اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در باره ابزار.....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در باره ابزار.....

محمد جان این دریل و برند به چه صورت است؟
    کیفیت آن خوب است؟ شبیه دیوالت است....؟
    حالت چکشی دارد؟ نظرتان چیست؟؟؟؟

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
      سلام و صبح به خیر.....
      سامسونگ را با ECA مقایسه میکنید؟ بگذریم .... درامدت از نمایندگی ECA درشیراز
      خوب هست؟ آیا با شرکتی مثل آفتاب رایانه میتونی رقابت کنی؟؟؟ کلا خرجت در میاد؟
      چیزی میتونه سیو کنی برای آینده کاریت...؟ اگر جواب مثبت است که ادامه با ECA
      بهترین کار هست....پ.ن: عکس مغازه هم تا چند روز بیشتر زمان نداری
      سامسونگ مثال بود زدم. اجناس سه تا شعبهeca داره کلا یکجا تامین میشه. همین باعث میشه سریعتر و قیمت مناسب تر به دست مشتری و نمایندگی برسه.
      درآمد هم خداروشکر خوبه .
      آفتاب رایانه الان دیگه ته خطه اگه نخواد الان شرکت رو جمع کنه و کارهای دیگه رو انجام نده به نظرم بعدا ضربه میخوره. از نزدیک آدم میبینه به چه مرحله ای رسیده. از میزان موجودی اجناس و تنوع و قیمتاش معلومه چی به چیه.
      زمانیکه میخواست شعبه بزنه و فروش حضوری راه بندازه تاالان که رسیده به جایی که بزوز میتونه تامین کنه جنس های ناموجودش رو .

دیدگاه

ممنون محمد خان.... توضیحات شما تو این مدت خیلی اطلاعات من را در زمینه ابزار زیاد کرده است....
        محمد جان فرمایشات شما دقیقا درست است.... دستگاه های چند کاره هیچوقت نمیتوانند حرفه ای
        عمل کنند... همان همه کاره هیچ کاره خودمان میشود اما خوب من حرفه ای کار نمیکنم و اگر بخواهم
        هر یک را جدا تهیه کنم....یک پیچگوشتی برقی و یک دریل دستی و یک دریل چکشی ... باید یا ابزار میکسی
        مثل این مدلها بخرم و یا هر سه را مدل فیک و ارزان تهیه کنم.... که بالای 3000 نرود...
        ارادت
        حرفه ای ابزار اینجا زیاد داریم مثل اشکان خان اما رو نمی کنند
        دقیقا شما نیاز به ابزار حرفه ای ندارید .با ابزار فیک و بی کیفیت هم می دانم راضی نمیشوید پس به نظر من تا اینجا در دریلهایی که دیدم بهترین مدلی که به کار شما بیاد همان بوش شارژی است

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

https://www.digikala.com/product/dkp...04#/tab-params
        اینها همان ادون و آنکور و آپ اسپریت و........هستند .حتی اگر بخواهید همین ظاهر با اسم بوش و ماکیتا و دیوالت در پیج های بانه می فروشنداما همشون یک کیفیت هستند و همان ادون است
        اصلا دنبال اینها نباشید جز اینکه بخواهید همان فیک بخرید مثل گریتک وادون و.........

دریلهای چکشی با دریلهای ساده از نظر مکانیزم چیز خیلی پیچیده ای ندارند 2تا دنده هستند که روی هم لغزش می کنند و حالت چکشی ایجاد میشه مهم کیفیت این دنده ها و عمرشون هست
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

مکانیزم دریل چکشی تشکیل شده از دوتا دیسک فلزی ناهموار .
          وقتی که این دو دیسک ناهموار روی هم دیگه حرکت کنند مته چند میلی متر عقب جلو میره و حالت چکشی به وجود میاد

در تصویر زیر جاهایی که دورش را قرمز کردم در واقع همان دیسکهای ناهموار هستند .

Click image for larger version

Name:	hammer.jpg
Views:	1
Size:	57.4 کیلو بایت
ID:	1125387

Click image for larger version

Name:	hammer1.jpg
Views:	1
Size:	82.4 کیلو بایت
ID:	1125388

حالا این دیسکها هرچند با کیفیت و عملیات حرارتی روشون انجام بشه به مرور زمان ساییده شده و چکشی دریل ضعیف میشه .برای همین برای کارهای حرفه ای سوراخ کردن دیوار و مصالح باید از دریلهای بتن کن استفاده بشه که مکانیزم کاملا متقاوت و شبیه سیلندر و پیستون دارند.که اگر کسی علاقه داشته باشه انیمیشنهای کارکردش در یوتوب هست .

در حالت سوراخکاری معمولی دریل این دوتا دیسک روی هم دیگر قفل میشوند تا حالت چکشی غیر فعال بشه
          ولتر

دیدگاه

چه جالب محمد جان..... پس لرزشها چیزی شبیه به ویبرر است.... مدلهای هیلتی دار یا همان بتون
            کن تکنولوژیاش فرق میکنه و کاملا عقب و جلو میره؟ بله باید به همین صورت باشه چون در حالت
            هیلتی فقط عقب جلو میره....گردشی نداره..... دقیقا .... خیلی جالب بود..... ممنون....
            محمد جان حالا مثل همان بوش شارژی.... دقیقا همان شکل و 3 کاره (پیچگوشتی - چکش- دریل)
            تقریبا در همان اندازه.... برقیش هم هست که من استفادم خیلی کمه باتری از بین نره؟؟؟؟ بوش
            باشه بهتره.... حالا برندها خوب دیگر هم باشد خوب است...... نظرتان چیست؟؟؟؟ اندازه کوچکش
            خیلی خوب است... بیشتر اندازه و بعد 3 حالت (سه کاره) برام مهم است....
            مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

ارادت
              بله دقیقا هیلتی(بتن کن) و پیکور(چکش تخریب) مکانیسم متفاوت دارند و با فشرده کردن هوا در سیلندر و پیستون ضربه میزنند افرادی هم که مثلا نصاب دوربین مداربسته هستند و به جای بتن کن از دریل چکشی استفاده می کنند بعد مدت کوتاهی دیسکهای دریلشون صاف میشه و باید دیسکها (دنده ها) عوض بشه.

من دریل ترکمتر دار(پیچ بند ) که چکشی و برقی باشه ندیدم .دریل برقی تو این سایز دریل شارژی هم ندیدم .فکر هم نکنم پیدا بشه .
              قبلا هم عرض کردم اگر این باتری های بوش مثل قدیم باشه نگران خرابی باتری ها تا 4-5سال نباشید بعدشم فوقش 3تا سلول لیتیوم داره عوضش می کنید پیچگوشتی من که 12ساله باتریش کار می کنه فقط ضعیف شده
              ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
                ارادت
                حرفه ای ابزار اینجا زیاد داریم مثل اشکان خان اما رو نمی کنند
                دقیقا شما نیاز به ابزار حرفه ای ندارید .با ابزار فیک و بی کیفیت هم می دانم راضی نمیشوید پس به نظر من تا اینجا در دریلهایی که دیدم بهترین مدلی که به کار شما بیاد همان بوش شارژی است
                کی من
                عاقااااااا چرا شایعه درست میکنی؟؟ من کی ابزار خوب داشتم؟
                به غیر از یه آچار بکس و ست قلاویز آلمانی و یه آچار فرانسه قدیمی که ماله شوروی هست و یه ست پیچ گوشتی ساده و چکشی آمریکایی و یه ست آچار رینگی چک اسلواکی زمان احمد شاه و یه چکشی که خودم ساختم باقیش چینی هست .این جنس خوبا یا ماله بابام بوده رسیده به من یا ماله پدربزرگم. هر سری یه چی برداشتیم برای خودمون تهش شده یه ست ابزار کامل . دیگه الان مثل قبل که دفتر و کارگاه داشتم خیلی باهاشون کار نمیکنم. نهایتش یه سرویس موتور توی خونه باهاش انجام میدم.

دریل شارژی که دارم ادون 18 ولتی هست. دریل چکشی برقی و مینی فرزم رونیکسه. دستگاه جوشم بازادون هست. جعبه ابزار هام مانو ترکیه و مهر ایرانیه .انبردست و دم باریک هام بزرگاش و کوچیکش هنسون چین
                ابزار الکترونیک هم به غیر از اسکوپ فیلپیس که دارم قدیمیه هلندی هست . یه اسکوپ دیجیتال پروتک کره دارم. مولتی متری و هویه و هیتر هم چین هست دیگه چی موند؟؟؟

اینها همان ادون و آنکور و آپ اسپریت و........هستند .حتی اگر بخواهید همین ظاهر با اسم بوش و ماکیتا و دیوالت در پیج های بانه می فروشنداما همشون یک کیفیت هستند و همان ادون است
                اصلا دنبال اینها نباشید جز اینکه بخواهید همان فیک بخرید مثل گریتک وادون و.........

دریلهای چکشی با دریلهای ساده از نظر مکانیزم چیز خیلی پیچیده ای ندارند 2تا دنده هستند که روی هم لغزش می کنند و حالت چکشی ایجاد میشه مهم کیفیت این دنده ها و عمرشون هست
                واقعا الان نمیشه پول داد برای ابزار مارک . یا فیک های کپی هستن. یا اصلی گرون.
                الان شما فک میکنی مثلا دریل بوشی که توی بازار هست آلمانیه؟؟ یا هویه گوت که میفروشن به اسم اصلی ژاپنیه؟
                به قول یکی از مغازه همسایمون مگه از ژاپن و آلمان جنس میاد؟
                همین مارک های چینی که چندساله توی بازار هستن جوابشون رو پس دادن. همینا رو بخرید خوبه.
                رفیق نجار یا تعمیرکار ماشین و موتور دارم همین دریل ادون 24ساعت دستشون هست. فقط باتری بعداز یک سال عوض کردن.
                همین اینوتر های جوش چینی دارن خوب کار میکنن. ایرانی اونقدر خرابیش بالاست که سمتش نرفتم.
                دریل رونیکس دارم 13 ساله مدام کار میکنه. همون اوایل که رونیکس اومده بازار گرفتم. اولین ابزاری بود که با پول خودم گرفتم

مکانیزم دریل چکشی تشکیل شده از دوتا دیسک فلزی ناهموار .
                وقتی که این دو دیسک ناهموار روی هم دیگه حرکت کنند مته چند میلی متر عقب جلو میره و حالت چکشی به وجود میاد

در تصویر زیر جاهایی که دورش را قرمز کردم در واقع همان دیسکهای ناهموار هستند .

حالا این دیسکها هرچند با کیفیت و عملیات حرارتی روشون انجام بشه به مرور زمان ساییده شده و چکشی دریل ضعیف میشه .برای همین برای کارهای حرفه ای سوراخ کردن دیوار و مصالح باید از دریلهای بتن کن استفاده بشه که مکانیزم کاملا متقاوت و شبیه سیلندر و پیستون دارند.که اگر کسی علاقه داشته باشه انیمیشنهای کارکردش در یوتوب هست .

در حالت سوراخکاری معمولی دریل این دوتا دیسک روی هم دیگر قفل میشوند تا حالت چکشی غیر فعال بشه
                اگه به موقع سرویس بشه و گیربکس و مکانیزم چکش گریس کاری بشه مشکلی پیش نمیاد. دریل رونیکس که من دارم توی این 13 ساله فقط 10 سالش توی کار دوبین بوده
                هر چند ماه یه بار بازش میکنم تمیز میکنم گریس میزنم میبندمش الان نه یه ریزه لرزه داره نه مشکلی براش پیش اومده

https://www.digikala.com/product/dkp...04#/tab-params
                ماله من ادونه مشابه همین تقریبا18 ولتی لیتومی
                جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۰۰:۰۳ ۱۳۹۹/۱۱/۰۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
                  کی من
                  عاقااااااا چرا شایعه درست میکنی؟؟ من کی ابزار خوب داشتم؟
                  به غیر از یه آچار بکس و ست قلاویز آلمانی و یه آچار فرانسه قدیمی که ماله شوروی هست و یه ست پیچ گوشتی ساده و چکشی آمریکایی و یه ست آچار رینگی چک اسلواکی زمان احمد شاه و یه چکشی که خودم ساختم باقیش چینی هست .این جنس خوبا یا ماله بابام بوده رسیده به من یا ماله پدربزرگم. هر سری یه چی برداشتیم برای خودمون تهش شده یه ست ابزار کامل . دیگه الان مثل قبل که دفتر و کارگاه داشتم خیلی باهاشون کار نمیکنم. نهایتش یه سرویس موتور توی خونه باهاش انجام میدم.

دریل شارژی که دارم ادون 18 ولتی هست. دریل چکشی برقی و مینی فرزم رونیکسه. دستگاه جوشم بازادون هست. جعبه ابزار هام مانو ترکیه و مهر ایرانیه .انبردست و دم باریک هام بزرگاش و کوچیکش هنسون چین
                  ابزار الکترونیک هم به غیر از اسکوپ فیلپیس که دارم قدیمیه هلندی هست . یه اسکوپ دیجیتال پروتک کره دارم. مولتی متری و هویه و هیتر هم چین هست دیگه چی موند؟؟؟

واقعا الان نمیشه پول داد برای ابزار مارک . یا فیک های کپی هستن. یا اصلی گرون.
                  الان شما فک میکنی مثلا دریل بوشی که توی بازار هست آلمانیه؟؟ یا هویه گوت که میفروشن به اسم اصلی ژاپنیه؟
                  به قول یکی از مغازه همسایمون مگه از ژاپن و آلمان جنس میاد؟
                  همین مارک های چینی که چندساله توی بازار هستن جوابشون رو پس دادن. همینا رو بخرید خوبه.
                  رفیق نجار یا تعمیرکار ماشین و موتور دارم همین دریل ادون 24ساعت دستشون هست. فقط باتری بعداز یک سال عوض کردن.
                  همین اینوتر های جوش چینی دارن خوب کار میکنن. ایرانی اونقدر خرابیش بالاست که سمتش نرفتم.
                  دریل رونیکس دارم 13 ساله مدام کار میکنه. همون اوایل که رونیکس اومده بازار گرفتم. اولین ابزاری بود که با پول خودم گرفتم

اگه به موقع سرویس بشه و گیربکس و مکانیزم چکش گریس کاری بشه مشکلی پیش نمیاد. دریل رونیکس که من دارم توی این 13 ساله فقط 10 سالش توی کار دوبین بوده
                  هر چند ماه یه بار بازش میکنم تمیز میکنم گریس میزنم میبندمش الان نه یه ریزه لرزه داره نه مشکلی براش پیش اومده

ماله من ادونه مشابه همین تقریبا18 ولتی لیتومی
                  بفرما میگم حرفه ای ابزار تو انجمن زیاد داریم رو نمی کنند اینم مدرکش حرفه ای ابزار به این نیست که 4تا ابزار متابو میلواکی و...داشته باشید .حرفه ای یعنی مثل شما با ابزار کارکرده باشه و تجربه داشته باشه و بداند دریل را باید باز کرد گریس زد .
                  80درصد این افرادی که حتی خودشون را قدیمی و اوستا کار می دونند ابزار را باز نمی کنند تمیز کنند و گریس بزنند .

هرچی ابزارشون داغون تر و کثیف تر باشه تازه بیشتر افتخار می کنند و نشانه حرفه ای و قدیمی بودن خودشون می دونند . البته بماند که خیلی هاشون سنگین تره اصلا ابزار را باز نکنند .از هر تعمیرکار ابزاری بپرسید میگه در هفته حداقل یک نفر میاد در مغازه با کیسه پلاستیک، مثلا بتن کن را باز کرده گریس بزنه بعد دیگه نتوانسته جمعش کنه قطعات را ریخته تو پلاستیک آورده تو مغازه یا مثلا موقع بستن چندتا پین و خار و فتر اضافه آورده انداخته دور گفته اینها چیه کارخانه الکی گذاشته تو دستگاه

راهنمایی بودم اولین دریل برقی را بابام به عنوان جایزه برام خرید .یک روز برقکار اومد خونمون لامپ مهتابی نصب کنه وسط کار دریلش سوخت .داخل دریلش را نگاه می کردیم مثل این بود یکی رفته باشه داخل دریل را بتن ریزی کرده باشدبعد دریل من را گرفت با پوزخند گفت تا حالا دریلت به خودش خاک ندیده ؟؟؟؟منم بچه بودم دیگه چیزی نگفتم اما بعد هر سوراخکاری من دریلم را با دستمال برق می انداختم برای همین مثل نو بود .خلاصه یادش بخیر

من سابقه سینا خان را دارم .می دونم جنس برند چین نمی خره اگر نه قرار بود این را بخرند

بعد پشیمان شدند رفتند سراغ بوش

اگر نه چند صفحه قبل همین تاپیک دقیقا من بهشون گفتم این ادون و امثال ادون به اندازه قیمتش حتی بیشتر کار میده و باتریش هم نهایت خراب شد 12ولتش حدود 150تومنه و کافیه یدونه باتری ازش عوض کنید .

البته خود منم بخواهم دریل شارژی بخرم وقتی میشه با 2500بوش مالزی خرید .خودم بوش میخرم نه فقط به خاطر کیفیت بلکه کلا از بوش خوشم میاد.

اشکان خان ابزار آلمانی واقعی تو بازار داریم اما پول خون پدرشون حساب می کنندمثلا کنیپکس اکثرا ساخت خود آلمانه یا متابو بعضی مدلهاش ساخت خود آلمانه یا همین بوش چندتا ابزار محدود ساخت آلمان و سویس داره اما میلواکی و AEGکه به اسم آلمانی تو بازار جا افتاده ساخت آلمان نیستند مثلا رو میلواکی نوشته MILWAUKEE GERMANY اما ننوشته made in germany .برای همین که روش فقط نوشته آلمان، بازاری ها میگند ساخت آلمانه که حتی شرکت رسمی وارد کننده اش اطلس کوشا کاملا تکذیب می کنه که اینها ساخت آلمانه و میگه چینیه
                  من شنیدم ابزار آلمانی و ژاپنی و......هم دیگه مثل قدیم توسط شرکتهای اصلی مثل تیوا که ماکیتا وارد میکرد وارد نمیشه بلکه میرند از نمایندگی های ترکیه و امارات خرید می کنند .پس هنوز آلمانی و ژاپنی هست اما کم شده و گران و خدمات نداره. الان در دیجی نگاه کنید ابزار ماکیتا هست اما 99درصد هیچ گارانتی ندارند اون یک مورد هم که گارانتی داره احتمالا ته انباری قدیمه
                  ولتر

دیدگاه

سلام و عرض ادب.....
                    در پاسخ به فروایشات دو بزرگوار (محمد عزیز و اشکان جان) باید عرض کنم که .... من یکی نه بلدم دریل را
                    باز کنم و نه گیریس کاری میتوانم انجام بدهم... یک چیزی معرفی کنید که این کارها را نخواهد... کیسه هم
                    نمیتونم دستم بگیرم برم تعمیرگاه
                    انگلیسیها میفرمایند... من آنقدر پولدار نیستم که جنس بی کیفیت بخرم ......
                    پ.ن: محمد عزیز کی نمایشگاه ابزارتونو در اصفهان راه میاندازید... ابزاری که شما دارید در نمایشگاه خود بوش نیست
                    محمد جان از پیچ گوشتی شارژی دارن تا میخ زن بادی ساخت آمریکا .... از هر ابزاری 6 دست فکر کنم داشته باشن....
                    پول یک سانتافه در کارگاه محمد عزیز روی ابزارهاشون خوابیده.... اگر بخواهند مثل اشکان عزیز لیست کنند 3
                    صفحه ای از این تاپیک را باید تایپ کنید که هم وقت خودشان و دوستان گرفته میشود وهم اسپم خواهد بود.........
                    پ.ن: اون مدل PM هم چکشی نداشت.... اگر داشت برای ماشین میخریدم که گاهی گیر کردم به کار بگیرم و اگر هم دزد برد
                    دلم نسوزه....... اما چکشی دار فقط بوش و برندهای خوب این قابلیت را در دریل های کوچکشان دارند.....

دیدگاه

سینا جان سانتافه که هیچی اگر کسی کل ابزارهای منو می بره و یدونه پراید صفر بهم میده من همینجا دستشو می بوسم و سریعا بیاد معاوضه کنیم من اتفاقا چون اصلا خانواده فنی نداشتم هیچ ابزار قدیمی و آمریکایی وآلمانی قدیمی ندارم هرچی ابزار دارم مدلهای حدود 15سال پیش تا به الان است.

بیشتر چون سایر دوستان در تاپیک مشارکت نمی کنند و من دائما از ابزار حرف میزنم شاید برای اینه که فکر می کنید من خیلی ابزار دارم .

مثلا من هیچ ابزار دستی آلمانی ندارم همه چینی و تایوانی و ایرانی است گل ابزار دستی هام کف چین گات ژاپن است.

ابزار برقی هم جز دوتا دریل بوش یکی ساخت برزیل یکی ساخت سویس و چندتا ابزار شارژی اینهل و محک (به هرکسی تو بازار بگید اینهل میگه آشغالهالبته من راضی هستم برای کار سبک خوبه)یدونه مینی سنگ بوش و یدونه بتن کن 5شیار رونیکس و فرز مینیاتوری درمل و اون پیچگوشتی کوچیک بوش چیز خاص دیگه ای ندارم یا حداقل الان به ذهنم نمیرسه .

همین تهران افرادی هستند مثلا یک ست کامل ابزار ریجید و اسناپون آمریکا دارند حداقل 500میلیون تومن در ایران قیمت می خوره

اون میخکوب هم ساخت ناف چین است فقط از آمازون آمریکا سفارش دادم چون قیمت مشابهش در ایران ناجوانمردانه بالا است برندش متابو است .که ذاتا برند آلمانیه اما ساخت چینه .برای مصرف خودم هم نخریدم برای فردی خریدم گفتم بخرم من چند روزی کیف کنم بعدم بفروشم به طرف که اگرم فرضا نخرید آگهی می کنم در دیوار ....چون میخکوب برای من استفاده اش در حد صفره .

دریلهای شارژی که شما می خواهید بخرید چون زیاد دمای گیربکسش بالا نمیره از طرفی کلی قاب پلاستیکی دور گیربکسش هست .پس نیاز زیادی به گریس کاری نداره اما کلا گیریس کاری ابزارهمیشه مفیده .در ابزارهای برقی عوض کردن به موقع زغال هم خیلی واجبه که در دریل شارژی ها اکثرا زغالشون روی موتور است و قابل تعویض کردن نیست .پس نیاز به زغال عوض کردن نداره.

شما خیالتون از نظر گریس کاری و.....راحت باشه نیازی به این کارها در مصرف سالی یکی دوبار خانگی نیست.(صد البته 2-3سال یکبار انجام بشه خیلی بهتره )
                      اصلا هم باز کردن دریل برای شما که انگلیسی خوبی دارید و با یوتوب آشنا هستید کار سختی نیست دوتا فیلم در یوتوب ببیند خیلی راحت باز می کنید.اون افراد پلاستیک به دست 99درصد حتی تو عمرشون یکبار تو یوتوب نرفتند اکثرا کارگر فنی ساختمانی هستند و فکر می کنند چون لوله کش خوبی هستند پس باز کردن گیربکس بتن کن هم راحته.

سینا جان انگلیسی ها تو کشورشون دلار 25تومن نیست تحریم هم نیستند اگر نه هیچ وقت از این حرفها نمی زدند.
                      مثال بزنم فرض کنید یکی میره 50میلیون تومن میده بتن کن 11کیلویی متابو میخره
                      خرید بتن کن متابو مدل KHE96 با بهترین قیمت و ارسال فوری و رایگان برای خرید بالا 300 هزار در فروشگاه ابزارمارکت تخصصی ترین مرکز فروش آنلاین ابزار. آخرین قیمت بتن کن متابو مدل KHE96 به همراه عکس و توضیحات و ضمانت سلامت فیزیکی کالا همراه با مشاوره تخصصی رایگان محصولات پیش از خرید با بیشترین تخفیف.

مشابه رونیکس 8میلیون تومنه

یعنی قیمت یدونه متابو تقریبا 6 برابر رونیکسه حالا فرضا رونیکس 3سال کار میده متابو باید 18سال کار بده .از اگر دسته متابو شکست. فرضا پیدا بشه مثلا 2میلیون تومنه اما رونیکس یدکش همه شهرهای بزرگ هست مثلا قیمتش 100هزار تومنه .برای همین هیچ توجیهی خرید این بتن کن متابو در ایران ندارد .جز اینکه پولدار و عشق ابزار باشید بخرید بگذارید تو خانه و کیفش را بکنید .مثل افرادی که ماشین خاص و گرون می خرند اما سالی 500کیلومتر هم باهاش رانندگی نمی کنند.

خلاصه ابزار برند و گرون برای کسی که قراره باهاش صبح تا شب کار کنه دیگه ارزش خرید نداره.جز یک سری موارد خاص
                      جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۳:۴۹ ۱۳۹۹/۱۱/۰۱.
                      ولتر

دیدگاه

دستتون درد نکنه... خیلی اطلاعات خوبی به من و دوستان دادید.....
                        محمد جان.... گفتید که نکنه بیایم شبانه ابزار ها را بار خاور کنیم؟ البته در فکرش بودیم..... خیلی از ابزارها را ننوشتید... یکی کمپرسور هوا.....
                        و اجناس ناب دیگر که در این مقال نمیگنجد..... محمد جان راستی یادم افتاد... این موتور برقهای هیوندا تولید هیوندا موتور کره است یا همان
                        ماجرای هیوندای چین و همانند رونیکس که از نام هیوندا استفاده کرده است تا سر من و شما را کلاه بگذارند (همانند کمپرسور شما)...............

دیدگاه

شما لطف دارید

بقیه دوستان مثل اشکان خان اطلاعاتشون خیلی بیشتر از منه اما اونها فرصت تایپ ندارند.

ابزارهای من اصلا قابل شما را نداره تشریف بیارید اصفهان همه را به شما هدیه می دهم شما هم یدونه پراید صفر به من هدیه بدهید

کمپرسور هیوندای چون مایه آبروریزی بود ننوشتم

بله موتور برقها هم فیک است و مال همان شرکت است که ابزارهای هیوندای را در بازار پخش می کنه .یک راه خیلی ساده برای اینکه تشخیص بدهید ابزاری اصلی هست یا نه اینه که مدلش را سرچ کنید مثلا این مدل موتور برق هیوندای
                          Hyundai HG1210-IG
                          می بینید جز سایتهای ایرانی و یکی دو سایت دامنه امارات (احتمالا دفتر همین شرکت ایرانی در امارات است)هیچ اطلاعات دیگه ای ازش نیست.مگه میشه ابزاری جهانی باشه اما چندتا سایت انگلیسی در موردش ننوشته باشند؟؟

تنها چیزی که در مورد ابزار هیوندای برای خودم روشن نشدهو علامت سوال تو ذهنم باقی گذاشته این سایت کانادایی

یا این سایتهای دیگر است
                          Au fil des années, Hyundai Power Products a su consolider ses positions en proposant régulièrement différentes gammes d'outils de jardinage et de bricolage pour répondre aux

Hyundai Power Products UK store for garden machinery, generators, lawn mowers, diesel generators, air compressors, water pumps and pressure washers and more

تمام ابزارهای داخل این سایتها با چیزی که در ایران هست از نظر شکل و مدل متفاوته اما داستان چیه که در انگلستان و کانادا با این برند ابزار فروخته میشه برای خودم سواله و جوابش را نمی دانممثلا من شنیدم در ایران اگر در زمینه ابزار برندی به نام محمد ثبت بشه یک نفر دیگه می تونه برند برنج محمد ثبت کنه .اما فقط شنیدم و اطلاع دقیق ندارم حالا در سایر کشورها همین موضوع صادق بوده و رفتند برند ابزار هیوندای ثبت کردند؟؟؟!!!! نمی دانم

حتی ظاهر و مشخصات و رنگ ابزارها در سایت کانادا با انگلستان متفاوته
                          جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۴:۵۸ ۱۳۹۹/۱۱/۰۱.
                          ولتر

دیدگاه

محمد جان جهت یادگیری..... این مدل ادون آیا گریبکس دارد یا خیر؟؟؟؟
                            از کجا میتوان فهمید گیربکس دارد ...؟ در عکس روی دستگاه را نمیتوان
                            دید که دکمه گیربکس موجود است یا خیر......

https://www.digikala.com/product/dkp...%D9%84-ed-1201

دیدگاه

سینا جان اگر عکس نداشته باشید و مشخصات دریل را درست نوشته باشند دریلهای دو سرعته را سرعتش را به این شکل می نویسند
                              0-400/0-1300 دور بر دقیقه
                              یعنی دوتا سرعت براش نوشته میشه یکی برای حالت یک گیربکس یکی برای حالت دوم

این مدل هم که لینک گذاشتید تغییر سرعت نداره عکسش هم در گوگل سرچ کنید میاره که بالاش کلید نیست در مشخصات هم فقط یک سرعت براش ذکر شده
                              جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۵:۱۱ ۱۳۹۹/۱۱/۰۱.
                              ولتر

دیدگاه

پس به این صورت است...... ممنون محمد جان.....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X