من واقعا معذرت میخوام از تمامی شما دوستان ، ولی با دیدن یکسری عکس جلوی خودم رو نمیتونم بگیرم و یک راس میرم سر اصل مطلب
-----------
آخه چقدر تقلید - چقدر اسکی روی مکینتاش
خدا وکیلی دیگه اسم مایکروسافت رو نمیشه به عنوان یه شرکت مستقل نام برد
انگار مهندسین و طراحان این شرکت یه مو هم از دیزاین و طراحی حالیشون نیست - انگار فقط اسکی رفتن و دزدیدن رو یاد گرفتن
توهین به مک نشه
ولی خودتون برید ببینید که محیط و شکل ظاهری ویندوز8 چقدر شبیه به مک هست (توهین به مک نباشه)
-----------حالا از ظاهر بگذریم
هر شخصی با دیدن کارایی هایی که رفته رفته داره به ویندوز اضافه میشه ، اینو باید بفهمه که
مایکروسافت به فکر بیسواد بار آوردن مردم است
همه چی رو دیگه کرده مثل لغمه تازه اونم نه هر لغمه ای ، دیگه شده راحت الحلغوم جویده شده ی آماده ی غورت دادن
همه ی زیباییش که اسکی شده از مک هست
کارایی هاش هم که اینطوری
فقط میتونم به مایکروسافت همینو بگم
:NO:
من واقعا معذرت میخوام از تمامی شما دوستان ، ولی با دیدن یکسری عکس جلوی خودم رو نمیتونم بگیرم و یک راس میرم سر اصل مطلب
-----------
آخه چقدر تقلید - چقدر اسکی روی مکینتاش
خدا وکیلی دیگه اسم مایکروسافت رو نمیشه به عنوان یه شرکت مستقل نام برد
انگار مهندسین و طراحان این شرکت یه مو هم از دیزاین و طراحی حالیشون نیست - انگار فقط اسکی رفتن و دزدیدن رو یاد گرفتن
توهین به مک نشه
ولی خودتون برید ببینید که محیط و شکل ظاهری ویندوز8 چقدر شبیه به مک هست (توهین به مک نباشه)
-----------حالا از ظاهر بگذریم
هر شخصی با دیدن کارایی هایی که رفته رفته داره به ویندوز اضافه میشه ، اینو باید بفهمه که
مایکروسافت به فکر بیسواد بار آوردن مردم است
همه چی رو دیگه کرده مثل لغمه تازه اونم نه هر لغمه ای ، دیگه شده راحت الحلغوم جویده شده ی آماده ی غورت دادن
همه ی زیباییش که اسکی شده از مک هست
کارایی هاش هم که اینطوری
فقط میتونم به مایکروسافت همینو بگم
:NO:
حالا ظاهر ویندوز مهم نیست یه کمی فرق کنه (اگه از مکنتاش تقلید کنه حتما اپل شکایت میکنه ). توی چند روز آدم عادت میکنه ولی اگه زیرساخت ها تغیر کنن اتفاقات عجیبی میفته!
از داس به 95
شرکتهای بزرگی مثل apple و ... فکر نکنم به خاطر این مسائل بیان دست به شکایت و ... بزنن .
ولی به دنیا و خیلی شزکتهای کامپیوتری این موضوع (که رفته رفته محیط ویندوز داره به مک نزدیک و نزدیک تر میشه) ثابت شده
مثلا یه نمونه ایرانیش ، شرکت KING که خیلی ها میشناسنش ، این موضوع رو تو مجلاتش بیان کرده
---------
از اینها گذشته - خودمون چشم که داریم
اگه مایکروسافت بخواد همینجوری پیش بره - نام ویندوز بعدیش میشه Windows Mac (از توهین به مک واقعا عذر میخوام)
خوب حالا mac خوبه
چی به ما میرسه؟؟؟
ما الکترونیکی ها
ما برامون مهمه که نرم افزار هامون برامون رایگان در بیاد
سریع باشه
سر پورت ها اذیت نکنه
امن باشه
و حالا :mrgreen:
صد رحمت به لینوکس که اپن سورسه(میشه خودشو تغییر داد اونطور که میخوایم)
صد رحمت به لینوکس که امنه
صد رحمت به لینوکس که با یه سی دی هم میشه راه انداختش
صد رحمت به لینوکس که برنامه هاش با سیستم عامل هایی که روی ARM نصبه اجرا میشه
صد رحمت به لینوکس که اپن سورسه(میشه برنامه هاشو تغییر داد اونطور که میخوایم)
صد رحمت به لینوکس که ...
تو کل دنیا به جز ایران - نرم افزار رایگان نیست (پروتئوس بالای یک میلیون هست)
----------
بعدشم از همین الان خاطر نشان میکنم که : هیچکس مک بوک نخره - از مکینتاش استفاده نکنه - از هیچکدام از محصولات شرکت Apple استفاده نکنه (اصلا هرکی استفاده کنه)
----------
شما ها هم از ویندوز استفاده کنید
لطف کنید درباره لینوکس هم صحبت نکنید - چون من اینجا لینوکس کار نمیبینم :biggrin:
ببینید به نظر من بهترین سیستم عامل ها رو micosoft میزنه خودتون قضاوت کنین : الان اکثر برنامه هایی که روی mac و لینوکس استفاده میشه روی microsoft windows هم هست مثلا برنامه archicat که برای طراحی ساختمان هست برای سیستم عامل mac ساخته شده ولی نسخه microsoft اون هم هست چون اکثر شرکت ها کارخونه ها و خود مردم از مایکروسافت استفاده میکنن
به خاطر رابط کاربری راحت و در عین حال با کاربرد فراوان
ببین دوست عزیز ظاهر ویندوز مهم نیست مهم امکاناتی هست که داره الان همونطور که شهریار گفت با ویندوز لینوکس خیلی کارا میشه کرد در ضمن ظاهرش هم مثل mac میمونه :read: ( منظورم لینوکس Ubuntu هست )
به نظر من mac خیلی مضخرفه چون نسخه اصلیش فقط رو سیستم هایی که خود اپل معرفی کرده نصب میشن مثل لپ تا پاشون
ولی جدیدا نسخه هک شدش اومده (snow leopart) که روی cpu های intel و amd ساپورت میشه تازه اونم نه روی همه مادربوردها :cry:
تازه رو لب تاپاشون سیستم عامل مایکروسافت هم نصبه :mrgreen:
AV Maziton 100
Render By Artlantis Studio
[img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]
یه چند تا نکته هست برای مک که شاید همه بدونن ولی یاد آوریش بد نیست:
کار باهاش فوق العاده راحت و لذت بخشه.
تو مک بوک ها تاچ پد یه چیز جادوییه تقریبا، خیلی کارا میشه باهاش کرد(البته تو خود مک).
مثل ویندوز تنوع نرم افزار داره(ولی برای الکترونیک رو زیاد ندیدم).
هیچ کدوم از نرم افزار های ویندوز رو مستقیم اجرا نمیکنه، یا باید ماشین مجازی براش نصب کرد و رو اون ویندوز ریخت ویا ویندوز رو روی بوت نصب کرد.
تمام قدرت کاریش برای زمانیه که داری از مک روی سیستم های خود اپل استفاده می کنی، نه مثل هکینتاش که رو هرچی نصب میشه و هیچ خاصیتی نداره و یا مثل ویندوزی که روی سخت افزار اپل نصب میشه و با سیستم های دیگه فرقی نداره.
از لحاظ امنیت هم به شرطی امنیت داره که از نرم افزار های تایید شده ای که خود اپل اجازه ی قرار دادن توی فروشگاهشو داده استفاده کنی، وگرنه میشه براش برنامه های مخرب هم نوشت ولی این نرم افزار ها رو اپل اجازه قرار دادن تو فروشگاه نمیده.
شنیدم GCC همه جا مفته ولی برا مک پولیه.
تنوع پورت هم نسبت به سیستم های دیگه اصلا نداره که به کار شما بیاد.
نوشته اصلی توسط maziyar123
به نظر من mac خیلی مضخرفه چون نسخه اصلیش فقط رو سیستم هایی که خود اپل معرفی کرده نصب میشن مثل لپ تا پاشون
ولی جدیدا نسخه هک شدش اومده (snow leopart) که روی cpu های intel و amd ساپورت میشه تازه اونم نه روی همه مادربوردها :cry:
تازه رو لب تاپاشون سیستم عامل مایکروسافت هم نصبه :mrgreen:
سیستم عامل مک فقط مخصوص سیستم های اپله، اپل از همون اولش هم سعی میکرد همه چیزشو خودش بزنه الآن هم داره همون مسیر رو ادامه میده، خیلی هم موفق بوده و یوزر های خودش هم داره.
نسخه هک شدش هم (هکینتاش) فقط در ظاهر میتونه جای اصل مک باشه و هیچ خاصیت دیگه ای نداره.
رو لپ تاپ ها و هر کامپیوتر دیگه اپل (iMAC,MAC pro,MAC mini) فقط مک نصب هست ولی روی مک بوک ها دیدم درایور های سخت افزارش برای ویندوز هم هست تا هرکی از مکش پشیمون شد بتونه با همون سخت افزار از ویندوز استفاده کنه.
شما انگار واقعا هیچی در این رابطه نمی دونی
عزیز من شرکت Apple قبل از microsoft پایه گذاری شده (10-15 سال قبل از مایکروسافت)
بعدشم شرکتهای بزرگی مثل Adobe و ... اولین سری از نرم افزارهای خودشون رو برای Macintash زدن
بعدشم من به شخصه خیلی جاها از همکاری Steve Jobs با bil gates در اون سالهای اولیه ی مایکروسافت شنیدم و اینکه ویندوز تقریبا با Steve Jobs و Apple پا گرفته
-------------------
اگه روی مک بوک ویندوز نصب میشه به خاطر احترامیست که Apple به کاربرای ویندوز کارش میذاره - وگرنه برداشتن این امکان برای از آب خوردن هم ساده تره
مثل اینکه Apple اجازه نصب مک رو رو هیچیک از سیستم های دیگه نمیده - حالا برو بینم میتونی مک نصب کنی :biggrin: :NO:
نسخه کرک شدش (نه هک شدش) هم اگه تونستی برو نصب کن - اگر خودت رو بکشی و نصبش کنی :wow: باز هم کارایی مک اصل رو نداری :wow:
-------------------
مضخرف ویندوز هست که همه چیش اسکی از رو مک هست
-------------------
اگه از برنامه های مک بخوایم صحبت کنیم همتون رو باد میبره - چون خیلی زیاد ، پرکاربرد ، حرفه ای و .... هست
-------------------
لطف کنید : ندانسته و ندیده در این تاپیک نظر ندین
عزیز من شرکت Apple قبل از microsoft پایه گذاری شده (10-15 سال قبل از مایکروسافت)
بعدشم شرکتهای بزرگی مثل Adobe و ... اولین سری از نرم افزارهای خودشون رو برای Macintash زدن
بعدشم من به شخصه خیلی جاها از همکاری Steve Jobs با bil gates در اون سالهای اولیه ی مایکروسافت شنیدم و اینکه ویندوز تقریبا با Steve Jobs و Apple پا گرفته
-------------------
اگه روی مک بوک ویندوز نصب میشه به خاطر احترامیست که Apple به کاربرای ویندوز کارش میذاره - وگرنه برداشتن این امکان برای از آب خوردن هم ساده تره
مثل اینکه Apple اجازه نصب مک رو رو هیچیک از سیستم های دیگه نمیده - حالا برو بینم میتونی مک نصب کنی :biggrin: :NO:
نسخه کرک شدش (نه هک شدش) هم اگه تونستی برو نصب کن - اگر خودت رو بکشی و نصبش کنی :wow: باز هم کارایی مک اصل رو نداری :wow:
-------------------
-------------------
اگه از برنامه های مک بخوایم صحبت کنیم همتون رو باد میبره - چون خیلی زیاد ، پرکاربرد ، حرفه ای و .... هست
-------------------
نمی خواستم چیزی بگم ولی....
تمام گفته های شما درست. این حرف شما چه تاثیری در پیشرفت ما داره ؟ شما فرض کنید یه برنامه ای توی ایران نوشتین واسه مک خب چه فایده؟
با توجه به گفته های سجاد :
نوع پورت هم نسبت به سیستم های دیگه اصلا نداره که به کار شما بیاد.
شما فکر کنید یه مدار و می خواهید به کامپیوتر وصل کنید. و شما این برنامه را توی مک نوشتین به نظرتون این مدار به فروش میره؟ چند تا از سازمان ها و ... از مک استفاده میکنن
آقا ما هممون از اپل و محصولاتش خوشمون میاد ولی به درد ما ایرانیا و واسه یه برنامه نویس بدرد نمی خوره.
-------------------
-------------------
-------------------
-------------------
دست شما درد نکنه یه دفه بیا 2 تا فحش هم به ما بده خودت رو خلاص کن واقعا متاسفم به خاطر تعصبی که رو mac دارید
ولی در این مورد باید بگم شما اطلاع درستی از تاریخچه ها نداری عزیز دل نمیدونم منبعت چیه ولی منبع من ویکی پدیا هست :
مایکروسافت از سال 4 آوریل 1975 کار خودش رو آغاز کرد در صورتی که apple از سال 1976 کار خودش رو اغاز کرد ینی 1 سال بعد از تاسیس مایکروسافت
این احترام نیست بلکه به خاطر جذب مشتری این کارو کرده
مایکروسافت هیچ محدودیتی برای سخت افزارهای تولید شده نداره در صورتی که برای نصب نسخه اصلی mac باید رو سیستم های معرفی شده خود apple نصب بشه
در ضمن اینو هم بگم سیستم عاملی که با هزار دردسر و خودکشی نصب بشه که سیستم عامل نیست چه بدرد میخوره
چند وقت پیش کلیپی ساخته بودن که mac رو به خاطر نداشتن پشتیبانی از فایلهای hd مسخره میکرد
داستان این بود که دو تا لب تاب که یکیش ویندوز و اون یکی mac نصب بود با هم صحبت میکنن بعد لب تاب ویندوز دار میاد یه کلیپ HD با مدیاپلیرش نشون میده بعد لب تاب مک بهش میگه چه کیفیتی داره و همینطور با حسرت نگاه میکنه
AV Maziton 100
Render By Artlantis Studio
[img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]
مک رو هم زیاد دست کم نگیرید، تو کارای خیلی حرفه ای کارایی خودشو داره مخصوصا تو کارای صدا و تصویر نرم افزار های انحصاری داره که تو ویندوز فکرش هم نمیشه کرد. :agree:
بعدش هم تو بعضی کارا ویندوز در حدی نیست که مک بیاد باهاش کل بندازه!!!
محیط های برنامه نویسی متنوعی هم داره که هرکدوم ویژگی خاص خودشو داره ولی فقط میشه باهاشون برای مک و i-os برنامه نوشت که البته هم برای i-os فقط یکی از محیط هاشو شنیدم.
مک نسبت به ویندوز خیلی برتری داره که اینجا جاش نیست توضیح داده بشه ولی یه چند تا فرق اساسی هم داره که کاربر های ویندوز مطمئنا براشون سخته خودشونو با اونا سازگار کنند.
ولی حیف که هم مک گرونه و هم سیستم آموزشی ما رو ویندوزه (نمیدونم باعث و بانی این کار کی بوده ).
دیدگاه