر یک درصد است.

              علی اکبر جلالی در گفتگو با مهر با تاکید بر اینکه ضریب نفوذ اینترنت و تلفن همراه معیار توسعه یافتگی ارتباطات در کشورها تلقی می شود گفت: در شرایطی که نهادهای بین المللی مانند اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) بررسی مقایسه ای کشورها را انجام می دهند و عدم حضور یک کشور در این مقایسه ها به طور قطع منفی تلقی می شود نیازمند پذیرش شاخص های بین المللی هستیم.
              وی با تاکید بر اینکه شاخص های جهانی معتبر هستند و ایران نیز عضو ITU است افزود: اتحادیه جهانی مخابرات دسترسی کاربران به اینترنت با سرعت کمتر از 256 کیلوبیت در ثانیه را در آمارها محاسبه نمی کند.

              جلالی با بیان اینکه دسترسی کاربران به اینترنت دایل پ (کمتر از 56 کیلو بیت) جزء شاخص های ضریب نفوذ محسوب نمی شود ادامه داد: از نظر اتحادیه جهانی مخابرات، ایران اینترنت ندارد و ضریب نفوذ اینترنت در ایران زیر یک درصد است.

              این کارشناس فناوری اطلاعات با بیان اینکه با توجه به شاخصهای بین المللی همچون ITU، استناد به شاخص های داخلی بی مورد است ادامه داد: اگر از نظر مسئولان مشکلی در نحوه انجام این مقایسه ها وجود دارد باید به عنوان یک عضو سازمان ITU از روشهای قانونی اعتراض خود را به آن نهادها منتقل کنند و در غیر این صورت باید تابع قوانینی بود که در سطح جهانی مطرح می شود.

              جلالی گفت: انتظار نمی رود کسانی که باید مسئول توسعه اینترنت در کشور باشند و از آن دفاع کنند خود عامل تاخیر و ترمز در توسعه این فناوری شوند.

              استاد دانشگاه علم و صنعت با مطرح کردن این سئوال که چگونه است وقتی آمارهایی به نفع ما داده می شود از آنها استقبال می کنیم اما آمارهایی که به نفع کشور نیست را تکذیب کرده و مردود می دانیم ادامه داد: به عنوان مثال کشور ما دو بار در نهضت سوادآموزی جایزه جهانی گرفت که به آن افتخار کردیم اما در مواردی که به نفع ما نیست عکس العمل منفی نشان می دهیم.

              این کارشناس فناوی اطلاعات با تاکید براینکه در بعضی زمینه های فناوری اطلاعات به موفقیتهای خوبی در کشور دسترسی پیدا کرده ایم به مهر گفت: متاسفانه نتوانسته ایم آنها را به درستی عرضه کنیم که این مسئله باعث می شود در شاخص های جهانی موفقیت خوبی را در حوزه IT نداشته باشیم. به عنوان مثال در حوزه خدمات الکترونیک برخط، بیش از هزار خدمت الکترونیک در کشور وجود دارد اما هیچ یک از نهادهای دولتی تاکنون نتوانسته اند این خدمات را به نحوی دسته بندی کند که در نهادهای بین المللی قابل استناد باشد.

              وی گفت: کشور ما در بعضی شاخص ها مانند اینترنت با پهنای باند زیاد مسلما جایگاه خوبی ندارد چرا که برای مثال در کره جنوبی 97 درصد مردم از اینترنت با پهنای باند متوسط 5/14 مگابیت در ثانیه استفاده می کنند و این در حالی است که در کشور ما کمتر از یک درصد مردم به اینترنت با سرعت 128 کیلوبیت دسترسی دارند.

              استاد دانشگاه علم و صنعت با تاکید بر اینکه باید استراتژی مشخصی را برای توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در نظر بگیریم و اگر واقعا آن را مضر به حال جامعه می دانیم آن را تعطیل کنیم افزود: سازمان های بین المللی در ارائه شاخص ها هیچگونه خصومت و غرض ورزی با ما ندارند و پاک کردن صورت مسئله مشکلی را حل نخواهد کرد.

              به گزارش مهر، طی هفته های مسئولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بارها نسبت به انتقادات مطرح شده در زمینه ضریب نفوذ اینترنت در کشور و محدودیت در سرعت دسترسی به این فناوری، موضع گرفته و اعلام کردند که شاخص های بین المللی با برخی اهداف خاص مطرح می شود و در این بخش نباید دچار آفت شاخص زدگی شد
              ictna.ir/news/archives/028633.html
              {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

              دیدگاه


                #67
                جستآ‌وجوگر فهیم

                گوگل بار دیگر اقدام به خرید یک شرکت بهآ‌منظور توسعه کار خود کرده است.

                در همین جمعه، گوگل خرید شرکت Metaweb را تایید کرد. Metaweb در ابتدا با همکاری جان جیاناندر و رابرت کوک در سال 2005 معرفی شد. هر چند ریشه آنآ‌را میآ‌آ‌توان در سال 2000 در افکار دنی هیلیس نیز جستآ‌وجو کرد. بعد از آن بود که با تلاشآ‌آ‌های کوک در سال 2003 پروژه Metaweb آغاز بهآ‌کار کرد.

                این شرکت پایگاه دادهآ‌آ‌ای را بهآ‌وجود آورده که در آن هر نوع شیء بهآ‌همراه خصوصیتآ‌آ‌ها و روابطش با دیگر اشیاء ذخیره شده و مدیریت میآ‌آ‌گردد. عملکرد موتور جستآ‌وجوی Metaweb از جهاتی شبیه به موتور جستآ‌وجوی گوگل است. بهآ‌طور مثال هر دوی این موتورها قادرند تا عبارتآ‌آ‌های متفاوت را به یک موجود نسبت داده یا یک نام را به چندین موجود ارتباط دهند.

                پایگاه داده Metaweb به کمک یک مکانیزم که Freebase نام دارد قادر است تا توسط افراد مختلف رشد یابد.

                Jack Menzel در یک یادداشت وبلاگ بیان داشت که گوگل بهآ‌تنهایی میآ‌آ‌تواند عملیات جستآ‌وجوی زیادی را به انجام برساند که دادهآ‌آ‌های Metaweb گوگل را در به انجام رساندن عملیات بیشتر با دقت بالاتر توانا خواهد ساخت.

                وی افزود که گوگل در آغاز فهمیدن وب قرار دارد و این اقدام باعث بهبود جستآ‌وجو در اینترنت خواهد شد.

                تاکنون سوالاتی وجود داشته که گوگل از پاسخ به آنآ‌ها ناتوان بوده است. بهآ‌طور مثال چه دانشگاهآ‌آ‌های ساحلی وجود دارند که شهریه آنآ‌ها کمتر از 30 هزار دلار در سال باشد؟ یا پیدا کردن نام بازیگرانی که سن آنآ‌ها بیشتر از 40 بوده و حداقل یکآ‌بار برنده جایزه اسکار شده باشند.

                رسیدن به جواب موثر برای اینآ‌گونه سوالآ‌آ‌ها برای موتورآ‌آ‌های جستآ‌وجوی امروزی اندکی پیچیده است و Jack Menzel معتقد است که همکاری بین گوگل و Metaweb منجر به پیدا کردن راهآ‌آ‌حلآ‌آ‌هایی درخور برای سوالآ‌آ‌هایی از این دست خواهد بود.

                در اختیار گرفتن شرکت Metaweb توسط گوگل حرکت زیرکانهآ‌آ‌ای است چرا که در راستای ماموریت گوگل بهآ‌منظور سازمانآ‌آ‌دهی دادهآ‌آ‌های جهانی برای دسترسی و سهولت کار جستآ‌وجو، دیگر نیازی نیست تا گوگل اطلاعات را ایجاد کند بلکه برای گوگل تنها کافی است تا میان دادهآ‌آ‌های موجود پردازش کند.

                Jack Menzel امید دارد که همکاری بین گوگل و Metaweb بتواند پایگاه داده موثری را در اختیار کاربران اینترنت قرار دهد.

                وی معتقد است این همکاری باعث گسترش Freebase و توسعه آن شده و در نتیجه خروجی این همکاری، منبع داده عظیمی خواهد بود که میآ‌آ‌تواند محیط وب را برای کاربران مفیدتر سازد.

                دیدگاه


                  #68
                  پاسخ : اخبارIT

                  طوفانی که HTM5 بهآ‌پا خواهد کرد


                  زبان HTML یکی از اساسیآ‌ترین ارکان صفحات وب از گذشته تا به امروز بوده است.

                  همه میآ‌دانیم که برای نوشتن یک صفحه اینترنتی میآ‌توان با استفاده از دستورات HTML بهآ‌سادگی به نتیجه دلآ‌خواه دست پیدا کرد.

                  این زبان از گذشته تا حال، تغییرات زیادی داشته است اما آخرین نسخهآ‌ای از آن که ارائه شده است، از نظر کارشناسان قادر است تحول بزرگی را در جهان مجازی ایجاد کند.

                  دو سالگی HTML5
                  از نکاتی که در این مورد به چشم میآ‌خورد این است که با استفاده از این زبان دیگر نیازی نیست که برای پخش ویدئوی آنآ‌لاین از افزونهآ‌ای مانند فلش ادوبی استفاده کنید.


                  انبار اطلاعاتی مرورگرها
                  از دیگر نکاتی که در مورد HTML5 به چشم میآ‌خورد این است که این زبان قابلیت ذخیرهآ‌سازی اطلاعات را در مرورگرها بهآ‌شدت افزایش داده است.

                  این امکان جدید باعث میآ‌شود که مرورگرها این توانایی را داشته باشند که با سرعت بالاتری نسبت به گذشته صفحات وب را باز کرده و نمایش دهند. البته نمیآ‌توان این نکته را نادیده گرفت که با استفاده از این قابلیت، صفحات قدیمی وب هم با کیفیتی بالاتر نمایش داده خواهند شد. این امکان در مرورگرهای تلفنآ‌آ‌آ‌همراه هم قابل استفادهآ‌است و صفحات وب در تلفنآ‌همراه آسانآ‌تر و سریعآ‌تر از گذشته نمایش داده خواهند شد.


                  صفحهآ‌ای که همیشه آنآ‌لاین است
                  HTML جدید، این امکان را در اختیار کاربران قرار میآ‌دهد که بتوانند یک رابط برنامهآ‌نویسی کاربردی برای خود ایجاد کنند. نام این رابط کاربردی " ایآ‌پیآ‌آی" است و قادر است برای شما این توانایی را بهآ‌وجود آورد که بتوانید بین صفحاتی که در مرورگر خود باز دارید و سرور، ارتباط مداومی را برقرار کنید.


                  دسترسی به اطلاعات بهآ‌صورت آفآ‌لاین
                  با استفاده از این زبان این امکان برای کاربران وجود دارد که به قسمتی از اطلاعات بهآ‌صورت آفآ‌لاین دسترسی داشته باشند.

                  نامی که برای این بخش درنظر گرفتهآ‌اند، انبارش شبکه است.

                  کاربر با استفاده از قابلیت انبارش شبکه به این امکان دست پیدا خواهد کرد که مرورگر مورد استفادهآ‌اش به شکلی هوشمند اطلاعات را در دستهآ‌بندیآ‌های مختلف ذخیره کند؛ به اینآ‌صورت صفحات مختلف با سرعت بالایی در حالت آفآ‌لاین نمایش داده خواهند شد.

                  دیدگاه


                    #69
                    سافاری5، سلاحی نرم برای جنگ اپل

                    شرکتآ‌های بزرگی چون موزیلا، اپل، گوگل، مایکروسافت و یاهو دیگر به این فکر نیستند که فعالیت خود را تنها در یک شاخه ادامه دهند؛ در حالیآ‌که در ابتدای کار، این شرکتآ‌ها تنها در یک زمینه فعالیت میآ‌کردند. بهآ‌طور مثال مایکروسافت فقط در تولید نرمآ‌افزار فعالیت داشت و گوگل تنها در زمینه وب فعالیت میآ‌کرد اما در حال حاضر اوضاع تغییر پیدا کرده است و این شرکتآ‌ها برای اینآ‌که با هم رقابت بیشتری داشته باشند، حوزهآ‌های فعالیت خود را گسترش دادهآ‌اند.

                    این موضوع باعث شده است که شرکتی مانند اپل که در ابتدای فعالیتش بهآ‌طور تخصصی در زمینه تولید سختآ‌افزار فعالیت میآ‌کرد، اکنون با مرورگر خود به جنگ در این فضای مجازی بپردازد.


                    ریدر، برگ برنده سافاری 5
                    همانآ‌طور که میآ‌دانید، نام مرورگر اپل، سافاری است و نسخه جدید این مرورگر در ماه گذشته ارائه شد.

                    این مرورگر که بهآ‌صورت رایگان در اختیار مصرفآ‌کنندگان قرار میآ‌گیرد، بهآ‌تازگی به امکان جدیدی مجهز شده است.

                    این امکان "ریدر" نام دارد و تمامی کاربران با استفاده از این قابلیت قادرند، یک مقالهآ‌ای که در چند صفحه مختلف وجود دارد را به مقالهآ‌ای یک صفحهآ‌ای تبدیل کنند که نوشتاری و حتی قابل پیمایش باشد و همچنین تمامی مولفهآ‌های گرافیکی که حجم صفحه را بالا میآ‌برند از صفحه حذف خواهند شد.

                    بر طبق صحبتآ‌های مدیر پروژه سافاری، ریدر این امکان را به کاربران میآ‌دهد که تمامی تبلیغاتی که در صفحات اینترنتی وجود دارند را حذف کرده و علاوه بر تبلیغات، شما با استفاده از آن قادر خواهید بود که تمامی ویژگیآ‌های بصری را که ممکن است در حین خواندن مقاله حواس شما را پرت کنند، از صفحه حذف کنید. به این ترتیب اپل به جنگ تبلیغات مجازی رفته و با ناشرانی که درآمد بسیاری از طریق این دسته از گهیآ‌ها دارند مبارزه خواهد کرد.


                    شما حق انتخاب نخواهید داشت
                    اگر شما هم دوست دارید از مرورگر شرکت اپل استفاده کنید باید بدانید که اپل برای شما حقی را برای انتخاب حذف یا عدم حذف تبلیغات تجاری قائل نخواهد شد.

                    در حال حاضر افزونهآ‌هایی برای مرورگرها نوشته شده است که در صورتیآ‌که آنآ‌ها را نصب کنید قادر خواهید بود تبلیغات را از صفحات اینترنتی مورد نظر خود حذف کنید اما ریدر در سافاری این امکان را به کاربر نمیآ‌دهد و تمامی تبلیغات بهآ‌طور خودکار حذف خواهند شد.

                    اپل قصد دارد که این امکان را برای موارد دیگر هم گسترش داده و به این ترتیب هر آنچه را که از نظر یک کاربر ممکن است جالب بهآ‌نظر نرسد با کمک ریدر حذف خواهد کرد.

                    دیدگاه


                      #70
                      همه شرکتآ‌های امنیتی جهان برای مقابله با Stuxnet به تکاپو افتادند

                      حمله ویروسی به صنعت



                      چند روز پیش بدافزار جدیدی شناسایی شد که توانست بهآ‌تنهایی تمام شرکتآ‌های امنیتی را به جنبآ‌وجوش وادارد.

                      این بدافزار که نوعی کرم معرفی شده است، رفتار پیچیده و عجیبی از خود نشان میآ‌دهد.

                      در اولین نگاه، این بدافزار بهآ‌طور همآ‌زمان از چند آسیبآ‌پذیری در ویندوز سوءاستفاده میآ‌کند، در حالیآ‌که بدافزارهای کمی اینآ‌گونه رفتار میآ‌کنند چرا که با افزایش توانایی بدافزار، حجم آن افزایش میآ‌یابد و انتقال آن در شبکه سختآ‌تر میآ‌شود؛ در عین حال این بدافزار در نوع خود اولین محسوب میآ‌شود چرا که برای مقاصد پیچیده و شاید حتی نامشخصی طراحی شده است.

                      Stuxnet نامی است که برای این کرم تازه از راه رسیده انتخاب شده است.

                      این کرم، اولین بدافزاری است که بهآ‌طور مستقیم و هدفمند، رایانهآ‌هایی را نشانه میآ‌گیرد که فعالیتآ‌های مهم کنترلی و زیربنایی کشورها را تحت کنترل خود دارند.

                      اگر چه این بدافزار در مورد رایانهآ‌هایی غیر از این دسته، تا به امروز بیآ‌خطر بهآ‌نظر میآ‌رسد، هر رایانهآ‌ای میآ‌تواند به این بدافزار آلوده شود.

                      این بدافزار بهآ‌دنبال سیستمآ‌های نظارت مدیریتی و مبادله داده زیمنس میآ‌گردد که بیشتر برای نظارت و یا کنترل فرآیندهای شیمیایی و یا حملآ‌ونقلی در شبکهآ‌هایی نظیر تامین آب شهری، کنترل نیروی برق، انتقال و توزیع آن، لولهآ‌های گاز و نفت و بسیاری از فرآیندهای توزیع شده دیگر استفاده میآ‌شوند یعنی میآ‌توان گفت که شاید شرکت زیمنس هدف اصلی این بدافزار باشد. همچنین محل جغرافیایی شیوع این بدافزار نیز در نوع خود جالب بهآ‌نظر میآ‌رسد.

                      براساس آمارهای مختلفی که شرکتآ‌های امنیتی ارائه میآ‌کنند، کشورهای آسیای شرقی و در راس این کشورها چین، کشورهای اروپای شرقی و آمریکا مهد اصلی بدافزارها بوده و بیشتر بدافزارهای خطرناک در آغاز کار خود در این کشورها سر باز میآ‌کنند اما Stuxnet برای اولینآ‌بار در رایانه یک ایرانی یافت شده است.

                      این رایانه که در یکی از آزمایشگاهآ‌های امنیتی کشور اوکراین مورد بررسی قرار گرفته، اولین رایانهآ‌ای است که بدافزار در آن شناسایی شده است.

                      پس از آن شرکت Symantec تحقیقات گستردهآ‌تری در این زمینه انجام داد و مشخص شد که بیش از 25 درصد رایانهآ‌های ایران به این بدافزار آلودهآ‌اند.

                      در حال حاضر کشور هند با بیش از 37 درصد آلودگی و کشور اندونزی با بیش از 33 درصد آلودگی و ایران با بیش از 25 درصد آلودگی، سه کشوری هستند که بیشترین رایانه آلوده را به این بدافزار در خود جای دادهآ‌اند.

                      پاکستان، افغانستان و آمریکا به ترتیب با 3، 2 و یک درصد آلودگی، در مقامآ‌های چهارم تا ششم قرار دارند.

                      توجه داشته باشید که این آمار برحسب درصد بیان شدهآ‌اند و اگر برحسب تعداد بیان میآ‌شدند، افغانستان در این آمار دیده نمیآ‌شد و احتمالا مقام بالاتری به آمریکا میآ‌رسید اما هند و اندونزی و ایران جایگاه خود را حفظ میآ‌کردند.

                      مهمآ‌ترین سوالی که در مورد این بدافزار پیش آمده این است که چه کسی عامل انتشار این بدافزار است و هدف او از اینآ‌کار چیست.

                      زیمنس در ایران و هند بازار نسبتا خوبی دارد اما اگر هدف این حملات شرکت زیمنس بوده است، اروپا مکان بهتری برای این بدافزار بهآ‌آ‌نظر میآ‌رسد.

                      با توجه به اینآ‌که این بدافزار بیشتر از طریق فلشآ‌مموریآ‌های آلوده منتشر میآ‌شود، این سوال بیشتر خودنمایی میآ‌کند چرا که این موضوع نشان میآ‌دهد بدافزار مذکور به عمد در این کشورها پراکنده شده است.

                      اصلیآ‌ترین راه شیوع این بدافزار، Atuorun فلشآ‌مموریآ‌ها و هارددیسکآ‌های اکسترنال است.

                      اگر خاطرتان باشد در مقالهآ‌ای کامل درباره Autorunها، طریقه سوءاستفاده بدافزارها را از آیکونآ‌های مایکروسافت توضیح دادیم؛ بنابراین بهترین اقدام برای ایمن ماندن از شر این بدافزار، خودداری از دوبار کلیکآ‌کردن روی فلشآ‌مموریآ‌هاست.

                      استفاده از دکمه Folder در My Computer میآ‌تواند مانع اجرای فایلآ‌های Autorun شود.

                      شرکت مایکروسافت ایمنآ‌سازی ویندوز را در برابر این بدافزار در اولویت بالایی قرار داده و امروز و فرداست که ویندوز در برابر آن ایمن شود اما مایکروسافت ویندوز سرور 2000 و ویندوز XP سرویسآ‌پک 2 را ایمن نخواهد کرد.

                      خوب است بدانید که بیش از 50 درصد رایانهآ‌های ایرانی همچنان به ویندوز XP سرویسآ‌پک 2 مجهزند.

                      اگر از طرفداران ویندوز XP هستید، حداقل از سرویسآ‌پک 3 استفاده کنید.

                      محصول Symantec تنها آنتیآ‌ویروسی است که در بعضی از موارد این بدافزار را شناسایی میآ‌کند اما هیچ آنتیآ‌ویروسی تا به امروز نتوانسته است بهآ‌طور کامل با این بدافزار مقابله کند.

                      دیدگاه


                        #71
                        پاسخ : اخبارIT

                        دوستان قضیه این استاکسنت چقدر جدیه؟
                        تاحالا کسی باهاش درگیر بوده؟
                        میشه یه نسخه ازش رو پلود کنید؟
                        {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

                        دیدگاه


                          #72
                          پاسخ : اخبارIT

                          نوشته اصلی توسط nanoware
                          دوستان قضیه این استاکسنت چقدر جدیه؟
                          تاحالا کسی باهاش درگیر بوده؟
                          میشه یه نسخه ازش رو پلود کنید؟

                          رایانهآ‌های ما بهآ‌طور خاص مورد لطف هکرها قرار گرفتهآ‌اند.

                          در چند روز گذشته خبرگزاری مهر در گزارشی اعلام کرد که رایانهآ‌ها در ایران مورد حمله یک کرم خطرناک با نام Stuxnet قرار گرفتهآ‌اند.

                          این ویروس خطرناک بیشتر به سیستمآ‌های صنعتی وارد میآ‌شود و اطلاعات سیستمآ‌های کنترل صنعتی را به سرقت برده و روی اینترنت قرار میآ‌دهد.

                          شرکت سایمنتک بهآ‌تازگی در مورد این ویروس گزارشی را تهیه کرده است.

                          طبق آمار این گزارش، حدود 60 درصد از رایانهآ‌هایی که به این ویروس آلوده شدهآ‌اند در ایران قرار گرفتهآ‌اند.

                          این ویروس که در ماه گذشته توسط VirusBlockAda شناسایی شده تلاش میآ‌کند تا اسرار صنعتی رایانهآ‌هایی که در کارخانهآ‌ها قرار دارند را با استفاده از مشکل امنیتی که در سیستم مدیریتی SCADA شرکت زیمنس وجود دارد، روی اینترنت بارگذاری کند.

                          از ابتدای هفته گذشته شرکت زیمنس آنتیآ‌ویروس رایگانی را روی وبآ‌سایت خود قرار داده که قادر است این ویروس را از بین ببرد. البته آنتیآ‌ویروس شرکت سایمنتک هم این ویروس را از بین خواهد برد.

                          این ویروس توسط تمامی ابزارهای USB به آسانی انتقال پیدا کرده و بهآ‌سرعت در شبکه خود را تکثیر میآ‌کند و گسترش خواهد داد.

                          اگر شما هم از سیستمآ‌های مدیریتی SCADA استفاده میآ‌کنید، مراقب اطلاعات خود باشید.

                          دیدگاه


                            #73
                            بدافزارها برنامه آ‌مایکروسافت را تغییر دادند

                            مدتآ‌هاست که شرکت مایکروسافت در اولین سهآ‌شنبه ماه، جدیدترین بستهآ‌های امنیتی و یا وصلهآ‌های نرمآ‌افزاری را منتشر میآ‌کند اما در این ماه حضور چند بدافزار جدید و رشد سریع آنآ‌ها در رایانهآ‌های مجهز به ویندوز، مایکروسافت را مجبور کرد که خارج از برنامه عمل کرده و در دوشنبه گذشته چندین وصله بحرانی را منتشر کند.


                            آسیبآ‌پذیری میانبرهای ویندوز در همه نسخهآ‌های آن بهآ‌ قدری موثر عمل میآ‌کند که بدافزارنویسان بهآ‌سرعت به استفاده از آن متمایل شدهآ‌اند و امروز بیش از 5 بدافزار کاملا موثر وجود دارد که میآ‌توانند با استفاده از این آسیبآ‌پذیری رایانهآ‌ها را آلوده کنند.

                            براساس آماری که مایکروسافت منتشر کرده است، بدافزار Sality.AT پس از یک هفته انتشار با استفاده از این آسیبآ‌آ‌پذیری توانست بر نوک قله بدافزارهای فعال بایستد.

                            این بدافزار که یک ویروس است، اولین ویروسی است که پس از یک دهه تا این حد مخرب ظاهر شده است.

                            پس از این بدافزار، Sality.AM عضو دیگری از اعضای این خانواده قرار دارد که البته سیری نزولی در انتشار داشته است.

                            Autorun.gen ،Stuxnet.A و Vobfus.gen بدافزارآ‌های دیگری هستند که از این آسیبآ‌پذیری بهره میآ‌برند.

                            اگر چه بدافزار stuxnet.A در سطح جهان کاملا گسترده نشده است اما خوب است بدانید که این بدافزار در ایران پراکندگی بالایی دارد.

                            آزمایشگاه امنیتی مایکروسافت موفق شده است که این بدافزار را شناسایی کرده و روش مقابله با آنآ‌را فرا گیرد.

                            یکی از علل انتشار بسته امنیتی مایکروسافت در دوشنبه گذشته نیز مقابله با همین بدافزار عنوان شده است.

                            جدیدترین بهآ‌روز رسانیآ‌های ابزارهای امنیتی مایکروسافت میآ‌توانند این بدافزار را شناسایی کنند.

                            مایکروسافت در مقابله با این ویروس در برابر رقبای امنیتی خود سخاوت نشان داده است و راز مقابله با این بدافزار را در اختیار دیگر سازندگان آنتیآ‌ویروس قرار داده است.

                            بر همین اساس به ادعای مایکروسافت امروز آنتیآ‌ویروسآ‌های Kaspersky ،ESET Bitdefender ،Norton ،McAfee Sophos ،Dr.Web ،Avira ،Trend Micro و Ikarus میآ‌توانند با این بدافزار مقابله کرده و آنآ‌را نابود کنند.

                            دیدگاه


                              #74
                              سایت بزرگآ‌ترین کنفرانس امنیتی جهان هک شد

                              کلاه گشادی که بر سر کلاهآ‌مشکیآ‌ها رفت!


                              متخصصان امنیت در کنفرانسآ‌های مختلف امنیتی شرکت میآ‌کنند تا دانستهآ‌های امنیتی خود را با یکدیگر به اشتراک گذارند و از جدیدترین روشآ‌های نفوذ و مقابله با حملات باخبر شوند؛ در این میان کنفرانس Black Hat بزرگآ‌ترین کنفرانس امنیتی در جهان محسوب میآ‌شود که تنها عده خاصی از متخصصان تراز اول جهان در آن شرکت میآ‌کنند. این عده با دعوتآ‌نامهآ‌های خاص به این کنفرانس راه میآ‌یابند و به نوعی شرکت در این کنفرانس نوعی افتخار برای شرکتآ‌کنندگان آن محسوب میآ‌شود.

                              آخرین گردهمایی اعضای این کنفرانس مثل همیشه با تولید فیلمآ‌های آموزشی در زمینه امنیت همراه بود اما مسئولین این کنفرانس این فیلمآ‌ها را در اختیار همگان قرار نمیآ‌دهند.

                              برای دستیابی به این فیلمآ‌ها باید یکی از اعضای دائم این کنفرانس باشید، علاوه بر اینآ‌که 395 دلار برای دریافت جدیدترین آموزهآ‌های امنیتی پرداخت کنید.

                              مایکل کوتز مدیر امنیت وب شرکت موزیلا یکی از کسانی بود که به دسترسی داشتن به این فیلمآ‌ها علاقهآ‌مند بود و در عین حال تمایلی به پرداخت این 395 دلار نداشت. از طرفی این متخصص امنیت یکی از اعضای این کنفرانس نیز محسوب نمیآ‌شد و حتی نمیآ‌توانست به آدرس ویدئوآ‌ها دسترسی داشته باشد؛ از همینآ‌رو سعی کرد که با روش دیگری به این اطلاعات دسترسی یابد و جالب اینآ‌جاست که نتیجه تلاش 30 دقیقهآ‌ای مایکل کوتز، بزرگآ‌ترین کنفرانس امنیتی جهان را زیر سوال برد.

                              مایکل کوتز توانست بدون داشتن اکانت فعال در سایت این کنفرانس به محیط کاربری این سایت وارد شود و سپس با از میان برداشتن چکآ‌های امنیتی و سیستم دریافت پول، کاری کرد که هرکسی حتی بدون داشتن اکانت و بدون پرداخت پول بتواند به تمامی تولیدات کنفرانس Black Hat دسترسی یابد.

                              اینآ‌را نیز باید افزود که وی این سایت را به حال خود وانگذاشته و بلافاصله این آسیبآ‌پذیری را به مسئولان آن گزارش داد.

                              تقریبا یک ساعت طول کشید تا مسئولان این سایت این آسیبآ‌پذیری را برطرف کنند اما عجیب است که بزرگآ‌ترین معلمان امنیت جهان، خود نمیآ‌توانند امنیت خود را حفظ کنند.

                              پس از این اتفاق، مدیر این کنفرانس در گفتآ‌وگو با یکی از خبرگزاریآ‌های انگلیسی به وقوع این اتفاق اعتراف کرد اما مسئولیت این اتفاق را برعهده سایت دیگری گذاشت که به سفارش Black Hat مسئولیت انتشار ویدئوآ‌های این کنفرانس را برعهده داشته است.

                              دیدگاه


                                #75
                                معرفی تواناییآ‌های جدید فایرفاکس در کنفرانس کلاه مشکی

                                شرکت موزیلا در کنفرانس بررسی امنیت اینترنت موسوم به کنفرانس کلاه مشکی، امکانات جدید فایرفاکس را معرفی کرد.

                                چندی پیش نیز موزیلا برخی امکانات فایرفاکس جدید را مانند موتور اسکریپتآ‌نویسی جدید جاوا، HTML 5، وجود سربرگآ‌ها در بالای برنامه و... به کاربران معرفی کرده بود.

                                مدیر برنامه امنیت موزیلا یکی از تغییرات در نگارش جدید را حل شدن مشکل امنیتی مهمی عنوان کرد که تمامی مرورگرها سالآ‌هاست با آن دست و پنجه نرم میآ‌کنند.

                                این مشکل، حمله به تاریخچه مرورگر از طریق کد CSS بود که بهآ‌وسیله عوض کردن رنگ و حالت لینکآ‌های بازدید شده صورت میآ‌گرفت.

                                وقتی کاربران از یک لینک در صفحه اینترنتی بازدید میآ‌کنند، رنگ و حالت این لینک در صورتیآ‌که پیشتر مورد بازدید قرار گرفته باشد عوض میآ‌شود.

                                لغو امکان تغییر در رنگ و حالت لینکآ‌ها راهآ‌حلی است که در بیشتر مرورگرها بهآ‌کار گرفته میآ‌شود.

                                نگارش جدید فایرفاکس لینکآ‌ها را مورد بررسی قرار داده و به مرجع لینک نگاه میآ‌کند.

                                در این حالت فارغ از اینآ‌که لینک مورد نظر بازدید شده یا بازدید نشده، با لینک اصلی بازدید نشده مقایسه میآ‌شود.

                                با این ترفند در صورتیآ‌که هکرها لینک اصلی را با لینک غیرواقعی تعویض کرده باشند مرورگر آنآ‌را تشخیص میآ‌دهد.

                                تغییر در نحوه بهآ‌روز رسانی بخشآ‌های مختلف نرمآ‌افزار عاملی است که در فایرفاکس جدید رفتاری شبیه به نرمآ‌افزار بهآ‌روز رسانی خودکار گوگل کروم ایجاد کرده است.

                                برخی از بهآ‌روز رسانیآ‌ها ضروری است تا به اطلاع کاربر برسد تا در صورت تمایل اقدام به نصب آنآ‌ها کند اما عدهآ‌ای دیگر بهآ‌خاطر حساسیت، بدون اطلاع کاربر بارگذاری شده و نصب میآ‌گردد.

                                فناوری جدیدی که بهآ‌صورت افزودنی در فایرفاکس 6/3 برای Windows و Linux معرفی شده بود، در نگارش 4 برای Mac نیز آماده شده است.

                                وظیفه این فناوری قرار دادن پردازش محتویات یک پایگاه اینترنتی در محیطی کنترل شده است تا به محض خراب شدن پردازش یکی از همین محتویات، سایت به روند اجرای خود ادامه داده و باعث متوقف شدن نرمآ‌افزار نگردد.

                                این فناوری که نام Electrolysis را به خود گرفته، نشان داده است در هنگامی که پردازش سایت دچار مشکل میآ‌گردد رابط گرافیکی نرمآ‌افزار به فرمانآ‌های کاربر پاسخ میآ‌دهد.

                                با پیدایش استانداردهای جدید در جهان رایانه باید انتظار خطرات جدید امنیتی را نیز داشت.

                                نایتین گیل سخنگوی موزیلا میآ‌گوید شرکت وی زمان زیادی را صرف تجزیه و تحلیل این استانداردها کرده تا بتواند به بهترین شکل و بدون مشکل از این استانداردها در برنامه استفاده کند.

                                دیدگاه

                                لطفا صبر کنید...
                                X