اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

جهت اطلاع.....
    هشدار جدی

اخیرا دوربین های تقلبی و قاچاق داهوا در بازار ایران با گارانتی های غیر معتبر و جعلی زیاد شده است
    اکیدا توصیه می کنیم محصولات داهوا را فقط با گارانتی های فراگستر و داهوا ایران خریداری فرمایید.

موارد تخلفات مشاهده شده (دستکاری تعمیر و یا تغییر چیپست، تعویض برد دستگاه و تعویض لنز دوربین،

جعل کارت گارانتی حتی با هولوگرام، پاسخگو نبودن گارانتی و …) .
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
      سلام و عرض ادب خدمت محمد خان و دوستان گرامی...
      محمد عزیز در بین دوربینهای داهوا (که دیگر برند مورد نظرم همان داهوا است) سری دام آن مد نظر قرار گرفت زیرا زاویه دید آنها بالاتر است و تقریبا
      همانند چشم ماهی های 180 درجه عمل میکند.... از این مدل برای جلوی خانه که حدود 50 متر تا درب فاصله دارد استفاده کنم... نظر شما چیست؟

https://diyakala.com/Product/%d8%af%d9%88%d8%b1%d8%a8%db%8c%d9%86-%d8%af%d8%a7%d9%87%d9%88%d8%a7-%d9%85%d8%af%d9%84-hdw-1100-ep/
      وبرای پشت ساختمان و داخل ساختمان از این مدل که دید در شب 30 متری دارد استفاده کنم..... نظرتان در مورد این مدل چیست؟
      > کیفیت 1 مگاپیکسل , بدنه ضد آب > دارای تکنولوژی ICR , AWB, AGC, BLC,HLC > دید در شب 30 متر , SMART IR

محمد عزیز در مورد DVR اگر زحمتی نیست میتوانید من را راهنمایی کنید که چه مدلی را از داهوا انتخاب کنم؟ انتقال تصویر را فقط
      میتوانم با سیمکارت انجام دهم.... DVR ای که سیمکارت قبول کند .... فکر نکنم موجود باشد.... یا باید از مودم روتر های گران قیمت

سیمکارتی استفاده کنم و یا از دانگل 3Gیا4G بهره بگیرم.... خوب دانگل خیلی ارزانتر است... اما باید DVR قابلیت اتصال به دانگل را
      داشته باشد.... نظر شما چیست؟ چه مدلهای 4 کاناله داهوا و یا هر برند دیگری این قابلیت را دارا میباشد....؟ اصلا جواب گو است؟
      سلام
      ارادت
      زاویه دید ارتباطی به نوع دوربین نداره به لنز دوربین بستگی داره و محل نصب .از طرفی شما برای دوربین دام نیاز دارید که سقف داشته باشید .تا اونجا که یادم هست شما سقف صاف در جای مناسب جلوی ویلا نداشتید .جایی هم که سقف صاف بود جلوش درخت بود .از طرفی این دوربینها یک مگاپیکسل هستند من که تصویرشون را از نزدیک ندیدم اما فکر نکنم مثلا چهره یک فرد در فاصله 50متری (جلو درب ورود)با زوم دیجیتال چیزی مشخص بشه .البته اگر می خواهید کمتر هزینه کنید دیگه مجبور هستید روی همین رزولوشنها خرید کنید
      به نظر من وقتی شما قراره 50متر دید در شب داشته باشید باید از دوربین 80متری استفاده کنید تا نتیجه خوبی بگیرید چون اون اعداد مثلا 50متر در حالت ایده آل شرکت عنوان می کنه.

وقتی هر دو این دوربینهای دام یک قیمته چرا 30متری بخرید؟؟؟!!خوب هر 3را 50متری بخرید.

در مورد سیم کارت خوردن dvr یا اینکه دانگل بهش وصل بشه من تا حالا چنین چیزی در مورد داهوا نه در سرچ هام دیدم نه شنیدم .فکر کنم مجبور هستید مودم روتر بخرید.

در مورد انتخاب dvrمن چیز خاصی نمی دونم جز اینکه اول ببنید مگا پیکسل دوربینهاتون چقدره خود سایت داهوا مثلا گفته فلان dvrتا چند مگاپیکسل در هر کانال ساپورت می کنه و بعد استاندارد فشرده کردن تصویره اگر از دوربینهای رزولوشن بالا استفاده کنید باید h265باشه تا هم پردازنده دستگاه قوی تر باشه هم فشرده سازی بیشتری بکنه که هارد سریع پر نشه.مدلهای معمولی و ارزان تر h264هستند .
      در مورد اینکه مثلا سری کوپر با لایت چه فرقی داره و.........منم اطلاع ندارم
      حتما بعد انتخاب دوربین .dvrبخرید با فقط یک دوربین تست کنید اگر راضی بودید و همه چیز اوکی بود دوتا دوربین دیگر را بخرید
      جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۲۰:۳۷ ۱۳۹۸/۱۱/۰۵.
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
        سلام
        ارادت
        زاویه دید ارتباطی به نوع دوربین نداره به لنز دوربین بستگی داره و محل نصب .از طرفی شما برای دوربین دام نیاز دارید که سقف داشته باشید .تا اونجا که یادم هست شما سقف صاف در جای مناسب جلوی ویلا نداشتید .جایی هم که سقف صاف بود جلوش درخت بود .از طرفی این دوربینها یک مگاپیکسل هستند من که تصویرشون را از نزدیک ندیدم اما فکر نکنم مثلا چهره یک فرد در فاصله 50متری (جلو درب ورود)با زوم دیجیتال چیزی مشخص بشه .البته اگر می خواهید کمتر هزینه کنید دیگه مجبور هستید روی همین رزولوشنها خرید کنید
        به نظر من وقتی شما قراره 50متر دید در شب داشته باشید باید از دوربین 80متری استفاده کنید تا نتیجه خوبی بگیرید چون اون اعداد مثلا 50متر در حالت ایده آل شرکت عنوان می کنه.

وقتی هر دو این دوربینهای دام یک قیمته چرا 30متری بخرید؟؟؟!!خوب هر 3را 50متری بخرید.

در مورد سیم کارت خوردن dvr یا اینکه دانگل بهش وصل بشه من تا حالا چنین چیزی در مورد داهوا نه در سرچ هام دیدم نه شنیدم .فکر کنم مجبور هستید مودم روتر بخرید.

در مورد انتخاب dvrمن چیز خاصی نمی دونم جز اینکه اول ببنید مگا پیکسل دوربینهاتون چقدره خود سایت داهوا مثلا گفته فلان dvrتا چند مگاپیکسل در
        هر کانال ساپورت می کنه و بعد استاندارد فشرده کردن تصویره اگر از دوربینهای رزولوشن بالا استفاده کنید باید h265باشه تا هم پردازنده دستگاه قوی ت
        ر باشه هم فشرده سازی بیشتری بکنه که هارد سریع پر نشه.مدلهای معمولی و ارزان تر h264هستند .
        در مورد اینکه مثلا سری کوپر با لایت چه فرقی داره و.........منم اطلاع ندارم
        حتما بعد انتخاب دوربین .dvrبخرید با فقط یک دوربین تست کنید اگر راضی بودید و همه چیز اوکی بود دوتا دوربین دیگر را بخرید
        سلام محمد خان... خیلی خیلی ممنون برای پاسخ سریعتان....
        نه ... ندیدم 1.3 مگا پیکسل است..... فکر کردم 2 مگا پیکسله.... شما به نظرتان حدود 50 متر برای این که زوم دیجیتال خوب داشته باشم و
        صورت فرد مشخص باشد(حتی در شب).... چه رزولوشنی خریداری کنم....مبلغ 300 تا 600 آنقدر مهم نیست که کیفیت کاهش یابد... اول کیفیت مد نظر است....
        پس برای دام باید سقف صاف باشد.... زاویه هم به لنز مربوط است...؟ یادم هست فرمودید هر چه زاویه دید بالاتر باشد ... عمق کمتری خواهیم داشت....
        مگر محمد عزیز میتوان دوربینهای AHD ویا TVI و CVI را مستقل به جایی وصل کرد؟؟؟ دوربینهای آنالوگ را میشد به AV تلویزیون وصل کرد ولی انگار این مدلها
        باید خروجیشان دیکود شود تا قابلیت پخش پیدا کنند!!! در این باره توضیح میدهید؟؟؟؟
        در مورد DVR خیلی گنگ هستم.... یک جا زده داهوای 4 کانال 600 و جاهایی زیر 1500 قیمت ندارد... آیا آنها که 600-700 است تقلبی است؟؟؟؟
        یا چه چیز کمتر دارد؟؟؟ بله DVR تا حدی انگار رزولوشن دوربین را قبول میکند و از حدی بیشتر که کلا به NVR نیاز است و دوربین IP.....
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام محمد خان... خیلی خیلی ممنون برای پاسخ سریعتان....
          نه ... ندیدم 1.3 مگا پیکسل است..... فکر کردم 2 مگا پیکسله.... شما به نظرتان حدود 50 متر برای این که زوم دیجیتال خوب داشته باشم و
          صورت فرد مشخص باشد(حتی در شب).... چه رزولوشنی خریداری کنم....مبلغ 300 تا 600 آنقدر مهم نیست که کیفیت کاهش یابد... اول کیفیت مد نظر است....
          پس برای دام باید سقف صاف باشد.... زاویه هم به لنز مربوط است...؟ یادم هست فرمودید هر چه زاویه دید بالاتر باشد ... عمق کمتری خواهیم داشت....
          مگر محمد عزیز میتوان دوربینهای AHD ویا TVI و CVI را مستقل به جایی وصل کرد؟؟؟ دوربینهای آنالوگ را میشد به AV تلویزیون وصل کرد ولی انگار این مدلها
          باید خروجیشان دیکود شود تا قابلیت پخش پیدا کنند!!! در این باره توضیح میدهید؟؟؟؟
          در مورد DVR خیلی گنگ هستم.... یک جا زده داهوای 4 کانال 600 و جاهایی زیر 1500 قیمت ندارد... آیا آنها که 600-700 است تقلبی است؟؟؟؟
          یا چه چیز کمتر دارد؟؟؟ بله DVR تا حدی انگار رزولوشن دوربین را قبول میکند و از حدی بیشتر که کلا به NVR نیاز است و دوربین IP.....
          خواهش می کنماتفاقی به انجمن با هم دیگه سر زدیم.

به نظرمن برای دوربین اصلی ورودی ویلا از همون دوربین 5مگاپیکسل 80متر که 800قیمت داره و قبلا لینک دادم استفاده کنید .

خدمتتون عرض کردم DVRبخرید با یدونه دوربین که هم ستاپ DVRرا باهاش کار کنید و اگر سوالی دارید از مغازه دار بپرسید هم کیفیت دوربین خریداری شده را تست کنید اگر خوب بود بعد 2 مورد دیگر را بخرید.

طبق مطلبی که خود شما از مغازه دار پرسیده بودید همین دوربینهای HDCVI,,,AHDهم مود آنالوگ دارند که به AVتلویزیون وصل بشه تبدیل BNCبه AV هم در بازار هست اما کلا وصل کردن دوربین به تلویزیون برای تست کیفیت فایده نداره چون دوربین روی مود آنالوگ کیفیت تصویرش خیلی پایین تر است و در آخر که شما باید DVRرا بخرید پس DVRبا یک عدد دوربین را بخرید بعد دوتا دوربین دیگه.

احتمالا دوربین دام چرخش هم داره که روی سقف شب دار هم نصب بشه اما کلا چه کاریه وقتی به راحتی میشه بولت را روی دیوار نصب کرد؟؟!!

بله هرچه زاویه بازتر یا وایدتر فاصله دور (زوم)کمتر نشان داده میشه (پست 47 را ببیند)اگر از لنز زوم استفاده کنید فقط درب ورودی نشان داده میشه و محوطه پارکینگ زیاد مشخص نیست (مثل تصویر همون لنز 16میلی متر که فقط ماشین را واضح نشان میده) اگر از لنز واید استفاده کنید محوطه کاملا مشخصه اما مثلا نمیشه پلاک اون ماشین را دید جز اینکه دوربین با کیفیت باشه در صورت نیاز زوم دیجیتال انجام بدهید.

قبلا عرض کردم در مورد انتخاب لنز نمی تونم کمک کنم(من تا حالا تصویر این لنزهای مختلف را ندیدم) اما ظاهرا لنز 3.6عموما استفاده میشه که اگر دوربین 5مگاپیکسل خریدید فکر کنم همین لنز خوب باشه.

در مورد اصل بودن یا نبودن dvrاطلاعی ندارم اما مدلهای ارزون اکثرا بدون گارانتی هستند (گارانتی معتبر که خودتون نام بردید ندارند) و بعضی مدلها خروجی تصویر 4kدارند بعضی نه و همون قدرت پردازنده در فشرده کردن تصویر که عرض کردم هم در قیمت تاثیر گذار است.+حداکثر مگاپیکسلی که در ورودی قبول می کنند
          ولتر

دیدگاه

ببینید محمد عزیز ... در لیست قیمت زیر از 350 تومان قیمت DVR داهوا موجود است تا چند میلیون.... جالبه...
            لیست قیمت دستگاه دی وی آر داهوا در آی تی بازار روزانه توسط فروشگاه های اینترنتی انواع دستگاه دی وی آر و نمایندگی های فروش Dahua به روزرسانی می گردد صفحه 1 از 4

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

خواهش می کنماتفاقی به انجمن با هم دیگه سر زدیم.

به نظرمن برای دوربین اصلی ورودی ویلا از همون دوربین 5مگاپیکسل 80متر که 800قیمت داره و قبلا لینک دادم استفاده کنید .

خدمتتون عرض کردم DVRبخرید با یدونه دوربین که هم ستاپ DVRرا باهاش کار کنید و اگر سوالی دارید از مغازه دار بپرسید هم کیفیت دوربین خریداری شده را تست کنید اگر خوب بود بعد 2 مورد دیگر را بخرید.

طبق مطلبی که خود شما از مغازه دار پرسیده بودید همین دوربینهای HDCVI,,,AHDهم مود آنالوگ دارند که به AVتلویزیون وصل بشه تبدیل BNCبه AV هم در بازار هست اما کلا وصل کردن دوربین به تلویزیون برای تست کیفیت فایده نداره چون دوربین روی مود آنالوگ کیفیت تصویرش خیلی پایین تر است و در آخر که شما باید DVRرا بخرید پس DVRبا یک عدد دوربین را بخرید بعد دوتا دوربین دیگه.

احتمالا دوربین دام چرخش هم داره که روی سقف شب دار هم نصب بشه اما کلا چه کاریه وقتی به راحتی میشه بولت را روی دیوار نصب کرد؟؟!!

بله هرچه زاویه بازتر یا وایدتر فاصله دور (زوم)کمتر نشان داده میشه (پست 47 را ببیند)اگر از لنز زوم استفاده کنید فقط درب ورودی نشان داده میشه و محوطه پارکینگ زیاد مشخص نیست (مثل تصویر همون لنز 16میلی متر که فقط ماشین را واضح نشان میده) اگر از لنز واید استفاده کنید محوطه کاملا مشخصه اما مثلا نمیشه پلاک اون ماشین را دید جز اینکه دوربین با کیفیت باشه در صورت نیاز زوم دیجیتال انجام بدهید.

قبلا عرض کردم در مورد انتخاب لنز نمی تونم کمک کنم(من تا حالا تصویر این لنزهای مختلف را ندیدم) اما ظاهرا لنز 3.6عموما استفاده میشه که اگر دوربین 5مگاپیکسل خریدید فکر کنم همین لنز خوب باشه.

در مورد اصل بودن یا نبودن dvrاطلاعی ندارم اما مدلهای ارزون اکثرا بدون گارانتی هستند (گارانتی معتبر که خودتون نام بردید ندارند) و بعضی مدلها خروجی تصویر 4kدارند بعضی نه و همون قدرت پردازنده در فشرده کردن تصویر که عرض کردم هم در قیمت تاثیر گذار است.+حداکثر مگاپیکسلی که در ورودی قبول می کنند
            باز هم ممنون محمد خان.... خیلی این مدت شرمنده شما شدم....
            پس به نظر شما برای دوربین 5 مگا پیکسل 80 متر دید در شبی که معرفی کردید و دو مدل 30 متری ساده تر .... DVR از لیست بالا کدام را انتخاب کنم....؟

دیدگاه

ببینید محمد عزیز ... در لیست قیمت زیر از 350 تومان قیمت DVR داهوا موجود است تا چند میلیون.... جالبه...
              لیست قیمت دستگاه دی وی آر داهوا در آی تی بازار روزانه توسط فروشگاه های اینترنتی انواع دستگاه دی وی آر و نمایندگی های فروش Dahua به روزرسانی می گردد صفحه 1 از 4

باز هم ممنون محمد خان.... خیلی این مدت شرمنده شما شدم....
              پس به نظر شما برای دوربین 5 مگا پیکسل 80 متر دید در شبی که معرفی کردید و دو مدل 30 متری ساده تر .... DVR از لیست بالا کدام را انتخاب کنم....؟
              ارادت
              این سایت فقط فروشنده ها روش قیمت ثبت می کنند من حدود 2سال پیش می خواستم پرینتر بخرم از این سایت هرچی زنگ زدم به فروشنده ها قیمت چرت و پرت گذاشته بودند که فقط بهشون زنگ بزنیم.بهتره از سایتهای دارای نماد که خودشون فروشنده هستند مثل دیجی کالا و......انتخاب کرد من چند مدل بررسی می کنم اگر به نتیجه رسیدم فردا معرفی می کنم.
              ولتر

دیدگاه

سلام
                چیزی که من در سرچ هایی که انجام دادم متوجه شدم تفاوت اصلی قیمت dvrهای اورجینال (من اصلا بحث تقلبی و اصلی ندارم چون تنها راه تشخیص برای من و شمای غیر حرفه ای خرید جنس با گارانتی های معتبر است) در قسمت مشخصات ضبط کردن است .
                مثلا قسمت مشخصات رکورد این دستگاه که قیمتش 1070هزار تومن هست را ببینید

مقایسه کنید با این دستگاه 670 هزار تومنی

و مقایسه کنید با این دستگاه 1600هزار تومنی که 4kهست

اولا دستگاه های گرون تر از استاندارد فشرده سازی پیشرفته تر استفاده می کنندH265+
                دوما رزولوشن و تعداد فریم ضبط کردن بالا تری دارند

پس اگر دوربین 5مگاپیکسل بخرید وDVRارزان بخرید کاملا پولتون را هدر دادید چرا؟؟؟؟؟چون DVRاصلا نمی تونه اون رزولوشن خروجی دوربین را با کیفیت مناسب ضبط کنه.

در مشخصات رکورد DVRاگر مثل من براتون سوال شد که فرق 1080Nبا 1080Pچیه یا 4M-Nچیه این دوتا لینک را نگاه کنید .
                تفاوت 1080p با 1080n ، تفاوت 2 مگاپیکسل واقعی فول اچ دی با 2 مگاپیکسل تقلبی ، مقایسه کیفیت تصویر و رزولوشن 1080 ان با 1080پی در دوربین مدار بسته

خلاصه سینا جان یا باید حسابی بیوفتید تو خرج و مثلا DVRبا قیمت 1600بخرید و دوربینهای 800تومنی یا کلا بزنید تو خط جنس ارزان هم دوربینها را رزولشن پایین بخرید هم DVR
                البته من راه ترکیبی را پیشنهاد میدم DVRبا رزولشن ضبط بالا بخرید مثلا همین مدل 4K
                دوربین جلو درب ورودی هم همون مدل 800تومنی بخرید .دوربین داخل و حیات پشتی را مثلا دو مگاپیکس بخرید که ارزان تر بشه.خوبیش اینه که اگر در اینده پشیمان شدید و خواستید دوربین داخل و حیاط پشت هم با کیفیت کنید عوضش نیازی به تعویض DVRنیست .

در سایت های فروش واقعی که خودشون فروش دارند ارزان ترین DVRداهوا حدود 650قیمت داره پس اون قیمت 350تومن و امثال این سایتهایی که فقط قیمت داخلش ثبت میشه را زیاد جدی نگیرید .البته شاید بدون گارانتی و قیمت همکار مثلا 400-500تومن هم پیدا بشه اما بایدببنید اصلا به قیمت همکار به شما می فروشند؟؟؟؟؟بعد چون گارانتی نداره اصلا اصل هست یا فیک؟؟؟؟!!!
                ولتر

دیدگاه

باسلام به محمد عزیز و تشکر برای وقت گرانبهایی که برای پاسخ به من گذاشتید.....
                  من هنوز متن را نخواندم و گفتم قبل از خواندن تشکر از دوست عزیزم کرده باشم و بعد مطالب را با دقت بخوانم....

دیدگاه

سلام
                    چیزی که من در سرچ هایی که انجام دادم متوجه شدم تفاوت اصلی قیمت dvrهای اورجینال (من اصلا بحث تقلبی و اصلی ندارم چون تنها راه تشخیص برای من و شمای غیر حرفه ای خرید جنس با گارانتی های معتبر است) در قسمت مشخصات ضبط کردن است .
                    مثلا قسمت مشخصات رکورد این دستگاه که قیمتش 1070هزار تومن هست را ببینید

مقایسه کنید با این دستگاه 670 هزار تومنی

و مقایسه کنید با این دستگاه 1600هزار تومنی که 4kهست

اولا دستگاه های گرون تر از استاندارد فشرده سازی پیشرفته تر استفاده می کنندH265+
                    دوما رزولوشن و تعداد فریم ضبط کردن بالا تری دارند

پس اگر دوربین 5مگاپیکسل بخرید وDVRارزان بخرید کاملا پولتون را هدر دادید چرا؟؟؟؟؟چون DVRاصلا نمی تونه اون رزولوشن خروجی دوربین را با کیفیت مناسب ضبط کنه.

در مشخصات رکورد DVRاگر مثل من براتون سوال شد که فرق 1080Nبا 1080Pچیه یا 4M-Nچیه این دوتا لینک را نگاه کنید .
                    تفاوت 1080p با 1080n ، تفاوت 2 مگاپیکسل واقعی فول اچ دی با 2 مگاپیکسل تقلبی ، مقایسه کیفیت تصویر و رزولوشن 1080 ان با 1080پی در دوربین مدار بسته

خلاصه سینا جان یا باید حسابی بیوفتید تو خرج و مثلا DVRبا قیمت 1600بخرید و دوربینهای 800تومنی یا کلا بزنید تو خط جنس ارزان هم دوربینها را رزولشن پایین بخرید هم DVR
                    البته من راه ترکیبی را پیشنهاد میدم DVRبا رزولشن ضبط بالا بخرید مثلا همین مدل 4K
                    دوربین جلو درب ورودی هم همون مدل 800تومنی بخرید .دوربین داخل و حیات پشتی را مثلا دو مگاپیکس بخرید که ارزان تر بشه.خوبیش اینه که اگر در اینده پشیمان شدید و خواستید دوربین داخل و حیاط پشت هم با کیفیت کنید عوضش نیازی به تعویض DVRنیست .

در سایت های فروش واقعی که خودشون فروش دارند ارزان ترین DVRداهوا حدود 650قیمت داره پس اون قیمت 350تومن و امثال این سایتهایی که فقط قیمت داخلش ثبت میشه را زیاد جدی نگیرید .البته شاید بدون گارانتی و قیمت همکار مثلا 400-500تومن هم پیدا بشه اما بایدببنید اصلا به قیمت همکار به شما می فروشند؟؟؟؟؟بعد چون گارانتی نداره اصلا اصل هست یا فیک؟؟؟؟!!!
                    سلام مجدد و تشکر دباره از محمد عزیز..... از آخر به اول جواب میدهم....
                    100 درصد شک نکنید که مدلهای ارزان فیک هستند.... دقیقا حرف شما درست است.....
                    در مورد DVR پس چیپ داخل DVR حرف اول را میزند و کیفیت ذخیره سازی و استاندارد
                    فشرده سازی و تعداد فریم در دقیقه آن .... قیمت یک DVR راتعیین میکند...
                    بله دقیقا یا باید DVR دو مگا پیکسلی و دوربین 2 مگا پیکسلی 300 تومانی بخرم و یا DVR
                    هشت مگا پیکسلی و دوربینهای 5 تا 8 مگا پیکسلی.... بخرم... که یکی قیمت تمام شده آن
                    حدود 2000 در میاید و دیگری حدود 5000 تومان خواهد شد (با هزینه هارد و سیمکشی)
                    البته پیشنهاد شما هم خیلی خوب است که حدود 3000 تا 4000 تومان در خواهد آمد...

محمد عزیز... این لینکی که قرار دادید خیلی جالب بود....بینهایت ممنون....

دیدگاه

1- یک سوال دیگه محمد عزیز... دوربین های تحت شبکه یا همان IP Camera ها ... به صورت تکی قابل استفاده
                      هستند و همین که به یک روتر وصل شوند ... به صورت لایو میتوان از آنها بهره گرفت؟ یا NVR ضروری میباشد؟
                      2- سوال دوم: مدلهای ارزان دوربین و DVR برند داهوا... آیا فقط کیفیت رزولوشن آنها پایین است و استاندارد فشرده
                      سازی آن و فریم بر ثانیه.... یا دید در شب و حساسیت نوری دوربین آنها نیز پایینتر است و از تکنولوژی قدیمیتری در
                      در چیپ دوربین خود بهره میگیرند....؟؟؟ مثلا مدل 700 تومانی DVR و دوربینهای 2 مگا پیکسلی یا 1.3 مگا پیکسلی
                      300 تومانی....؟

دیدگاه

1- یک سوال دیگه محمد عزیز... دوربین های تحت شبکه یا همان IP Camera ها ... به صورت تکی قابل استفاده
                        هستند و همین که به یک روتر وصل شوند ... به صورت لایو میتوان از آنها بهره گرفت؟ یا NVR ضروری میباشد؟
                        2- سوال دوم: مدلهای ارزان دوربین و DVR برند داهوا... آیا فقط کیفیت رزولوشن آنها پایین است و استاندارد فشرده
                        سازی آن و فریم بر ثانیه.... یا دید در شب و حساسیت نوری دوربین آنها نیز پایینتر است و از تکنولوژی قدیمیتری در
                        در چیپ دوربین خود بهره میگیرند....؟؟؟ مثلا مدل 700 تومانی DVR و دوربینهای 2 مگا پیکسلی یا 1.3 مگا پیکسلی
                        300 تومانی....؟
                        سلام
                        ارادت
                        منو شرمنده کردید

1-ظاهرا میشه مستقیم وصل کرد اما من خودم انجام ندادم خوبشو بخواهید تا حالا دوربین ipحتی تو دستم نگرفتم
                        این لینک آموزش داده که چطور به کامپیوتر وصل کنید
                        Many consumers find the need for a professional IP based security camera system for their home, business, or property, but are under the assumption that IP systems are complicated and too tech-heavy.  […]

2-من جواب قطعی برای شما ندارم چون فناوری ساخت چیپ ها ی دوربین را نمی دونم اما قطعا وقتی مگاپیکسل دوربینی کم میشه برای این هست که ارزون تر در بیاد پس شرکت نمیاد از همون سطح فناوری استفاده کنه چون دوباره قیمت میره بالا و توان رقابت شرکت گرفته میشه .از طرفی وقتی سایز سنسور کوچیک میشه(منظور مگاپیکسل نیست ابعاد فیزیکی خود سنسور)قطعا در نور کم نویز بیشتری خواهیم داشت .حداقل در مورد دوربین های عکاسی من می دانم هرچه سایز سنسور بزرگتر باشه بهتره

xvrهای داهوا مثل همین سه مورد که لینک دادم امکان اتصال دوربین ipهم دارند اما باید دوربین را به مودم وصل کنید بعد مودم را به xvr

به نظر من یدونه dvrخوب بخرید مثلا اون مدل 1600یا 1070 تومنی یدونه هم دوربین دام 2مگاپیکسل بیاورید خانه تست کنید یک موقع دیدید همین 2مگا راضیتون کرد و حتی برای بیرون هم دو مگا خریدید .اگر هم دیدید کیفیت خوب نیست اون موقع بولت های بیرون را 5مگاپیکسل بخرید
                        توجه هم داشته باشید اگر دوربین خوب مثلا 5مگا خریدید حتما باید از کابل خوب تمام مس با برند معتبر استفاده کنید مثلا از کابل شیلد آلومینیوم استفاده نکنید
                        ولتر

دیدگاه

سلام
                          ارادت
                          منو شرمنده کردید

1-ظاهرا میشه مستقیم وصل کرد اما من خودم انجام ندادم خوبشو بخواهید تا حالا دوربین ipحتی تو دستم نگرفتم
                          این لینک آموزش داده که چطور به کامپیوتر وصل کنید
                          Many consumers find the need for a professional IP based security camera system for their home, business, or property, but are under the assumption that IP systems are complicated and too tech-heavy.  […]

2-من جواب قطعی برای شما ندارم چون فناوری ساخت چیپ ها ی دوربین را نمی دونم اما قطعا وقتی مگاپیکسل دوربینی کم میشه برای این هست که ارزون تر در بیاد پس شرکت نمیاد از همون سطح فناوری استفاده کنه چون دوباره قیمت میره بالا و توان رقابت شرکت گرفته میشه .از طرفی وقتی سایز سنسور کوچیک میشه(منظور مگاپیکسل نیست ابعاد فیزیکی خود سنسور)قطعا در نور کم نویز بیشتری خواهیم داشت .حداقل در مورد دوربین های عکاسی من می دانم هرچه سایز سنسور بزرگتر باشه بهتره

xvrهای داهوا مثل همین سه مورد که لینک دادم امکان اتصال دوربین ipهم دارند اما باید دوربین را به مودم وصل کنید بعد مودم را به xvr

به نظر من یدونه dvrخوب بخرید مثلا اون مدل 1600یا 1070 تومنی یدونه هم دوربین دام 2مگاپیکسل بیاورید خانه تست کنید یک موقع دیدید همین 2مگا راضیتون کرد و حتی برای بیرون هم دو مگا خریدید .اگر هم دیدید کیفیت خوب نیست اون موقع بولت های بیرون را 5مگاپیکسل بخرید
                          توجه هم داشته باشید اگر دوربین خوب مثلا 5مگا خریدید حتما باید از کابل خوب تمام مس با برند معتبر استفاده کنید مثلا از کابل شیلد آلومینیوم استفاده نکنید
                          باز هم ممنون محمد عزیز...
                          چه جالب... پس سیم هم مهم است.... چه برندی باید گرفت؟.... چشم حتما شیلد مسی تهیه میکنم... فقط برند چه باشد؟؟؟
                          پس دوربین تحت شبکه را تکی میتوان به کار گرفت جلب است.... (م.ن: من هم تا امروز دستم نگرفتم )
                          بله انگار مدل 700 تومانی را زیاد نمیتوان روی آن حساب باز کرد... باید DVR فکر کنم 8 مگا پیکسلی خرید...
                          دوربین هم 4 مگ و برای بیرون 8 مگا پیکسل... خوب هدف هم نظارتی است ..اگر کیفیت نداشته باشد...
                          بلا استفاده خواهد بود.... یک دوربین 8 مگا پیکسل برای جلوی ساختمان و 80 متر دید در شب با دو دوربین
                          4 مگا پیکسل 30 متری برای پشت و داخل ساختمان فکر کنم کفایت میکند....
                          دی وی آر هم همان 1900 و هارد 1 ترابایت..... سیم و داکت و لوله خرطومی یا لوله فلکسی ....
                          یک مودم روتر سیمکارتی خوب .... یا دانگل.... انگار دانگلهای شیاومی و هواوی به داهوا متصل میشود....
                          قسمتی به نام 3G و 4G داخل تنظیمات DVR داهوا وجود دارد که با تیک کردن آن میتوان دانگل به آن متصل کرد....

دیدگاه

باز هم ممنون محمد عزیز...
                            چه جالب... پس سیم هم مهم است.... چه برندی باید گرفت؟.... چشم حتما شیلد مسی تهیه میکنم... فقط برند چه باشد؟؟؟
                            پس دوربین تحت شبکه را تکی میتوان به کار گرفت جلب است.... (م.ن: من هم تا امروز دستم نگرفتم )
                            بله انگار مدل 700 تومانی را زیاد نمیتوان روی آن حساب باز کرد... باید DVR فکر کنم 8 مگا پیکسلی خرید...
                            دوربین هم 4 مگ و برای بیرون 8 مگا پیکسل... خوب هدف هم نظارتی است ..اگر کیفیت نداشته باشد...
                            بلا استفاده خواهد بود.... یک دوربین 8 مگا پیکسل برای جلوی ساختمان و 80 متر دید در شب با دو دوربین
                            4 مگا پیکسل 30 متری برای پشت و داخل ساختمان فکر کنم کفایت میکند....
                            دی وی آر هم همان 1900 و هارد 1 ترابایت..... سیم و داکت و لوله خرطومی یا لوله فلکسی ....
                            یک مودم روتر سیمکارتی خوب .... یا دانگل.... انگار دانگلهای شیاومی و هواوی به داهوا متصل میشود....
                            قسمتی به نام 3G و 4G داخل تنظیمات DVR داهوا وجود دارد که با تیک کردن آن میتوان دانگل به آن متصل کرد....
                            خواهش می کنم

برند سیم یادم نیست اما فکر کنم مال کرمان بود حتما هم فویل داشته باشه .یادمه دوستم حدود 10تا مغازه پرس و جو کرد یک مارک بود همه می گفتند خوبه همون را خرید.
                            سینا جان 8 مگاپیکسل فکر نکنم روی dvr باشه!!!!دوربینش می دونید چه قیمته؟؟؟؟من به نظرم همون 5مگا کفایت کنه
                            ولتر

دیدگاه

سلام
                              یک مطلبی یادم رفت بگویم .منم قبلا سرچ کردم دیدم در یوتوب طرف دانگل هواوی به dvrوصل کرده اما نمی دونستم به همه dvrها وصل میشه یا نه .در دیجی کالا هم سرچ کردم دانگل هواوی 615هزار تومنه مودم روتر ایرانسل با 4تا پورت لن 790تومن به نظر من اصلا دانگل ارزش خرید نداره .چرا؟چون 1- ممکنه در ستاپ کردنش به مشکل بخورید و dvrنشناسه و بازی در بیاره .2- قدرت گیرندگی مودم قطعا بیشتر از دانگل هست 3-پورت usbدستگاه dvrممکنه در اثر جریان کشی دائمی دانگل خراب بشه (مثل لپ تاپ هایی که یک نفر دائما از یک پورت usbجریان میکشه و بعد چند وقت اون پورت خراب میشه)4-مودم روتر چون پورت لن داره بعدا یک زمانی خواستید دوربین آی پی هم به dvrوصل کنید میشه .5-مودم اینترنت را داخل ویلا شیر می کنه و در واقع داخل ویلا اینترنت هم دارید و دیگه نیاز نیست همه با سیم کارت وصل بشوید (البته اگر زیاد مهمان دارید این مشخصه بدی هست و به کسی نگویید در ویلا اینترنت دارید)
                              ولتر

دیدگاه

خواهش می کنم

برند سیم یادم نیست اما فکر کنم مال کرمان بود حتما هم فویل داشته باشه .یادمه دوستم حدود 10تا مغازه پرس و جو کرد یک مارک بود همه می گفتند خوبه همون را خرید.
                                سینا جان 8 مگاپیکسل فکر نکنم روی dvr باشه!!!!دوربینش می دونید چه قیمته؟؟؟؟من به نظرم همون 5مگا کفایت کنه
                                سلام و عرض ادب محمد عزیز و تشکر فراوان از دوست عزیزم....
                                انگار سیمهای شیلد نقره ای فویل داخل هم نقره ای است و متری 1200 قیمت دارد و شیلد
                                مسی فویل هم مسی مانند است که متری 2200 قیمت دارد...
                                پس DVR تا 5 مگا پیکسل ساپرت میکند و از آن بالاتر باید تحت شبکه و NVR خریداری کنیم...؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X