اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

در هر صورت بنده توانایی رد این فیلم هارو دارم کاملآ بصورت عملی و برای نشون دادن حقه این فیلم ها شروطی دارم.
    تا اون موقع هر که میتواند نمونه این فیلم هارو بسازه بسازد مخصوصآ مدعیان ساخت موتور بدون سوخت.
    متاسفانه منم توانایی هم رد این فیلمو دارم و هم ثابت کردنشو . موندم باید چیکار کنم :redface:
    من فقط چند تا عکس از فیلمش میگیرم میذارم

دیدگاه

فیلمه کم حجم شده بود کیفیت نداشت .

دیدگاه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
          من موتورهای DC دیدم که شاید20 سال هست که کار میکنن و آهنرباشون خاصیتشو از دست ندادن
          فرض کنیم موتور بدون سوختی بسازیم که چند سال کار کنه مگه چقدر انرژی موقع ساخت اون آهنربا ها صرف شده که چند سال دوام
          میاره تا تموم بشه یک تکه فلز آلیاژی حرارت داده میشه بعد تا سرد بشه تحت تاثیر یک میدان قوی قرار میگیره کل این انرژی که صرف ساختن آهنربا میشه
          به 10 کیلوات نمیرسه اما این موتور میتونه چند سال کار کنه این با عقل جور در نمیاد.
          به غیر از این یک موتور برای تداوم دوران نیاز به تغییر قطب داره با استفاده از مغناطیس دائم نیروهای موافق و مخالف با هم فعالن واین جلوی کارکرد موتور رو میگیره.
          باسلام.
          به موتورهای DC انرژی الکتریکی داده میشه که در نهایت تبدیل به انرژی مکانیکی میشه.
          ولی در اینجا از اهنرباها وموتور نصب شده بهنوان ژنراتور استفاده میشه.
          ضمنا بهترین نوع اهنرباها درون ژنراتور الکتریکی ماهواره ها بکار میره که بعنوان Emergency ماهواره استفاده میشه.
          اگر ژنراتور به اصطلاح بدون سوخت کاملا عملی بود دیگه نیازی نبود شرکتهای ماهواره ای صدهاهزار دلار صرف ساختن ژنراتور امرجنسی کنند.
          من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

به موتورهای DC انرژی الکتریکی داده میشه که در نهایت تبدیل به انرژی مکانیکی میشه.
            بله موتور مبدل انرژیه .
            ولی در اینجا از اهنرباها وموتور نصب شده بهنوان ژنراتور استفاده میشه.
            یعنی چه؟............پس تا اینجا شما جزء موافقان موتور بون سوخت هستین.
            ضمنا بهترین نوع اهنرباها درون ژنراتور الکتریکی ماهواره ها بکار میره که بعنوان Emergency ماهواره استفاده میشه.
            ممنون از اطلاعات عمومی که قرار دادین.
            اگر ژنراتور به اصطلاح بدون سوخت کاملا عملی بود دیگه نیازی نبود شرکتهای ماهواره ای صدهاهزار دلار صرف ساختن ژنراتور امرجنسی کنند.
            خب اینجا شما جزء مخالفان موتور بدون سوخت هستین.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

بحث انرژی اهنربا بیفایده است چونکه اینطوری نمیشه انرژی اهنربا رو بیرون کشید تنها انرژی که در فیلم جلو چشم وجود داره حرکت اولیه فن با دست هست که اونم برای کل حرکت کافی نیست . در اینترنت از این فیلمهای فن وled زیاده اگر لغتهای کلیدی permanent magnet perpetual pc fan led رو سرچ کنید به این فیلمها و برخی انجمنهای مربوطه می رسید سوالی که برای هم در این انجمنها مطرح میشه که چرا اینا دستگاهی بدون نیاز به باتری نمیسازند تا پولدار بشوند .ساختن فیلمی شبیه به اینا به تخصص برق نیاز نداره بلکه در عمل به شعبده بازی برمیگرده ممکنه هرکسی نتونه بسازه ولی اگر کسی ساخت و اینجا گذاشت بسیار کمک کرده شاید توی اینترنت هم کسی اینکارو کرده باشه و بشه پیداش کرد و فیلمو اینجا گذاشت . همانطور که از اول گفتم هیچ فیلمی ملاک نمیشه و ملاک علمی ،ثبت دستگاه و یا توجیه علمی قانع کننده هست. این دو کاربر یعنی Amin100 و reza_el و ظاهرا یکنفر هستند چونکه با هم اومدن و با هم رفتند. دومی با عنوان یک مهندس الکترونیک دلسوز برای تشویق اولی چند روز بعد وارد انحمن میشه و باقی قضایا تا که تاثیر فیلمو بیشتر کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad751
                بحث انرژی اهنربا بیفایده است چونکه اینطوری نمیشه انرژی اهنربا رو بیرون کشید تنها انرژی که در فیلم جلو چشم وجود داره حرکت اولیه فن با دست هست که اونم برای کل حرکت کافی نیست . در اینترنت از این فیلمهای فن وled زیاده اگر لغتهای کلیدی permanent magnet perpetual pc fan led رو سرچ کنید به این فیلمها و برخی انجمنهای مربوطه می رسید سوالی که برای هم در این انجمنها مطرح میشه که چرا اینا دستگاهی بدون نیاز به باتری نمیسازند تا پولدار بشوند .ساختن فیلمی شبیه به اینا به تخصص برق نیاز نداره بلکه در عمل به شعبده بازی برمیگرده ممکنه هرکسی نتونه بسازه ولی اگر کسی ساخت و اینجا گذاشت بسیار کمک کرده شاید توی اینترنت هم کسی اینکارو کرده باشه و بشه پیداش کرد و فیلمو اینجا گذاشت . همانطور که از اول گفتم هیچ فیلمی ملاک نمیشه و ملاک علمی ،ثبت دستگاه و یا توجیه علمی قانع کننده هست. این دو کاربر یعنی Amin100 و reza_el و ظاهرا یکنفر هستند چونکه با هم اومدن و با هم رفتند. دومی با عنوان یک مهندس الکترونیک دلسوز برای تشویق اولی چند روز بعد وارد انحمن میشه و باقی قضایا تا که تاثیر فیلمو بیشتر کنه.
                اتفاقآ کسی که این فیلمها رو میسازه باید تخصص برق و الکترونیک داشته باشه غیر از اینها باید تخصص های دیگه هم داشته باشه.
                اینکه امین 100 با نام کاربری دیگه ای حضور داره شکی نیست اما شاید برعکس چیزی که شما گفتین قصدش بی اعتبار نشون دادن موتور بدون
                سوخت باشه .
                شاید خود من امین100 باشم کی میدونه!!! :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad751
                  تنها انرژی که در فیلم جلو چشم وجود داره حرکت اولیه فن با دست هست که اونم برای کل حرکت کافی نیست . در اینترنت از این فیلمهای فن وled زیاده اگر لغتهای کلیدی permanent magnet perpetual pc fan led رو سرچ کنید به این فیلمها و برخی انجمنهای مربوطه می رسید
                  شما فقط برای یک بار هم که شده یک موتور (آرمیچر ) بردار و یک لامپ یا LED هم تهیه کن . سر موتور یک صفحه به نسبت سنگین بذار تا وقتی یه لحظه با دست با سرعت چرخوندیش با وزن اون چرخیدن مدتی ادامه پیدا کنه .

1- ابتدا موتور خالی رو با دست بچرخون و زمانی که طول میکشه تا بایسته رو بگیر
                  2-حالا همین تست رو با اضافه کردن اون LED یا لامپ انجام بده حالا زمانش رو ....

دیدگاه

دوستان من اومدم فن پاورم (یکی زیادی داشتم) رو درآوردم و روی هر پره اش یک تکه آهنربا گذاشتم و دور فن هم سه تا آهن ربای بزرگ که مال بلند گو بود گذاشتم درست مثل فیلم آقا امین صد! ولی اصلا کار نکرد!!!! با روش ها و زاویه ها و ... زیاد و مختلفی تست کردم انگار نه انگار!!! نظرتون چیه؟راهی هست که جواب بگیرم؟
                    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

اگر روی هر پره یک تیکه از اهن ربای بلنگو چسبونید ، تستتون شبیه به ازمایش ایشون نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                        اگر روی هر پره یک تیکه از اهن ربای بلنگو چسبونید ، تستتون شبیه به ازمایش ایشون نیست
                        مهندس نگرفتم چی میگید؟
                        مثل فیلم روی هر پره فن یک تکیه آهنربا گذاشتم و دور فن هم سه تا اهنربای سالم گذاشتم با شیوه مختلف تست کردم ولی نشد! فیلم رو ببین روی هر پرش یه تیکه آهنربا و دور فن هم سه تا هن ربا گذاشته مثل اون ساختم ولی نشد! آقای امین صد اگه هستین حداقل یه توضیح بدین بنظرم که کلا سرکاری بوده!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                          سال نو همه مبارک
                          های ولتاژ مشکوک میزنی نکنه تست کردی کار کرده آخرش نفهمیدیم موافقی یا مخالفی .
                          نمی دونم کی هستی فقط خدا میدونه حل این معما................
                          نکنه امین 100 خودتی شیطون :twisted:
                          مثل فیلم روی هر پره فن یک تکیه آهنربا گذاشتم و دور فن هم سه تا اهنربای سالم گذاشتم با شیوه مختلف تست کردم ولی نشد! فیلم رو ببین روی هر پرش یه تیکه آهنربا و دور فن هم سه تا هن ربا گذاشته مثل اون ساختم ولی نشد! آقای امین صد اگه هستین حداقل یه توضیح بدین بنظرم که کلا سرکاری بوده!!!
                          ما که منتظر نیستیم کسی موتور بدون سوخت بسازه
                          منتظریم یک با سوخت بسازه اما مشخص نباشه.
                          شما مثل اینکه باورت شده کار میکنه که از امین 100 سئوال میکنی آقا تعطیلات رو با این موتور حروم نکن. :biggrin:

دیدگاه

شما مثل اینکه باورت شده کار میکنه که از امین 100 سئوال میکنی آقا تعطیلات رو با این موتور حروم نکن. :biggrin:
                            سال نو همه دوستان مبارک
                            راستش من جز اونایی هستم که گفتم و میگم احتمال انجام همچین چیزی زیاده برای همین خواستم یک بار دیگه با یه روش دیگه (این بار فن و آهنربا) تست کنم! وقت زیادی نبرد فقط سه چهار ساعت مشغولش بودم ولی جواب نگرفتم! نظری جدیدی نیست؟

دیدگاه

سال نو همه مبارک
                              های ولتاژ مشکوک میزنی نکنه تست کردی کار کرده آخرش نفهمیدیم موافقی یا مخالفی .
                              نمی دونم کی هستی فقط خدا میدونه حل این معما................
                              نکنه امین 100 خودتی شیطون :twisted:ما که منتظر نیستیم کسی موتور بدون سوخت بسازه
                              با سلام و تبریک به همه واس فرا رسیدن نوروز

نه قاصد دل جان . منو اذیت کردن خدا اون روزو نیاره !
                              من که نمیتونم بگم درست یا غلطه یا چیز دیگه ای /مثلا نمیشه بگم تستتون غلطه و فلان جور درسته
                              فقط میبینم تست ایشون از لحاظ اهن ربا میلنگه . البته اگر تیکه اهن رباهای حلالی چسبونده باشن . در کل برای روی پره ها باید اینطور که معلومه حتما از اهن ربای قوی و نئودیومی اماده استفاده کنن و مثلا یک اهن ربا رو با شکستن تکه تکه نـــکنن

[img]http://اینم یه منبع اهن ربا نئودیومی :
                              برای سهولت در تست هاتون از اهن رباهای کوچک موجود در اپتیک دستگاه های CD یا DVD یا CDرام کامپیوتر میتونید استفاده کنید[/img]

دیدگاه

در کل برای روی پره ها باید اینطور که معلومه حتما از اهن ربای قوی و نئودیومی اماده استفاده کنن و مثلا یک اهن ربا رو با شکستن تکه تکه نـــکنن اینم یه منبع اهن ربا نئودیومی :
                                برای سهولت در تست هاتون از اهن رباهای کوچک موجود در اپتیک دستگاه های CD یا DVD یا CDرام کامپیوتر میتونید استفاده کنید
                                من یک آهن ربای گرد کوچیکو شکستم کردمش چهار تیکه و استفاده کردم!
                                توی فیلم یک تیکه آهنربای پهن تقریبا چهارگوش استفاده شده نظرتون چیه؟ آهنرباهای کوچک موجود در CD یا DVD پلیرها چه نوعیه؟
                                الان من که دست بکار شدم یکمی کمک کنید حداقل شدن یا نشدن کار رو معلوم کنیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X