اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکلات مربوط به ویروس و انتی ویروس رو اینجا

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکلات مربوط به ویروس و انتی ویروس رو اینجا

سلام آقای منفرد
    در مورد کپی کردن فایلای nod 32 برای نصب مجدد ویندوز که در پاسخ 162 گفتیدیه مشکلی هست :
    در آدرسی که گفتید من فایلهای em000 32 رو دارم اما اون 4 فایل em006_64_10nup رو ندارم
    میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد بدون اونها؟
    و اینکه این فالها رو میشه به یک کامپیوتر دیگه واسه پدیت کردن نود ش استفاده کرد؟
    ممنون به خاطر راهنمایی های خوب شما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sorena01
      سلام آقای منفرد
      در مورد کپی کردن فایلای nod 32 برای نصب مجدد ویندوز که در پاسخ 162 گفتیدیه مشکلی هست :
      در آدرسی که گفتید من فایلهای em000 32 رو دارم اما اون 4 فایل em006_64_10nup رو ندارم
      میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد بدون اونها؟
      و اینکه این فالها رو میشه به یک کامپیوتر دیگه واسه پدیت کردن نود ش استفاده کرد؟
      ممنون به خاطر راهنمایی های خوب شما
      سلام و درود بر شما.
      پسوند های nup و.. مربوط به اقسام پدیت ها، Edit های مختلف و.... هستش.مثلا اگر فقط از آنتی ویروس استفاده کنید و از Firewall و Antispam و Antispy استفاده نکنید، ممکن است تعداد فایل های پدیت، نام آنها و... فرق داشته باشه.

نه هیچ مشکلی نیست. اگر به درستی پدیت کرده باشید تمام فایل ها همون هستند.

> برای راحتی کار تو پست بعدی یه نرم افزار قرار میدم که خودش تمام این مراحل رو انجام میده شما فقط کلیک میکنید!

دیدگاه

> دوستان برای گرفتن Backup از نرم افزار ESET NOD32 (چه Smart Security و چه Antivirus) میتونید از نرم افزار زیر استفاده کنید:

NOD32-Backuper

(دانلود از پیوست)

> این نرم افزار ساده نیاز به نصب نداره، فقط فایل backuper-NOD32 رو اجرا کنید سپس از شما مسیری رو برای دخیره سازی فایل بروزرسانی (Updater) میخواد. که به طور پیشفرص "Desktop" هستش. پس از اجرا یک فایل EXE بوجود میاد که با اجرای اون روی همین کامپیوتر و یا رو یه سیستم دیگه که NOD32 توش نصب هستش، نرم افزار به تاریخ فایل ساخته شده به روز میشه. (فرضا بنده به طور کامل NOD32 رو پدیت کنم، سپس این نرم افزار را روی سیستم خودم اجرا کرده و فایل EXE ایجاد شده رو برای شما بفرستم. وقتی شما اجرا کنید، آنتی ویروس شما کاملا به آخرین پدیت من بروز میشه!) به همین راحتی! :job:
        فایل های پیوست شده

دیدگاه

سلام
          این نرم افزاری که گفتید ظاهرا nod منو نمیشناسه چون مقع نصب پیغام میده : node version 3 not found

آنتی ویروس من 3.0.672.0 version هست که ظاهرا نمیشناسه
          به هر حال با همون روش قبلی اینکارو میکنم
          واقعا ممنونم از کمکتون

دیدگاه

برای من هم نصب نشد
            البته من یک مشکلی با کامپیوترم دارم که اصلا اجازه نمی ده که به اینترنت وصل بشم و پس از 2 یا 3 ثانیه قطع می شه و نمی تونم آنتی ویوسم رو پگریت کنم و این ویروس امانم رو بریده؟

دیدگاه

سلام
              وقتی سیستم بالا میاد این پیغامو میده
              مشکل از کجاست

ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

سلام اقا محمد
                اول اینکه بگم انتظار ندارم شما جواب همه سوالاتو داشته باشید هر چند که به دانش شما ایمان دارم
                ولی برای انتقال پدیت به کامپیوتر دیگه یه مشکلی پیش اومد
                موقع کپی کردن فایل ها ای پیغام خطا هست :
                make sure the disk is full or write protected and file is not currently in use

البته باید بگم انتی ویروس کامپیوتر دوم version anti viruse 4 هست اما مال من smart security 3.0.672.0
                ضمنا اون فایل egui.exe هم kill شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sorena01
                  سلام
                  این نرم افزاری که گفتید ظاهرا nod منو نمیشناسه چون مقع نصب پیغام میده : node version 3 not found

آنتی ویروس من 3.0.672.0 version هست که ظاهرا نمیشناسه
                  به هر حال با همون روش قبلی اینکارو میکنم
                  واقعا ممنونم از کمکتون
                  نوشته اصلی توسط داریوش عباسی
                  برای من هم نصب نشد
                  البته من یک مشکلی با کامپیوترم دارم که اصلا اجازه نمی ده که به اینترنت وصل بشم و پس از 2 یا 3 ثانیه قطع می شه و نمی تونم آنتی ویوسم رو پگریت کنم و این ویروس امانم رو بریده؟
                  با سلام خدمت دوستان محترم. درسته حق با شماست. با عرض پوزش مشکل از فایل مذکور بود. بنده دوباره فایل اصلی رو از سازنده دریافت کردم و همون پست معرفی رو ویرایش کردم و فایل صحیح رو قرار دادم. ایشا... این یکی مشکلی نداره. (در ضمن یه فایل help.txt نیز به شما توضیحات بیشتر هم داده).

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid.4206
                    سلام
                    وقتی سیستم بالا میاد این پیغامو میده
                    مشکل از کجاست

سلام. آنتی ویروس شما پدیت نیست دوست عزیز و سیستم به شما در این مورد اخطار میده. در ضمن این تصویر فکر میکنم برای NOD32 2.5 باشه! بهتره از ورژن 3 استفاده کنی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sorena01
                      سلام اقا محمد
                      اول اینکه بگم انتظار ندارم شما جواب همه سوالاتو داشته باشید هر چند که به دانش شما ایمان دارم
                      ولی برای انتقال پدیت به کامپیوتر دیگه یه مشکلی پیش اومد
                      موقع کپی کردن فایل ها ای پیغام خطا هست :
                      make sure the disk is full or write protected and file is not currently in use

البته باید بگم انتی ویروس کامپیوتر دوم version anti viruse 4 هست اما مال من smart security 3.0.672.0
                      ضمنا اون فایل egui.exe هم kill شد
                      با سلام. حق با شماست منم مثل شما یه کاربر معمولی هستم. این مورد رو برخورد نکرده بودم. البته احتمال میدم چون شما از نسخه 3 برای 4 پدیت برداشتی با این پیغام مواجه شدی. و اینکه این روش برای دو ورژن یکسان هستش. (ولی نسخه Antivirus یا Smart Security بودن مهم نیست). ورژن 4 با 3 متفاوت هستش. البته یه مشکلایی هم با ویندوزهای XP کرک شده ما داره! :rolleyes:

نکته دیگه اینکه غیر از equi.exe تسک های دیگه ای مثل ekrn.exe و... هم برای NOD هستش. برای مطمئن شدن از اینکه کاملا NOD32 از اجرا خارج باشه، اونو از لیست Startup خارج کنید و Reboot کنید بعدش اقدام به کپی فایل های پدیت کنید.
                      :smile:

دیدگاه

سلام

غیر از روشهایی که آقا محمد گفتن یه راه دیگه برای کپی کردن فایلای پدیت اینه که در حالت safe mode ویندوز رو بالا بیاریم بعدش توی مسیری که گفته شد فایلا رو کپی کنیم به همین راحتی !!! :smile:

اینطوری از اون پیغام خطا هم خبری نیست

دیدگاه

با سلام
                          من چند وقته با یه مشکل جدید مواجه شدم
                          یکی از درایوهای سیستمم زمانیکه روش دابل کلیک کردم که باز شه یه پیام واسم اومد که شما میخواید این درایو رو فرمت کنید؟ البته این درایو، درایو ی نبود که ویندوز رو روش نصب کردم که سر انجام مجبور شدم فرمتش کنم و ویندوز عوض کردم کامپیوتر رو کاملا با روشهائی که اساتید فرمودن اسکن کردم و....
                          دوباره یه مشکل جدید برخوردم زمانیکه روی یک فایل کلیک راست کنم نمیتونم این کارو انجام بدم
                          مثلا زمانیکه یه فایل رو توسط یه نرم افزار خاص بازش کنم نمیشه
                          میشه لطفا راهنمائی بفرمائید
                          ضمنا من آنتی ویروسم تازه پدیت کردم )nod32(
                          :cry2:
                          http://www.ecapic.ir/image/ECA-090927112544.png

دیدگاه

با سلام ایشا... مشکلتون به زودی حل میشه.

یکی از درایوهای سیستمم زمانیکه روش دابل کلیک کردم که باز شه یه پیام واسم اومد که شما میخواید این درایو رو فرمت کنید؟ البته این درایو، درایو ی نبود که ویندوز رو روش نصب کردم که سر انجام مجبور شدم فرمتش کنم و ویندوز عوض کردم...
                            فکر میکنم تا اون جایی که یادمه این مورد زمانی برای درایو پیش میاد که خام یا Raw شده باشه. مثلا اگر با تقسیم partition درایو جدید ایجاد کنید، یا... که ممکنه به هر دلیلی این مشکل (معمولا به دلایل سخت سخت افزاری) براتون پیش بیاد، البته منظورم از پارتیشن خام این نیست که چیزی توش نباشه شاید اطلاعات شما سرجاش باشه اما سیستم نتونه اونو آدرس دهی کنه و نیاز به فرمت داشته باشه. که اصطلاحا از لحاظ نرم افزاری خام شده. ممنون میشم بگید قبلش چه کاری کردید که این مشکل ایجاد شد.
                            دوباره یه مشکل جدید برخوردم زمانیکه روی یک فایل کلیک راست کنم نمیتونم این کارو انجام بدم
                            مثلا زمانیکه یه فایل رو توسط یه نرم افزار خاص بازش کنم نمیشه
                            ممکنه واضح تر توضیح بدید

دیدگاه

سلام :

من قبلا برای update کردن آنتی ویروس NOD32 از سایت : www.nod321.com

که الان این سایت مشکل پیدا کرده.

لطفا اگر کسی سایت دیگری میشناسه معرفی کنه ، ممنونم
                              موفق باشید.
                              http://www.ecapic.ir/image/ECA-091005091909.gif

دیدگاه

http://www.nod321.cn

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X