اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

شما اگر اینقدر از محاسباتت مطمئنی یک بار تو matlab دقیق شبیه سازی کن.
    شما در نظر بگیر که معادله حالت این سیستمی که تعریف کردی چیه.
    حالت سیستم با چرخش این نوار تسمه تغییر می کنه.
    در حالتی پتانسیل زیاد و در حالتی پتانسیل کمه.
    یعنی مثلا لحظه ای که یک گوی بین 2 محیط قرار داره یک میزان پتانسیل هست و وقتی که گوی داخل یک محیط است پتانسیلی دیگری خواهد بود.
    بنابراین شما باید میانگین کل نیرو هارو در میانگین حالات حساب کنی که اگر نیروها خنثی نشدن اونوفت سیستم می تونه پایستگی انرژی رو نقض کنه.
    برای این که به محاسبه میانگین دست پیدا کنی می تونی تعداد گوی هارو بینهایت کنی طوری که انگار کل تسمه و چگالیش به طور کاملا یکدست پخش شده و گویی در کار نیست.
    اونوقت یک تیکه تسمه هست که بین 4 محیط قرار داره.
    کاملا مشخصه که همچین تسمه ای حرکت نخواهد کرد.
    می تونی محاسباتت رو برای یک سیستم پیوسته هم انجام بدی.
    نتیجه تغییری نخواهد کرد.

برای دستیابی به انرژی مجانی راه زیادی نباید رفت. همین انرژی پتانسیل الکتریکی ذخیره شده در هسته اتمه که بهش می گیم انرژی هسته ای خیلی زیاد هست با توان بالا فقط هنوز تکنولوژی غربی ها به حدی نرسیده که برای ما این انرژی رو هم به طور گسترده آزاد کنن.

خوب بود دانشمندا و مهندسای ایرانی بیشتر از این که وقتشونو صرف اثبات یا رد قضایای بدیهی کنند به دنبال کشف انرژی ها و تکنولوژی های جدید از جمله تکنولوژی شکافت کنترل شده و اقتصادی هسته ای باشند.
    به غیر از بحث انرژی های نوین خوب بود به فکر تکنولوژی های قدیمی مثل میکروالکترونیک , اپتیک , هوافضا و کلا ماشین آلات و ابزار های صنعتی , آزمایشگاهی و تولید اقتصادی ساده ترین محصولات مصرفی و صنعتی می بودند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
      درود
      سمت راست طرح (طبق این عکس) 17 گوی داخل سیال داریم که 14 تا داخل آب و 3 تا داخل جیوه هستند
      سمت چپ طرح (طبق این عکس) 4 گوی داخل سیال داریم که همه داخل جیوه هستند
      3 گوی نیروی همو خنثی میکنند و میمونه 1 گوی داخل جیوه و 14 گوی داخل آب و طبق فرمول شما یمقدار نیرو اضاف میاد (0.5 واحد) ..
      استدلال شما اینه؟
      سلام
      بله دقیقا همینه و چنانچه تعداد گوی ها اضافه بشه و یا حجمشون و یا هردو این نیم واحد میتونه خیلی بیشتر هم باشه

البته من این چند هفته ای که دارم روی این طرح کار میکنم و نکات جالبتری هم رسیدم که بازدهی دستگاه رو میتونه خیلی ببره بالا که فعلا برای اینکه خلط مبحث نشه نمیگم

کسانی که معتقدند این سیستم به تعادل می رسه بیان یک حالتی از دستگاه که این اتفاق در اون میفته رو ترسیم کنند

اگه حرفشون درست باشه واقعا کمک بزرگی به خود من کرده اند چون در اونصورت منم بیخیال این طرح میشم

من خودم در هر حالتی که در نظر گرفتم دیدم تعادل نیرو ها هیچوقت برقرار نمیشه

با سپاس :smile:
      غیر ممکن غیر ممکن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Aryan_M
        شما اگر اینقدر از محاسباتت مطمئنی یک بار تو matlab دقیق شبیه سازی کن.
        شما در نظر بگیر که معادله حالت این سیستمی که تعریف کردی چیه.
        حالت سیستم با چرخش این نوار تسمه تغییر می کنه.
        در حالتی پتانسیل زیاد و در حالتی پتانسیل کمه.
        یعنی مثلا لحظه ای که یک گوی بین 2 محیط قرار داره یک میزان پتانسیل هست و وقتی که گوی داخل یک محیط است پتانسیلی دیگری خواهد بود.
        بنابراین شما باید میانگین کل نیرو هارو در میانگین حالات حساب کنی که اگر نیروها خنثی نشدن اونوفت سیستم می تونه پایستگی انرژی رو نقض کنه.
        متاسفانه کار با متلب رو بلد نیستم.
        مگه متلب شبیه سازی نیروی جاذبه و بویانسی و ... رو انجام میده ؟ مگه فقط ریاضی نیست ؟

قبلا ها که میگفتن محاسبات ریاضی انجام میده البته شاید نسخه های جدیدش پیشرفت کرده باشه

دوستانی که بلدن لطف کنن انجام بدن یه کمکی هم به ما بشه

نوشته اصلی توسط Aryan_M
        برای این که به محاسبه میانگین دست پیدا کنی می تونی تعداد گوی هارو بینهایت کنی طوری که انگار کل تسمه و چگالیش به طور کاملا یکدست پخش شده و گویی در کار نیست.
        اونوقت یک تیکه تسمه هست که بین 4 محیط قرار داره.
        کاملا مشخصه که همچین تسمه ای حرکت نخواهد کرد.
        می تونی محاسباتت رو برای یک سیستم پیوسته هم انجام بدی.
        نتیجه تغییری نخواهد کرد.
        اتفاقا احساس میکنم اگر سیستم حجم های هوا پیوسته بشه چه در عمل در محاسبات سیستم به تعادل برسه البته هنوز بررسی نکردم ولی فکر میکنم نکته عدم تعادلش همین گسسته بودن باشه

نوشته اصلی توسط Aryan_M
        برای دستیابی به انرژی مجانی راه زیادی نباید رفت. همین انرژی پتانسیل الکتریکی ذخیره شده در هسته اتمه که بهش می گیم انرژی هسته ای خیلی زیاد هست با توان بالا فقط هنوز تکنولوژی غربی ها به حدی نرسیده که برای ما این انرژی رو هم به طور گسترده آزاد کنن.

خوب بود دانشمندا و مهندسای ایرانی بیشتر از این که وقتشونو صرف اثبات یا رد قضایای بدیهی کنند به دنبال کشف انرژی ها و تکنولوژی های جدید از جمله تکنولوژی شکافت کنترل شده و اقتصادی هسته ای باشند.
        به غیر از بحث انرژی های نوین خوب بود به فکر تکنولوژی های قدیمی مثل میکروالکترونیک , اپتیک , هوافضا و کلا ماشین آلات و ابزار های صنعتی , آزمایشگاهی و تولید اقتصادی ساده ترین محصولات مصرفی و صنعتی می بودند.
        نکته اول
        اینکه این نقض قضیه نیست نقض اصل ه . یک اصل اثبات شدنی نیست که اگر بود اثباتش میکردن و اسمشو میگذاشتن قضیه
        پس عقل حکم میکنه چیزی که اثبات نشده (هرچند توسط همه دانشمندا پذیرفته باشه) ممکنه روزی نقض بشه و یا شاید به اصل دیگه ای که عمومیت بیشتری داشته باشه تعمیم داده بشه

پس از نقض اصل ها نترسید و کارتون رو بکنید
        پی نوشت : اگر کسی دوست داشت بره {تناقض راسل} رو بخونه که کل نظریه مجموعه ها رو فرو ریخت و بعد از آن دانشمندا اومدن و یه سری تعاریف رو اصلاح کردند تا دوباره نظریه ی مجموعه ها درست بشه.

نکته دوم
        اینکه حتی از نقض شدن قضیه ها هم نترسید . بطور کلی برای علم حد و انتها قائل نباشید. ممکن است علم در آینده به علمی برسه که حتی خیلی از قضیه ها یی رو که ما اثبات کردیم رو در شرایط دیگه ای زیر سوال ببره چه برسه به اصول

نکته سوم
        اینکه دلت میاد راه به این سادگی و قشنگی رو با انرژی هسته ای مقایسه کنی ؟

در این راه جاذبه همیشگی ه خواص مواد همیشگی نیروی بویانسی همیشگی .

سر همین هسته چقدر ما تحریم شدیم ؟ چقدر به این و اون باج سیبیل دادیم

چرا اینا رو نمیگی . اصولا اگر کارکرد این دستگاه به اثبات برسه بساط خیلی از این انرژی ها جمع ه .

البته اگر بخوان منطقی کار کنند و بحث منافع شخصی سلطه گرانه میون نباشه
        غیر ممکن غیر ممکن است

دیدگاه

من تحسین میکنم ولی نه شما رو اون کسی که این طرح رو کشیده چرا ؟ به خاطر اینکه با دو سه پیکسل جابجا کردن گوی ها تونسته خیلیا (از جمله خود من) رو فریب بده .. شما که میگید همه تایپیکو خوندم باید اینو دیده باشید که دلیل کار نکردن رو تعادل نیروی جاذبه و نیروی ارشمیدس در چپ و راست عنوان کردن اونقدر ساده س که نیازی به فرمول نداره .. اصلا بودن یا نبودن اختلاف سطحی که بین سیالات هست تفاوتی نداره حتی اینکه سمت راست آب باشه و سمت چپ جیوه هم مهم نیست
          اینجا دو نیرو داریم یکی جاذبه و یکی نیروی ارشمیدس جاذبه که همه جا یکسانه و نیروی ارشمیدس هم دقیقا یکسانه حالا میخواد سمت چپ جیوه با چگالی 13.5 برابر باشه یا یه چیز دیگه با چگالی بیشتر و کمتر
          این عکس فقط یک فریم از چرخش رو نشون میده ممکنه در این فریم حرکتی داشته باشیم ولی در کل حرکت مداومی نداریم..
          سطح آب و جیوه عمدا ایجاد شده تا یمقدار مساله رو پیچیده کنن و بتونن گوی ها رو بالا پایین ببرن که بعضی افراد تصور کنن 14 گوی داخل آب، 0.5 واحد نیروی بیشتری از یک گوی سمت چپ داخل جیوه ایجاد میکنن ..
          همونطور که پیشنهاد کرده بودید، بررسی کردم و نتیجه گرفتم : آفرین بر شیری که ترا خورد

--
          این مغلطه ای که عکسش رو میبینیم بیشتر به نقاشی شبیه تا عکس یا طرح .. از فاصله گوی ها گرفته تا بالا امدگی جیوه سمت چپ با زیرکی کم و زیاد شده و هدفی جز سر کار گذاشتن بقیه نیست(در بهترین شرایط)

و اما از عکس بگم براتون .. میگم نقاشیه چون هیچ تناسبی بین فاصله گوی ها با هم نیست با کورل فاصله بین گوی ها رو تست کردم تقریبا در همه جای عکس گوی ها یمقدار بالا پایینن این اختلاف ارتفاع گوی ها نسبت به گوی متناظر سمت دیگه در وسط های آب قابل چشم پوشیه ولی مساله اینجاس که گوی سوم از پایین و سمت راست (کلیدی ترین گوی) باید یمقدار بالاتر باشه(تقریبا نصف قطر گوی) که با توجه به این طرح (بهتره بگیم نقاشی) یمقدارش داخل جیوه س و بیشترش داخل آب و اون فرمول معروف 14 به 1 دیگه بدرد نمیخوره چون یک گوی مقداری ازش داخل جیوه س و مقداری بیرون
          تجزیه تحلیل این عکس و فرمول نویسی درباره ش غلطه چرا؟ چون اصلا قابل استناد نیست و باهاش بازی شده

--
          این بحث یکی از موارد خیلی کثیفه از بازیی که نمیدونم کی داره انجام میده و دوستان خواسته یا نخواسته وارد این بازی میشن و چون دو صفحه بیشتر فیزیک خوندن و انتگرال بلدن میخوان آب رو بیشتر از اینی که هست گل آلود کنن ،، به طمع چی نمیدونم .. سر کار گذاشتن بقیه شاید .. شایدم میخوان جلب توجه کنن شاید هم ..
          زندگی پر ز وجود است ولی ..
          ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

من تحسین میکنم ولی نه شما رو اون کسی که این طرح رو کشیده چرا ؟ به خاطر اینکه با دو سه پیکسل جابجا کردن گوی ها تونسته خیلیا (از جمله خود من) رو فریب بده .. شما که میگید همه تایپیکو خوندم باید اینو دیده باشید که دلیل کار نکردن رو تعادل نیروی جاذبه و نیروی ارشمیدس در چپ و راست عنوان کردن اونقدر ساده س که نیازی به فرمول نداره .. اصلا بودن یا نبودن اختلاف سطحی که بین سیالات هست تفاوتی نداره حتی اینکه سمت راست آب باشه و سمت چپ جیوه هم مهم نیست
            اینجا دو نیرو داریم یکی جاذبه و یکی نیروی ارشمیدس جاذبه که همه جا یکسانه و نیروی ارشمیدس هم دقیقا یکسانه حالا میخواد سمت چپ جیوه با چگالی 13.5 برابر باشه یا یه چیز دیگه با چگالی بیشتر و کمتر
            این عکس فقط یک فریم از چرخش رو نشون میده ممکنه در این فریم حرکتی داشته باشیم ولی در کل حرکت مداومی نداریم..
            سطح آب و جیوه عمدا ایجاد شده تا یمقدار مساله رو پیچیده کنن و بتونن گوی ها رو بالا پایین ببرن که بعضی افراد تصور کنن 14 گوی داخل آب، 0.5 واحد نیروی بیشتری از یک گوی سمت چپ داخل جیوه ایجاد میکنن ..
            همونطور که پیشنهاد کرده بودید، بررسی کردم و نتیجه گرفتم : آفرین بر شیری که ترا خورد

--
            این مغلطه ای که عکسش رو میبینیم بیشتر به نقاشی شبیه تا عکس یا طرح .. از فاصله گوی ها گرفته تا بالا امدگی جیوه سمت چپ با زیرکی کم و زیاد شده و هدفی جز سر کار گذاشتن بقیه نیست(در بهترین شرایط)

و اما از عکس بگم براتون .. میگم نقاشیه چون هیچ تناسبی بین فاصله گوی ها با هم نیست با کورل فاصله بین گوی ها رو تست کردم تقریبا در همه جای عکس گوی ها یمقدار بالا پایینن این اختلاف ارتفاع گوی ها نسبت به گوی متناظر سمت دیگه در وسط های آب قابل چشم پوشیه ولی مساله اینجاس که گوی سوم از پایین و سمت راست (کلیدی ترین گوی) باید یمقدار بالاتر باشه(تقریبا نصف قطر گوی) که با توجه به این طرح (بهتره بگیم نقاشی) یمقدارش داخل جیوه س و بیشترش داخل آب و اون فرمول معروف 14 به 1 دیگه بدرد نمیخوره چون یک گوی مقداری ازش داخل جیوه س و مقداری بیرون
            تجزیه تحلیل این عکس و فرمول نویسی درباره ش غلطه چرا؟ چون اصلا قابل استناد نیست و باهاش بازی شده

--
            این بحث یکی از موارد خیلی کثیفه از بازیی که نمیدونم کی داره انجام میده و دوستان خواسته یا نخواسته وارد این بازی میشن و چون دو صفحه بیشتر فیزیک خوندن و انتگرال بلدن میخوان آب رو بیشتر از اینی که هست گل آلود کنن ،، به طمع چی نمیدونم .. سر کار گذاشتن بقیه شاید .. شایدم میخوان جلب توجه کنن شاید هم ..

سلام
            منم دقت شما رو تحسین میکنم

بله در اون عکس صفحات اول فاصله ها اشتباه محاسبه شده ولی اصول کلی درست است. و یه سری نکات دیگه توی عکس هست برای کسی که دقت کنه و یکی دو روز وقت بزاره بهش میرسه

بزودی خودم یک عکس با محاسبات درست براتون میزارم ببینم بازم ایرادی پیش میاد یا نه

خوبه جناب afceaglee2013 ؟
            غیر ممکن غیر ممکن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مصطفی.ر

بله در اون عکس صفحات اول فاصله ها اشتباه محاسبه شده ولی اصول کلی درست است.
              اول از روی عکس محاسبات انجام میدید و بعد که خود عکس مشکل دار بودنش مشخص شد میگید اصولش درسته :smile: .. بنده که اصول درستی ندیدم تا حالا فقط حرف بوده ..

از نظر من که محاسبه لازم نداره نیروی ارشمیدس سمت چپ و راست برابره.. یذره گوی ها شلوغی میکنن که برا اونا هم Aryan_m مطالب خوبی نوشتن (بینهایت گرفتن گوی ها)
              عادت ندارم قبل دیدن تکذیب کنم والا..
              ..به هر حال
              ببینیم و تعریف کنیم..
              زندگی پر ز وجود است ولی ..
              ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مصطفی.ر

سلام
                منم دقت شما رو تحسین میکنم

بله در اون عکس صفحات اول فاصله ها اشتباه محاسبه شده ولی اصول کلی درست است. و یه سری نکات دیگه توی عکس هست برای کسی که دقت کنه و یکی دو روز وقت بزاره بهش میرسه

بزودی خودم یک عکس با محاسبات درست براتون میزارم ببینم بازم ایرادی پیش میاد یا نه

خوبه جناب afceaglee2013 ؟
                بسازش

دیدگاه

گسسته بودن گوی ها تنها باعث می شه که حالت تعادل به حالتی نوسانی تبدیل بشه.
                  یعنی مثلا 100 گوی جدا از هم داریم و در ثانیه 0 محاسبه می کنیم و نیرو به سمت راست خواهد بود.
                  پس تسمه حرکت می کنه. ولی در چند ثانیه بعد که تسمه به سرعتی ماکزیمم رسید به مینیمم پتانسیل می رسیم و از این به بعد نیرو به جهت چپ خواهد بود و سرعت سیستم کم می شه تا به ماکسیمم پتانسیل برسیم و به همین ترتیب سیستم با توجه به انرژی اولیه حول یک مکانی نوسان خواهد کرد و این دقیقا حالت تعادل خواهد بود. البته این حالت به دلیل اصتکاک سیستم پس از مدتی DAMP می کنه و تموم می شه.
                  اگر سیستم رو پیوسته در نظر بگیریم انرژی پتانسیلی ذخیره نخواهد شد و فقط انرژی جنبشی داریم و نیروی اصتکاک. به دلیل این که میزان انرژی پتانسیل قابل ذخیره سازی به فاصله گوی ها بستگی داره.
                  پس باز هم برای این که نیروی میانگین رو حساب کنید لازمه که سیستم رو پیوسته فرض کنید که به محاسبات پیچیده تر تعادل همراه با نوسان نرسید.
                  اگر از این نوسان انرژی استخراج کنین اتفاقی که میفته دامنه نوسان کاهش پیدا می کنه.

حالا یک خاطره مهم تعریف کنم.
                  همین 1-2 ماه پیش یکی از بچه های خوب ما(از اعضای پروژه های رباتیک ما) که رشتشم مکانیک بود و خیلی هم کارش درسته تو دام این سیستم های ناقض پایستگی انرژی افتاده بود و تعداد زیادی فیلم اینارو دیده بود. البته 2-3 نفر دیگه هم که با هم رو پروژه های رباتیک کار می کردیم با این دوست ما هم عقیده بودند و نقض پایستگی انرژی رو ممکن می دونستن.
                  یکم با هم بحث کردیم و این دوست مکانیکی ما که اهل عمل بود گفت یک نمونه می سازه.
                  سیستمی که ساخت یک سری گوی بود و قرار بود از نیروی جاذبه انرژی استخراج کنه.
                  با چوب این سیستمو ساخت و جلوی ما تست کرد.
                  سیستم رو با دست چرخوند و در عرض 2-3 ثانیه متوقف شد.
                  متاسفانه دلیل توقف چرخش رو اصتکاک بیش از حد و دیر چرخیدن یکسری پیچ ها توصیف کرد. منم چیزی نگفتم.
                  هیچ کس چیزی نگفت و این دوست ما دوباره برگشت به کارهای مفیدی که از قبل انجام می داد.

دیدگاه

سلام
                    از روزی که اقای کازیمیر تو ازمایشگاه فیلیپس و در خلا کاملا مطلق انرژی نوسانی بین دو صفحه رو کشف کرد اصل پایستگی به هیج وجه زیر سوال نرفت.بلکه تعریفی برای پدیده ای جدید پیدا شد که به انرژی نقطه صفر یا اثر کازیمیر معروفه.
                    https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%DA%A9%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%85% DB%8C%D8%B1
                    http://www.hupaa.com/20000000000002836/%D8%A7%D8%AB%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%B1%DA%98%DB%8C-%D9%86%D9%82%D8%B7%D9%87-%DB%8C-%D8%B5%D9%81%D8%B1-ZPE
                    http://www.psimag.ir/sites/default/files/Vol.5-P.23-27.pdf
                    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

سلام

پیرو ایراد دوستمون که گفتند فواصل در عکس مشکل داره و ...

سیستم رو خودم با فواصل درست رسم کردم که میزارم برای دوستان

راه بدست آوردن ارتفاع جیوه هم آوردم

هرچند شکل رو با نرم افزار Paint کشید ولی کاملا دقیق ه و همه فواصل یکسان واقعا برابرند
                      از این نظر مو لا درزش نمیره

اصل فایل رو هم لینکشو براتون میزارم هرکسی شک و شبهه ای براش باقی مونده بود که مثلا تو فاصله ها کلک زده باشم یا . . .
                      خودش دانلود کنه و ببره زیر ذره بین و چک کنه

غیر ممکن غیر ممکن است

دیدگاه

اول از روی عکس محاسبات انجام میدید و بعد که خود عکس مشکل دار بودنش مشخص شد میگید اصولش درسته :smile: .. بنده که اصول درستی ندیدم تا حالا فقط حرف بوده ..

از نظر من که محاسبه لازم نداره نیروی ارشمیدس سمت چپ و راست برابره.. یذره گوی ها شلوغی میکنن که برا اونا هم Aryan_m مطالب خوبی نوشتن (بینهایت گرفتن گوی ها)
                        عادت ندارم قبل دیدن تکذیب کنم والا..
                        ..به هر حال
                        ببینیم و تعریف کنیم..
                        فرمول هایی که برای همون عکس مشکل دار (بقول شما نقاشی) نوشتم برای همین هم صادقه فقط اونجا 14 گوی بود که اینجا شده 15 تا که مزید بر علته که بچرخه

و به تعادل نرسه

اینم لینک عکس
                        http://uplod.ir/bw95ck6cibi6/3.bmp.htm

اگر هر جای تصویر سوالی هست بفرمایید تا توضیح بدم

با سپاس
                        غیر ممکن غیر ممکن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مصطفی.ر
                          فرمول هایی که برای همون عکس مشکل دار (بقول شما نقاشی) نوشتم برای همین هم صادقه فقط اونجا 14 گوی بود که اینجا شده 15 تا که مزید بر علته که بچرخه

و به تعادل نرسه

اگر هر جای تصویر سوالی هست بفرمایید تا توضیح بدم

با سپاس
                          ای بابا عجب آدم جالبی هستی . آدم به خوشبینی تو واقعا تو عمرم ندیدم .
                          تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                            ای بابا عجب آدم جالبی هستی . آدم به خوشبینی تو واقعا تو عمرم ندیدم .
                            خوش بین شما هستی که نمیتونید با علم و منطق جواب منو بدی اینو میگی

شما مخالفان مدام میگفتید نمیشه و فلان و بیسار و اگه میتونید ثابت کنید میچرخه

حالا که بنده فرمول ها و قوانین شو براتون نوشتم کارتون شده صرفا تمسخر

عجیب مردمی هستید شما

یعنی یه نفر با سواد تحصیل کرده پیدا نمیشه بیاد بگه من کجای محاسباتم رو اشتباه کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خسته شدم از حرفای بی منطق در برابر استدلال هام شنیدم
                            غیر ممکن غیر ممکن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مصطفی.ر
                              خوش بین شما هستی که نمیتونید با علم و منطق جواب منو بدی اینو میگی

شما مخالفان مدام میگفتید نمیشه و فلان و بیسار و اگه میتونید ثابت کنید میچرخه

حالا مه بنده فرمول ها و قوانین شو براتون نوشتم کارتون شده صرفا تمسخر

عجیب مردمی هستید شما

یعنی یه نفر با سواد تحصیل کرده پیدا نمیشه بیاد بگه من کجای محاسباتم رو اشتباه کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خسته شدم از حرفای بی منطق در برابر استدلال هام شنیدم
                              شما که دنبال جواب منطقی هستی اصلا آخرین پست من رو خوندی؟
                              من به شما نگفتم که با محاسبه استاتیک به نتیجه نمی رسید؟
                              آقا سیستم شما در فضا و زمان کار می کند و باید محاسبه دینامیک انجام بدی و من نوشتم اگر در لحظه شروع نیرو در جهت چرخش باشد در لحظه ای دیگر خلاف این جهت خواهد شد و شما تا زمانی که نیرو های استاتیک رو برای تمام حالات سیستم که گوی های گسسته شما قرار دارند محاسبه نکنید به جواب دینامیک نمی رسید.
                              شما باید حجم گوی هارو دقیق تعیین کنید و اگر حجم گوی رو اپسیلون فرض کنید باید محاسبه حدی انجام بدین.
                              سپس نیرو ها رو برای تمام حالات سیستم حساب کنید و این حالت یعنی مثلا موقعیت مکانی یک توپ مرجع نسبت به بدنه ثابت و با چرخش کامل تسمه حالت سیستم به حالت اولیه بر می گرده.
                              حتی اگر تمام نیرو هارو حساب کنید باز هم باید محاسبه دینامیک انجام بدین و سرعت و زمان رو در نظر بگیرین و معادله دیفرانسیل غیر خطی سیستمتون رو حل کنید.
                              اصلا شما حال و حوصله حل معادله دیفرانسیل غیر خطی این سیستم خودتونو دارین؟ من خودم بعید می دونم به روش ساده معادله دیفرانسیل سیستم شما حل بشه احتمالا باید به روش عددی توصل جست.
                              شما نیرو هارو برای تمام حالات و زمان هایی که توپ ها بین 2 محیط قرار دارند حساب کنید تا ایراد کارتان دستتان بیاید.
                              اگر حوصله محاسبه ندارین من براتون می گم ایراد کار چیه.
                              وقتی گوی ها بین محیط ها قرار دارند نیرو در جهت چرخش است ولی وقتی یک گوی بین محیط جیوه و آب یا هوا قرار دارد در واقع فشار زیادی از طرف جیوه و فشار کمی از جهت آب یا هوا وارد می شود و این نیروی مقاوم سیستم شما است.
                              حالا بشینین دقیق و با المان گیری و انتگرال گیری این نیروهای مقاوم رو حساب کنید و اگر میانیگن نیروی های مقاوم نسبت به حالت سیستم کمتر از میانگین نیروهای محرک شد اونوقت بیاین بگین سیستم کار می کنه.
                              ما تو بحث سیستم های کنترلی یک روش بدست اوردن معدله سیستم داریم که می گیم روش لاگرانژ و به وفور استفاده می کنیم و خیلی سیستم ها با همین روش های ریاضی ساخته شدن مثلا کواد روتور یا sagway یا سیستم های کنترل موشک و هواپیما و ...
                              در این روش برای بدست اوردن معادلات دینامیکی سیستم از معادلات کار و انرژی استفاده می کنیم و در همین سیستم شما از لحاظ کار و انرژی کاملا مشخصه که سیستم چرخش دائمی نخواهد داشت و بدست آوردن معادله دینامیک سیستم شما با استفاده از روش لاگرانژ بسیار ساده تر است.
                              همونطور که قبل تر برای شما اثبات کردم معادلات کار و انرژی در مکانیک و الکترومغناطیس شکل دیگری از معادلات دیفرانسیل دینامیک سیستم است و چیز عجیبی نیست.
                              پس اگر معادلات کار و انرژی ثابت کنه سیستم شما متحرک دائمی نیست معادلات دینانیمک هم همینومی گن. روش لاگرانژ هم مون حرف پایستگی انرژی رو می زنه.
                              فقط برای بدست اوردن معادلات دینامیک لازمه وقت و انرژی زیادی صرف کنید.
                              این سیستم کاملا مکانیکی است و پدیده های نسبیتی و کوانتومی و جادویی رخ نمی دهد که فرمولی های خاص یا ناشناخته داشته باشد.
                              شما اگر تونستی حرف منو رد کن من تا آخر تابستون باهات بحث می کنم و اهل بحث هستم و تو خوردن مغز مردم خیلی استعداد دارم.
                              این بحث هم برام می شه یک تفریح.
                              حالا شما بیا تا ابد برای شما دلیل و اثبات میرام و اگر وقت داشتم براتون فرمول هم میارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Aryan_M
                                شما که دنبال جواب منطقی هستی اصلا آخرین پست من رو خوندی؟
                                من به شما نگفتم که با محاسبه استاتیک به نتیجه نمی رسید؟
                                آقا سیستم شما در فضا و زمان کار می کند و باید محاسبه دینامیک انجام بدی و من نوشتم اگر در لحظه شروع نیرو در جهت چرخش باشد در لحظه ای دیگر خلاف این جهت خواهد شد و شما تا زمانی که نیرو های استاتیک رو برای تمام حالات سیستم که گوی های گسسته شما قرار دارند محاسبه نکنید به جواب دینامیک نمی رسید.
                                شما باید حجم گوی هارو دقیق تعیین کنید و اگر حجم گوی رو اپسیلون فرض کنید باید محاسبه حدی انجام بدین.
                                سپس نیرو ها رو برای تمام حالات سیستم حساب کنید و این حالت یعنی مثلا موقعیت مکانی یک توپ مرجع نسبت به بدنه ثابت و با چرخش کامل تسمه حالت سیستم به حالت اولیه بر می گرده.
                                حتی اگر تمام نیرو هارو حساب کنید باز هم باید محاسبه دینامیک انجام بدین و سرعت و زمان رو در نظر بگیرین و معادله دیفرانسیل غیر خطی سیستمتون رو حل کنید.
                                اصلا شما حال و حوصله حل معادله دیفرانسیل غیر خطی این سیستم خودتونو دارین؟ من خودم بعید می دونم به روش ساده معادله دیفرانسیل سیستم شما حل بشه احتمالا باید به روش عددی توصل جست.
                                شما نیرو هارو برای تمام حالات و زمان هایی که توپ ها بین 2 محیط قرار دارند حساب کنید تا ایراد کارتان دستتان بیاید.
                                اگر حوصله محاسبه ندارین من براتون می گم ایراد کار چیه.
                                وقتی گوی ها بین محیط ها قرار دارند نیرو در جهت چرخش است ولی وقتی یک گوی بین محیط جیوه و آب یا هوا قرار دارد در واقع فشار زیادی از طرف جیوه و فشار کمی از جهت آب یا هوا وارد می شود و این نیروی مقاوم سیستم شما است.
                                حالا بشینین دقیق و با المان گیری و انتگرال گیری این نیروهای مقاوم رو حساب کنید و اگر میانیگن نیروی های مقاوم نسبت به حالت سیستم کمتر از میانگین نیروهای محرک شد اونوقت بیاین بگین سیستم کار می کنه.
                                ما تو بحث سیستم های کنترلی یک روش بدست اوردن معدله سیستم داریم که می گیم روش لاگرانژ و به وفور استفاده می کنیم و خیلی سیستم ها با همین روش های ریاضی ساخته شدن مثلا کواد روتور یا sagway یا سیستم های کنترل موشک و هواپیما و ...
                                در این روش برای بدست اوردن معادلات دینامیکی سیستم از معادلات کار و انرژی استفاده می کنیم و در همین سیستم شما از لحاظ کار و انرژی کاملا مشخصه که سیستم چرخش دائمی نخواهد داشت و بدست آوردن معادله دینامیک سیستم شما با استفاده از روش لاگرانژ بسیار ساده تر است.
                                همونطور که قبل تر برای شما اثبات کردم معادلات کار و انرژی در مکانیک و الکترومغناطیس شکل دیگری از معادلات دیفرانسیل دینامیک سیستم است و چیز عجیبی نیست.
                                پس اگر معادلات کار و انرژی ثابت کنه سیستم شما متحرک دائمی نیست معادلات دینانیمک هم همینومی گن. روش لاگرانژ هم مون حرف پایستگی انرژی رو می زنه.
                                فقط برای بدست اوردن معادلات دینامیک لازمه وقت و انرژی زیادی صرف کنید.
                                این سیستم کاملا مکانیکی است و پدیده های نسبیتی و کوانتومی و جادویی رخ نمی دهد که فرمولی های خاص یا ناشناخته داشته باشد.
                                شما اگر تونستی حرف منو رد کن من تا آخر تابستون باهات بحث می کنم و اهل بحث هستم و تو خوردن مغز مردم خیلی استعداد دارم.
                                این بحث هم برام می شه یک تفریح.
                                حالا شما بیا تا ابد برای شما دلیل و اثبات میرام و اگر وقت داشتم براتون فرمول هم میارم.
                                چرا اتفاقا خوندم ولی حرف قانع کننده ای ندیدم

رو هوا حرف زدن که نکن و نمیشه و فلان نقض میشه و فلانی که فلان اصل و گفته تو گور ناراحت میشه اینا منو قانع نمیکنه

اتفاقا من همون معادلات رو هم نوشتم ولی چون ملت هنوز نیروی مقاومی که نزاره همین سیستم از حرکت بایسته پیدا نکردند منم لزومی ندیدم اونا رو پست کنم

میدونم چی میگید

میگید وقتی توپ تو مرز دو مایع قرار میگیره نیروش تغییر میکنه بله درسته کم میشه ولی به صفر نمیرسه

ضمن اینکه فقط اون یک توپ این اتفاق براش میفته و بقیه توپ ها تحت نیروی بویانسی جور اون یکی رو میکشن

شما و هرکسی که فکر میکنید متوقف میشه بابا خب یه چیزی رو کنید

یه حالتی از سیستم رو مثل من رسم کنید نیروها رو ذکر کنید بعد استدلال کنید که در اینجا برایند نیروها صفر میشه و سیستم متوقف میشه با ذکر دلیل

بزودی انشالله سیستم رو به اون چیزی که شما خواستی نزدیک تر میکنم

شما هم لطف کن یک حالت تعادل برای سیستم ذکر کن

فکر نکنم درخواست سختی باشه برای شما

منتظر تون هستم

غیر ممکن غیر ممکن است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X