سلام دوستان کسی کتابخونه uc3842/3 واسه پروتئوس 7.10 یا 8.0 رو داره؟
من خیلی دنبالش گشتم ولی اصلا پیدا نشد. تو اسپیاس هم نتونستم کتابخونشو گیر بیارم. اگه دارین ممنون میشم بذارین.
اقا من اون فیل 12 مگی که بعد میشه 270 مگو دانلود کردم ولی نمیدونم کجا باید بزنمشون
پروتعوس 8 ویندوز 7
و اینکه این کتابخونه lm2576 رو داره؟
ممنون
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
مخترع برتر شمال غرب سال 96
مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA
بابا یکی بگه این کتابخونه هارو کجای وین 7 کپی کنم؟!!!
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
مخترع برتر شمال غرب سال 96
مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA
ممنون : اگه پچ ای دارید که سالم هست یا سایتی میشناسید که این ورژن برای دانلود داشته باشه (سالم باشه:من از p30download دانلود کردم ولی جواب نداد!! ایا با ویندوز 7 مشکل داره؟؟)لطفا معرفی کنید؟؟؟ خیلی لنگ اش هستم!!!!!!!!!!!
سلام
من چند نمونه پچ رو تست کردم تو ویندوز ایکس پی جواب میدن ولی با ویندوز 7 مشکل دارن و در اخر نصب پچ پیغام میده که لیسانس avr رو امکان نصبش نیست واین باعث میشه موقع کار با میکرو اصلا برنامه استابل نیست و برنامه میپره.
من این راه رو امتحان کردم جواب داد برنامت رو تو یه ویندوز اکس پی نصب کن بعد پچ کن بعد از اون برنامه رو تو سون نصب کن و پچ کن .حالا فایل لیسانس رو که از اکس پی کپی کردی تو سون محل نصب برنامه جایگزین کن و تمام البته خیلی برنامه ها رو با این روش تونستم راه بندازم.مثلا ultum desighner
من نسخه 7.7 سرویس پک2 رو دارم و با پچش بدون هیچ مشکلی روی ویندوز7، 64 بیتی نصب کردم.
اگر به کار کسی میاد بگه تا پلودش کنم.
اگر از تاپیکی بدتون میاد...
اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
...بگین که
[glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]
سلام دوستان.
این ورژن 8 سرویس پک 2 هستش.
البته یکی از بچه ها تو همین سایت یه لینک گذاشته منتها فکر کنم لینکی که گذاشته سرویس پک 2 نیست.
لینک دانلود :
http://extabit.com/file/279rosvqpvb4g/Prts.8.0.SP2.15852.Pro_saud_1.rar
یا این :
http://www.netload.in/dateiAFzMyc2T0B/Prts.8.0.SP2.15852.Pro_saud_1.rar.htm
سلام دوستان عزیز آیا کتابخونه ای از آی سی های xmega برای پروتئوس دارید ؟؟
و اگر نه چگونه با استفاده از نرم افزارهای شبیه ساز از xmega استفاده می کنید ؟؟؟
سلام دوستان من دنبال ماژول srf05 یا 04.میگردم چند تا کتابخونه هم دانلود کردم اما ندیدم
اما میدونم باید باشه ...کسی اطلاعی داره کجا میتونم فایلش رو پیدا کنم ؟
سلام به همه.یکی به ما بگه اخرش کدوم پروتوس بدر میخوره ومشکل نداره..یکی از عزیزان لینک دانلود بزاره البته کامل با کرک و لیساینسش..مرصی وممنون
البته پروتوس 7.2 دارم ولی به لیساینسش گیر میده وجواب نمیده اگه لیساینس این ورزن هم موجوده بزارین دعاتون میکنم
دیدگاه