اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در باره ابزار.....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در باره ابزار.....

سلام به همه دوستان و اساتید گلم
    خیلی وقت دنبال دریل پیچگوشتی برقی یا شارژی میگردم چینی باشه ولی با قیمت خوب و سه نظام فلزی میشه راهنمایی کنید؟بودجه کم هست ولی زیاد من باهاش کار نمیکنم مثلا سالی چند بار به همین دلیل برقی بخرم بهتر که باتریش خراب نشه مدلی میشناسید برقی خوب باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
      سلام به همه دوستان و اساتید گلم
      خیلی وقت دنبال دریل پیچگوشتی برقی یا شارژی میگردم چینی باشه ولی با قیمت خوب و سه نظام فلزی میشه راهنمایی کنید؟بودجه کم هست ولی زیاد من باهاش کار نمیکنم مثلا سالی چند بار به همین دلیل برقی بخرم بهتر که باتریش خراب نشه مدلی میشناسید برقی خوب باشه؟
      سلام
      ارادت
      حتما می خواهید مکانیسم ترکمتر پیچگوشتی داشته باشه ؟؟(زیاد برای کار خانگی بود و نبودش فرقی نداره )
      اگر ترکمتر دار می خواهید و کار اصلیتون بیشتر پیچ بستن هست میشه مدلهایی مثل زیر

نیاز حالت چکشی برای سوراخ کردن دیوار ندارید؟؟؟؟

حدود بودجه چقدره؟؟

سه نظام اتوماتیک باشه؟؟ یا آچاری معمولی هم باشه مشکلی نیست؟؟؟
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

محمد خان این پیچگوشتی دستی جغجغه ای را ببینید....
        نمیدونم چه برندی هست که این اندازه گرونه.....؟؟؟؟

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها

من خودم اولین بار بود اسمشو میشنیدم اما از توضیحات دیجی متوجه شدم زیر مجموعه اسنپان آمریکا هست برای همین اینقدر گرونه

بلوپوینت از زیر مجموعه های کمپانی آمریکایی اسناپون بوده و محصولات خود را در این کشور و سایر نقاط جهان تحت نظارت کامل اسناپون تولید می نماید
          ولتر

دیدگاه

محمد جان من هم اگر چنین چیزی که معرفی کردید.... یک چکشی هم داشته باشد
            چون برقیست...... برایم بهتر است ........ مدل چکشی آن هم موجود است؟؟؟
            پ.ن: علی آقای گل هم تشریف فرما شدند.... جمعمان کامل شد....

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
            من خودم اولین بار بود اسمشو میشنیدم اما از توضیحات دیجی متوجه شدم زیر مجموعه اسنپان آمریکا هست برای همین اینقدر گرونه
            پس ماجرا این است.... آمریکایست....
            مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نه سینا خان من پیچگوشتی برقی چکشی تا حالا ندیدم .البته اینکه فکر کنید چون چکشی ندارد پس نمیشه دیوار باهاش سوراخ کرد این طوری نیست می توانید با دست خودتون دریل را عقب جلو کنید و دیوار را سوراخ می کنه .البته قطعا چکشی داشته باشه خیلی راحت تر است.
              ولتر

دیدگاه

جای این برو یه ست پروسکیت توی سایت هست اونو بگیر با نصف قیمت این. میتونی برندRDEER هم بگیری که چند مدتیه توی سایته ولی الان موجودی تموم شده.
                جفتش هم پروسکیت هم RDEER دارم خوب و عالین

دیدگاه

سلام و عرض ادب.....
                  در پاسخ به فروایشات دو بزرگوار (محمد عزیز و اشکان جان) باید عرض کنم که .... من یکی نه بلدم دریل را
                  باز کنم و نه گیریس کاری میتوانم انجام بدهم... یک چیزی معرفی کنید که این کارها را نخواهد... کیسه هم
                  نمیتونم دستم بگیرم برم تعمیرگاه
                  انگلیسیها میفرمایند... من آنقدر پولدار نیستم که جنس بی کیفیت بخرم ......
                  پ.ن: محمد عزیز کی نمایشگاه ابزارتونو در اصفهان راه میاندازید... ابزاری که شما دارید در نمایشگاه خود بوش نیست
                  محمد جان از پیچ گوشتی شارژی دارن تا میخ زن بادی ساخت آمریکا .... از هر ابزاری 6 دست فکر کنم داشته باشن....
                  پول یک سانتافه در کارگاه محمد عزیز روی ابزارهاشون خوابیده.... اگر بخواهند مثل اشکان عزیز لیست کنند 3
                  صفحه ای از این تاپیک را باید تایپ کنید که هم وقت خودشان و دوستان گرفته میشود وهم اسپم خواهد بود.........
                  پ.ن: اون مدل PM هم چکشی نداشت.... اگر داشت برای ماشین میخریدم که گاهی گیر کردم به کار بگیرم و اگر هم دزد برد
                  دلم نسوزه....... اما چکشی دار فقط بوش و برندهای خوب این قابلیت را در دریل های کوچکشان دارند.....
                  خداییش حال ندارم . درک کن اینجا شیرازه . توضیح زیاد هست ولی حالش نیست
                  در ضمن شما دریل خدا تومنی اصل مملکت کفار هم بگیری باید سرویسش کنی.
                  همین محمد که میگه دستمال میشکه خاک نره توش و گریس کاری برای دریل ضروری هست. یه قلمو دست من هست خاک رو تا دونه آخر پاک میکنم روش .
                  سر همین قضیه هم بعد از 13 سال هنوز ذغالش نو انگار . کلکتوراش نگاه کنی برق میزنه. یه ریزه داغ نمیکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
                    سلام
                    ارادت
                    حتما می خواهید مکانیسم ترکمتر پیچگوشتی داشته باشه ؟؟(زیاد برای کار خانگی بود و نبودش فرقی نداره )
                    اگر ترکمتر دار می خواهید و کار اصلیتون بیشتر پیچ بستن هست میشه مدلهایی مثل زیر

نیاز حالت چکشی برای سوراخ کردن دیوار ندارید؟؟؟؟

حدود بودجه چقدره؟؟

سه نظام اتوماتیک باشه؟؟ یا آچاری معمولی هم باشه مشکلی نیست؟؟؟
                    با سلام محمد خان عزیز ممنون از پاسخت پیچگوشتی ترکمتر دار بهتر و سوراخم در حد معمول انجام بده برای کارهای خونه.چون دریل قوی دارم.البته این پیچ گوشتی برقی هم دارم که خدایی نسبت به جسه زورش زیاد ولی نه تو پیچهای بزرگ

این پیچگوشتی شارژی های باس که جدید اومده هم دریل هم پیچ گوشتی چجوریه؟ 800 قیمتش ولی خیلی تعریف میکنن کیفشم مته داره سر پیچگوشتی و چیزا دیگه داره 2تا باتری هم داره
                    این مدل:
                    مشخصات و خرید دریل پیچ گوشتی شارژی 18 ولت صنعتی باس ، مشاهده و خرید انواع دریل پیچ گوشتی شارژی با کمترین قیمت در البرز کالا

تو فیلماش که خیلی قوی به نظر میرسه

دیدگاه

با سلام محمد خان عزیز ممنون از پاسخت پیچگوشتی ترکمتر دار بهتر و سوراخم در حد معمول انجام بده برای کارهای خونه.چون دریل قوی دارم.البته این پیچ گوشتی برقی هم دارم که خدایی نسبت به جسه زورش زیاد ولی نه تو پیچهای بزرگ

این پیچگوشتی شارژی های باس که جدید اومده هم دریل هم پیچ گوشتی چجوریه؟ 800 قیمتش ولی خیلی تعریف میکنن کیفشم مته داره سر پیچگوشتی و چیزا دیگه داره 2تا باتری هم داره
                      این مدل:
                      مشخصات و خرید دریل پیچ گوشتی شارژی 18 ولت صنعتی باس ، مشاهده و خرید انواع دریل پیچ گوشتی شارژی با کمترین قیمت در البرز کالا

سلام من هم آمدم
                      از نظر من شما که دریل برای سوراخ کاری دارید
                      پیچ گوشتی برقی خوب هم برای پیچ های کوچیک و جاهایی که دقت بالا میخواد دارید
                      ایندفعه برین یه دریل ایمپکت درایو بگیرین که سِتِ تون کامل بشه

دریل : سوراخ
                      پیچگوشتی : پیچ های کوچیک و جاهایی که دقت بالا میخواد
                      ایمکت درایو : پیچ های بزرگ و سفت که زور زیاد میخواد برای جاهایی که دقت زیادی لازم نیس

ولی خب اگه نظر خودتون همون دریل پیچگوشته، یه دریل پیچگوشتی برقی بگیرید که باتری هاش هم خراب نشه
                      از بین دریل پیچ گوشتی های برقی این مدل بهتر بقیه بود مردم هم نظرات مثبت تری بهش داده بودن

البته برند توسن هم خوبه به قول خیلی از اونایی که استفاده کردن، توسن خیلی خر کاره ولی خب وسایل این برند اللخصوص دریل هاش بجز یه مورد مینی فرز، کلا ظاهر خوبی ندارن بلاخره از روی ظاهر هم میشه تا حدودی به کیفیت محصول پی برد

این مدل:

کلا به فیلم هایی که توسط خود کمپانی منتشر میشه توجهی نکنید نصفش دروغه
                      فیلم هایی که کاربرا منتشر میکنن بیشتر مورد اعتماد تره
                      از نظر من هم برای استفاده خانگی، شارژی نگیرین اگر هم میگیرین 20 ولتی بگیرین که قدرتش بیشتر باشه
                      و کلا ابزار رو خصوصا ابزار های برقی و گرون رو اینترنتی نخرین بهتره
                      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                      Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                      It Means
                      TRY AGAIN
                      With More
                      XP
                      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

نوشته اصلی توسط CherryCHTR نمایش پست ها
                        سلام من هم آمدم

ایمکت درایو : پیچ های بزرگ و سفت که زور زیاد میخواد برای جاهایی که دقت زیادی لازم نیس

ولی خب اگه نظر خودتون همون دریل پیچگوشته، یه دریل پیچگوشتی برقی بگیرید که باتری هاش هم خراب نشه
                        از بین دریل پیچ گوشتی های برقی این مدل بهتر بقیه بود مردم هم نظرات مثبت تری بهش داده بودن

البته برند توسن هم خوبه به قول خیلی از اونایی که استفاده کردن، توسن خیلی خر کاره ولی خب وسایل این برند اللخصوص دریل هاش بجز یه مورد مینی فرز، کلا ظاهر خوبی ندارن بلاخره از روی ظاهر هم میشه تا حدودی به کیفیت محصول پی برد

از نظر من هم برای استفاده خانگی، شارژی نگیرین اگر هم میگیرین 20 ولتی بگیرین که قدرتش بیشتر باشه

سلام
                        البته برند توسن خیلی خوب بود!
                        دیگه اصلا کیفیت قبل رو نداره
                        اگر کسی میخاد بخره طرف توسن نره بهتره
                        قبلا واقعا کیفیت بالایی داشت نسبت به قیمتش
                        اما الان

دیدگاه

سلام من هم آمدم

سلام ممنوناز پاسختون دقیقا خودمم فکر میکنم برا چی میخوام ولی دوست دارم وسایلم کامل باشه من کلا همه چی دارم از سنگ فرز و دستگاه جوش و... وقتی آدم وسیله داشته باشه محتاج کسی نیست.
                          دریل ایمپکت نشنیده بودم برم ببینم چیه
                          ولی این دریل شارژی باس فیلم کاربرا بود که گاردریل سوراخ میکرد کنده چوب و سنگو خیلی راحت میخوام ببینم کسی استفاده کرده

دیدگاه

سلام ممنوناز پاسختون دقیقا خودمم فکر میکنم برا چی میخوام ولی دوست دارم وسایلم کامل باشه من کلا همه چی دارم از سنگ فرز و دستگاه جوش و... وقتی آدم وسیله داشته باشه محتاج کسی نیست.
                            دریل ایمپکت نشنیده بودم برم ببینم چیه
                            ولی این دریل شارژی باس فیلم کاربرا بود که گاردریل سوراخ میکرد کنده چوب و سنگو خیلی راحت میخوام ببینم کسی استفاده کرده
                            نه استفاده نکردم مارکش هم خیلی ناآشنا بود
                            دریل ایمپکت درایو یا آچار ضربه ای، بجای اینکه مث دریل پیچگوشتی عادی با چرخیدن پیچ رو بپیچونه داخل، یه سری ضربات قوی، کوچولو و سریع به اون پیچ یا مهره وارد میکنه که باعث میشه پیچ و مهره های سفت خیلی راحت تر باز و بسته بشن مث مهره چرخ ماشین مثلا شما با چکش و با یه مقدار نیروی مشخص روی یه میخ میکوبی حالا با دست روی همون میخ، به همون اندازه نیرو وارد میکنی. توی حالت اول میخ خیلی راحت تر میره داخل چون نیرو لحظه ای و بصورت ضربه بهش وارد میشه دریل ایمپکت درایو هم دقیقا همین کال رو میکنه انگار شما مهره رو با آچار گرفتی ولی بجا اینکه هلش بدی با یه چکش هی تند تند میزنی روی آچار
                            فقط دو تا ایراد داره اولی اینکه چون ضربه وارد میکنه، برای جاهایی که دقت بالا بخواد مناسب نیست. سوراخ کاری هم میشه باهاش کرد ولی خیلی خوب نیس
                            ایراد دوم هم اینه که خیلی صدا داره

اینکه گفتید میخواد ابزار هام کامل باشه اگر کسی رو در خارج دارید میتونید بگید براتون این رو بیاره

قیمتش بالاس ولی همه کارس و تقریبا ابزار هاتون رو کامل میکنه
                            این یه دریله که سَریش عوض میشه یعنی در اصل یک موتور هست که به سَرش میشه
                            گیربکس و سه نظام (کیت دریل)
                            اره عمود بر
                            اره نوسانی(یا همون اره همه کاره)
                            روتر
                            ایمپکت درایو
                            سنباده لرزان
                            پمپ باد
                            اره افقی بر
                            و اره گرد بر
                            متصل کرد که این کیت همه رو بجز سه مورد آخر داره یعنی در حقیقت شما با خرید این صاحب یه دریل و یه ایمپکت درایو و یه عمود بر و یه سنباده لرزان و یه روتر و یه اره نوسانی میشید که واقعا عالیه چون اگه بخواید اینا رو جدا تهیه کنید چینی هم بخواید بخرید خیلی گرون تر میشه چه برسه به آمریکایی اصل
                            شاید برای کار های حرفه ای و سنگین این ابزار هارو جدا بخرید بهتر باشه ولی برای یه کارگاه خانگی و پروژه های DIY و کلا کار های نسبتا سبک این همه کارس خیلی خوبه من هم پولم جور بشه میخوام اینو بخرم واقعا عالیه
                            این ویدیو رو ببینید
                            جدیدترین ویرایش توسط CherryCHTR; ۱۱:۱۴ ۱۳۹۹/۱۱/۰۲.
                            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                            Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                            It Means
                            TRY AGAIN
                            With More
                            XP
                            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

نه استفاده نکردم مارکش هم خیلی ناآشنا بود
                              دریل ایمپکت درایو یا آچار ضربه ای، بجای اینکه مث دریل پیچگوشتی عادی با چرخیدن پیچ رو بپیچونه داخل، یه سری ضربات قوی، کوچولو و سریع به اون پیچ یا مهره وارد میکنه که باعث میشه پیچ و مهره های سفت خیلی راحت تر باز و بسته بشن مث مهره چرخ ماشین مثلا شما با چکش و با یه مقدار نیروی مشخص روی یه میخ میکوبی حالا با دست روی همون میخ، به همون اندازه نیرو وارد میکنی. توی حالت اول میخ خیلی راحت تر میره داخل چون نیرو لحظه ای و بصورت ضربه بهش وارد میشه دریل ایمپکت درایو هم دقیقا همین کال رو میکنه انگار شما مهره رو با آچار گرفتی ولی بجا اینکه هلش بدی با یه چکش هی تند تند میزنی روی آچار
                              فقط دو تا ایراد داره اولی اینکه چون ضربه وارد میکنه، برای جاهایی که دقت بالا بخواد مناسب نیست. سوراخ کاری هم میشه باهاش کرد ولی خیلی خوب نیس
                              ایراد دوم هم اینه که خیلی صدا داره

اینکه گفتید میخواد ابزار هام کامل باشه اگر کسی رو در خارج دارید میتونید بگید براتون این رو بیاره

قیمتش بالاس ولی همه کارس و تقریبا ابزار هاتون رو کامل میکنه
                              این یه دریله که سَریش عوض میشه یعنی در اصل یک موتور هست که به سَرش میشه
                              گیربکس و سه نظام (کیت دریل)
                              اره عمود بر
                              اره نوسانی(یا همون اره همه کاره)
                              روتر
                              ایمپکت درایو
                              سنباده لرزان
                              پمپ باد
                              اره افقی بر
                              و اره گرد بر
                              متصل کرد که این کیت همه رو بجز سه مورد آخر داره یعنی در حقیقت شما با خرید این صاحب یه دریل و یه ایمپکت درایو و یه عمود بر و یه سنباده لرزان و یه روتر و یه اره نوسانی میشید که واقعا عالیه چون اگه بخواید اینا رو جدا تهیه کنید چینی هم بخواید بخرید خیلی گرون تر میشه چه برسه به آمریکایی اصل
                              شاید برای کار های حرفه ای و سنگین این ابزار هارو جدا بخرید بهتر باشه ولی برای یه کارگاه خانگی و پروژه های DIY و کلا کار های نسبتا سبک این همه کارس خیلی خوبه من هم پولم جور بشه میخوام اینو بخرم واقعا عالیه
                              این ویدیو رو ببینید
                              https://m.media-amazon.com/images/I/C1hsZON9mqS.mp4
                              خیلی ممنون دوست عزیز نه خیلی گرون نمیخوام من چینی بودن نبودنش برام مهم نیست مهم کارکرد دستگاه.مثلا دستگاه جوش ادون میگفتن خوب نیست من گرفتم یه منقل باربیکیو باهاش ساختم مشکلی هم نداشت تازه من حرفه ای هم نیستم
                              بیشتر پیچگوشتی قوی احتیاج دارم تا دریل چون دریل دارم و کلا ماهی چندبار باهاش کار دارم
                              جدیدترین ویرایش توسط mindhunter; ۱۲:۵۵ ۱۳۹۹/۱۱/۰۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
                                جای این برو یه ست پروسکیت توی سایت هست اونو بگیر با نصف قیمت این. میتونی برندRDEER هم بگیری که چند مدتیه توی سایته ولی الان موجودی تموم شده.
                                جفتش هم پروسکیت هم RDEER دارم خوب و عالین
                                این را میفرمایید اشکان جان؟؟؟؟

همین مدل را (مستر تولز) دیجی کالا هم میفروشه.... نمیدونم چرا مدل دیجی کالا نه
                                کیف داره و شارژرش هم سوزنی است.... با این همه باز 100 از فروشگاه ECA گران تره....

https://www.digikala.com/product/dkp...8%AF%D9%84-s08

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X