اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Proteus & Libraries

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : Proteus & Libraries

سلام :cry2:
    ببخشین من کتابخونه arm7 و سنسور فشار و گاز می خوام...سنسور فشار و گاز فرقی نداره چی باشه،فقط قابل شبیه سازی باشه
    خواهشا یکی کمک کنه

دیدگاه

سلام
      من با پروتئوس 6.9 روی ویندوز 64 بیتی سون کار میکنم.
      مشکلم اینه که چندتا adc رو باهم ساپورت نمیکنه. فقط یکیشون کار میکنه!!!
      چیکار کنم؟
      ممنون که کمک میکنین.

دیدگاه

با اجازه بزرگان چندتا حرفم من بزنم ! از آخر میرم بالا ! :
        nasibanouri :
        1 - اولا چرا با آخرین ورژن پروتئوس کار نمیکنید ؟ بعدی : 2 - به 64 بیتی بودن مربوط نمیشه و یا 7 بودن ویندوز . بعدیه قبلی : 3 - من بارها و بارها برام مشکلات عجیبی تو پروتئوس پیش میومد . مثلا یه آی سی گیت معمولی اصلا کار نمیکرد . چه رسد به بعضی از کارهای عجیب و قریب دیگه ! بعدا فهمیدم مشکلش چیه ! لایبراری هایی که خارج از برنامه میگرفتم و کپی میکردم توش باعث این مشکل میشدن . حتا با اینکه فقط فایل هایی رو داخل لایبراری اصلی پروتئوس نبود رو کپی میکردم ، بازم همون مشکلات پیش میومدن . از اون به بعد دیگه هیچ لایبراری خارجی و دستی رو روش نریختم و فقط vsm های اورجینال رو نصب میکنم و اون مشکلات دیگه پیش نیومدن .
        بعدم این مشکل شما به احتمال 99% بر میگرده به برنامه و میکروتون که باید جای خودش سوالتون رو مطرح کنین و برنامتون رو قرار بدین . از اینجا به بعدش به این فروم مربوط نمیشه .
        موفق و شاد باشید .
        if all men are the same
        then
        why do women take so long to choose one ?

دیدگاه

آقای hesta :
          تو پروتئوس چند وقتی هست که arm7 موجوده ! چجوری پیدا نکردین ؟؟! تو همون سرچش بزن arm7 برات میاد . مال من 14 تا شماره مختلف arm7 رو داره . ورژنم 7.9 سرویس پک1 هستش بدون هیچ کپی یا نصب خارجی . یعنی اورجینال خودشه . در مورد سنسورهای گاز چیزی ندیدم ! اما 2 مدل سنسور فشار توش بود . اینو توش سرچ کن pressure .

فایل های DLL پروتئوس رو شما نمیتونید بنویسید ! یکمشو میگم : این فایل ها که یکیشون dll ها هستن در واقع اطلاعات بسیاری رو دارن . شما یه pdf قطعه مربوطه رو که میبینی ، تمامی اطلاعاتش از جمله ی تمام چارت ها و فرمولات محاسباتیش شاملش میشه و تمامی اونها به همراه یه خروار اطلاعات دیگه که فقط کمپانی لب سنتر و شرکاش در اختیار دارن ، در اون فایل ها موجوده . اما شما میتونید به راحتی شکل ظاری و یا pcb قطعه رو بسازید ولی شبیه سازی خیر .ختم قضیه .

موفق باشید .
          if all men are the same
          then

دیدگاه

آقای llhakhamaneshll :
            آهان وجود داره .

من موندم چرا هیشکی یه سرچ نمیزنه توش ؟؟؟!!!

با اجازه جناب pertican :
            چرا بعضی از آنتی ویروس ها کرک ها رو به عنوان تروجان میشناسن ؟ خیلی جوابش ساده تر از این حرف هاست ! شما خودتون دارین بهش میگین ابزار کرک ! این آنتی ویروس ها یک بخش دارن مخصوص شناسایی ابزار جاسوسی و کرک ها . زیربنای اغلب کرک ها چون با یک حالت و یک دسته نرم افزارهای خاص ساخته میشه ( مثل امضای ویروس ها ، کرک ها هم امضای کاری مخصوص دارن که موقع سیمولیت کردن و یا کار کردن اون امضا رو از خودشون نشون میدن ) ، آنتی ویروس ها هم به راحتی امضا رو شناسایی میکنه و به عنوان تروجان پاک یا ... میکنه . البته همیشه این احتمال وجود داره که اون کرک واقعا ویروسی باشه ولی بسیار به ندرت پیش میاد که کار هکرهای معروف یا کرک های معروف به ویروس آغشته باشن .
            یه مثال راحتتر :
            من Symantec endpoint protection رو سیستم نصبه . حالا این یه خروار تنظیمات داره که توماریه برای خودش . اما من میتونم بهش بگم که ابزار کرک رو پاک نکن یا شناسایی نکن ( و level امنیتیش رو هم برای ابزار کرک تنظیم کنم ) . حالا اگه این کار رو بکنم و کلا گزینه هاش رو حذف کنم ، کرک ها دیگه به راحتی اجرا میشن ولی کرک های آلوده واقعی باز هم توسط بخش آنتی ویروس شناسایی خواهند شد . اما من هرگز اینکار رو نمیکنم . چون امنیت سیستم رو پایین میاره . برای کرک کردن مثلا من پوشه مخصوص به کرک ها رو دارم .

موفق باشید .
            if all men are the same
            then

دیدگاه

سلام به همه دوستان :bye
              من می خام با پروتئوس برد مدار چاپی بسازم (نمی خام با Eagle یا protel برد بسازم) قطعاتی که برای کتابخانه پروتئوس خودم (proteus 7.6 sp4) نیاز دارم
              1- مادگی برق(آداپتور)
              2- میکروسویئچ
              3- LED
              هستند :sad:. دوستان اگر کسی فایل کتابخونه ای این قطعات رو داره لطفا بزاره. من شماتیک قطعات 2 و 3 رو دارم و لی هیچکدام از قطعاتی که گفتم سیمبل pcb ندارند :question: لطفا کمک کنین

دیدگاه

سلام من می خوام IC MC1496 رو تو پروتئوس شبیه سازی کنم ولی تو کتابخونه اش پیدا نمی کنم :(
                چه طوری می تونم این قطعه رو اضافه کنم به کتابخونه ؟

دیدگاه

سلام خدمت مهندسین محترم

آقا من تازه کارم یکی لطف کنه راهنمایی کنه بگه چطوری میتونم MT8888 را کتابخونشو برای شبیه سازی پبدا کنم

فوتی فوری کارم :read:

دوستان لطفا" کمک کنین خییییییلی کارم گیره :cry2:
                  MT8888 را در پروتل پیدا کردم نتونستم بفهمم که قابلیت Simulation داره یا نه راهی برای انتقال این کامپونت هست ؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه تا هفته دیگه پروژه را تحویل ندم استادم میکنه X_X

کمممممک

دیدگاه

سلام بچه ها
                    کسی کرک پروتیوس 7.7 sp2 رو داره بزاره ممنون میشم ؟!
                    * *

دیدگاه

سلام
                      دنبال سری آی سی های LTC تو کتابخونه ی PROTEUS هستم.کسی میتونه کمکم کنه؟

دیدگاه

ادرس ها برای کرک پروتئوس 7.8 فیلتر هستن. اگر ممکن ادرس بدون فیلتر را قرار دهید.متشکرم.
                        [img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]
                        وبسایت ختم صلوات
                        http://www.salavaty.com/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sky_star
                          ادرس ها برای کرک پروتئوس 7.8 فیلتر هستن. اگر ممکن ادرس بدون فیلتر را قرار دهید.متشکرم.
                          می تونید کرک را از ادرس زیر دانلود کنید
                          موفق باشید
                          http://uplod.ir/iqfb72r8ixfn/crack.rar.htm
                          معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
                          اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
                          آموزش Modelsim

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skiboy
                            می تونید کرک را از ادرس زیر دانلود کنید
                            موفق باشید
                            http://uplod.ir/iqfb72r8ixfn/crack.rar.htm
                            جناب skiboy ممنونم.درست شد. :wow:
                            [img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]
                            وبسایت ختم صلوات

دیدگاه

دوستان من دنبال lcd ts2020 کارکتری هستم یک سرچی زدم تا کتابخانه که این قطعه رو داشته باشه پیدا کنم ولی چیزی نبود!همه ی قطعات رو نمی شه در کتابخانه های پرتئوس پیدا کرد؟lcd رو که نمی شه شبیه سازی کرد چه باید کرد؟راهنمایی بفرمایید لطفا. :read:
                              وبسایت ختم صلوات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sky_star
                                دوستان من دنبال lcd ts2020 کارکتری هستم یک سرچی زدم تا کتابخانه که این قطعه رو داشته باشه پیدا کنم ولی چیزی نبود!همه ی قطعات رو نمی شه در کتابخانه های پرتئوس پیدا کرد؟lcd رو که نمی شه شبیه سازی کرد چه باید کرد؟راهنمایی بفرمایید لطفا. :read:
                                سلام خوب چرا توی عمل تست نمی کنید اگر این LCD را دارید ، دیتاشیتش را بگیرید و خودتان تست کنید حتما نمی خواهد که پرو تئوس باشد
                                I'm Very Question and I have more Question,Please Answer All of my Questions

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X