اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ویندوز 8 بمب جدید ماکروسافت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ویندوز 8 بمب جدید ماکروسافت

از سیستم عامل مک بهتر وجود نداره
    برتری مکینتاش نسبت به سیستم عاملهای دیگر همچون ویندوز :
    1 ) بر خلاف ویندوز ، سیستم عامل مک شما را دائما با پیامها و هشدارهای گوناگون آزار نمیدهد.
    به طور مثال وقتی که شما یک فلش دیسک را به سیستم متصل می کنید ، سیستم عامل مک به شما در مورد نصب درست آن پیامی نمیدهد چون شما به درستی از آن استفاده می کنید و تنها زمانی به شما هشدار میدهد که چیزی به درستی پیش نرفته باشد
    2 ) بی شک رابط کاربری سیستم عامل مک

بسیار زیباتر از ویندوز است. بطوریکه شرکت مایکروسافت در نسخه های جدید ویندوز سعی بر آن داشته که چهره و رابط کاربری آن را همانند سیستم عامل مک نماید. در سیستم عامل ویستا و هفت بطور مشهود به این موضوع پی می بریم.
    3 ) امنیت در سیستم عامل مکینتاش بسیار فراتر از ویندوز است. بطوریکه حتی نسخه های جدید ویندوز یعنی ویستا و هفت نیز نتوانسته اند امنیتی مانند سیستم عامل مک را فراهم کنند.
    4 ) اجرای نرم افزارها در مکینتاش بسیار سریعتر از ویندوز صورت می پذیرد.
    5 ) در ویندوز وفتی برنامه هنگ(بن بست) میکند معمولا کل سیستم عامل از کار می افتد ، این در حالی است که در مکینتاش به این ترتیب نبوده و در هنگام از کار افتادن نرم افزار در حال اجرا باز هم میتوان به کار سیستم پرداخت. نرم افزار های مک طوری طراحی شدند که مستقل ار هم و مهمتر از همه مستقل از سیستم عامل عمل می نمایند. پس اگر برنامه ای دچار اختلال در عملکرد شود بقیه اجزای سیستم به کار خود ادامه میدهند
    6 ) امکان جابجایی فایل اجرایی برنامه ها و حتی پوشه آنها در سیستم عامل مکینتاش بدون هیچ گونه مشکلی وجود دارد ، در حالی که در ویندوز مجبور خواهید بود تا برنامه را در مسیر جدیدی ، دوباره نصب نمایید.
    7 ) در مکینتاش نصب و اجرای بش از 200 نرم افزار به طور همزمان وجود دارد.
    8 ) به ندرت سیستم دچار ویروس میشود و کاربران براحتی میتوانند بدون نصب آنتی ویروس از سیستم عامل خود استفاده نمایند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vivaams
      1 ) بر خلاف ویندوز ، سیستم عامل مک شما را دائما با پیامها و هشدارهای گوناگون آزار نمیدهد.
      به طور مثال وقتی که شما یک فلش دیسک را به سیستم متصل می کنید ، سیستم عامل مک به شما در مورد نصب درست آن پیامی نمیدهد چون شما به درستی از آن استفاده می کنید و تنها زمانی به شما هشدار میدهد که چیزی به درستی پیش نرفته باشد

بسیار زیباتر از ویندوز است. بطوریکه شرکت مایکروسافت در نسخه های جدید ویندوز سعی بر آن داشته که چهره و رابط کاربری آن را همانند سیستم عامل مک نماید. در سیستم عامل ویستا و هفت بطور مشهود به این موضوع پی می بریم.
      3 ) امنیت در سیستم عامل مکینتاش بسیار فراتر از ویندوز است. بطوریکه حتی نسخه های جدید ویندوز یعنی ویستا و هفت نیز نتوانسته اند امنیتی مانند سیستم عامل مک را فراهم کنند.
      5 ) در ویندوز وفتی برنامه هنگ(بن بست) میکند معمولا کل سیستم عامل از کار می افتد ، این در حالی است که در مکینتاش به این ترتیب نبوده و در هنگام از کار افتادن نرم افزار در حال اجرا باز هم میتوان به کار سیستم پرداخت. نرم افزار های مک طوری طراحی شدند که مستقل ار هم و مهمتر از همه مستقل از سیستم عامل عمل می نمایند. پس اگر برنامه ای دچار اختلال در عملکرد شود بقیه اجزای سیستم به کار خود ادامه میدهند
      6 ) امکان جابجایی فایل اجرایی برنامه ها و حتی پوشه آنها در سیستم عامل مکینتاش بدون هیچ گونه مشکلی وجود دارد ، در حالی که در ویندوز مجبور خواهید بود تا برنامه را در مسیر جدیدی ، دوباره نصب نمایید.
      8 ) به ندرت سیستم دچار ویروس میشود و کاربران براحتی میتوانند بدون نصب آنتی ویروس از سیستم عامل خود استفاده نمایند
      والا این سیستم عامل بدرد این میخوره که روی MacBook باشه بعئ هم برنامه هامون رو چی کار کنیم؟

دیدگاه

شما میتونی از برنامه ای تو مک استفاده کنی که exe هم اجرا میکنه
        یا رو مکتون windows نصب کنید (برای بی سواد ها نه برای امثال شما)
        یا راه حل عاقلانه تر اینکه ویندوز رو بندازید دور
        چه چیزی میخواین که تو مک نیست
        ما شالا adobe که اول برا مک کالکشن زد بعد برای ویندوز
        از لحاظ برنامه های الکترونیک هم برنامه هاش هست

دیدگاه

خر همون خره فقط پالونش عوض می شه ، تا اونجایی که من یادم هست از زمان ویندوز 95 تا اینجا ( ویندوز 7) چیزی به اسم تحول وجود نداشته ، هر چی بوده بهینه سازی و خوشگل کردن بوده.
          در مورد این تم ویندوز هشت هم من پارسال یه ویندوز دانلود کردم به اسم ویندوز هشت که بسیار بسیار زشت و کریه بود ، اینو گفتم که شما دانلود نکنید و مجبور نشید مثل من وقت برا عوض کردن آیکون ها و موس پوینتر و بک گراند بکنید. بجای کنترل پنل هم روش نوشته ایکستریم پنل(xtreme panel).
          در مورد اعلام رسمی مایکروسافت هم من شنیدم رسما اعلام شده ، در ضمن تو جلسه معارفه هم قرار بوده که یه سری تصاویر از ویندوزشون نشون بدن که همونجا انگار سیستم هنگ کرده!!!!!!! و نتونستن چیزی نشون بدن .
          این ویندوز با تبلت ها و گوشی ها هم به خوبی پی سی سازگاری داره و این یکی از ویژگی های اصلی اش هست و قراره که سری های جدید تبلت های اپل(آی پد) با این ویندوز عرضه بشن.
          ولی باز می گم اینا با هم فرق خاصی ندارن و خر همون خره ، در ضمن این پیشنهاد رو هم می دم که بجای رصد مایکروسافت سایت های دانلود سنتر ایرانی رو داشته باشید ، اینا هنوز جنس از در کمپانی بیرون نیومده نسخه آلفا و بتا و پدیت های الحاقی رو تو سایتشون برا دانلود می ذارن
          عذت زیاد
          دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

پس تکلیف لینوکس چی میشه؟

دیدگاه

کیا از لینوکس استفاده کردن؟

برنامه های الکترونیکی را ساپورت میکنه؟ (بسکام کدویژن avrstudio پروتیوس و..)

این سون واسه همه ی کرک ها گیر میده

پی نوشت:
              البته من xp را ول نمی کنم
              یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

:rolleyes:
                اره راس یگین هر ویندوزی عیبو ایراد هایی داره
                سون که 3 سال طول کشید تا بیاد برسه دست مردم
                ولی دیگه ویندوز xp تاریخ گذشته شده
                تنها مشکل بزرگش امنیت پایینشه که بدون هیچ اخطاری اتو ران اجرا میکنه
                [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vivaams
                  شما میتونی از برنامه ای تو مک استفاده کنی که exe هم اجرا میکنه
                  به خدا اگه روی لینوکس از اینا بود ویندوز رو ول میکردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                    :rolleyes:
                    اره راس یگین هر ویندوزی عیبو ایراد هایی داره
                    سون که 3 سال طول کشید تا بیاد برسه دست مردم
                    ولی دیگه ویندوز xp تاریخ گذشته شده
                    تنها مشکل بزرگش امنیت پایینشه که بدون هیچ اخطاری اتو ران اجرا میکنه
                    البته چون رم من 512 هستش سون روی سیستم من درست اجرا نمیشه ولی اونجوری که من دیدم رابطش با برنامه های کاربری آنچنان خوب نیست باید همه ی نرم افزار ها را پدیت کنی.مثلا clone cd را وقتی میزدم کراکش اجرا نمی شد.

من فکر نمی کنم xp به این راحتی از بین بره. البته من توی سایت مایکرو سافت نسخه اصلیشو ندیدم :eek:

اگه لینوکس exe ها را اجرا میکرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مــــــیــــــــلاد
                      کیا از لینوکس استفاده کردن؟

برنامه های الکترونیکی را ساپورت میکنه؟ (بسکام کدویژن avrstudio پروتیوس و..)

این سون واسه همه ی کرک ها گیر میده

پی نوشت:
                      البته من xp را ول نمی کنم
                      من تو یه جایی خوندم که یه لینوکس هست که مخصوص برنامه های الکترونیکی هستش اول اسمش ت داشت ، آره داشتم در مورد مهندسی معکوس و وارد کردن عکس تو نرم افزار جستجو می کردم که به اون خوردم ، به زبان انگلیسی هم بود ولی کلا بگم تنوع و کیفیت نرم افزار هایی که برای ویندوز نوشته می شه خیلی بیشتر از سایر رقبا است.
                      نوشته اصلی توسط vivaams

دوست من در نهایت میزان فروش هست که بهتر بودن یک نرم افزار رو تعیین می کنه ، اونم برای این دوتا غول نرم افزار که کهنه کار و امتحان پس داده هستند! در ضمن اگر ویروس برای مک و لینوکس خیلی کمه بخاطر قدرتشون نیست ، بخاطر اینه که ویروس نویس ها ترجیح می دن کارشون در محدوده گسترده تری توزیع بشه تا در بخش کوچکی از اروپا یا بخش کوچکی از آمریکا!
                      یه چیز دیگه ، چطور ممکنه که هم برنامه ها سریع تر اجرا بشن و هم هنگ کردن در مورد اونا بهتر کنترل بشه ؟؟؟؟ مگه برای کنترل هنگ کردن سیستم عامل بخشی از فعالیت های برنامه رو زیر نظر نمی گیره ؟ و به واسطه این کار مگه بخشی از قدرت سی پی یو و رم رو در گیر نمی کنه ؟ :question: شاید سرعت برنامه ها بخاطر هماهنگی و قدرت سخت افزار هاییه که سیستم عامل روش میشینه ، یعنی بخاطر هماهنگی و سازگاری سخت افزار ها و پشتیبانی بهتر اونا از هم و قدرت بهتر اونا سیستم عامل بهتر به نظر می رسه ( در مشخصات رم و سی پی یو و ... یکسان)
                      البته از حق نگذریم که ظاهر مکینتاش یه سر و گردن بالاتر از ویندوز هاست و اگر اشتباه نکنم ویندوز هشت هم می خواد بیشتر شبیه مک بشه در ضمن اینکه برنامه ها پورتیبل و قابل حمل هستن و در عین حال خوب کار کنن واقعا مزیت بزرگیه
                      ولی باز می گم که این تعداد فروشه که در نهایت معلوم می کنه که کدوم محصول خوبه اونم در مورد محصولات امتحان پس داده.
                      یه چیز دیگه این که آدم یه سرکی هم به سیستم عامل های دیگه بزنه و یه نگاه بندازه بد نیست ، من یه موقعیت شغلی رو ( تعمیر تجهیزات پزشکی هسته ای رو ) چند سال پیش بخاطر همین که با لینوکس آشنا نبودم از دست دادم
                      دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

در ضمن اگر ویروس برای مک و لینوکس خیلی کمه بخاطر قدرتشون نیست ، بخاطر اینه که ویروس نویس ها ترجیح می دن کارشون در محدوده گسترده تری توزیع بشه تا در بخش کوچکی از اروپا یا بخش کوچکی از آمریکا!
                        تایید میشه !

یه چیز دیگه اینکه یه سیستم ویروسی می شه ارتباط بسیار زیادی به کاربر داره و با توجه با اینکه قیمت مک بسیار زیادتراز ویندوز و کار کردن با لینوکس سخت تر از ویندوز و همچینن رابط کاربری درست و حسابی نداره (منظورم برای کاربرای معمولی و کاربردهای خانگی هست ) اقشار بیشتری از جامعه سراغ ویندوز می رند و این شامل افراد کم تجربه و در واقع ( نمی دونم چی کلمه ای به کار ببرم ) بی سواد میشه . مثلا من خیلی ها رو میشناسم که هر وقت یه فلش به کامپیوتر می زنند تا پیام میاد از همون جا اجرا می کنند و هر چی ما بهشون می گیم این کار رو نکنند وگرنه اتوران اجرا می شه و سیستم ویروسی می شه و .... ولی کو گوش شنوا و دوباره همون کار خودشون رو انجام می دند و دوباره سیستم ویروسی می شه و این نشان از غیرحرفه بودن انها .( آخه به بچه ی آدم یه بار یه حرفی میزنند اما .... :biggrin: :angry
                        پس به نظر من دلیل عمده ی ویروسی شدن ویندوز نسبت به مک و لینوکس علاوه بر استفاده بسیار زیادتر ویندوز نسبت به اون دوتا غیر حرفه ای تر بودن کاربرای اون هست .

تا اونجایی که من می دونم و در واقع مطمئن هستم تمام کارهای حرفه ای که در رابطه با مهندسی انجام می شه با لینوکس هست به خصوص بازم می گم به خصوص در طراحی های بسیار حرفه ای برای FPGA تنها گزینه لینوکس هست و بس .

تمامی سرورهای مهم و عظیم هم با این سیستم عامل کار می کنند .

اینم بگم من از appleآ‌ و تمامی محصولاتش متنفرم چرا که شما مجبور به خرید سخت افزارش می کنه و در واقع شما رو محدود می کنه چه در مورد مک ها چه در مورد آیفون و ..... (حتی شما نمی تونید که رم بهشون اضافه کنید )

دیدگاه

آندسته از عزیزانی که با اجرای برنامه های تحت ویندوز در لینوکس مشکل دارند در صورتی که سیستم مورد استفاده آنها از سخت افزارهای قوی برخوردار است می توانند این مشکل را مرتفع سازند. البته با سخت افزار معمولی هم این امکان وجود دارد اما سرعت اجرای برنامه ها در آن پایین خواهد آمد.

دیدگاه

اولا iOs 5 نمرده که apple بیاد رو محصول خودش یعنی iPad ویندوز آشغال مایکروسافت رو بریزه ، بعدشم هرکسی که iOs میخواد میره سمت apple و گرنه ویندوز که پره و رو آرم هم همه ریختن !!!
                            دوما مک هم ویروس میتونه داشته باشه ولی یکی از دوستانم که برنامه نویس مک هست برام تعریف میکرد که اگر بخوای برنامتون رو در سایت apple برای فروش و دانلود بزاری قوانین بسیار سختی رو باید رعایت کنی ای یه مساله ، مساله بعدی اینه که اونا خودشون برنامه رو تماما کنترل میکنند تا مشکلی نداشته باشه مثلا اگر برنامه ای بدون اجازه کاربر از اینترنت استفاده کنه اکانت برنامه نویسی که این برنامه رو تو سایت گذاشته رو میبندند (حدود 100 دلار پول این اکانت هست) !!!
                            خر همون خره هم نداریم ، خیلی ها از همون اول با ویندوز شروع کردند پس با ویندوز هم جلو میرن !!! apple هم تا حالا التماس کسی رو نکرده که بیا تو رو خدا از مک استفاده کن ، دست خودته - حتی رو مک بوک ها که مکینتاش به عنوان سیستم عامل اصلی روش هست تو خود جعبش تمام درایورهای مورد نیازش برای ویندوز هم هست که این نشان دهنده ی احترام به ویندوز کاران هست !!! که ویندوز رو هم به صورت مجازی میتونی داشته باشی و حتی رو بوت !!!
                            در مورد استفاده بهینه مک نسبت به ویندوز خودم تا با چشم خودم ندیدم باور نکردم :
                            پنج ساعت تمام با این سیستم عامل رو مک بوک داشتیم کار میکردیم با wifi و مخلفات فقط 65% از باتری استفاده کرد ولی هر موقع با ویندوز بوت میشد 3 ساعت هم به زور نگه میداشت !!!
                            برین کانفیگ مدل macbook pro 374 رو ببینید و پیش خودتون بگید که با این کانفیگ چه کاری با ویندوز میشه کرد ولی برین از اونایی که رو همین کانفیگ از مک استفاده میکنند بپرسید که چه کار ها که نمیکنند !!!
                            از هیچکس هم نشنیدم که هنگ رو در این سیستم عامل دیده باشه (در مک هنگ تعریف نشده است)
                            در مورد میزان فروش هم باید بگم که یک) هرچقدر پول بدی همون قدر آش میخوری * دو ) در آمد شرکت apple از دولت آمریکا هم خیلی بیشتر شد !!! حالا این پول ها رو از کجا آورده به جز فروش محصولاتش ؟
                            (خر همون خره البته فقط در مورد مایکروسافت و گرنه apple کلا بحثش جداست و خیلی زود تر از مایکروسافت پایه گذاری شد)
                            (محصولات adobe اول برای مک اومد بعد برای ویندوز تازه الانشم خود مایکروسافت داره واسه مک برنامه مینویسه )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vivaams
                              اولا iOs 5 نمرده که apple بیاد رو محصول خودش یعنی iPad ویندوز آشغال مایکروسافت رو بریزه ، بعدشم هرکسی که iOs میخواد میره سمت apple و گرنه ویندوز که پره و رو آرم هم همه ریختن !!!
                              دوما مک هم ویروس میتونه داشته باشه ولی یکی از دوستانم که برنامه نویس مک هست برام تعریف میکرد که اگر بخوای برنامتون رو در سایت apple برای فروش و دانلود بزاری قوانین بسیار سختی رو باید رعایت کنی ای یه مساله ، مساله بعدی اینه که اونا خودشون برنامه رو تماما کنترل میکنند تا مشکلی نداشته باشه مثلا اگر برنامه ای بدون اجازه کاربر از اینترنت استفاده کنه اکانت برنامه نویسی که این برنامه رو تو سایت گذاشته رو میبندند (حدود 100 دلار پول این اکانت هست) !!!
                              خر همون خره هم نداریم ، خیلی ها از همون اول با ویندوز شروع کردند پس با ویندوز هم جلو میرن !!! apple هم تا حالا التماس کسی رو نکرده که بیا تو رو خدا از مک استفاده کن ، دست خودته - حتی رو مک بوک ها که مکینتاش به عنوان سیستم عامل اصلی روش هست تو خود جعبش تمام درایورهای مورد نیازش برای ویندوز هم هست که این نشان دهنده ی احترام به ویندوز کاران هست !!! که ویندوز رو هم به صورت مجازی میتونی داشته باشی و حتی رو بوت !!!
                              در مورد استفاده بهینه مک نسبت به ویندوز خودم تا با چشم خودم ندیدم باور نکردم :
                              پنج ساعت تمام با این سیستم عامل رو مک بوک داشتیم کار میکردیم با wifi و مخلفات فقط 65% از باتری استفاده کرد ولی هر موقع با ویندوز بوت میشد 3 ساعت هم به زور نگه میداشت !!!
                              برین کانفیگ مدل macbook pro 374 رو ببینید و پیش خودتون بگید که با این کانفیگ چه کاری با ویندوز میشه کرد ولی برین از اونایی که رو همین کانفیگ از مک استفاده میکنند بپرسید که چه کار ها که نمیکنند !!!
                              از هیچکس هم نشنیدم که هنگ رو در این سیستم عامل دیده باشه (در مک هنگ تعریف نشده است)
                              در مورد میزان فروش هم باید بگم که یک) هرچقدر پول بدی همون قدر آش میخوری * دو ) در آمد شرکت apple از دولت آمریکا هم خیلی بیشتر شد !!! حالا این پول ها رو از کجا آورده به جز فروش محصولاتش ؟
                              (خر همون خره البته فقط در مورد مایکروسافت و گرنه apple کلا بحثش جداست و خیلی زود تر از مایکروسافت پایه گذاری شد)
                              (محصولات adobe اول برای مک اومد بعد برای ویندوز تازه الانشم خود مایکروسافت داره واسه مک برنامه مینویسه )
                              توهین ممنوع
                              اپل مایکروسافت و..... همشون یه هدف را دنبال می کنن اونم جذب مشتری. حالا کی موفق تره به جای خودش.

راز موفقیت اپل تمرکز آن است.

الان توی ایران این همه آدم از 7 استفاده می کنند. آیا پولشو دادن :NO:

دوست عزیز من اینها همش سیاسته یکی را میکشن بالا یکی را می برن قبر و... زیاد تعصبی نباش
                              من توی مجله خوندم که دولت آمریکا مایکروسافت و اینتل را تحریم کرده تا شرکت های دیگه بتونن پیشرفت کنن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط el-hobby
                                آندسته از عزیزانی که با اجرای برنامه های تحت ویندوز در لینوکس مشکل دارند در صورتی که سیستم مورد استفاده آنها از سخت افزارهای قوی برخوردار است می توانند این مشکل را مرتفع سازند. البته با سخت افزار معمولی هم این امکان وجود دارد اما سرعت اجرای برنامه ها در آن پایین خواهد آمد.
                                یه سوال میتونید بیشتر توضیح بدین. البته سیسم من ضعیفه :mrgreen:
                                اگه امکان داره چند تا عکس از محیط کار لینوکس در حین اجرای برنامه های الکترونیک بذارین.

یه سوال:
                                آیا شرکت ها باید برنامه های جداگانه ای برای هر یک از سیستم ها بنویسند؟ oo: oo:
                                مثلا یه پروتیوس واسه ویندوز یه پروتیوس واسه لینوکس و...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X