اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط علی micro
    سلام به همه دوستانی که لطف می کنن و نظر خودشون رو می دهند. :applause: :applause:
    ولتاز های 3.3 و 12- ولت پاور رو با هم سری کردم یه 15.3 ولت شد دادم به المان اولش خوب سرد کرد ولی بعدش سرمایی نداشت oo: oo: ولی جریانش نسبت به 12 ولت رفته بود بالا یعنی شده بود 3 آمپر اولش 4 آمپر میزنه ولی بعد از یک ثانیه به 3 آمپر افت می کنه oo:
    من امروز خمیر سیلیکون رو سفارش دادم . وقتی بدستم رسید دوباره تست می کنم و نتیجه رو حتما اعلام می کنم.
    اینم نوع خمیری که از eca سفارش دادم :
    AMASAN 10 مارک gr 01536 41 خمیر سیلیکون آلمانی
    امیدوارم که خمیر خوبی باشه :nice: :nice:
    دوست عزیز فکر کنم دلیل این افت آمپر به دلیل همون عدم خنک سازی مناسب باشه که دوست گرامی آقا سینا اشاره کردند.

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط farhadiRad2012
      دوست عزیز فکر کنم دلیل این افت آمپر به دلیل همون عدم خنک سازی مناسب باشه که دوست گرامی آقا سینا اشاره کردند.
      ممنون
      من هفته دیگه قطعات که بدستم رسید با خمیر سیلیکون تست می کنم نتیجه رو اعلام میکنم
      امیدوارم مشکل فقط خمیر باشه :cry: :cry:
      به نظر شما این خمیر مناسبه یعنی مرغوب هست دیگه :rolleyes:
      AMASAN 10 مارک gr 01536 41 خمیر سیلیکون آلمانی

با سپاس فراوان @};- @};- @};-

دیدگاه

سلام دوستان
        جناب آقای فرهادی دقیقا دست میفرمایند
        اگر شما میبینید که من در عکسهای تست موقت هیتسینک به دلیل کثیف کاری از
        خمیر سیلیکنی استفاده نمیکنم (همانند پست 754 )
        من در اون عکسها از شیوه دیگری برای پر کردن فضای خالی بین هیتسینک و TEC استفاده کردم
        برای تست هیتسینک به صورت موقت , روش کار به این صورت است که :
        بر روی قسمتی از هیتسینک که قرار است TEC را بر روی آن قرار دهید , دو یا سه قطره آب (بیشتر نشود)
        میریزید و TEC را به آرامی بر روی آن قرار میدهید و شروع به مالش TEC برو روی هیتسینک
        کرده و بعد که قطرات آب در سرتاسر TEC به صورت یکنواخت پخش شد
        TEC را محکم به هیتسینک فشار میدهید و بعد آن را رها میکنید , بعد از رها کردن با دو انگشت به
        آرامی و با نیروی کم , کمی TEC را به بالا میکشید و اگر TEC با قدرت کمی به هیتسینک چسبیده باشد
        نشان میدهی که هوای بین هیتسینک و TEC از بین رفته و آب جایگذین آن شده است
        بعد میتوانید TEC را امتحان کنید , البته این روش تا حدود 10 -15 دقیقه بیشتر کاربرد نداشته و آب بین هیتسینک
        و TEC بخار شده و دباره هوا جای آن را میگیرد....

پ.ن: فراموش نکنید که هیتسینکتان باید صیقل خورده باشد که معمولا هیتسینکهای CPU و واتر بلاکهای موجود در
        بازار , سطح صیقل خورده دارد
        اگر نمیدانید که چه هیتسینکی سینی صیقلی دارد , براتون عکس قرار بدم

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=48954.msg615302#msg615302

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

این مطلب را هم بخوانید :

http://hardware.itpro.ir/articles/2844/%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%DB%8C%D9%84%DB%8C%DA%A9%D9%88%D9%86-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85-%D8%9F
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
            یک راه نمایی کنید ممنون میشم
            من برای راه انداختن این پلتیر ها
            المان 12706 از فروشگاه eca رو گرفتم به همراه سوییچینگ 20 آمپر فروشگاه رو .جریان 4 آمپر بیشتر نمیکشه فن هیتسینگ CPU گذاشتم + خمیر سیلیکون که خوب انتقال بده حرارتو سمت سردش ولی افتضاحه فقط شبنم جمع میشه روش بعد 20 دیقه یه لایه خیلی نازک یخ میشینه روش کاریش میشه کرد ؟
            ولتاژ رو تا 13.5 هم بالا بردم ولی در کل اصلا فایده نداشت
            نمیدونم این پستم رو یادتون هست یا نه که مشکل داشتم
            امروز بالاخره تونستم درستش کنم یه low pass filter اضافه کردم و الان 12706 فریز میشه البته خیلی جون دار نیست ولی بالاخره درست شد جریان هم حدود 2.8 میکشه الان جالبه که از قبل هم کمتر شده
            من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
              نمیدونم این پستم رو یادتون هست یا نه که مشکل داشتم
              امروز بالاخره تونستم درستش کنم یه low pass filter اضافه کردم و الان 12706 فریز میشه البته خیلی جون دار نیست ولی بالاخره درست شد جریان هم حدود 2.8 میکشه الان جالبه که از قبل هم کمتر شده
              سلام
              تبریک :applause: :applause: :applause:
              میشه لطف کنید و بگید دقیقا چی کار کردید که راه افتاد در ضمن low pass filter چیه :question:؟؟ :rolleyes:

:applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

سلام
                مرسی ممنون
                والا قبلن هم کار میکرد پست قبلیم گفته بودم مشکل اینجا بود که نون مفت خورده بود زور نداشت
                یه سلف با یه خازن جون دار گذاشتم بالا سرش حالا هم داره مثل خرس های قطبی برفک میتکونه از خودش
                مثل قبل اذیت نمیکنه ولی در کل زیاد قدرت نداره این هفته باید برم 12715 چیزی پیدا کنم اگه کسی آدرس داره ممنون میشم بدم
                من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
                  سلام
                  مرسی ممنون
                  والا قبلن هم کار میکرد پست قبلیم گفته بودم مشکل اینجا بود که نون مفت خورده بود زور نداشت
                  یه سلف با یه خازن جون دار گذاشتم بالا سرش حالا هم داره مثل خرس های قطبی برفک میتکونه از خودش
                  مثل قبل اذیت نمیکنه ولی در کل زیاد قدرت نداره این هفته باید برم 12715 چیزی پیدا کنم اگه کسی آدرس داره ممنون میشم بدم
                  سلام
                  خازن و سلف رو با چه ظرفیتهای و به چه صورت کنار المان سرد کننده گذاشتید. :rolleyes:
                  اگه زحمتی نیست مدارش رو بزارید :nice:
                  خیلی خیلی ممنون :applause: :applause: :applause: @};- @};-

دیدگاه

الان چیزی دم دست نیست بکشم مدارشو ولی سادست
                    سلف رو سر راه یکی از خطهای تغذیه میزارید (باید بتونه جریان پلتیر رو تحمل کنه یعنی مثلا مثل من 100میکرو 5آمپر گذاشتم)
                    خازن هم که الکترولیت هست با رعایت جهت قطبها به دو سر تغذیه وصل میشه

منبع تغذیه (-)-->خازن(-)-->سلف-->پلتیر
                    منبع تغذیه(+)-->خازن(+)-->پلتیر

کارشون هم گرفتن نویز های منبع تغذیه هست و بایپس کردن ریپل مدار اگه جزییاتش هم مهم هست براتون
                    احتمالا نویز منبع تغذیم زیاد بوده که اینجوری درست شده (سوییچینگ این مشکل رو داره)
                    ولی جالبه که منبع 20 آمپر هست و فقط یه پلتیر زپرتی که تو بدترین حالت 6 آمپر میخواد بکشه بهش وصله !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
                      الان چیزی دم دست نیست بکشم مدارشو ولی سادست
                      سلف رو سر راه یکی از خطهای تغذیه میزارید (باید بتونه جریان پلتیر رو تحمل کنه یعنی مثلا مثل من 100میکرو 5آمپر گذاشتم)
                      خازن هم که الکترولیت هست با رعایت جهت قطبها به دو سر تغذیه وصل میشه

منبع تغذیه (-)-->خازن(-)-->سلف-->پلتیر
                      منبع تغذیه(+)-->خازن(+)-->پلتیر

کارشون هم گرفتن نویز های منبع تغذیه هست و بایپس کردن ریپل مدار اگه جزییاتش هم مهم هست براتون
                      احتمالا نویز منبع تغذیم زیاد بوده که اینجوری درست شده (سوییچینگ این مشکل رو داره)
                      ولی جالبه که منبع 20 آمپر هست و فقط یه پلتیر زپرتی که تو بدترین حالت 6 آمپر میخواد بکشه بهش وصله !!!
                      سلام
                      این سلف رو باید خودم درست کنم یا آماده گیر میاد یا اینکه از سلف های قدرتی که در پاور کامپیوتر گذاشته شده می تونم استفاده کنم. :question:
                      ظرفیت خازن چند بزارم ؟؟ :question:
                      ممنون :applause: :applause:

دیدگاه

والا اینا حساب کتاب داره من چون همین جوری میخواستم تست فقط بکنم سلف 100 میکرو گذاشتم با خازن 1000 میکرو
                        در مورد سلف اطلاعات همون قدر هست که در مورد نیمه تاریک ماه هست :redface:
                        ولی خازن به صورت تجربی ضرفیت بالاتر باعث میشه بهتر بتونه نوسان و ریپل رو جبران کنه
                        سلف پاور رو من ندارم تست کنم ولی فک کنم واسه امتحان بد نباشه ضرر که نداره تجربست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                          سلام مسعود خان
                          چه شیشه های را میفرمایید
                          میتونید بیشتر توضیح بدید؟
                          سلام سلام
                          اول از همه شرمنده یه هفته ای نبودم

دوم از همه بیشتر شرمنده تر این روزا خیلی گیجم :angry:
                          این منظورم بود:
                          http://forum.persiantools.com/thread...%D8%A7.502194/
                          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام
                            خمیر سیلیکون رو روی المان ریختم و به هتسینگ محکم بستم ....
                            عالی بود رو المان یخ زد :nice: :nice: :nice: :nice: :nice:
                            مشکل برای من فقط و فقط نبود خمیر سیلیکون بود .
                            دماش به منفی 24 درجه هم رسید. :nice: :nice: :nice: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                            برای رفع گرما (البته برای آزمایش) از آب یخ استفاده کردم.
                            جریان قبلا 2 آمپر (بدون خمیر ) هم نمی کشید ولی الان (با خمیر) 3.5 آمپر جریان می کشه. :wow: :wow:
                            خمیر سیلیکون واقعا معجزه می کنه
                            من این خمیر رو از فروشگاه ECA خریدم
                            خمیر سیلیکون آلمانی 10gr مارک AMASAN

از همه دوستان که راهنمایی کردن سپاسگزارم @};- @};- @};- @};- @};- @};-

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ALI micro
                              سلام
                              خمیر سیلیکون رو روی المان ریختم و به هتسینگ محکم بستم ....
                              عالی بود رو المان یخ زد :nice: :nice: :nice: :nice: :nice:
                              مشکل برای من فقط و فقط نبود خمیر سیلیکون بود .
                              دماش به منفی 24 درجه هم رسید. :nice: :nice: :nice: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                              برای رفع گرما (البته برای آزمایش) از آب یخ استفاده کردم.
                              جریان قبلا 2 آمپر (بدون خمیر ) هم نمی کشید ولی الان (با خمیر) 3.5 آمپر جریان می کشه. :wow: :wow:
                              خمیر سیلیکون واقعا معجزه می کنه
                              من این خمیر رو از فروشگاه ECA خریدم
                              خمیر سیلیکون آلمانی 10gr مارک AMASAN

از همه دوستان که راهنمایی کردن سپاسگزارم @};- @};- @};- @};- @};- @};-
                              سلام دوست عزیز
                              من خدمتتون (و دوستان دیگه) عرض کردم که خمیر سیلیکنی در TEC نقش مهمی را ایفا میکنه
                              و کاهش جریان شما به دلیل دفع بد حرارت هست...
                              انشا... باهاش پروژه های خوبی بسازید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                                سلام دوست عزیز
                                بله میشه از TEC برای چنین باکسی استفاده کنید
                                مدت زمان کاهش دما براتون مهم است و باید در زمان کوتاهی باکستون کاهش دما داشته باشه یا خیر؟
                                فکر کنم با یک ترمو الکتریک 60 وات کارتون راه بیفته
                                من به شما سیستم ایر کولین را به جای واتر کولینگ پیشنهاد میکنم
                                یا یک هیتسینک مسی خارجی بخرید با فن کوچک (و صدای کم) و یا یک هیتسینک آلومینیومی بزرگ با فن دور بالا (با صدای زیاد)
                                و یا از این هیتسینک های جدید سی پی یو که جدیدا چند سالیست وارد بازار کامپیوتر شده و داخل لوله مسی آن گاز یخچال هست (و تا حدی نیم سیکل عمل چرخه گاز یخچال را شبیهسازی میکند...)
                                را پیشنهاد میکنم , فنی بسیار بیصدا و خنک کنندگی در حد سیستم واتر کولینگ و یک رادیاتور بخاری پراید دارد و به راحتی دو TEC را ساپرت میکند...

سلام
                                با تشکر از پاسخ شما
                                برای خنک کردن یک محفظه که ابعادش حدودا نیم متر در نیم متر در نیم متر هست، آیا استفاده از یک ترموالکتریک 12706 به همراه یک کولر cpu کافیه؟ یا باید چند تا ترموالکتریک رو سری کنم؟
                                زمان خنک کردن زیاد مهم نیست. ولی بالاخره بعد از یکی دو ساعت بتونه خنک کنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X