اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ویندوز 8 بمب جدید ماکروسافت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ویندوز 8 بمب جدید ماکروسافت

دوست عزیز اینها توهین نیست همه عین واقعیت هست .
    دولت آمریکا امکان نداره بیاد مایکروسافت و اینتل رو تحریم کنه (اگر هم کنه ببینید چه کاری کردند)
    اون از اینتل که چندین ماه پیش اومد CPU رو زد که خیلی کوچک بود و GPU هم روش سوار بود (یعنی CPU و GPU رو یه قطعه با هم بودند) که بعد از تولید هزاران هزار از این قطعه و فرستادن به بازار و گذشت چندین ماه فهمیدن یه اشکالی داره که اومدن کل این قطعات رو از بازار ها جمع آوری کردند .
    تعصب هم الکی نمی آد که اگه شما مثلا به تیم تراکتور سازی یا ... علاقه داری و موقع بازیهاش میری استادیوم و ... الکی که طرفداری این تیم و نمیکنی که صد در صد یکی از این دلایل یا همشو داری : 1)تیم همشهریت هست 2)خوب بازی میکنه 3)بازیکنان با اخلاقی داره و هزار تا دلیل دیگه
    پس منم الکی روی apple تعصب ندارم ، شما بگو از این پرکت بزرگ تر هست ، معلومه که نیست - بازارها و کل مردم آمریکا . چندین کشور دیگه که همه از محصولات apple استفاده میکنند (برخی هم از motorola) - بیشتر کشورهای دیگه هم از apple استفاده میکنن شما فقط ایران و نگاه نکن دیگه روزای آخر مایکروسافت هست
    همین چند وقت پیش تو پاساژ امجد تهران که خیلی ها میشناسنش یک نفر با سگ شرکت سونی که اسمش aibo هست اومده بود تو یکی از مغازه های معروف اونجا و اون سگ رو با macbook کنترل میکرد - البته این موضوع رو همین جوری گفتم اونایی کا باید ازش مطلب رو میگرفتن ، گرفتن
    یک دلیل دیگه تعصب اینه که مثلا الان خود شما بار ها و بارها سیستمتون هنگ و حالا دقایقی رو وایسادین ، restart کردین و ... تا دوباره بالا اومده و کارتون رو انجام دادین - یا بارها ویروسی شده و مجبور به عوض کردن سیستم عامل شدین
    این مسائل در مک نیست ، و لطفا حرف هاتون رو بر شنیده هاتون نگید اول خودتون ببینید و بعد بگید
    الان شما برمیگردی میگی اگه ویروس نمیگیره به خاطر .... هست - اینا یکسری دلایلی هستند که یکسری آدمهایی که ممکنه هیچی از این مسائل رو ندونند بگن
    ولی اگه براش ویروس نیست مساله ایست که در بالا گفتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vivaams
      در مورد استفاده بهینه مک نسبت به ویندوز خودم تا با چشم خودم ندیدم باور نکردم :
      پنج ساعت تمام با این سیستم عامل رو مک بوک داشتیم کار میکردیم با wifi و مخلفات فقط 65% از باتری استفاده کرد ولی هر موقع با ویندوز بوت میشد 3 ساعت هم به زور نگه میداشت !!!
      برین کانفیگ مدل macbook pro 374 رو ببینید و پیش خودتون بگید که با این کانفیگ چه کاری با ویندوز میشه کرد ولی برین از اونایی که رو همین کانفیگ از مک استفاده میکنند بپرسید که چه کار ها که نمیکنند !!!
      از هیچکس هم نشنیدم که هنگ رو در این سیستم عامل دیده باشه (در مک هنگ تعریف نشده است)
      تایید میشه ! دوستان چون با مک کار نکردن از چیزی خبر ندارن . منم خودم تا ندیده بودم باور نمی کردم
      یکی از رفیقا که مک داره گه گداری میاره و باهاش کار می کنیم آدم واقعا فکش میفته .
      برای یه نمونه می گم :
      سیستم خونم core i3 با رم 4 . متلب 2011 روش نصبه . یه برنامه سنگین که تو سیمولینک داشتم تقریبا 1 دقیقه طول می کشید تا ران می کرد . در طول این مدت کلا سیستم تعطیل میشد
      رفیقم تو سیستمش رو VMware ویندوز ریخته بود و متلب رو نصب کرده بود . وقتی همون برنامه رو می زاشت ران کنه حداکثر 30 ثانیه طول می کشید تازه در همین حین براحتی بین دو تا سیستم عامل سوئیچ می کرد بدون اینه چیزی رو حس کنی !
      در کل سرعت عملکردش شاهکاره . حتی لود شدن آفیس مخصوص مک هم با آفیس مخصوص ویندوز به نظرم قابل مقایسه نیس

دیدگاه

آقا بازم به شما که کار کردی و بعد میای نظر میدی
        درست می فرمایید
        من لپتاپم core i3 هست و 4gb رم و 1gb هم گرافیک (مثل سیستم خودت) چهارتا کار گرافیکی یا after effect و 3dmax و... مخوایم انجام بدیم یا دو تا برنامه سنگین بنویسیم کم میاره
        حالا از اینا گذشته
        شما هایی که از ویندوز طرفداری میکنید بگید ببینم که جرات داره adobe master collection cs5 رو با microsoft office 2010 نصب کنه
        با اینکه همونطور که توضیح دادم در مک میتونی ده ها برنامه رو باهم اجرا یا نصب کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vivaams
          آقا بازم به شما که کار کردی و بعد میای نظر میدی
          درست می فرمایید
          من لپتاپم core i3 هست و 4gb رم و 1gb هم گرافیک (مثل سیستم خودت) چهارتا کار گرافیکی یا after effect و 3dmax و... مخوایم انجام بدیم یا دو تا برنامه سنگین بنویسیم کم میاره
          حالا از اینا گذشته
          شما هایی که از ویندوز طرفداری میکنید بگید ببینم که جرات داره adobe master collection cs5 رو با microsoft office 2010 نصب کنه
          با اینکه همونطور که توضیح دادم در مک میتونی ده ها برنامه رو باهم اجرا یا نصب کنید
          عزیز من مگه ما گفتیم مک بده؟؟؟؟ من خودم آیفون رو دیدم چه شاهکاریه ولی این دلیل نمیشه که همه از آیفون استفاده کنند.
          من نمیدونم! میشه روی کامپیوتر های ما مک نسب کرد یا نه ؟
          همچنین قیمت مک بوک هم کم نیست ها...
          [tt][/tt]

دوست عزیز اینها توهین نیست همه عین واقعیت هست .
          دوست من شما خودت هم میگی و هم محکوم میکنی. ما فقط میتونیم نظر بدیم محکوم کردنش با کاربران هر شرکت.

دولت آمریکا امکان نداره بیاد مایکروسافت و اینتل رو تحریم کنه (اگر هم کنه ببینید چه کاری کردند)
          اگه این کارو نمی کرد الان AMD , NVIDIA و.. اینقدر پیشرفت نمی کردن یعنی این کار واجب بود.

تعصب هم الکی نمی آد که اگه شما مثلا به تیم تراکتور سازی یا ... علاقه داری و موقع بازیهاش میری استادیوم و ... الکی که طرفداری این تیم و نمیکنی که صد در صد یکی از این دلایل یا همشو داری : 1)تیم همشهریت هست 2)خوب بازی میکنه 3)بازیکنان با اخلاقی داره و هزار تا دلیل دیگه
          تعصب اصلا کار پسندیده ای نیست. من اصلا به هیچ تیمی تعصب ندارم.

پس منم الکی روی apple تعصب ندارم ، شما بگو از این پرکت بزرگ تر هست ، معلومه که نیست - بازارها و کل مردم آمریکا .
          میدونی که تمام قطعات سخت افزاری شرکت های بزرگ (اپل،؛ سامسونگ ، ال جی و..) توی تایوان ساخته میشن. و پس این کار خانه ها هیچ هستن. پس گوگل هم هیچ

ک دلیل دیگه تعصب اینه که مثلا الان خود شما بار ها و بارها سیستمتون هنگ و حالا دقایقی رو وایسادین ، restart کردین و ... تا دوباره بالا اومده و کارتون رو انجام دادین - یا بارها ویروسی شده و مجبور به عوض کردن سیستم عامل شدین
          اره این یه اشکاله البته شاید علت اینم اورجینال نبودن نرم افزار های ما هستش.

در کل باید نقاط قوت و ضعف سیستم عامل ها را برسی کنیم. نه اینکه نقاط قوت یه سیستم را بگیم نقاط ضعف ان را نگیم.

اگه امکانش هست چند تا عکس از قسمت های مختلف مک که احساس میکنید نسبت به ویندوز بهتره بذارید تا ما هم آشنا شویم .

در کل در حین برسی یک نرم افزار یا سخت افزار نباید تعصب داشت

یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vivaams
            اولا iOs 5 نمرده که apple بیاد رو محصول خودش یعنی iPad ویندوز آشغال مایکروسافت رو بریزه ، بعدشم هرکسی که iOs میخواد میره سمت apple و گرنه ویندوز که پره و رو آرم هم همه ریختن !!!
            دوما مک هم ویروس میتونه داشته باشه ولی یکی از دوستانم که برنامه نویس مک هست برام تعریف میکرد که اگر بخوای برنامتون رو در سایت apple برای فروش و دانلود بزاری قوانین بسیار سختی رو باید رعایت کنی ای یه مساله ، مساله بعدی اینه که اونا خودشون برنامه رو تماما کنترل میکنند تا مشکلی نداشته باشه مثلا اگر برنامه ای بدون اجازه کاربر از اینترنت استفاده کنه اکانت برنامه نویسی که این برنامه رو تو سایت گذاشته رو میبندند (حدود 100 دلار پول این اکانت هست) !!!
            خر همون خره هم نداریم ، خیلی ها از همون اول با ویندوز شروع کردند پس با ویندوز هم جلو میرن !!! apple هم تا حالا التماس کسی رو نکرده که بیا تو رو خدا از مک استفاده کن ، دست خودته - حتی رو مک بوک ها که مکینتاش به عنوان سیستم عامل اصلی روش هست تو خود جعبش تمام درایورهای مورد نیازش برای ویندوز هم هست که این نشان دهنده ی احترام به ویندوز کاران هست !!! که ویندوز رو هم به صورت مجازی میتونی داشته باشی و حتی رو بوت !!!
            در مورد استفاده بهینه مک نسبت به ویندوز خودم تا با چشم خودم ندیدم باور نکردم :
            پنج ساعت تمام با این سیستم عامل رو مک بوک داشتیم کار میکردیم با wifi و مخلفات فقط 65% از باتری استفاده کرد ولی هر موقع با ویندوز بوت میشد 3 ساعت هم به زور نگه میداشت !!!
            برین کانفیگ مدل macbook pro 374 رو ببینید و پیش خودتون بگید که با این کانفیگ چه کاری با ویندوز میشه کرد ولی برین از اونایی که رو همین کانفیگ از مک استفاده میکنند بپرسید که چه کار ها که نمیکنند !!!
            از هیچکس هم نشنیدم که هنگ رو در این سیستم عامل دیده باشه (در مک هنگ تعریف نشده است)
            در مورد میزان فروش هم باید بگم که یک) هرچقدر پول بدی همون قدر آش میخوری * دو ) در آمد شرکت apple از دولت آمریکا هم خیلی بیشتر شد !!! حالا این پول ها رو از کجا آورده به جز فروش محصولاتش ؟
            (خر همون خره البته فقط در مورد مایکروسافت و گرنه apple کلا بحثش جداست و خیلی زود تر از مایکروسافت پایه گذاری شد)
            (محصولات adobe اول برای مک اومد بعد برای ویندوز تازه الانشم خود مایکروسافت داره واسه مک برنامه مینویسه )
            ای بابا چقدر تعصب داری ، من اگر می دونستم ناراحت میشی اصلا این رو نمی گفتم !!!
            در ضمن من منظورم از خر همون خره در مورد ویندوز 95 به بعد بود ، شما به دل نگیر ، اصلا مک آقا ، گل ، ماه .
            در ضمن من روی مک و لینوکس زیاد کار نکردم و قضاوتم فقط از دوره ، شاید این بهونه خوبی هست که برم و یه نگاهی هم به مک بندازم .
            اما هنوز یه چیز می مونه و اون تنوع محصولات نوشته شده برای مایکروسافت ویندوز هاست .
            ---
            من همین الان یه نگاه به سایت های مقایسه کننده انداختم :
            95%of the people surfing the Web use Windows on PCs
            If you want to take advantage of .NET technology or ASP, it's just way easier to implement from a Windows platform.
            ولی بازم می گم باید یه نگاهی به مک هم انداخت .
            سوال : با همین پی سی های معمولی هم می شه مک کار کرد؟ یا اینکه حتما باید اپل داشته باشیم؟
            دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

نه آقا این حرف ها چیه
              من اتفاقا تعصب رو هیچی ندارم به جز جنسای خوب که منظورم همون apple هست
              من براتون از بیشتر قسمت های مک عکس میذارم ، ولی شما دارید میگید که از جاهاییش که از ویندوز بهتره ، مرد مومن اینجوری باید از همه قسمتاش عکس بندازم که چون همه چیش از ویندوز بهتره و تو این مساله شکی نیست
              من براتون 2-3 تا عکس میذارم ولی برید و با این لپتاپ کار کنید (مک بوک (روش مکینتاش هست)) بعد بیاید و بگید حیرت زده شدید و هیچ اشکالی توش نیست
              بعدشم من نه به تایلند و مالزی و .... کاری دارم و نه به ....
              آقا همه چی الان تو چین داره جمع میشه به خاطر کم بودن قیمت کارگر
              درسته قیمتش کم نیست ولی نسبت به چیزی که خریداری میکنی مناسبه
              بازم میگم : همون قدر که پول میدی آش میخوری

دیدگاه

با تمام امکانات ویندوز 8 آشنا شوید.

مانطور که در نارنجی خواندید، دیروز اطلاعات بیشتری از ویندوز بعدی منتشر شدند و امروز نسخه پیش نمایش آن برای دانلود در دسترس توسعه دهندگان قرار گرفت. خیلی ها نگران میانبر های کیبرد بودند که شاید از بین بروند. اما این طور نشد و این میانبر ها سرجایشان باقی ماندند. دهمین نسخه اینترنت اکسپلورر هم قابلیت سویچ کردن بین اینترفیس مترو (مانند ویندوز فون 7) و اینترفیس قدیمی ویندوز را به راحتی به کاربر می دهد. پس مطابق میل خود می توانید از هر اینترفیسی که دوست داشتید استفاده کنید. این ها که کافی نیست. هست؟ در ادامه مطلب با ما باشید تا لیستی از مهمترین امکانات ویندوز 8 را مشاهده نمایید.

• تمام اپلیکیشن های ویندوز 7، به راحتی روی ویندوز بعدی اجرا خواهند شد.
                • اطلاعات مربوط به پدیت های امنیتی از این پس در پایین راست «صفحه ورود کاربر» قرار خواهند گرفت.
                • تسک منیجر جدید ویندوز اپلیکیشن ها را در زمان اکتیو نبودن، به حالت تعلیق در می آورد. (مصرف رم کمتر)
                • قابلیتی Reset and Refresh PC کل سیستم را پاک سازی کرده و آن را به حالت اولیه اش باز می گرداند.

• نرم افزار مجازی سازی HyperV به طور پیشفرض روی ویندوز نصب خواهد بود.
                • پشتیبانی از چند مانیتور و قابلیت جدید استفاده از یک پس زمینه برای چند مانیتور. همچنین قابلیت اختصاصی کردن تسک بار برای هر مانیتور!
                • پشتیبانی از قابلیت چند لمسی برای اینترنت اکسپلورر 10
                • بهبود قابلیت ذره بین برای دسکتاپ
                • قابلیت استفاده از کیبرد جدا (تایپ کردن با شست)
                • فضای ذخیره سازی آنلاین اسکای درایو، با تمام اپلیکیشن های تحت کلود یکپارچه می شود.
                • نرم افزار های ایمیل، تصاویر، تقویم و مخاطبان (People) با حساب کاربری ویندوز لایو عرضه شده و از مترو پشتیبانی می کنند.
                • تنظیمات مختلف در سراسر سیستم عامل در دسترس خواهند بود.
                • کاربران نسخه پیش نمایش ویندوز هم پدیت های جدید را دریافت خاهند کرد.
                • حتی کامپیوتری با نسل اول پردازنده های اتم و 1 گیگابایت رم هم قادر به اجرا کردن ویندوز 8 می باشد.
                • در رابط کاربری، تمام اجزا به خوبی با پوشش مترو هماهنگ شده اند. مایکروسافت رابط مترو را به عنوان یک جزء هسته ای این سیستم عامل به کار برده است.

• هم اپلیکیشن های تحت مترو و هم اپلیکیشن های کلاسیک ویندوز، در اپ استور مایکروسافت به فروش خواهند رسید.
                • دستگاه های مجهز به ویندوز هشت به NFC هم مجهز شده اند. آن ها را به هم بزنید تا اطلاعات را به سادگی دریافت یا ارسال کنید.
                • می توانید پسورد خود را مانند تلفن های اندرویدی با یک امضای لمسی وارد کنید.
                • اپلیکیشن ها می توانند با یک دیگر ارتباط برقرار کرده و هم را درک کنند! البته اگر برای این کار نوشته شده باشند.

• نرم افزار آنتی ویروس داخلی هم در ویندوز 8 قرار خواهد گرفت.
                • نسخه ویندوز 8 برای تبلت ها مجزا از نسخه دسکتاپ نیست.
                • هنوز معلوم نیست چند ویرایش مختلف (مانند خانگی، حرفه ای و ...) از ویندوز هشت عرضه خواهند شد.
                • دستگاه های مبتنی بر ARM هم همگی پشتیبانی می شوند. البته نه در نسخه پیش نمایشی که برای دانلود آماده شده است.

این بود خلاصه ای فهرست وار از امکانات مختلف ویندوز بعدی. به زودی بر خواهیم گشت و شرح بیشتری از امکانات مختلف این سیستم عامل خواهیم داد. با نارنجی همراه باشید.

منبع :نارنجی

دیدگاه

دانلود کنید: ویندوز 8 نسخه Developer Preview

نسخه نمایشی:
                  http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/home

باسرعت ما

:nice: :nice:

دیدگاه

سلام
                    این مترو چیه دیگه ؟؟؟؟؟
                    در ضمن از بین این چیزایی که نقل قول کرده بودی اون چهار تای اول خیلی خوبن و باقی رِتِـــتِـــه
                    دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

منم دقیق اطلاعاتی در مورد ساختار مترو ندارم ولی اینها را توی وبلاگ ویندوز 8 نوشتن :

Designing for Metro style and the desktop
                      We thought it would be good to take a moment to talk about where we are heading in terms of the user interface of Windows 8.

By now you've seen two different elements of the Windows 8 design—first, a Metro style user interface we showed previously and in a video seen by millions of folks. And recently, we have described in this blog some of the enhancements we’re making to familiar Windows desktop tools such as Explorer and the copy file dialog. We’ve seen a lot of dialog about these changes.

Some of you are probably wondering how these parts work together to create a harmonious experience. Are there two user interfaces? Why not move on to a Metro style experience everywhere? On the other hand, others have been suggesting that Metro is only for tablets and touch, and we should avoid “dumbing down” Windows 8 with that design.

This is a balancing act, and one we’ll be talking quite a lot about in this blog in the coming months. Having both of user interfaces together harmoniously is an important part of Windows 8. As a starting point for the discussion, here is how we approached the design of Windows 8 from the very beginning.

We started planning Windows 8 during the summer of 2009 (before Windows 7 shipped). From the start, our approach has been to reimagine Windows, and to be open to revisiting even the most basic elements of the user model, the platform and APIs, and the architectures we support. Our goal was a no compromise design.

This is an ambitious undertaking—it involves tools, APIs, languages, UI conventions, and even some of the most basic assumptions about a PC. For example, how do you isolate applications from each other, or prevent applications from stealing all your battery power? How can installing (and removing) apps be as quick and painless as changing the channel on the TV? How do you attract the broadest set of developers possible to a new platform? How do you build a touch-first interface with a unique point of view?

When we showed the first demos of Windows 8, we introduced our new Metro experience—fast and fluid, immersive, beautiful, and app-centric. We are certain that as we show you more in the coming months you will see just how deeply we have reimagined Windows. Metro style is much more than the visual design as we shall see.

At the same time, we recognized that Windows 7 has been a huge success. Not just as measured by sales figures or by the number of people using it, but also by the depth of usage. Hundreds of millions of people rely on the Windows 7 UI and existing Windows apps and devices every day, and would value (and expect) us to bring forward aspects of that experience to their next PCs.

In this light, the role of the Windows desktop is clear. It powers the hundreds of thousands of existing apps that people rely on today, a vast array of business software, and provides a level of precision and control that is essential for certain tasks. The things that people do today on PCs don’t suddenly go away just because there are new Metro style apps. The mechanisms that people rely on today (mice, physical keyboards, trackpads) don’t suddenly become less useful or “bad” just because touch is also provided as a first-class option. These tools are quite often the most ergonomic, fast, and powerful ways of getting many things done.

We knew as we designed the Windows 8 UI that you can’t just flip a bit overnight and turn all of that history into something new. In fact, that is exactly what some people are afraid of us doing. Some have said that is the only path to take. Yet, even those who have fully embraced tablets also own a laptop for those times when they need more precise control or need to use one of the apps that are mission critical (and are still being developed). In people’s desire not to carry around two different devices, “remote desktop” programs for tablets and phones have become popular but extremely awkward attempts to harness the usefulness of the Windows 7 desktop within a new form factor.

Why not just start over from scratch? Why not just remove all of the desktop features and only ship the Metro experience? Why not "convert" everything to Metro? The arguments for a “clean slate” are well known, both for and against. We chose to take the approach of building a design without compromise. A design that truly affords you the best of the two worlds we see today. Our perspective rests on the foundation of the open PC architecture that has proven flexible and adaptable over many significant changes in hardware capabilities and software paradigms. This is the flexibility that has served as a cornerstone through transitions in user interface, connectivity, programming models, and hardware capabilities (to name a few).

We believe there is room for a more elegant, perhaps a more nuanced, approach. You get a beautiful, fast and fluid, Metro style interface and a huge variety of new apps to use. These applications have new attributes (a platform) that go well beyond the graphical styling (much to come on this at Build). As we showed, you get an amazing touch experience, and also one that works with mouse, trackpad, and keyboard. And if you want to stay permanently immersed in that Metro world, you will never see the desktop—we won’t even load it (literally the code will not be loaded) unless you explicitly choose to go there! This is Windows reimagined.

But if you do see value in the desktop experience—in precise control, in powerful windowing and file management, in compatibility with hundreds of thousands of existing programs and devices, in support of your business software, those capabilities are right at your fingertips as well. You don’t need to change to a different device if you want to edit photos or movies professionally, create documents for your job or school, manage a large corpus of media or data, or get done the infinite number of things people do with a PC today. And if you don’t want to do any of those “PC” things, then you don’t have to and you’re not paying for them in memory, battery life, or hardware requirements. If you do want or need this functionality, then you can switch to it with ease and fluidity because Windows is right there. Essentially, you can think of the Windows desktop as just another app.

Windows 8 brings together all the power and flexibility you have in your PC today with the ability to immerse yourself in a Metro style experience. You don’t have to compromise! You carry one device that does everything you want and need. You can connect that device to peripherals you want to use. You can use devices designed to dock to large screen displays and other peripherals. You can use convertible devices that can be both immersive tablets an
                      d flexible laptops.

Which brings us back to the improvements we’re making to the desktop experience: we believe in the Windows desktop. It powers the experiences today that make a Windows 7 PC the most popular device in the world. So, even if we believe that over time many scenarios will be well-served by Metro style apps, for the foreseeable future, the desktop is going to continue to play a key role in many people’s lives. So we are going to improve it. We’re having a good dialog about what folks might think about our design choices but also wanted to put these choices in a broader context of the unmatched utility of the desktop.

Our design goal was clear: no compromises. If you want to, you can seamlessly switch between Metro style apps and the improved Windows desktop. Existing apps, devices, and tools all remain and are improved in Windows 8. On the other hand, if you prefer to immerse yourself in only Metro style apps (and platform) and the new user experience, you can do that as well! Developers can target the APIs that make sense for the software they wish to deliver. People can debate how much they need or don't need different aspects of the product, but that has always been the case. All of this is made possible by the flexibility of Windows.

This is just the beginning of the discussion. There’s so much more to talk about as we dive into details about the Windows 8 UI. We’re delivering a whole new experience, reimagined from the chips all the way to the user experience, to enable new scenarios, new apps, and new ways of using a PC.

--Steven
                      http://blogs.msdn.com/b/b8/archive/2011/08/31/designing-for-metro-style-and-the-desktop.aspx

دیدگاه

اینجا چقدر نوشته خیلی خیلی خارجیــــه!!!!
                        من که نمی تونم بخونم ، ولی از این عسکی که اینجا گذاشتی فکر کنم معلومه مترو چیه!

دیدگاه

نگرانی برنامهآ‌نویسان در مقابل ویندوز 8 و آینده

اینترفیس مترو به ویندوز آمده و خیلی ها منتظر عرضه نسخه بعدی ویندوز هستند. تصور سیستم عاملی یکپارچه که روی تمام تبلت ها نصب خواهد شد و از این پس کاربران خواهند توانست که از برنامه های حرفه ای و کاربردی ویندوز روی تبلت نیز بهره مند شوند. اما صبر کنید! داستان خیلی فراتر از این هاست. در پس پرده شاید چیز هایی به جز انتظارات شما در حال برآورده شدن هستند. از طرفی تغییر پیش آمده در ویندوز 8 بسیار بزرگ است و از طرفی دیگر این تغییر بزرگ دارد برنامه نویسان را تهدید می کند. اما داستان چیست؟ در ادامه مطلب به آن پی خواهید برد.

حدود 10 سال پبش زمانی که مایکروسافت فریم ورک «دات نت» را معرفی کرد، امید داشت که این Framework زمانی بر روی تمام پلتفرمهای دنیا جای خود را باز کند. اما متاسفانه به نتیجه دلخواه نرسید. برای لینوکس پروژه سورسآ‌باز Mono شکل گرفت. بر روی Symbian نوکیا، بستر دات نت توسط RedFiveLabs فراهم شد. حتی خود مایکروسافت بر روی میکروکنترلر هم .Net کوچکی طراحی کرد که آنرا میکرو دات نت نامید و موارد بسیار دیگر، اما نهایتا هیچکدام به اندازه لازم توانایی پیدا نکردند.

در هر صورت مایکروسافت تصمیم جدی گرفته بود تا به این هدف دست یابد، بنابراین چند سال پیش یک پروژه به مراتب عظیمتر بنا کرد تحت نام "ژوپیتر". هدف از این پروژه، گسترش سیستم عامل ویندوز بر روی تمامی پلتفرمهاست، یعنی کامپیوترهای شخصی، تبلتآ‌ها، گوشیآ‌های موبایل و ... البته مایکروسافت با تجربه قبلی میآ‌دانست که اینبار بهتر است از استاندارهای مورد پذیرش کاربران جهت نیل به اهداف خود استفاده نماید.

بنابراین از بین تمامی گزینه ها، پرمخاطبترین آن یعنی HTML را انتخاب کرد، HTML5 آنقدر توسعه پیدا نموده که مایکروسافت بتواند مستقیما در سیستم عامل جدید خود یعنی ویندوز 8 استفاده کند. با توجه به استفاده روز افزون HTML5 در سایر پلتفرمها، پروژه ژوپیتر ظاهرا بسیار سریع به هدفش خواهد رسید.

اما از چند روز پیش که کنفرانسی چهار روزه در کالیفرنیا جهت معرفی ویندوز 8 برگذار شده، جامعه برنامه نویسان و توسعه دهندگان ویندوز دچار نگرانی شده است. اولین تغییر در این محصول جدید، نمای جدید آن به نام "مترو" میآ‌باشد که دارای ظاهری دلآ‌فریب و مشتری پسند جهت آغاز حرکت به دنیای لمسی میآ‌باشد ولی در پس آن ابهامات بسیاری است، که دلواپسی برنامهآ‌نویسان را به همراه دارد. مایکروسافت در اینترنت اکسپلورر 10 اجازه نصب پلاگین نمیدهد، این بدان معنی است که دیگر خبری از Flash نخواهد بود و متاسفانه بدتر از آن اینکه برای Silverlight هم مجالی نمانده! در عوض مایکروسافت HTML5 را جایگزین کرده است.

هم اکنون در بسیاری از سایتهای مربوط به تکنولوژی Silverlight درگیری و بحث و اعتراض به پا شده، مایکروسافت هم یا سکوت میکند و یا با جمله "ما پشتیبانی خواهیم کرد" شعله این آتشآ‌ را فرو میآ‌نشاند! هرچند که باز از جای دیگر زبانه میکشد... حتی خبرها حاکی از آنست که در خود مایکروسافت هم گروهآ‌های توسعه در جنگ و درگیری هستند! چیزی که در نگاه به فیلمهای مربوط به کنفرانس مشهود است، حرکت آرام آرام مایکروسافت به سمت حذف تدریجی بسیاری از تکنولوژیهای فعلی و جایگزین نمودن معادل جدید آن میآ‌باشد و به قول خود مایکروسافت دگرگونی عظیمی در راه است.

اگر به سایت www.buildwindows.com مراجعه نمایید، در فیلم اول مربوط به روز اول، دقیقه 36، تصویری (تصویر بالا) نمایش داده میشود که بیانگر ایجاد یک سیستم عامل کاملا متفاوت با قبل میآ‌باشد. توجه به این نکته مهم است که در حال حاضر ویندوز 8 از کلیه تکنولوژیها و ابزارات قدیمی ویندوز (تحت عنوان Desktop Apps) پشتیبانی میکند ولی موضوعی که برنامه نویسان را نگران کرده، هدف اصلی مایکروسافت جهت قطع کامل ابزار های قدیم و جایگزینی با امکانات جدید است!

هنوز بسیار سخت میتوان پیشآ‌بینی نمود و یا قضاوت کرد. اما با توجه به کنفرانس مذکور و اهداف پروژه ژوپیتر باید پذیرفت که مایکروسافت قصد دارد ویندوز را کاملا دگرگون کند، بنابراین طبق اطلاعات موجود اینطور گفته میشود که قرار است به زودی Silverlight و WPF حذف شوند و در ادمه آن .NET (دات نت) نیز حذف خواهد شد! حتی جالبتر آنکه بدانید کدنویسی محلی (Native) برای Win32 هم که توسط Visual C++ انجام میآ‌گرفت متحول شده و بزودی WinC++ جایگزین آن میشود. نکته اینجاست که این تنها یک تغییر نام نیست، بلکه هدف اصلی "تغییر کامل API ویندوز" میآ‌باشد، و در آینده HTML5 و یک فریم ورک جدید به نام WinRT (مخفف Windows Runtime) جایگزین چارچوب فعلی خواهد شد. البته Syntax زبانهای ویژه مایکروسافت (C# و VB) حفظ گشته و برای توسعه در API جدید استفاده خواهند شد (این هم مثلا دلگرمی برای برنامهآ‌نویسان)!

در سال 95 که مایکروسافت ویندوز 95 را جایگزین Dos نمود، این موضوع را در نظر داشت که باید تا مدتها از داس پشتیبانی کند، بنابراین گزینه MS Dos Prompt مدتهاست در منوی Start ویندوز وجود دارد. اما بهتر است بدانید که هر بار ویندوز جدیدی ارائه شده برخی از امکانات این شبیه ساز داس کاسته شده است، به عنوان مثال در ویندوز 7 امکان Fullscreen از آن حذف گردیده و عملا بسیاری از نرمآ‌افزارهای قدیمی تحت داس (مانند بازیآ‌ها) قادر به اجرا نمیآ‌باشند. البته این موضوع اهمیت چندانی ندارد. چون دیگر نیازی به آن نرمآ‌افزارها احساس نمیآ‌شود. در رابطه با ویندوز هم برنامه همین است. مایکروسافت نمیتواند و نباید یکمرتبه پشتیبانی ویندوز از API قدیم را حذف کند. ولی به مرور با ورود ویندوزهای جدید به بازار باید چارچوب سیستم عامل جدید بنا شده و حمایت از محیط قدیمی کمرنگآ‌تر گردد.

بنابراین در آینده نرمآ‌افزارهای کنونی دیگر قابل اجرا بر روی ویندوز نخواهد بود و همه آنها باید مجددا برای ویندوز جدید بازنویسی شوند. (همانند کوچ کردن از Dos به ویندوز) کاری که همین الان خود مایکروسافت شروع کرده و در حال بازنویسی مجموعه آفیس برای ویندوز 8 است. البته متذکر میشویم که ویندوز 8 همه را پشتیبانی میکند ولی برای ویندوز بعدی اطمینانی نیست! اغلب برنامهآ‌نویسان معترض، شاکی از آنند که چرا مایکروسافت با علم به پروژه "ژوپیتر" از چند سال پیش، حالا تصمیم به خبر رسانی گرفته و چه لزومی داشت برخی تکنولوژیها مانند Silverlight را معرفی و در ابتدای راه نابود کند!؟ برخی از معترضان سوال دارند که با وجود چنین اهدافی چرا در حال توسعه نسخه 5 سیلورلایت هستید؟ تکلیف سرمایهآ‌های از دست رفته بابت این دسته تکنولوژیها چه خواهد بود؟! سرانجام نرمآ‌افزارهای حرفهآ‌ایی و پیچیده چه خواهد شد؟ فوتوشاپ، 3D Max، اتوکد و سایر نرمآ‌افزارهای مهندسی و حتی خود VisualStudio چطور تغییر خواهند کرد؟ از چه زمانی این دگرگونی و انتقال، قطعی و کامل خواهد شد؟

مشابه این رویداد در سیستم عامل موبایل " ویندوز فون " در حال وقوع است، همچنانکه تصمیم اصلی مایکروسافت همین بوده که کامپیوتر، تبلت و موبایل یکپارچه شوند، بنابراین در نسخه های بعدی ویندوز فون هم HTML5 جایگزین سیلورلایت خواهد بود و همچنین طبق سخنان مسئولین مایکروسافت XNA هم حذف شده و توابع DirectX از طریق همان WinRT در دسترس قرار میگیرد! (این موضوع در فیلم دوم کنفرانس به نمایش درآمده و حتی نمونه کدی هم جهت خلق بازی سه بعدی نوشته میشود). XNA فریم ورکی بود برای سازندگان بازی که از دایرکت ایکس بهره میبرده و علاوه بر در اختیار گذاشتن ابزار های مناسب بازی نویسی، امکان اجرای بازی های نوشته شده، روی پلتفرم های مختلف مانند: ایکس باکس، پی سی و ... را فراهم می کرد. شاید نوکیا هم برای همین منتظر مانده و هنوز اولین گوشی مجهز به ویندوز فون را معرفی نکرده، چون منتظر این کوچ عظیم و خروج ویندوز فون اصلیست!

برخی معتقدند اگر در این اوضاع پرآشوب رقیبان مایکروسافت از جمله اپل (یا حتی گوگل!) به خود تکانی داده و بازار کامپیوترهای شخصی را با سیستم عاملی مناسب اشباع کنند، دیگر مجالی برای مایکروسافت باقی نخواهد ماند! اگر تولیدکننده ایی مجبور باشد برای توسعه و بازنویسی نرمآ‌افزارهایش بر روی بستر جدید ویندوز سرمایهآ‌گذاری کند، چرا این سرمایه را صرف بازنویسی و انتقال کامل به سیستم عاملی دیگر معطوف ننماید؟! قطعا تمامی شرکتهای بزرگ نرمآ‌افزارهای ویندوزی، این روزها به همین موضوع فکر میکنند.

مایکروسافت در عرضه نرم افزار ها هم نگرشی جدید پیدا کرده و قصد دارد از ویندوز مارکت پلیس برای ارائه نرم افزار ها استفاده کند. اگرچه این کار برای کاربر مفید است، اما شیوه عرضه برنامه ها متحول خواهد شد و به احتمال زیاد همه آن ها باید از کانال مایکروسافت عبور کنند. این مساله می تواند مانند اپ استور یا اندروید مارکـت؛ دست برنامه نویسان ایرانی را هم ببندد.

منبع:http://www.narenji.ir/3282

دیدگاه

این خیلی رو کار ما تاثیر میزاره اگه بخواد مارکت پلیس بزاره
                            فکر کنم همه باید به لینوکس کوچ کنیم... با نرم افزارای اپن سورسش...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                              این خیلی رو کار ما تاثیر میزاره اگه بخواد مارکت پلیس بزاره
                              فکر کنم همه باید به لینوکس کوچ کنیم... با نرم افزارای اپن سورسش...
                              طرف زحمت میکشه زبان یاد میگیره سرمایه گذاری میکنه روی دات نت و.. حالا

خب من هنوز با xp هستم ولی منم می خوام به لینوکس کوچ کنم ولی مشکل نرم افزار های تخصصی حل نشده مثلا avrstudio5 روی دات نت 4 هستش و....

شهریار تا به حال دیدی نرم افزاری باشه و توی ایران هک نشه :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مــــــیــــــــلاد
                                طرف زحمت میکشه زبان یاد میگیره سرمایه گذاری میکنه روی دات نت و.. حالا

خب من هنوز با xp هستم ولی منم می خوام به لینوکس کوچ کنم ولی مشکل نرم افزار های تخصصی حل نشده مثلا avrstudio5 روی دات نت 4 هستش و....
                                اونا هم خودشون میفهن که اشتباه کردن چون برنامه بر پایه دات نت و اونم مجانی oo:
                                به هر حال دیگه باید خودمون یه فکری بکنیم چون هیچ کس به فکر منافع ما ها نیست
                                نوشته اصلی توسط مــــــیــــــــلاد

شهریار تا به حال دیدی نرم افزاری باشه و توی ایران هک نشه :mrgreen:
                                آره چون بیشتر اینا تو روسیه هک میشند نه تو ایران

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X