سلام به همه دوستان جویای علم .من ژنراتور بدون سوخت طراحی کردم و مراحل آخر ثبتشو میگذرونه . با ضمانت کارکرد عالی و بی وقفه .دنبال سرمایه گذار برای تولید اون هستم . موارد مصرف این مولد برق خیلی گوناگون است . سرمایه گذار پشیمون نمیشه . اگر حاضر به همکاری هستید تماس بگیرید . با سپاس .... حمید سبحانی ..09124869070
نمیدونم به حال خودمون بخندم یا گریه کنم .
حقیقتا ما چندین قرن از دنیا عقبیم و این منو واقعا عذاب میده که هنوزم نمیخوایم به خودمون بیایم .
بله دوستان من یک شرکتی دیدم در مشهد به نام یکتا شرق مشهد که این ژنراتور رو ثبت اختراع کرده بود و تو وب سایتش نوشته بود نمایندگی و سفارش سخت نیروگاه هم میگیره تازه ! حالا پیدا کنید اون پرتقال فروشی رو کردنش کارشناس ثبت اختراع !
امیدوارم این اخباری که تو خبرگزاری ها چاپ شده رو کسی ترجمه نکنه وگرنه همه دنیا مسخره مون میکنن.
همزمان با وقتی که در ایران دغدغه مردم این بوده که دوش آب حرامه یا با پای چپ باید وارد مستراح شد ! اون ور دنیا داشتن سر جذب دانشمندایی مثل بور ، تسلا ، شوبرگر،کواندا ، انیشتین و.... با هم رقابت میکردن . :angry:
لطفاً با چرند گفتن به بقیه توهین نکنین،حالا شاید بعضی ها با سر میرن تو مستراح!!! -- ولی همینهایی که اینطور مسخرشون میکنی، توی 3 ماه داخل کشوری که زبانش رو بلد نبودن ساخت موشک یادگرفتن در حالی که حتی برای نخبه ها هم 3 سال فقط تئوریش طول میکشه!!! -- تولید هوا زیر آب رو همین ها ساختن و تمام اون تسلا و بابای انیمیشن و ... هم نمی تونن یه چیزی که به گرد پاش برسه بسازن، هسته ای رو از صفر ساختن ... پیجیدگی این علوم خیلی بالاست اما همیشه غرب پرستی بوده، افرادی مثل شما که همش به ملت خودش توهین میکنه و سرکوفت میزنه
غرب پرست هایی که صعنعت خودرو رو به ته چاه بردن، نانو رو محدود کردن، هسته ای و هوافضای کشور رو سالها تعطیل و دانشمندان رو بیرون کردن، ... اون کسی که توتون و تنباکو رو حرام اعلام کرد بود رو اعدام کردن،
ما 200 ساله بخواطر این احمق ها گیر اسعتعمار قدیم و نوین هستیم نه چیز دیگه ای ...
به جای سرکوفت زدن به کشور دو تا کار رو کنین ... تنبلی ایرانی ها خیلی جاها باعث میشه به جای سعی کردن تقصیر رو گردن دیگران بندازن به جای فرار باید شروع کرد
خواهشاً به جای دری وری و سرکوفت زدن بحث علمی کنین ،
نمیگم فعالیت هسته ای در حد تحقیقاتی ، درمانی و ... بد هست ولی ایا بهتر نبود این همه هزینه ای که مستقیم و غیر مستقیم در طی این سال ها انجام شد روی انرژی خورشیدی صرف میشد؟
با توجه به این که اکثر کالا های وارداتی ما از بنادر جنوب کشور وارد میشن و زلزله های اخیر الان نیروگاه بوشهر برای کل کشور یک خطر بالقوه هست. ژاپن با اون همه دستورالعمل های سخت گیرانشون ...
خب مشخصه اصلاً اهمیت انرژی هسته ای رو نمی دونین و دوستان متاسفانه صزفاً یه مدرک دارن!!!
تکنولوژی روز دنیا هسته ای هست و تازه خیلی هم دیر به سمتش رفتیم، این فناوری فقط تولید برق نیست،
از تولید برق تا شیرین کردن آب ... داروهای هسته ای که خیلی کشورها با همین دارو های هسته ای جلوی سرطان وایسادن
استراتژی ترین نوع تولید برق و کم هزینه ترین راه شیرین کردن آب هست،
و نیازه ما به فناوری جوش هسته ای هم برسیم که راندمان خیلی بالاتری داره
راحت میشه همزمان به تولید برق خورشیدی هم رسیدگی کرد اگه قراره پیشرفتی حاصل بشه باید سرمایه گذاری در چند مورد باشه نه یه مورد!!!
روی توربین های بادی هم باید سرمایه گذاری بشه ... در مورد خورشیدی که تا حالا کارهای خوبی انجام شده ولی خب می تونه خیلی بهتر هم بشه.
جدیدترین ویرایش توسط makan parsi; ۲۳:۰۳ ۱۳۹۸/۰۳/۲۶.
سلام من تازه اومدم توی این انجمن اما سال های زیادی از وقت خودم رو با اینکه رشته و تخصصم چیز دیگری هست روی سیستم های مشابه ژنراتور های مگنتی و خود شارژ گذاشتم و به نظر خودم هیچ چیز در این دنیا محال نیست حتی زنده کردن مرده ها در زیر چند لینک قرار میدم تا شما ببینید، سیستم خیلی ساده و ابتدایی هست ، اما فکر نمیکنم این شخص برای شوخی و سرگرمی و سرکار گذاشتن مردم این وسیله ها رو ساخته باشد
شاید در ظاهر این وسایل قوانین فیزیک را نقض کند اما قوانین همیشه با ما صادق نبوده و گاه تغییر میکنند اگر شخصی درباره این کلیپ ها اطلاعاتی دارد خوشحال میشویم بدانیم چگونه کار میکنند
سلام من تازه اومدم توی این انجمن اما سال های زیادی از وقت خودم رو با اینکه رشته و تخصصم چیز دیگری هست روی سیستم های مشابه ژنراتور های مگنتی و خود شارژ گذاشتم و به نظر خودم هیچ چیز در این دنیا محال نیست حتی زنده کردن مرده ها در زیر چند لینک قرار میدم تا شما ببینید، سیستم خیلی ساده و ابتدایی هست ، اما فکر نمیکنم این شخص برای شوخی و سرگرمی و سرکار گذاشتن مردم این وسیله ها رو ساخته باشد
شاید در ظاهر این وسایل قوانین فیزیک را نقض کند اما قوانین همیشه با ما صادق نبوده و گاه تغییر میکنند اگر شخصی درباره این کلیپ ها اطلاعاتی دارد خوشحال میشویم بدانیم چگونه کار میکنند
سلام
دوست عزیز اونی که قوانین فیزیک رو نقض میکنه و نوبل میگیره اینیشتینه نه این فرد محترم پاکستانی که معلوم نیست سواد دوم ابتدایی داره یا نه! کلا اگه همه این دست کلیپ ها رو نگاه کنید میبینید یا هندی اند، یا پاکستانی؛ از لهجه ناجور انگلیسی اشون تابلوعه! من که دقیقا نمیدونم چی رو میخوان ثابت کنن! لابد فکر کردن قوانینی مثل بقای ماده و انرژی هم فیلمای بالیووده که توش چاخان پاخان کنن و مردمشون میلیونی بریزن سینما
شما هم بهتره یا بیخیال این بحثا بشی، یا حداقل انجمن رو درگیر این مسائل غیر علمی نکنی. خیلی رک بگم ملت سر کار نذار خواهشا، وقت بچه های انجمن رو هم نگیر! شب خوش
لطفاً با چرند گفتن به بقیه توهین نکنین،حالا شاید بعضی ها با سر میرن تو مستراح!!! -- ولی همینهایی که اینطور مسخرشون میکنی، توی 3 ماه داخل کشوری که زبانش رو بلد نبودن ساخت موشک یادگرفتن در حالی که حتی برای نخبه ها هم 3 سال فقط تئوریش طول میکشه!!! -- تولید هوا زیر آب رو همین ها ساختن و تمام اون تسلا و بابای انیمیشن و ... هم نمی تونن یه چیزی که به گرد پاش برسه بسازن، هسته ای رو از صفر ساختن ... پیجیدگی این علوم خیلی بالاست اما همیشه غرب پرستی بوده، افرادی مثل شما که همش به ملت خودش توهین میکنه و سرکوفت میزنه
غرب پرست هایی که صعنعت خودرو رو به ته چاه بردن، نانو رو محدود کردن، هسته ای و هوافضای کشور رو سالها تعطیل و دانشمندان رو بیرون کردن، ... اون کسی که توتون و تنباکو رو حرام اعلام کرد بود رو اعدام کردن،
ما 200 ساله بخواطر این احمق ها گیر اسعتعمار قدیم و نوین هستیم نه چیز دیگه ای ...
به جای سرکوفت زدن به کشور دو تا کار رو کنین ... تنبلی ایرانی ها خیلی جاها باعث میشه به جای سعی کردن تقصیر رو گردن دیگران بندازن به جای فرار باید شروع کرد
خواهشاً به جای دری وری و سرکوفت زدن بحث علمی کنین ،
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
خب مشخصه اصلاً اهمیت انرژی هسته ای رو نمی دونین و دوستان متاسفانه صزفاً یه مدرک دارن!!!
تکنولوژی روز دنیا هسته ای هست و تازه خیلی هم دیر به سمتش رفتیم، این فناوری فقط تولید برق نیست،
از تولید برق تا شیرین کردن آب ... داروهای هسته ای که خیلی کشورها با همین دارو های هسته ای جلوی سرطان وایسادن
استراتژی ترین نوع تولید برق و کم هزینه ترین راه شیرین کردن آب هست،
و نیازه ما به فناوری جوش هسته ای هم برسیم که راندمان خیلی بالاتری داره
راحت میشه همزمان به تولید برق خورشیدی هم رسیدگی کرد اگه قراره پیشرفتی حاصل بشه باید سرمایه گذاری در چند مورد باشه نه یه مورد!!!
روی توربین های بادی هم باید سرمایه گذاری بشه ... در مورد خورشیدی که تا حالا کارهای خوبی انجام شده ولی خب می تونه خیلی بهتر هم بشه.
میتونید به حال خودتون و هم فکرای خودتون یه دل سیر زاز زاز، وند هفته یا ماه یا حتی سال گریه کنین
طبقه ده خیلی خوبه لازمه، امکانات و منظره خوبی داره
ولی برای کسی که سقف طبقه دومشو هنوز نساخته، شیر دسشویی طلاکاری شده طبقه ۱۰۰ رو خریدن خیلی عذر میخوام نشانه حناقته
یه نفر رفته نمیدونم چیکار کرده هیچ دردی نمیخوره تعداد افراد بت سپاد و اگاهیه که مهمه ..
اون فرد نخبه که رفته موشک سازی یاد گرفته وقتی برگرده و نتونه افرادی رو پیدا کنه که اشته هاشو انتقال بده میشه مصداق کامل خوش درخشید ولی دولت مستعجل بوده
صرفا چون چیری خوبه دلیل نداره ما بخریم
برای کسی که نه گاراژ داره نه میتونه بیمه کنه نه پول بنزینشو داره نه وقتی تصادف کرد میتونه خرج ثافکارشو بده خریدن ماشبن ۱ میلیاردی حماقت محضه
زندگی پر ز وجود است ولی ..
ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...
اینطوری کار می کنند که با افزایش مخاطبانی که ویدیو را می بینند اعتبار کانال خود را در یوتیوب بالاتر برده و هم تبلیغات بیشتری روی ویدیوهای خود قرار می دهند که برایشان درآمد دارد و هم رتبه ی خود را نزد یوتیوب بالا برده و از مزایا و حتی تشویق های آن بهره مند می شوند
پس تعجب نکنید که انبوهی کانالهای شبه علمی دارند ادعاهای عجیب و غریب و نقض قوانین طبیعت را ترویج می کنند
بقولی اگر برای ما آب ندارد برای آنها نان که دارد!
یادتان باشد
● اصلی ترین قانون در نظام سرمایه داری (که برای ما ایرانیها اصل مفهوم و قابل درک نیست) : مهم نیست چه می فروشید مهم اینست که چقدر توجهات را به خود جلب می کنید
●● رایان ۷ ساله با کسب ۲۲ میلیون دلار در سال ۲۰۱۸ صرفا از راه نمایش اسباب بازی ها خود در یوتیوب و جلب مخاطب زیاد، پردرآمدترین یوتیوبر سال معرفی شد
در کل اگه یه همچنین چیزی حقیقت داشته باشه، سازنده رو زنده نمیزارن چون نفع بسیاری از شرکت های نفتی و انرژی از بین میره.
پس اگه 001. درصد هم احتمال وجود چنین چیزی باشه چنان مخفی می کنن که انگار اصلا وجود نداشته.
باید بگم که با اینکه بنده و برادرم تخصص اصلی خودمون تو رشته کامپیوتر هست اما تو کارگاه شخصی خودمون در همین 10 سال گذشته کلی وسایل برقی ، الکترونیکی و مکانیکی طراحی و ساختیم که میشد حتی چند تا از اونا رو ثبت اخترا کرد اما هیچ موقه کلیپی هم از اونا توی اینترنت نگذاشتیم و دونبال این حرفها نبودیم چون برای ما مهم نبود اما بنده این کلیپ های آقای پاکستانی را بارها بادقت چک کردم و البته چند صد کلیپ مشابه توی این زمینه و فکر نمیکنم ایشون از( افتر افکت و ترکینگ ) سر در بیاره تا مردم را سر کار بزاره شاید با یک باتری کوچک آمپر بالا و اینورتر بشه این حقه را پیاده کرد که 20 تا لامپ کم مصرف رو با یک دستگاه تو ابعاد یک جعبه 20*20 سانتیمتر پیاده کرد اما نمیشه یک الکترو موتور 3 فاز را کار انداخت !!!؟؟ بنده دنبال جوابم نه فرار از معما
لطفاً باز هم به این کلیپ ها دقیق تر نگاه کنید چون با برسی که بنده انجام دادم یکی دو مورد نیست که بشه ساده از کنارش رد شد .
خیلی از افرادی که این دستگاه ها رو ساختن از حقه های سینمایی سر در نمیارن و برای پول هم این کار را انجام نمیدن .
پیشنهاد میکنم به سایت ثبت اختراعات کشور هم سر بزنید
آدرس زیر اطلاعات ثبت اختراع را به شما میده البته توی ایران
سئوال پیش میاد که چرا باید چنین وسایلی کارکنه ؟ تو شبکه استانی معرفی بشه !!
من فقط درباره ی این سوال شما یک چیزی بگویم جالب است. حدود ۲۵ سال پیش همین آقای حیاتی مجری تلویزیون در اخبار ساعت ۱۴ درباره ی جوان ۱۸ ساله ی نخبه ی مشهدی بنام ابوالفضل (فامیلش یادم نیست) خبری را با آب و تاب خواند که فوق تخصص جراحی مغز و اعصاب دارد!! حتی روزنامه ها هم به پشتوانه ی اعتبار تام و تمامی که آن دوران همه به صدا و سیما می دادند این خبر را کار کردند
یک هفته بعد در همان دانشکده ی پزشکی مشهد که این جوانک رفته بود سخنرانی کند یک دانشجوی پزشکی با سوالات ساده ای که از وی پرسید مشت وی را باز کرد و رسوایی ببار آمد که طرف شیاد بوده و بعدا اعتراف کرد دیپلم هم ندارد و به تحریک یکی از مسوولان بنیاد ... این کارها را کرده بوده
دانشجوی مربوطه از وی پرسیده بود قبل از دیپلم و دوره ی ۳ ساله ی تخصص پزشکی و دوره ی ۳ ساله ی فوق تخصص را کار ندارم، شما دوره ی دکترای عمومی پزشکی که ۷ سال است گیرم که ۴ سال نخست آنرا معحزه آسا طی کرده اید ۳ سال آخرش که به دوره ی انترنی معروف است و الزاما باید حداقل همان ۳ سال و نه کمتر طول کشیده و به کارورزی بالینی در بیمارستان بگذرانی را چطور توانستی جهشی طی کنی؟!
طرف به تته پته افتاده و نیاز به آب قند و باقی داستان.
پس در زمینه ی ادعاهایی که در ایران می شود متاسفانه نه به صدا و سیما و روزنامه ها و سایتها می شود اعتماد کرد و نه نهادهای نظارتی بعضا کم سوادی که ظاهرا متولی هستند (چون با پول و رشوه ی و پارتی هر کاری شدنی است)
فقط باید به متخصصین بی طرف که ارزیابی کرده یا در این زمینه اظهار نظر می کنند اعتماد کنید
نمونه ی دیگرش خودروی آبسوز که بارها در صدا و سیما هم توی بوق و کرنا شد اما کذب محض بود
مثال زیاد است
بنده نمیگه قوانین فیزیک اشتباه هست .
نمیخواهم شوخی کرده باشم و شما رو از خنده بکشم
اما سئوال پیش میاد که چرا باید چنین وسایلی کارکنه ؟ تو شبکه استانی معرفی بشه !! و تازه ثبت اختراع هم بشه ؟؟؟!!!!!!!!!!
شما جواب بدید یعنی سازمان ثبت اختراعات داره چه کار داره میکنه ؟؟
با سلام
جهان خلقت قوانینی داره که بشر با شناخت و جمع بندی اونها پدیده ای بنام علم رو بوجود آورده و پایه ی اصلی هر علمی هم محاسباتش هست.
هر پدیده ی عجیب و غریبی رو هم که دیدین وقتی بپذیرینش که برای شما اثبات شده باشه نه اینکه از روی بهت و حیرت تاییدش کنین.
اثبات هر پدیده ای هم اول با محاسبات و توضیح قوانینش انجام میشه و بعد با تحققش در عمل.
در غیر اینصورت بنا رو بر این بذارین که دروغه.
تو ایران ما معمولا با توهم هوش زیاد و نخبگی و حس "ما میتوانیم" بطور افراطی روبرو هستیم و همین مسئله سبب میشه تا به چیز جدیدی برخوردیم از روی هیجان سریع تو صدا و سیما مطرحش کنیم یا تو سخنرانی اعلام کنیم!
این حرفها مثل آزاد سازی انرژی هسته ایه که اون دختر دبیرستانی تو زیر زمین خونه شون انجام داده بود!
دیوار علم در طول قرنها آجر رو آجر، و با زحمت زیاد دانشمندان روی هم چیده شده، و انقدر محکم هست که با این بادهای موسمی نریزه.
کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.
آهنربا فقط میدان مغناطیس داره و این نیرو است نه انرژی.
برای تولید انرژی از مغناطیس باید کار انجام بشه و این یعنی ادعای اینگونه افراد باطله.
همیشه یک چیزی رو در نظر داشته باشید ، وقتی یک موتور یا پروانه حتی کوچولو ، میچرخه ، مقداری از انرژی در شفتها و یا بلبرینگها صرف نیروی اصطکاک میشه. واگه این انرژی جایگزین نشه ، بعد از اندک زمانی این موتور خواهد ایستاد. پس برای تداوم چرخیدن موتوری که حتی کار مفیدی ازش نمیکشیم و داره خلاص برای خودش میچرخه ، باید ، مدام بهش انرژی بدیم ، پس بسیار خنده دار خواهد بود که کسی بیاد و ادعا بکنه ، موتورش نه تنها انرژی از بیرون نمیخواد ، بلکه انرژی ، اضافی هم میاره.
باز هم میگم این برخلاف قانون بقای انرژی هست.
من بدون اینکه اون پسر اراکی رو دیده باشم ، ادعاشو رد میکنم و برای خودم عیب میدونم که حتی در مورد اینگونه ادعا ها ، شک هم بکنم. چون من قانون بقای ماده و انرژی رو بلد هستم و مصرف کردن وقت و انرژی در این زمینه رو خیانت به علم میدونم. ولی دوباره انتظار دارم ، افرادی بیاند و دوباره بگند " تمام اختراعات در ابتدا عجیب مینمود واگه اینجوری فکر بکنیم دیگه چیز جدیدی اختراع نمیشه و . . . "
سالها پیش من هم تو نمایشگاهی دیدم از یه شیر آب که تو هوا معلق بود و بجایی وصل نبود ، شر شر آب میریخت و تمومی هم نداشت. عوام دور اون شیر جمع شده بودند و با چشمان خیره ، با ولع تمام داشتند تماشا میکردند ، بعضی ها هم از ترس زیر لب صلوات زمزمه میکردند. ولی اینجانب شیر آب رو بیخیال شده بودم و بصورت دقیق قیافه مردم رو مرور میکردم ، مخصوصا اونهایی که تازه میرسیدند و بناگهان این صحنه رو میدیدند.
آیا باید باور کنیم که از یه شیر معلق در هوا ، واقعا آب فراوان و تمام نشدنی بدست میاد؟
بقیه مردم رو ولش کن ولی وقتی شما یه فرد با سواد و خصوصا برقی هستید ، باید بسادگی با یاد آوری همون قانون بقای انرژی ، اون پسر اراکی رو نباید باور میکردید؟
لااقل ما ها نباید ، مثل عوام فکر بکنیم!!!
دادا این ؛یر ممکن نیست ما میتونیم برای اینکه افت ولتاژ نباشه ژنراتور رو قویتر از موتور بگیریم یا یه باتری بزاریم سر راهش یا ...... من نمیگم ممکنه من میگم من دیوانه ام خودمم 2 صال وقتمکو صرف همچین چیزی کردم و یک ژنراتور سیم پیچی کردم باز و باز میگم این خلاف قوانین فیزیکه و خواهرمم بهم گفته چون ارشد فیزیک هسته ای داره و و و من باز هم ادامه میدم
... هر پدیده ی عجیب و غریبی رو هم که دیدین وقتی بپذیرینش که برای شما اثبات شده باشه نه اینکه از روی بهت و حیرت تاییدش کنین.
تو ایران ما معمولا با توهم هوش زیاد و نخبگی و حس "ما میتوانیم" بطور افراطی روبرو هستیم و همین مسئله سبب میشه تا به چیز جدیدی
برخوردیم از روی هیجان سریع تو صدا و سیما مطرحش کنیم یا تو سخنرانی اعلام کنیم!...
گفته های شما کاملا درست و دقیق است. البته خوب است این را هم بدانیم که یک اختلال روانشناختی با ریشه ی ژنتیک وجود دارد به نام «شیدایی - Mania» که می توان گفت وارون افسردگی است و در اثر آن، خلق و انرژی بیمار بسیار بالاست و اکثرا دچار نشاط زدگی، تحریک پذیری، فشار تکلم (حرف زدن سریع و یک نفس)، فعالیت بیش از حد، پرش افکار، عدم تمرکز، تمایل به ولخرجی و سرمایه گذاری های احمقانه، افکار مسابقه دهنده، خوش بینی افراطی، برنامه ریزیهای بلندپروازانه و به ویژه خودبزرگ بینی افراطی می شود.
در افکار خود بزرگ بینی؛ شخص ممکن است خود را یک دانشمند، مخترع برجسته، اندیشمندی جهت راهنمایی مسئولان کشور و در موارد شدید بیماری؛ خود را مثلا یک رهبر، امام زمان، پیامبر یا منتخبی خاص از سوی آنان بداند. بینش در این بیماران مختل است و آنها دلیلی برای جلوگیری یا مهار افکار خود بزرگ بینی خود نمی بینند و اساسا به ندرت خود را بیمار می داند (انکار) و نیازی به درمان احساس نمی کند.
البته در بچه های دبیرستانی تحت فشار مقایسه و رقابت یا بچه های اهل مطالعه که چند تا کتاب مقدماتی علمی یا فنی همه فهم در مورد مسائل علمی خوانده اند و در یک یا چند حوزه ی جزیره ای، کمی از گروه همسالان آگاهی بیشتری پیدا کرده اند و بعد هم توسط والدین یا نزدیکان کم سواد یا حتی بعضا معلمان خود، به صورت افراطی تشویق هیجانی شده اند (اصطلاحا باد شده اند یا غده ی روانی پیدا کرده اند (عکس عقده ی روانی است)؛ ممکن است این توهم یا خودشیفتگی پیش بیاید که آنها توانایی های استثنایی و قابلیت تئوری پردازی در حد آکادمیک در آن حوزه ها را دارند و می توانند اختراعات استثنایی را انجام دهند. اینها بعدا با افزایش مطالعه و البته بر حسب رشد تدریجی هوش هیجانی خود، بالاخره روزی به گستردگی حیطه ای که در آن قدم نهاده اند و به تراز واقعی آگاهی های خود پی می برند و ممکن است حتی سرخورده و دوری گزین شوند. این وضعیت ذهنی و خطای ادراکی در آن سنین، الزاما نشانگر بیماری مانیا نیست و معمولا حالتی گذرا است.
یادمان باشد بسیاری از بیماریهای اعصاب و مشکلات روان (روان نژندی، روان پریشی و روان پلیدی) و اختلالات شخصیت بد شکل؛ به جز برخی موارد مرتبط با ژنتیک، معمولا محصول عقده ها و غده ها (کمبودها و بیشبودهای روانی) و گاهی تروماهای روانی سنگین در دوران کودکی، نوجوانی و جوانی هستند. منبع:
ویکی پدیای فارسی
جدیدترین ویرایش توسط Freelancer; ۲۱:۱۷ ۱۳۹۸/۰۶/۲۳.
دیدگاه