جدیدتر از 7.7 هم ایا هست ؟ اخه این ورژن رو من از برج 9 و 10 پارسال دارم
وقتی به نعمتآها عادی نگاه میآکنید حجاب عادت شما را کور میآکند.
کلید همه بدبختیآها در دو چیز است؛ تنبلی و بیآحوصلگی.
حضرت امیر علیه السلام فرمودند: کسی که چشم فکر خود را بیدار نگه میآدارد به اوج خواستهآهای خود میآرسد .
اگر کسی توانست تو را تحریک حسادت کند و یا تو را عصبانی کند و در همین دنیا توانست به تو فشار وارد کند درواقع این فشار نشانه فشار قبر توست چرا که نفس تو همان قبر توست
----------------------------------------------------------------------------
ورژن جدید را از کجا می شه دانلود کرد .
لینکی چیزی ازش داری
از تو خود سایت پروتئوس نمی شه دانلود کرد
سلام
شما لینک دمو رو اگه داری بزار تا ببینیم چی میشه :twisted:
سایت پروتئوس هم مثل سایت بسکام دیگه نسخه دمو رو داخل سایت قرار نمی ده
و فقط مشتریایی که نرم افزار رو خریدن می تونن دانلود کنند نه همه
حالا اگه کسی از دوستان جزء دسته بالان اگه فایل ستاپ اصلی رو دارن بزارن تا یه کارایی روش کنیم
مشکل اینکه تا حالا کرک 7.8 نیومده همینه چون دوست کرکر به فایل ستاپ دسترسی نداره :angry:
در غیر این صورت که کرک کردنش 5 دقیقه بیشتر طول نمی کشه مثل بسکام :biggrin:
بعضی از دوستان کرکر مثل NeVada که به فایل ستاپ اصلی که یا خودشون خریدن یا یه دوستی بهشون دادن دسترسی دارن و
و ایشونم کرک می کنه و به بقیه هم میده.
خب وقتی کرک نداره به چه دردی میخوره؟! نکنه میخوایی خودت کرکش بکنی؟ :eek:
دقیقا! ایشون کرکر تشریف دارن.خدا اجرش بده!بیسکام رو هم ایشون کرک کرد.
نوشته اصلی توسط pertican2010
سلام
شما لینک دمو رو اگه داری بزار تا ببینیم چی میشه :twisted:
سایت پروتئوس هم مثل سایت بسکام دیگه نسخه دمو رو داخل سایت قرار نمی ده
و فقط مشتریایی که نرم افزار رو خریدن می تونن دانلود کنند نه همه
حالا اگه کسی از دوستان جزء دسته بالان اگه فایل ستاپ اصلی رو دارن بزارن تا یه کارایی روش کنیم
یه لینک دارم ولی نمیآدونم درسته یا نه.دانلود میآکنم اگه 7.8 بود،لینکشو میذارم
چند سال بعد................ ................. ................................ :cry2:................پس کجاست این لینک و کجاست کرک :read:........
وقتی به نعمتآها عادی نگاه میآکنید حجاب عادت شما را کور میآکند.
کلید همه بدبختیآها در دو چیز است؛ تنبلی و بیآحوصلگی.
حضرت امیر علیه السلام فرمودند: کسی که چشم فکر خود را بیدار نگه میآدارد به اوج خواستهآهای خود میآرسد .
اگر کسی توانست تو را تحریک حسادت کند و یا تو را عصبانی کند و در همین دنیا توانست به تو فشار وارد کند درواقع این فشار نشانه فشار قبر توست چرا که نفس تو همان قبر توست
بفرمایید اینم لینک دانلود کتابخانه پروتئوس 7.8 با حجم 22.5 مگابایت و کمی توضیح برای کسانی که مثل خودم آماتورن:
این فایل rar شامل بیش از 1200 قطعه جدیده.طریقه استفاده اون به این صورته که باید فایل رو UNZIP کرده و بعد دابل کلیک و در پنجره باز شده در نوار destination folder باید آدرس پوشه کتابخانه پروتئوسی که در کامپیوتر شما نصب شده رو وارد کنید و بعد برید توی همون پوشه Library خودتون و 2تا پوشه جدید میبینید که فکر کنم بهتره همه فایلهاش رو کپی و در پوشه اصلی paste کنید.
آقای پاشایی سرتو نکوب دیوار !!! الاناست که همه اطلاعاتش بپره ها :mrgreen: اونوقت باید ما چیکار کنیم :sad:
آخه از اول باید اینجا میذاشتم پستم رو ولی تاپیک ایجاد کردم و حذف شد با همه تشکرام :angry: :cry2: :cry: شما بودید زحمتت بی مزد میموند این :angry:کارو نمیکردید؟!!!!!
جانم به فدای ائمه اطهار
می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.
دیدگاه