اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط sanup2006
    میخوام با استفاده از tec و آکاسیو یک یخچال کوچک بسازم.
    چند وات خوبه ؟ چندتا ؟
    قیمت ها چجوریه دوستان ؟
    من مشهد هستم.

واسه راه اندازی tec فقط ولتاژ بدیم تمومه؟ قسمت گرمش رو هم بذاریم تو آب حله دیگه ؟ نکته دیگه ای نداره ؟

هر چی میگیری زیر 8 آمپر نگیر
    به نظر من 8 یا 12 خوبه
    فکر کنم 30 و خورده ای باشه
    یخچالهای شرکتی معمولا یکی دوتا دارن ولی اونا فقط کمی خنک میکنن چون با هوا خنک میشن

ولتاژ کافیه(طبق دیتاشیت) ولی منبع ولتاژ باید بتونه جریان لازم رو تامین کنه
    بله به شرطی که آب مرتب خنک بشه
    اگه داخل یخچالت یه فن کوچیک بذاری که هوا درگردش باشه بهتر جواب میگیری

منتظریم نتیجه کارت رو همینجا ببینیم
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
      سلام
      هر چی میگیری زیر 8 آمپر نگیر
      به نظر من 8 یا 12 خوبه
      فکر کنم 30 و خورده ای باشه
      یخچالهای شرکتی معمولا یکی دوتا دارن ولی اونا فقط کمی خنک میکنن چون با هوا خنک میشن

ولتاژ کافیه(طبق دیتاشیت) ولی منبع ولتاژ باید بتونه جریان لازم رو تامین کنه
      بله به شرطی که آب مرتب خنک بشه
      اگه داخل یخچالت یه فن کوچیک بذاری که هوا درگردش باشه بهتر جواب میگیری

منتظریم نتیجه کارت رو همینجا ببینیم
      یک مشکل بزرگم همین خنک سازی طرف گرم ماژول هستش.
      نمیتونم پیوسته آبش رو خنک نگه دارم.شاید گاهی اوقات نباشم نزدیک ماژول.هزینه زیادم نمیخوام بکنم.

دیدگاه

یه سوال حتما باید با آب خنک بشه؟یا با هر چی دیگه میشه خنک کرد.
        ما میخایم این خنک کننده باشه ولی خودش هم گرما تولید میکنه. چرا ازش استفاده میکنیم؟
        بخشید اگه سوالام تکراری چون الان امتحانا شروع شده و وقت ندارم 43 صفحه رو بخونم
        به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
        الکترونیک قدرت
        الکترونیک آنالوگ
        طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
        ---------------------BMCELEC@-------------------
        ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
        ---------------www.bmc-elec.com--------------
        ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
          ما میخایم این خنک کننده باشه ولی خودش هم گرما تولید میکنه. چرا ازش استفاده میکنیم؟
          ببین بازده این المانها انقدر کمه که بیشتر بخاری هستن تا یخچال. بلخره با یه چیزی باید خنکش کنی وگر نه کار نمیکنه...

دیدگاه

پس چرا ازش استفاده میکنیم؟
            الکترونیک قدرت
            الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sanup2006
              یک مشکل بزرگم همین خنک سازی طرف گرم ماژول هستش.
              نمیتونم پیوسته آبش رو خنک نگه دارم.شاید گاهی اوقات نباشم نزدیک ماژول.هزینه زیادم نمیخوام بکنم.
              پس حتما یه قطع کن بذارید وگرنه المان میسوزه

ببینید طبق ادعای دیتاشیت این قطعه 70 درجه سانتی گراد اختلاف دما به وجود میاده
              ما میگیم 35 درجه!
              حالا فرض کنید دمای محیط 40 درجه باشه
              اینجوری فقط با انتقال دمای طرف گرم به محیط ما طرف سرد دمای 5 درجه رو داریم
              این همون کاریه که یخچال میکنه
              بخچال خونه شما هم فقط اختلاف دما به وجود میاره
              شما یخچال خونتون رو توی دمای 80-90 درجه روشن کنید نمیتونه از 20 درجه پایینتر بیاد!(کاری به این نداریم که به خاطر جنس گار یخچال اصلا در همچین دمایی کار نمیکنه!)

اما این این حرف فقط گفتنش سادست
              پیاده سازی و انتقال گرما و عایق کاری و... باعث میشه تو این سیستم تلفات خیلی خیلی خیلی زیاد بشه
              آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

پس چرا ازش استفاده میکنیم؟
                کجاها دیدی ازش استفاده کنن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                  کجاها دیدی ازش استفاده کنن؟
                  یکی از دوستان توی هیت سینک آمپش استفاده کرد
                  هر چی گشتم عکسی از اون تو سیستمم پیدا نکردم(داشتم معلوم نیست چی شد)
                  الکترونیک قدرت
                  الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

یکی از دوستان توی هیت سینک آمپش استفاده کرد
                    هر چی گشتم عکسی از اون تو سیستمم پیدا نکردم(داشتم معلوم نیست چی شد)
                    خوب جاهایی که بازده مهم نیست و محدودیت استفاده از کمپرسور هست شاید بشه استفاده کرد.

دیدگاه

سلام دوستان اون قطعه واتر کولینگ که المان روش سواره و با اب تبادل حرارتی میکنه دست سازه یا از بازار تهیه کردین اگه دست سازه لطفا روش ساختشو توضیح بدید ممنون :eek:

دیدگاه

اسم اوت قطعه واتر بلاکه اگر تهران باشید شاید بتونید پیدا کنید .اما قیمتهاشون کلا بالاست با خلاقیت خودتون مثل بچه های اینجا یکی بسازید برای ایده گرفتن هم این ها را که براتون می نویسم سرچ کنید تصاویر و روش ساختش دستتون میاد

diy water cooling block

diy water cooling block tec

diy water tec block
                        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                        ولتر

دیدگاه

کلا نرخ بازدهی این المانها خیلی پائین است.

دیدگاه

سلام
                            من از هر دو مدل خنک کننده فروشگاه خریدم
                            یکیش 1.5Aمیآ‌کشه و یکیش 1A
                            که نسبت به اون چیزی که تویه توضیحاتش نوشته خیلی فرق میکنه
                            هر دو خنک کننده رو هم با پاور کامپیوتر راه میندازم
                            به نظرتون باید چیکار کنم تا خنک کننده درست کار کنه؟
                            در ضمن حداقل دمایی هم که تونستم بهش دست پیدا کنم +5 درجه بود
                            طرف گرمش هم به یه هتسینگ بزرگ وصل بود که به 35 درجه میآ‌رسید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
                              سلام
                              من از هر دو مدل خنک کننده فروشگاه خریدم
                              یکیش 1.5Aمیآ‌کشه و یکیش 1A
                              که نسبت به اون چیزی که تویه توضیحاتش نوشته خیلی فرق میکنه
                              هر دو خنک کننده رو هم با پاور کامپیوتر راه میندازم
                              به نظرتون باید چیکار کنم تا خنک کننده درست کار کنه؟
                              در ضمن حداقل دمایی هم که تونستم بهش دست پیدا کنم +5 درجه بود
                              طرف گرمش هم به یه هتسینگ بزرگ وصل بود که به 35 درجه میآ‌رسید
                              منبع شما نمیتونه جریان بده برا همین افت میکنه و رو 1 آمپر فیکس میشه.
                              اینها 6 آمپر واقعی میخوان که باید آداتور 10 آمپر بزنی که مطمئن بشه به عملکردش
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                                منبع شما نمیتونه جریان بده برا همین افت میکنه و رو 1 آمپر فیکس میشه.
                                اینها 6 آمپر واقعی میخوان که باید آداتور 10 آمپر بزنی که مطمئن بشه به عملکردش
                                منبع من پاور کامپیوتر هست که وقتی خنک کننده رو بهش وصل میکنم ولتاژ از 12.3 به11.8 میرسه با یه سوعیجینگ 12ولت 10آمپر هم تست کردم ولی نشد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X