اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf

1.5 اسب بخار یعنی چقدر؟
    هر اسب بخار 736 واته ولی چون ماشین رو به اسب میشناسن به اسب برات تبدیل کردیم که بدونی چقدر نیرو از ماشین بگیری که مدارت تغذیه بشه پژو 405 95اسبه

داستان ترموستات چیه؟؟؟
    چرا ترموستات نیازه؟
    نمیدونم چرا باید ترموستاب باشه!

من میخوام بدونم بدون تغییر قطب میشه آب جوش آورد یا ن؟!
    آره تنها دلیلی هم که ممکنه این وسیله رو توجیه اقتصادی کنه اینه که گرماش به عنوان آب گرم کن استفاده کنی

حالا یه سوال دیگه:
    نمیشه پمپ آب کولر رو طوری پیچید که با 12 راه بیافته؟؟؟
    چیه؟ چرا اینجوری نگاه میکنین؟
    نه ساختارش کاملا چیز دیگش و با فرکانس کار میکنه ولی میشه با موتور DC یا موتور یونیورسال تعویزش کرد.
    اگر داداش قاصد دل باشه که با یه براش لس میپوکونتش

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

داستان ترموستات چیه؟؟؟
      چرا ترموستات نیازه؟
      یک ترموستات دقیقا باید چسبیده باشه به قسمت گرم ماژول چون سرعت انتقال حرارت کمه و ممکنه دما روی ماژول به بالای120برسه اما آب جوش نیامده باشه و از طرفی تمام گرما به به آب نمیرسه و قسمتی به ظرف منتقل میشه و این باعث میشه ماژول شما بسوزه
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

ظهر از سایت ایران مدوله استعلام قیمت گرفتم برای این رادیاتور
        امشب جواب استعلام اومده که :

قیمت این محصول 39000 تومان است
        هرینه ارسال بوسیله پست پیشتاز حدود 4000 تومان میباشد

خوب به نظر من 43هزار تومن که نمی ارزه :redface:
        رادیاتور پراید رو حدود 17تومن گرفتم....ولی این 26تومن گرون تره !!!
        شما چی فکر میکنید!؟ نظرتون چیه !!!
        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

اون رادیات پراید خیلی بهتره و خیلی مناسب تر
          اینا رو معمولا به چشم تزیینی میبینن ولی واسه پراید رو کاربردی؛ نمونه و مثال واسش زیاده

دیدگاه

چقدر سریع پست میزنید :mrgreen:

من یه دونه 8 امپریش رو دارم با باتری ماشین 4 امپر میکشه با پاور کامپوتر 3.2

یه چیز دیگه وقتی که وصل میکم اولش 3.2 امپر میکشه بعد سریع میاد پایین یعنی تا زمانی که اخلاف دمایی نداشته باشه برق میشکه من میگم طرف گرمشو با یه چیز دیگه سرد کنم مثلا با یه المان دیگه :mrgreen:

دیدگاه

:eek: :eek: :eek:
              39 تومن :surprised: :surprised:
              یه فسقل رادیاتور؟!!
              این همونه که میگفتم... پس بیخیالش دیگه :NO:

اضافه شده در تاریخ :
              میگم هر tec که میگیرین فروشنده که میگه این n امپره همیشه باید 3 یا 4 امپر ازش کم کرد
              ماله منم گفتن 6 امپره بیشتر از 3.5 نمیکشه...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                هر اسب بخار 736 واته ولی چون ماشین رو به اسب میشناسن به اسب برات تبدیل کردیم که بدونی چقدر نیرو از ماشین بگیری که مدارت تغذیه بشه پژو 405 95اسبه
                95 تا؟
                یعنی ی یخچال 1% نیروی یک ماشین رو میگیره؟ :eek: :eek: :eek:
                شوخی میکنین دیگه؛ ن؟

نوشته اصلی توسط arvinfx
                نه ساختارش کاملا چیز دیگش و با فرکانس کار میکنه ولی میشه با موتور DC یا موتور یونیورسال تعویزش کرد.
                اگر داداش قاصد دل باشه که با یه براش لس میپوکونتش
                میدونم گفتم یه تیری تو تاریکی زده باشم
                خب موتوری که بتونه قد پمپ آب کولر گشتاور و توان تولید کنه و 12 ولت هم باشه چیه؟

نوشته اصلی توسط deremel400
                یک ترموستات دقیقا باید چسبیده باشه به قسمت گرم ماژول چون سرعت انتقال حرارت کمه و ممکنه دما روی ماژول به بالای120برسه اما آب جوش نیامده باشه و از طرفی تمام گرما به به آب نمیرسه و قسمتی به ظرف منتقل میشه و این باعث میشه ماژول شما بسوزه
                مرسی گرفتم

نوشته اصلی توسط مهران چمنی

ظهر از سایت ایران مدوله استعلام قیمت گرفتم برای این رادیاتور
                امشب جواب استعلام اومده که :

قیمت این محصول 39000 تومان است
                هرینه ارسال بوسیله پست پیشتاز حدود 4000 تومان میباشد

خوب به نظر من 43هزار تومن که نمی ارزه :redface:
                رادیاتور پراید رو حدود 17تومن گرفتم....ولی این 26تومن گرون تره !!!
                شما چی فکر میکنید!؟ نظرتون چیه !!!
                عمرا نمیارزه
                اینم در نظر داشته باشید که دهانه لوله ورودی چقدر کوچیکتر از رادیاتور پراید هست!

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                میگم هر tec که میگیرین فروشنده که میگه این n امپره همیشه باید 3 یا 4 امپر ازش کم کرد
                ماله منم گفتن 6 امپره بیشتر از 3.5 نمیکشه...
                به فروشنده چیکار داری؟ دیتاشیت داره میگه
                ولی ی مشکل ی جایی هست که درست جریان نمیکشه :sad:
                آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

من الان یه تست دیگه کردم :

طرف داغشو توی یخ گذاشتم اولش 3.5 امپر مصرف میکرد بعد به 32 رسید هی پایین تر امد وقتی به 2.5 رسید المان رو فشارش دارم توی یخ دوباره با 3.2 رسید یعنی باید اخلاف دما داشته باشه تا جریان بکشه شاید این 8 امپر برای اخلاف دمایی 70 درجه هست oo: oo:

دیدگاه

95 تا؟
                    یعنی ی یخچال 1% نیروی یک ماشین رو میگیره؟ :eek: :eek: :eek:
                    شوخی میکنین دیگه؛ ن؟
                    من الان یک هفته هست دارم چی میگم! اگر می ارزید که من الان کولر برای خونمون درست میکردم باهاش!

خب موتوری که بتونه قد پمپ آب کولر گشتاور و توان تولید کنه و 12 ولت هم باشه چیه؟
                    من یه دفعه برای پیکان کولر آبی درست کردم از یه پمپ دست ساز استفاده کردم جواب داد که با یه موتور 24 ولت و 2 آمپر کار میکرد.

دیدگاه

95 تا؟
                      یعنی ی یخچال 1% نیروی یک ماشین رو میگیره؟
                      شوخی میکنین دیگه؛ ن؟
                      یه کار دیگه میتونین انجام بدین! یه بوگاتی بگیرین! 1001 اسب قدرت داره و سرعتش از سرعت هواپیما مسافربری هم تو تیک اف بیشتره با این میتونین برای ماشینتون یخچال بذارید! :icon_razz:
                      میبینید که با پراید و پیکان و 405 ما هم خیلی از لحاظ تکنولوژی فرقی نمیکنه! ماشینهای ما چهار تا چرخ نداره که داره بوق نداره که داره! تازه پراید فوق اپشن هم که محشره! :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                        من الان یه تست دیگه کردم :

طرف داغشو توی یخ گذاشتم اولش 3.5 امپر مصرف میکرد بعد به 32 رسید هی پایین تر امد وقتی به 2.5 رسید المان رو فشارش دارم توی یخ دوباره با 3.2 رسید یعنی باید اخلاف دما داشته باشه تا جریان بکشه شاید این 8 امپر برای اخلاف دمایی 70 درجه هست oo: oo:
                        مگه شما نمیدونستی؟

نوشته اصلی توسط arvinfx
                        من الان یک هفته هست دارم چی میگم! اگر می ارزید که من الان کولر برای خونمون درست میکردم باهاش!

من یه دفعه برای پیکان کولر آبی درست کردم از یه پمپ دست ساز استفاده کردم جواب داد که با یه موتور 24 ولت و 2 آمپر کار میکرد.

باشه چرا میزنی حالا؟
                        ای بابا
                        خدا میدونه این رو پراید سوار بشه چی میشه!!!

چندتا پمپ آب سوخته دارم
                        گفتم شاید یه موتور پیدا بشه
                        ولی مشکل اصلی آب بندیش هست
                        باید طوری باشه که با حرکت ماشین آب به اینور و اونور نپاچه!

نوشته اصلی توسط voyager2020
                        یه کار دیگه میتونین انجام بدین! یه بوگاتی بگیرین! 1001 اسب قدرت داره و سرعتش از سرعت هواپیما مسافربری هم تو تیک اف بیشتره با این میتونین برای ماشینتون یخچال بذارید! :icon_razz:
                        میبینید که با پراید و پیکان و 405 ما هم خیلی از لحاظ تکنولوژی فرقی نمیکنه! ماشینهای ما چهار تا چرخ نداره که داره بوق نداره که داره! تازه پراید فوق اپشن هم که محشره! :applause:

فکر خوبیه
                        ولی میدونی من از قیافش خوشم نمیاد فقط! یعنی پراید و تیبا و چری و اینا رو ترجیح میدم!!!

اضافه شده در تاریخ :
                        راستی اینم قیمت اون خنک کن های آماده

1 خنک کننده آبی کوچک 100,000
                        2 خنک کننده آبی بزرگ 150,000
                        3 رادیاتور سیستم خنک کننده 460,000

اضافه شده در تاریخ :
                        ولی من رفتم و کمی تفکر کردم
                        دیدم اگه مثلا این نیم ساعت(غیر از راه اندازی اولیه) برای خنک کردن محفظه روشن باشه مطمئنا 1ی 2 ساعت تا روشن شدن مجدد خاموش خواهد بود
                        موافق نیستین؟

اضافه شده در تاریخ :
                        کی از اینا دیده؟
                        http://www.tdco.ir/Files/CarParts/yadaki.html
                        کی راضیه؟ کی ناراضی؟
                        (لطفا به تاریخ گهی توجه نکنین، مرسی)
                        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو س

کی از اینا دیده؟
                          http://www.tdco.ir/Files/CarParts/yadaki.html
                          کی راضیه؟ کی ناراضی؟
                          (لطفا به تاریخ گهی توجه نکنین، مرسی)
                          با 36 w .... -20 درجه اختلاف دمایی ایجاد می کنه!
                          اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

کی گفته بود ندارم گربه دستش به گوشن نمیرسه!؟! انو تو آشغالام پیدا کردم . گفتم یه تست بزنم براتون ببینید.

جریان ورودی13.55 و آمپر5 و دما -18 رو میتونید ببینید .

البته بیشتر آب رو گرم میکرد تا یخ درست کنه :biggrin:

دیدگاه

من میخواستم با 10 تا از این 12 آمپریها 10 لیتر آب رو تا دمای زیر 10 درجه خنک کنم. به نظرتون شدنیه؟؟؟ یا فکر کمپرسور باشم. البته نه محدودیت جا دارم نه ولتاژ. ولی شدیداً محدودیت قیمت و جریان دارم . پول برقش زیاد نشه .بگم برای چی میخوام؟؟
                              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                                من میخواستم با 10 تا از این 12 آمپریها 10 لیتر آب رو تا دمای زیر 10 درجه خنک کنم. به نظرتون شدنیه؟؟؟ یا فکر کمپرسور باشم. البته نه محدودیت جا دارم نه ولتاژ. ولی شدیداً محدودیت قیمت و جریان دارم . پول برقش زیاد نشه .بگم برای چی میخوام؟؟
                                از نظر قیمت نمیدونم ولی احتمالا زیاد تره. از این المانها دیدم برای کارهای نظامی بیشتر استفاده میشه که جای کمی برای خنک کننده وجود داره. ولی کمپرسور خیلی بازده بهتری داره . اینا پول برقش زیاد میشه توی ویکی ببینی 90-95% بخاریه و 5-10% سرماساز. پروژه چیه؟ :question: :question:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X