پاسخ : ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟
من دارم برای شما گل لقط می کنم. :

LOL
شما به جای این که بگی یک نیروی مقاوم برای شما بنویسم و بگی فرض بر این که حرفای من درست باشه , شما اگر خیلی فکر می کنی بلدی بگو کجای حرف من غلطه؟
اگر فرض بر درست بودن حرفای من باشه که کلا سیستم شما چرت و پرته.
مثل این می مونه که یک پاندول رو ول کنیم و پاندول شروع کنه با سرعت نور چرخیدن. :icon_razz:
دقیقا شبیه همون گربه اون فیلمی که آقای Arvinix گذاشتن.
این همه توضیح دادم که همون قدر که نیروی محرک داریم به همون میزان در حالت بعدی نیروی مقاوم داریم.
معلومه شما فارسی هم بلد نیستی این متن منو بخونی.
مشخصه شما تا بحال یک کتاب فیزیک درست نخوندی و رو هوا حرف می زنی.
من نیروی مقاوم رو به شما نگفتم چیه؟
من براتون فرمول ننوشتم؟
من نگفتم سیستم به دلیل گسستگی 3 حالت داره؟
من نگفتم در هر حالت چه نیرو هایی مقاوم و محرک هستن؟
من براتون با فرمول توضیح ندادم چرا کار حاصل از نیروی های مقاوم و محرک برابر است؟
من براتون ننوشتم چرا سیستم در حالت بدون اصتکاک نوسان دائمی(با دامنه ثابت) دارد؟
شما به جای این که دوباره همون حرف غلط خودتونو تکرار کنی درست و کامل متن منو بخون.
شما از نوسان چی می دونی که می گی اینو با نوسان مقایسه نکنم؟
از مهندس برق می خوای نوسان رو بررسی نکنه؟
ما کل کارمون بررسی نوسانه.
تو یک سیستم توعالم طبیعت به من نشون بده نوسان نکنه. اگر همچین سیستمی دیدی حتما اون سیستم رو درست ندیدی.
آقای alila این سیستم در شرایط ایده آل با حالت اولیه دارای انرژیه اولیه است و با این انرژی نوسان خواهد کرد مگر این که در لحظه شروع در حداقل پتانسیل یا انرژی صفر شروع به کار کند که نوسان نخاهد کرد.
اگر حوصله داشتین متن منو بخونین. البته توصیه نمی کنم به خاطر این که شما حتما کار های مهم تر از خوندن اون توضیحات من دارین و کلا این بحث هیچ ارزشی نداره.
damping هم فقط به خاطر اصتکاک رخ می دهد.
این سیستم یک کلک ساده داره که به خاطر گسستگی چند حالت بوجود میاد و بین این حالات نوسان می کنه.
این سیستم دقیقا شبیه به یک پاندول است.اگر یک پاندول رو از ارتفاع غیر 0 رها کنیم تا ابد نوسان می کنه مگر اصتکاک داشته باشه.
ببین من توبحث کم نمیارم. همه دوستان و همکاران هم گواه می دن که با من نباید بحث علمی بکنن.
یک توصیه به شما می کنم تا شما بیشتر چهره خودت رو خراب نکردی خودت به اشتباهت پی ببر وگرنه هرچی بیشتر طول بکشه بیشتر چهرت خراب می شه.
حالا ما که شمارو نمی شناسیم ولی تو خاطرات خود شما که باقی می مونه.
منم حتما بعد ها داستان این بحث رو برای دوستان به عنوان جوک تعریف خواهم کرد.
من دارم برای شما گل لقط می کنم. :

LOL
شما به جای این که بگی یک نیروی مقاوم برای شما بنویسم و بگی فرض بر این که حرفای من درست باشه , شما اگر خیلی فکر می کنی بلدی بگو کجای حرف من غلطه؟
اگر فرض بر درست بودن حرفای من باشه که کلا سیستم شما چرت و پرته.
مثل این می مونه که یک پاندول رو ول کنیم و پاندول شروع کنه با سرعت نور چرخیدن. :icon_razz:
دقیقا شبیه همون گربه اون فیلمی که آقای Arvinix گذاشتن.
این همه توضیح دادم که همون قدر که نیروی محرک داریم به همون میزان در حالت بعدی نیروی مقاوم داریم.
معلومه شما فارسی هم بلد نیستی این متن منو بخونی.
مشخصه شما تا بحال یک کتاب فیزیک درست نخوندی و رو هوا حرف می زنی.
من نیروی مقاوم رو به شما نگفتم چیه؟
من براتون فرمول ننوشتم؟
من نگفتم سیستم به دلیل گسستگی 3 حالت داره؟
من نگفتم در هر حالت چه نیرو هایی مقاوم و محرک هستن؟
من براتون با فرمول توضیح ندادم چرا کار حاصل از نیروی های مقاوم و محرک برابر است؟
من براتون ننوشتم چرا سیستم در حالت بدون اصتکاک نوسان دائمی(با دامنه ثابت) دارد؟
شما به جای این که دوباره همون حرف غلط خودتونو تکرار کنی درست و کامل متن منو بخون.
شما از نوسان چی می دونی که می گی اینو با نوسان مقایسه نکنم؟
از مهندس برق می خوای نوسان رو بررسی نکنه؟
ما کل کارمون بررسی نوسانه.
تو یک سیستم توعالم طبیعت به من نشون بده نوسان نکنه. اگر همچین سیستمی دیدی حتما اون سیستم رو درست ندیدی.
آقای alila این سیستم در شرایط ایده آل با حالت اولیه دارای انرژیه اولیه است و با این انرژی نوسان خواهد کرد مگر این که در لحظه شروع در حداقل پتانسیل یا انرژی صفر شروع به کار کند که نوسان نخاهد کرد.
اگر حوصله داشتین متن منو بخونین. البته توصیه نمی کنم به خاطر این که شما حتما کار های مهم تر از خوندن اون توضیحات من دارین و کلا این بحث هیچ ارزشی نداره.
damping هم فقط به خاطر اصتکاک رخ می دهد.
این سیستم یک کلک ساده داره که به خاطر گسستگی چند حالت بوجود میاد و بین این حالات نوسان می کنه.
این سیستم دقیقا شبیه به یک پاندول است.اگر یک پاندول رو از ارتفاع غیر 0 رها کنیم تا ابد نوسان می کنه مگر اصتکاک داشته باشه.
ببین من توبحث کم نمیارم. همه دوستان و همکاران هم گواه می دن که با من نباید بحث علمی بکنن.
یک توصیه به شما می کنم تا شما بیشتر چهره خودت رو خراب نکردی خودت به اشتباهت پی ببر وگرنه هرچی بیشتر طول بکشه بیشتر چهرت خراب می شه.
حالا ما که شمارو نمی شناسیم ولی تو خاطرات خود شما که باقی می مونه.
منم حتما بعد ها داستان این بحث رو برای دوستان به عنوان جوک تعریف خواهم کرد.
دیدگاه