اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

[color=red]اختلاف دما رو که چه عرض کنم :rolleyes:
    توی اینترنت گشتم و بهترین PDF مشخصات المان های TEC رو پیدا کردم ( البته تو اونایی که پیدا کردم این بهتر بود )

توی این تایپیک :
    [color=green]-شماره المان ها
    -مقدار جریان
    -مقدار وات
    -حداکثر ولتاژ
    -ابعاد و اندازه
    -مقدار اختلاف دما
    -و....

جالبه بدونید که در TEC :
    کمترین وات 4
    بیشترین وات 300

کمترین جریان 3آمپر
    بیشترین جریان 25آمپر

کمترین ولتاژ 1.9v
    بیشترین ولتاژ 15.4

کمترین اندازه 8*8میلی متر
    بیشترین اندازه 50*50 میلی متر

توی این pdf میتونید همه رو مشاهده کنید و ازش استفاده ببرید

http://www.tpetrov.com/ImagesTE/PDF/PELTIE.pdf
    موفق باشید.........
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

این ماژول ها بازدهی خوبی ندارند .اما چیزهای بدرد بخور و با حالی هستند مخصوصا برای ماشین .چند وقتی بود به فکرش بودم یدونه آب گرم کن و آب سرد کن مخصوص ماشین باهاش درست کنم فکر کنم چیز باحالی بشه.طوری طراحی بشه که زیر صندلی کمک راننده قرار بگیره و با یک شیلنگ آبش بیاد جلوی داشبورد
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

این لینک یک فایل با فرمت pps درباره این المانه ولی زبونش خیلی عجیب غریبه فکر کنم مریخیه...ولی اگه صفحات انتهاییش را ببینید چگونگی استفاده عملی
        از المان را نشون داده مثل استفاده برای cpu یا درست کردن فریزر البته مشخصه اصولش شبیه به همینه که آقای چمنی ساخته.
        http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...hnNPcH2FM_kFgQ
        الکترونیک فقط ترانزیستور نیست...موفقیت فقط الکترونیک نیست...زندگی فقط موفقیت نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmmaherani
          این لینک یک فایل با فرمت pps درباره این المانه ولی زبونش خیلی عجیب غریبه فکر کنم مریخیه...ولی اگه صفحات انتهاییش را ببینید چگونگی استفاده عملی
          از المان را نشون داده مثل استفاده برای cpu یا درست کردن فریزر البته مشخصه اصولش شبیه به همینه که آقای چمنی ساخته.
          دمت گرم جناب ماهرانی عزیز
          چیز جالبی گذاشتی ببنیم
          خیلی مقاله خوبی بود .بیشتر اطلاعات رو داده بود.آب سرد کنش برام از همه جالب تر بود
          بازم ممنونم ازت :applause:

من چند دقیقه پیش دستگاه رو روشن کردم تا دوباره برم به جنگش :evil:
          آخه رکورد آخرین دفعه ای که تونستم دستم رو طرف سردش نگه دارم 15ثانیه بود !
          خلاصه کف دستم رو گذاشتم روش و دستگاه رو روشن کردم
          شروع به شمردن کردم
          1....2.....3....4..... :-S....6..........9....... oo:.......12.......14....... .......17........20...... @-).........25... :-((
          آره حداکثر حداکثر زمانی که تونستم دستم رو روش نگه دارم 25ثانیه بود
          دستم رو که نگاه کردم دیدم اندازه المان کف دستم سفید و براق شده!
          خونش بند اومده بود.....الان که نیم ساعت گذشته هنوز احساس میکنم از داخل دستم یخ مونده !
          نمیدونم شاید استخونش یخ زده

و یک موضوع دیگه هم هست.....
          هرچیزی که دم دستم بود رو باهش منجمد کردم..... :rolleyes:
          الا یک چیزی که منجمد بشو نبود
          هرکاری کردم هر چی زمان بهش دادم نشد که نشد :angry:
          اون چیزی نبود جز..........الکل !
          بله الکل صنعتی
          یخ میکرد اما منجمد نمیشه !
          مگه دمای انجماد اون چنده ؟ چکارش کنم که منجمد بشه منم راحت بشم ؟
          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

بله الکل صنعتی
            یخ میکرد اما منجمد نمیشه !
            مگه دمای انجماد اون چنده ؟ چکارش کنم که منجمد بشه منم راحت بشم ؟
            کار این چیزا نیست.
            -117 درجه باید سردش کنید.
            [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

سلام طرح جالبیه
              از این المان ها تو اصفهان هم پیدا میشه؟
              راستی تا حالا به جای فن اینو رو cpu گذاشتید که بازدهیش رو بفهمیم چقدره حدودا؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                سلام طرح جالبیه
                از این المان ها تو اصفهان هم پیدا میشه؟
                راستی تا حالا به جای فن اینو رو cpu گذاشتید که بازدهیش رو بفهمیم چقدره حدودا؟؟؟
                مرسی شهریار جان
                ولی این دیگه طرح نیست ! اجرا شده...! پروژه هست :nerd:
                توی اصفهان رو خبر ندارم
                ولی اگه جایی رفتی بگو اٍلٍمانٍ سرد کننده .... چون اگه بگی tec قیافه فروشتده ها اینطوری میشه oo:
                در کل از این میشه برای خنک کردن cpu هم استفاده کرد و راندمان اون رو در زمانهای پر فشار مثل بازی های پر گرافیک بالا برد.
                موفق باشید.....

\|/_\/_

دیدگاه

سلام جناب چمنی
                  میخواستم ببینم شما با چه نوع TEC تونستید این برفک ها را روی هیت سینک ایجاد کنید؟ 6 آمپر یا بالاتر؟
                  من یدونه 8 آمپر رو گرفتم ولی در عمل اولش 5.5 آمپر میکشه بعد که بخورده هیت سینک داغ میشه جریانش افت میکنه میاد رو 4.5 آمپر(8 آمپر کجا 4.5 آمپر کجا؟ oo
                  آیا درجه یک و دو داره؟ چون یه جا رفتم گفت 6 آمپر درجه یک داریم 18 تومان بعد یه جا دیگه رفتم این 8 آمپر و گرفتم 12 تومان :eek: منتها موفق نشدم برفکی ایجاد کنم.
                  The harder I work, the luckier I get

دیدگاه

سلام
                    -مال من 12 آمپری هست ...فکرم نمیکنم به راحتی حتی توی فروشگاه های اینترنتی پیدا بشه
                    اما این برفکی که دیدین رو 6 آمپرش رو تونستم براش تامین کنم وگرنه با 12 آمپر هم قدرتش دو برابر میشد.

-شما اگه نتونین طرف گرم شوندش رو خنک کنید .....طرف دیگش هم سرد نمیشه
                    من با اون دستگاه طرف گرم شوندش رو روی دمایی حدود 35درجه نگه میدارم تا طرف دیگش 40درجه زیر صفر سرما تولید کنه
                    ولی وقتی شما نتونید خنکش کنید و طرف گرم شوندش 80درجه برسه.....تازه دمای طرف دیگش 10درجه بالای صفر میشه!

-بله درجه های مختلفی داره که البته از روی جنس خود المان هم میشه متوجه شد .....
                    6آمپر 10تومان بود 8 آمپر 15تومان بود و این یکی من 35تومان بود...الان هم با این قیمت دلار حتما قیمتش بالاتر رفته

موفق باشید......

\|/_\/_

دیدگاه

ممنون
                      من هیت سینک و گذاشتم تو ظرف آب بعد اونم گذاشتم تو فریزر که یخ ببنده بعد اون طرف TEC که گرم میشه رو چسپوندم به هیت سینک طوری که فکر نکنم دمای هیت سیک بیشتر از 20-30 درجه بشه ولی بازم برفک نبست :angry:
                      این قضیه جریان کشی هم که گفتم عادیه؟ روش زده 8 آمپر ولی 4.5 آمپر میکشه در عمل oo:
                      The harder I work, the luckier I get

دیدگاه

در صفحه 4 و پاسخ شماره 51 یک نگاه بکن
                        این المان تک 4آمپری بود....اولش خوب سرد میکرد ولی برفک نمیزد و روی هیدسینگ آب سرد درست میشد.
                        اما بک دفعه حواسم نبود و بدون هیدسینگ روشن کردم و خاصیت اولش رو از دست داد.
                        بعدش هم که بیشتر داغ میکرد ....
                        اما با اون روش ساده توی عکس میبینید که ازش برفک گرفتم
                        بعدش هم که زدم شکستمش که در پاسخ های بعدی تصاویرش هست :icon_razz:

حتما شما هم بدون هیدسینگ روشنش کردین و یه جورایی نیم سوز شده...... حتی 10ثانیه بدون هیدسینگ براش خطر ساز هست

نیمه هادی های درونش با قلع به هم متصل شدن که با افزایش حرارت احتمال داره اون اتصال ذوب بشه و مشگل ساز بشه

معمولا جریان واقعی RMS رو نمی نویسن.....و PMPO رو مینویسن که برای بهترین شرایط هست.

حالا شما با یک پاور کامپیوتر امتحان کن ببین همینطوری هست یا نه ! اگه بیشتر نشد بدون جنس مرغوبی نیست
                        البته دوباره هم میگم که تا اونجایی که دیدم همشون این مشگل رو دارن.

در حال حاظر المان شما 54وات قدرت داره.
                        در صورتی که باید 96وات قدرت داشته باشه.
                        حالا شما 14ولت بهش بده حتما بهتر میشه (حداکثر 15ولت )

موفق باشید....

\|/_\/_

دیدگاه

درود :biggrin:
                          آقای چمنی و سایر دوستان .
                          راجع به این کول چیپ ها هم یه پروژه ای کار کنید اصلاً تو بازار هست فکر کنم اینا باهال تر باشه>نه؟ :nice:
                          http://www.borealis.gi/technology/coolchip.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط takesh
                            درود :biggrin:
                            آقای چمنی و سایر دوستان .
                            راجع به این کول چیپ ها هم یه پروژه ای کار کنید اصلاً تو بازار هست فکر کنم اینا باهال تر باشه>نه؟ :nice:
                            http://www.borealis.gi/technology/coolchip.jpg
                            مرسی از پیشنهادتون
                            ولی دوست عزیز
                            به نظر شما این کول چیپ ها میتونه به اندازه ی اِلمان تِک 70درجه اختلاف دما ایجاد کنه ؟؟؟ :rolleyes:
                            خوب جواب مشخصه....نه
                            تازه...تا الان به این موضوع اشاره نکرده بودم
                            شما میتونید دوتا اِلمان تِک رو به صورت سری به هم متصل کنید
                            منظورم سیم تغذیه اون نیست
                            منظور خود صفحه های سرد شونده و گرم شوندش هست

یکم موضوع رو باز تر میکنم
                            همون طور که قبلا گفتم......اگه در سمت گرم شونده تِک ما بیایم و دما رو در حدود 30درجه بالای صفر نگه داریم....
                            در قیمت سرد شونده تِک.....منفی 40درجه سرما خواهیم داشت

حالا اگه ما دوتا اِلمان تِک رو بر روی هم بزاریم.....دمای خروجی احتمالا بین منفی 50 درجه تا منفی 80 درجه سرما خواهیم داشت
                            این بدین معنی هست که در طرف گرم شونده هم گرما تا حد قابل توجهی بالا خواهد رفت....
                            ولی با یک رادیاتور خوب میشه گرما رو دفع کرد.
                            در نتیجه شما یک دستگاه منجمد کننده فوری و قوی تری خواهید داشت
                            موفق باشید......

\|/_\/_

دیدگاه

میگن این کول چیپ ها راندمان بالاتری دارن با توجه به این نمودار>>>>
                              http://www.coolchips.gi/technology/cool-carnot-table-55.gif
                              و در مورد کوپل کردن پلتیر ها این که گفتی به نظر اومد و تئوریه خودت بود یا عملاً امتحان کردی جواب داد؟؟؟؟
                              سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط takesh
                                میگن این کول چیپ ها راندمان بالاتری دارن با توجه به این نمودار>>>>
                                http://www.coolchips.gi/technology/cool-carnot-table-55.gif
                                و در مورد کوپل کردن پلتیر ها این که گفتی به نظر اومد و تئوریه خودت بود یا عملاً امتحان کردی جواب داد؟؟؟؟
                                سپاس
                                متاسفانه بودجه من در حدی نیست که بتونم دوبرابر هزینه کنم و یکی دیگه هم بسازم
                                ولی این تئوری از خودم نیست
                                قبلا یک سایتی دیده بودم که دوتا تِک رو روی هم گذاشته بود....
                                البته نمیشه گفت تئوری...چون عملی بود...
                                وقتی المان بالایی طرف سردش رو به قسمت گرم شونده المان بعدی متصل کنیم
                                المان دوم دارای سرمای بسیار بیشتر و المان اول دارای گرمای بسیار بیشتر میشه

من یک بار یک لامپ هالوژن ( که میدونید چقدر حرارت تولید میکنه ) روشن کردم و گذاشتم روی دستگاهی که درست کردم
                                به صورت غیر قابل باوری دیدم که بازم المان من یک لایه برفک زده !!!

پس میشه با قرار دادن المان های تک بر روی هم قدرت اونها رو بیشتر کنیم

راستی....یه سوالی قبلا یکی از دوستان پرسیده بود که اگه سیم های مثبت و منفی اون رو بالعکس به تغذیه متصل کنیم چی میشه؟

جواب : طرف گرم شونده با طرف سرد شونده جابجا میشند....اون طرفی که باید گرم بشه...سرد میشه و طرفی که باید سرد بشه گرم میشه

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X