اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو س&#16

سلام
    اینم مال منه که با استفاده از المان tec1-12706 درست شده

این خودش

این المانش

این تغذیش آمپر بالا دم دستم نبود دو تا دو به هم بستم

اینم پمپش

چطوره؟
    اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط پدرام TP
      سلام
      اینم مال منه که با استفاده از المان tec1-12706 درست شده :job:

این خودش :smile:
      این المانش :biggrin:
      این تغذیش (آمپر بالا دم دستم نبود دو تا دو به هم بستم :sad:
      اینم پمپش :wow:
      چطوره؟
      وااااای خیلی عالی شده :nice:
      دمت گرم.....ورودت رو به گروه سازندگان واتر کولینگ با tec تبریک میگم :applause:

راستی داداش
      چند تا پیشنهاد میکنم بهتره انجام بدی

1-تغذیه سوئیچینگ یا هر تغذیه دیگه ای رو اگه قرار باشه به هم موازی کنی
      بهتره که برای هر کدوم یک دیود سری کنی تا ولتاژ تغذیه ها روی هم اثر نزاره و باعث سوختنشون نشه

2- پمپ شیشه پاک کن ماشین خیلی پرقدرت اما پر مصرف و پر صر و صدا هست و مثل سشوار میمونه (نمیتونه یکسره روشن باشه)
      پیشنهاد میکنم از همون پمپ های تصویه آکواریم استفاده کنی که هم ارزون و هم کم صدا یا بی صدا و هم دارای عمر طولانی هستن

3- از شلنگ های بزرگ تری استفاده کن

4-از آب رادیاتور ماشین استفاده کن که زود گرما رو بگیره و زود هم گرما رو دفع کنه و در جداره های رادیاتور و شلنگ هم رسوب نمیکنه

5-پلاستیک عایق خوبی برای تبادل گرمایی بین المان و آب نیست
      اگه قرار باشه به اون شکل روی ظرف پلاستیکی بسته شده باشه...به مرور زمان صدمه میخوره

بهتره با یک رادیاتور آلومنیومی یه فکری واسش بکنی....البته خودم قبلا درست کردم و میتونی تصویرش رو توی صفحات قبل مشاهده کنی :read:
      موفق باشی ......
      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

ممنون از راهنمایی تون

ولی
        1.دیود وصل کردم (تو عکس نیفتاده)
        2.یه رگلاتور 7806 براش گذاشتم هم داغ نمیکنه هم سر و صداش کم شده ولی راست میگین
        3.چشم
        4.امروز ساخش رو تکمیل کردم (جمعه بود)
        5.میدونم یکم داغ میکنه ولی پشت المان یه هیت سینگه که تو آبه , آره تغییر نیاز داره

آلمینیومی هست (رادیاتور بخاری پراید)

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

من امروز با نیتروژن مایع اورکلاک کردم !!!!!
          کسی کار کرده ؟؟؟
          خیلی نازه !!!!!
          اصلا هیچکاری به دست و پوست و .... نداره من توی یه فیلم اورکلاک فکر کنم از آقای پناهی بود دیدم که ایشون دستش رو گذاشت داخلش !!
          من جرات نکردم اما رفیقم اینکار رو کرد اتفاقی نیفتاد من هم دستکردم هیچی نمیشه !!!!!!!!
          البته کافیه که به فلز یا آب برسه !!!!!!!
          من فلاکس 2 لیتری و 1/5 لیتر نیتروژن مایع رو خریدم به 70 تومن !!!!!!
          اونم از اصفهان !!!!
          یکی از دوستان گفته بودند توی انجمن شهر سخت افزار بپرس منم پرسیدم جواب دادند !!! با تشکر
          راستی دمای سی پی یو منفی 183 بود !!!!!!!
          با تشکر
          میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
            کسی کار کرده ؟؟؟
            خیلی نازه !!!!!
            اصلا هیچکاری به دست و پوست و .... نداره من توی یه فیلم اورکلاک فکر کنم از آقای پناهی بود دیدم که ایشون دستش رو گذاشت داخلش !!
            من جرات نکردم اما رفیقم اینکار رو کرد اتفاقی نیفتاد من هم دستکردم هیچی نمیشه !!!!!!!!
            اونم از اصفهان !!!!
            یکی از دوستان گفته بودند توی انجمن شهر سخت افزار بپرس منم پرسیدم جواب دادند !!! با تشکر
            با تشکر
            دست را داخل خود مایع فرو بردید یا داخل بخاراتش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تا اون جایی که من می دونم ایجاد سوختگی می کنه البته بستگی به زمان و سطح پوست شما داره که چربه یا خشک .شبکه 4 نشون می داد طرف دستشو داخل سرب مذاب فرو می برد ............اما چه طوری...............
            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
            ولتر

دیدگاه

چطور ؟؟
              من به مدت 2 تا 3 ثانیه فرو بردم داخل مایع !!!!!!
              اما یه دفعه یخورده اش روی بدنه فلاکس بوده فلاکس فلزی بودش دوستم دستش رو بهش زد جاش بدجوری تاول زد !!!!
              اما همینجوری دستم رو داخل مایع کردم مشکلی نداشت !!!!
              پوست من خشکه اما اون موقع دستم عرق داشت !!!!
              یخورده اش رو ریختم توی آب اوه اوه ...........!!!!!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
                کسی کار کرده ؟؟؟
                خیلی نازه !!!!!
                اونم از اصفهان !!!!
                با تشکر
                سلام
                خیلی جالب بود :nice:
                میتونی ازش تصویر یا کلیپ بزاری ؟
                خیلی مشتاقم راجبش بیشتر بدونم

راستی منم توی یک کلیپ دیدم سر یک کلاس درس شیمی یکی از دانشجوها لبتاپ آورده بود و انگار موجب آزار استاد شده بود :icon_razz:
                استاد هم رفت یک فلاکس نیتروژن و یک سطل برداشت آورد روز میز وسط کلاس گذاشت (دستکش مخصوص هم دستش بود ) :eek:
                لبتاپ پسره رو گرفت انداخت توی سطل....تمام فلاکس نیتروژن هم ریخت توی سطل :surprised:
                بعد از مدتی هم لبتاپ رو در آورد و زااااااارت کوبید وسط کلاس oo:
                لبتاپ پسره مثل شیشه شکست و نگین نگین شد :mrgreen:
                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                  سلام

راستی منم توی یک کلیپ دیدم سر یک کلاس درس شیمی یکی از دانشجوها لبتاپ آورده بود و انگار موجب آزار استاد شده بود :icon_razz:
                  استاد هم رفت یک فلاکس نیتروژن و یک سطل برداشت آورد روز میز وسط کلاس گذاشت (دستکش مخصوص هم دستش بود ) :eek:
                  لبتاپ پسره رو گرفت انداخت توی سطل....تمام فلاکس نیتروژن هم ریخت توی سطل :surprised:
                  بعد از مدتی هم لبتاپ رو در آورد و زااااااارت کوبید وسط کلاس oo:
                  لبتاپ پسره مثل شیشه شکست و نگین نگین شد :mrgreen:
                  سلام

اگه کلیپش اینترنتیه لطفا آدرسشو بذار ببینیم :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سون سگمنت
                    سلام

اگه کلیپش اینترنتیه لطفا آدرسشو بذار ببینیم
                    تو پارات بگرد حتما پیداش میکنی

اینم فرو کردن دست در نیتروژن مایع :
                    http://www.aparat.com/v/c34570d5820cae54120c88c4cb72db22150334

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سون سگمنت
                      سلام

اگه کلیپش اینترنتیه لطفا آدرسشو بذار ببینیم :biggrin:
                      لینک توپی:
                      www.topi.com%2Fwatch%3Fv%3DrK8B_7n1IdM&ei=UED4 T4fFF8-Lswbzw5jJBQ

لینک دیگر غیر شیلتری:
                      www.keepbusy.net/play.php?id=teacher-doesnt-like-laptops-in-class

اما خورد شدش را نشون نمیده
                      ولتر

دیدگاه

حتما !
                        البته نیتروزنم تموم شد !
                        اما کلیپ اورکلاک دارم !!!!!!

دیدگاه

دوستان کسی اطلاع داره این رادیاتور های کوچیک و این بلوک ها که به tec وصل میشه رو از کجا باید تهیه کرد؟؟

دیدگاه

رادیاتور های کوچیک
                            رادیاتور بخاری پراید فروشگاه قطعات یدکی

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

راستی چرا نیتروژنی که دماش منفی 190 درجه هستش چرا به پوست آسیب نمی زنه ؟؟؟
                              میشه این نیتروژن رو توی رادیاتور کرد ؟؟؟
                              راستی برای اورکلاک با نیتروژن من از همون واتر کولینگ صفحه قبل استفاده کردم اما چون سی پی یو مارک ای ام دی بود پایه های واتر کولینگ بهش نمی خورد !!!!
                              برای همین همینجوری روش بود !!
                              من توی یه فیلم دیدم یکی نیتروژن مایه رو روی سرش ریخت !
                              کسی میدونه هلیوم مایع کجا گیر میاد ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
                                راستی چرا نیتروژنی که دماش منفی 190 درجه هستش چرا به پوست آسیب نمی زنه ؟؟؟
                                میشه این نیتروژن رو توی رادیاتور کرد ؟؟؟
                                راستی برای اورکلاک با نیتروژن من از همون واتر کولینگ صفحه قبل استفاده کردم اما چون سی پی یو مارک ای ام دی بود پایه های واتر کولینگ بهش نمی خورد !!!!
                                برای همین همینجوری روش بود !!
                                من توی یه فیلم دیدم یکی نیتروژن مایه رو روی سرش ریخت !
                                کسی میدونه هلیوم مایع کجا گیر میاد ؟؟؟
                                کی گفته نیتروژن به پوست آسیب نمی رسونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نیتروژن اسید نیست با کاهش حرارت پوست را یخ زده می کنه و اصطلاحا سوختگی به وجود میاره اینکه شما دستتون را سریع داخل کنید و در بیارید فرصت تبادل حرارت کمه اما یک دقیقه دسستون را داخلش بگذارید و بعد دستتون میشه گوشت یخی.

اون فردی هم که رو سرش می ریزه بمقدار کم می ریزه و تا میاد مایع پایین بیاد تبدیل به گاز شده .

هلیوم مایع برای چی نیاز دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگر برای اور نیاز دارید .بهتره اول به فکر یک کانینر درست درمون باشید .

راستی نیتروژن مایع را لیتری چند و از کجا خریدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X