سلام به همگی
بعد از این لینکهای مربوط به نرم افزار Proteus و Libraries های اون فقط و فقط تو این تاپیک زده میشه !
دوستان لطفا رعایت کنند ، چون پستی به غیر از این تاپیک زده بشه پاک میشه !
ممنون و متشکر از توجهتون :nerd:
سلام
lm2576رو نداره.میشه بزارین
برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب
کتابخونه تاچ اسکرین مقومتی برای پروتئوس یا آلتیوم یا ارکد هست؟چون فقط میخوام شماتیک بکشم برای پروژه.
یه سوال دیگه : برای ریختن قطعات در پوشه LIBRARY و MODELS در پروتئوس 7.10 چی کار باید کنم؟
فایل ها با پسوند LIB , DLL , IDX ,SML , VML , LML , MDF هست.کدوم فایل ها با پسوند های گفته شده باید داخل پوشه LIBRARY و کدوم فایل ها با پسوند گفته شده باید در پوشه MODELS ریخته بشه؟
سلام وتشکر. این فایل رو کجا کپی کنم؟
آیا توی این فایل شکل PCB LM2576 هست؟
کسی فوت پرینت این قطعه رو نداره؟
سلام.
بعد از unzip کردن فایل ، محتویات(البته به جز فایل شبیه سازی) رو در C:\Program Files\Labcenter Electronics\Proteus 7 Professional\LIBRARY کپی میکنید.
بازم اگر سوالی بود درخدمتم.
----------------------------------------------
پکیج نوع "dip -> "to220-5 هست.
سلام.
بعد از unzip کردن فایل ، محتویات(البته به جز فایل شبیه سازی) رو در C:\Program Files\Labcenter Electronics\Proteus 7 Professional\LIBRARY کپی میکنید.
بازم اگر سوالی بود درخدمتم.
----------------------------------------------
پکیج نوع "dip -> "to220-5 هست.
با تشکر. این مشکل حل شد ممنون.
حالا اگه PCB رو با پروتئوس طراحی کنم چطور به ALTIUM تبدیلش کنم؟ اخه مهران مدار بهم گفت باید فایل Altium رو ببرم؟؟
برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …
دوستان چند تا سوال داشتم
اول اینکه ترانس کاهنده و افزاینده رو با چه اسمی در پروتئوس 8.1 پیدا کنم؟ یعنی پیدا میشه اما اونی نیست که توی تصاویر و شکل ها میبینم. :redface: ایا شکلش تغییر کرده نسبت به نسخه ها قبلی؟
دوم اینکه پروتئوس 8.1 قطعه هایی مثل صفحه های تاچ مقاومتی «مثل ال سی دی n96 یا نمونه 3.2 اینچی شرکت eca»رو هم داره؟ اگه داره اسمشون؟چون پیدا نکردم
اگر نداره کسی کتابخانه این ال سی دی ها رو داره؟ ممنون میشم لینکشو بزاره
و سوم اینکه کسی کتابخانه موتور ac داره؟
در کل اگر کسی کتابخانه کامل و جامعی برای 8.1 داره خیلییییی خیلیییی ممنون میشم لینکشو بزاره
سلام ذوستان....
اخرین ورژن نرم افزار که به خوبی کار کنه و کامل باشه کدومه؟؟؟
من ورژن 8 رو با کلی مشقت نصب کردم ....اما خیلی ایراد داره!!البته شاید برا من اینطوریه!!!
وقتی شماتیک رو run میکم تا شبیه سازی بشه پیغام simulattion failed...... رو نشون میده...و ایراد های دیگه...
اخرین ورژن نرم افزار که به خوبی کار کنه و کامل باشه کدومه؟؟؟
من ورژن 8 رو با کلی مشقت نصب کردم ....اما خیلی ایراد داره!!البته شاید برا من اینطوریه!!!
وقتی شماتیک رو run میکم تا شبیه سازی بشه پیغام simulattion failed...... رو نشون میده...و ایراد های دیگه...
کل این تایپیک و حتی تایپیک های دیگه رو زیرو رو کردم اما یه لینک سالم پیدا نکردم....
محبت کنید و یهلینک از نرم افزار (ترجیحا ورزن 8 بالاتر که مشکل نداشته باشه) بزارید...
ممنونم
دوستان ممنون میشم اهنمایی بفرمایید..
کل این تایپیک و حتی تایپیک های دیگه رو زیرو رو کردم اما یه لینک سالم پیدا نکردم....
محبت کنید و یهلینک از نرم افزار (ترجیحا ورزن 8 بالاتر که مشکل نداشته باشه) بزارید...
ممنونم
بسیار ممنون و سپاسگذازم...
خیلی بهش احتیاج داشتم...اقای prtican هم تو اون تایپیک نرم افزار رو گذاشته بودند اما باز هم لینک خراب بود...امیدوارم این لینک سالم باشه...
راستی چرا این نسخه از نسخه 8.1 حجم کمتری داره؟؟؟ایا کتابخونه 8.1 کاملتره؟؟؟
تشکر @};- @};- @};-
دیدگاه