اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
همه چیز در باره ابزار.....
Collapse
X
-
آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
_*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_
-
پاسخ : همه چیز در باره ابزار.....
نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست هابله سینا جان اگر بودجشو دارید به نظر من هم گزینه عالی هست و اینکه بوش هست مرگ نداره.از بیرون از دیجی هم میتونید ارزونتر بخرید.من خودم چون بودجه کم بود و زیاد استفاده نمیکردم غیر شارژی گرفتم.دکمه های کرون هم اصلا سفت نیست و خیلی راحت جا میره و کلا من خودم با باطن دستگاه کار دارم نه ظاهر.ولی این بوش هم عالیه .چندتا مته خوب و سر پیچگوشتی بگیرید دیگه همه کاری میتونید بکنید.
اگر خریدی فیلم تستشو بزارید ممنونم
سینا جان مثل اینکه مدل 2 آمپری هم داره که میگن بهتر
مدل 1.5 آمپری چکشی نداشته و مدل GSR آن است که R در مدلش دارد.....و بدون چکشی
اگر دقیقا همین دستگاه ولی برقی بود که باتری و وسواس شارژ دیوانه ام نکندخیلی
بهتر میشد.... اگر حتی یک دستگاه 100 تومانی باتری دار داشته باشم... باز وسواس میگیرد
که برم باتری را خالی کنم... دباره شارژ کنم......انگار پرستار بچه هستم... مشکلم با
باتری همین است.... به همین دلیل محمد خان و علی آقا زیاد مایل به خرید مدل شارژی
نیستم.... خودم از مدل شارژی و ظاهرش و این که سیمی ندارد که مزاحم باشد... خیلی
خوشم میاید ولی عرض کردم وسواس شارژ میگیرمآموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
_*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست هاآخه چرا؟؟!!!
محمد جان این برند تام چه برندی است ؟ خوب هست؟؟؟
این سر پیچگوشتی دریل آن را بخرم؟
https://www.digikala.com/product/dkp...AF%D9%84-at-15
واستر کیفیتش مثل نوا و اینکو و کنزاکس و......است دیگه سر پیچگوشتی 10هزار تومنی دنبال کیفیتش نباشید یک چیز متوسط به پایین است
اون مدل تام هم تا حالا نشنیدم
سینا جان چرا دنبال چیزهای عجیب قریب هستید؟؟؟یا مثل علی آقا بروید مغازه یک جنس خوب بخرید(منم دقیقا همین سر پیچ گوشتی های بلند ساخت تایوان علی آقا را دارم و خوبم کار می کنه) یا همین بوش و رونیکس طلایی و امثال اینها بخرید
اگر واقعا در این حد وسواس باتری دارید دریل علی آقا را بخرید هم خوش دسته هم سبک هم از نظر قدرت قطعا از دریل شارژی خیلی خیلی قوی تره بعد نهایت روزی کارتون گیر کرد و چکشی خواستید این دریل زیر هم میخرید 1400 از طرفی شما نهایت سالی 20تا سوراخ در مصالح بزنید که قطعا با همان دریل پیچگوشتی کرون کارتون راه می افته .
با فرض اینکه هر دو دریل را بخرید بازم 2400بیشتر هزینه نکرده اید که میشه هم قیمت دریل بوش شارژی
تازه این دریل 1400از نظر قدرت چکشی امثال دریل شارژی بوش را می گذاره تو جیب کوچیکه اشکسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
ولتر
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست هاسینا خان چی آخه چرا؟؟؟!!!!
واستر کیفیتش مثل نوا و اینکو و کنزاکس و......است دیگه سر پیچگوشتی 10هزار تومنی دنبال کیفیتش نباشید یک چیز متوسط به پایین است
اون مدل تام هم تا حالا نشنیدم
سینا جان چرا دنبال چیزهای عجیب قریب هستید؟؟؟یا مثل علی آقا بروید مغازه یک جنس خوب بخرید(منم دقیقا همین سر پیچ گوشتی های بلند ساخت تایوان علی آقا را دارم و خوبم کار می کنه) یا همین بوش و رونیکس طلایی و امثال اینها بخرید
اگر واقعا در این حد وسواس باتری دارید دریل علی آقا را بخرید هم خوش دسته هم سبک هم از نظر قدرت قطعا از دریل شارژی خیلی خیلی قوی تره بعد نهایت روزی کارتون گیر کرد و چکشی خواستید این دریل زیر هم میخرید 1400 از طرفی شما نهایت سالی 20تا سوراخ در مصالح بزنید که قطعا با همان دریل پیچگوشتی کرون کارتون راه می افته .
با فرض اینکه هر دو دریل را بخرید بازم 2400بیشتر هزینه نکرده اید که میشه هم قیمت دریل بوش شارژی
تازه این دریل 1400از نظر قدرت چکشی امثال دریل شارژی بوش را می گذاره تو جیب کوچیکه اش
البته میدونم بوش خیلی خوبه خودم هم درمل 4000 دارم که درمل هم از زیر مجموعه بوشه و خیلی دستگاه خوبیه واقعا ولی بنظر من شارژی خیلی خوب نیس خصوصا برای خانه
همون برقی بهتره هم قوی تره هم مشکل شارژ ندارید ولی اگه شارژی هم میخواهید از نظر من یه 24 یا 32 ولت بگیرین که ظرفیتش هم بالا باشه
مثلا این مدل واقعا یه چیز رویاییه ولی خب قیمتش هم فراکیهانی هستش
بعد اینکه محمد خان این دریل شارژیا چرا قلاب کمریشون سر به تهه مگه چجوری وصل میشن به کمربند ابزار؟!
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
تازه این سوراخ کاری مصالح درسته که چکشی باشه بهتر و سریع تر پیش میره ولی با حالت عادی هم میشه سوراخ کرد با یه مته باکیفیت
من خودم یه مته خیلی قدیمی دارم از این جنس خوبا نه از چینی های بیخودی که الان ریخته تو بازار
بعد با این مته با یه موتور 555 (تازه نه 775) دیوار رو سوراخ کردم سخت بود ولی نشدنی نبود
ولی اگه حتما شارژی چکشی میخواهید از نظر من این بهتر اونه باتریش هم ظرفیتش بیشتره هم ولتاژش
https://www.digikala.com/product/dkp-440011~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Failure Doesn't Mean
GAME OVER
It Means
TRY AGAIN
With More
XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط CherryCHTR نمایش پست هامنم موافقم دریل شارژی قدرتش به مراتب کمتر از برقیه خصوصا این بوشه که باتریش هم کوچولو عه فک کنم 12 ولتی باشه ظرفیت باتریش هم کمه 1500 میلی آمپر خیلی زود خالی میشه خصوصا برا دریل که یه موتور داره حداقل 1 آمپر میکشه 1 ساعت بیشتر کار نمیده
البته میدونم بوش خیلی خوبه خودم هم درمل 4000 دارم که درمل هم از زیر مجموعه بوشه و خیلی دستگاه خوبیه واقعا ولی بنظر من شارژی خیلی خوب نیس خصوصا برای خانه
همون برقی بهتره هم قوی تره هم مشکل شارژ ندارید ولی اگه شارژی هم میخواهید از نظر من یه 24 یا 32 ولت بگیرین که ظرفیتش هم بالا باشه
بعد اینکه محمد خان این دریل شارژیا چرا قلاب کمریشون سر به تهه مگه چجوری وصل میشن به کمربند ابزار؟!
تازه این سوراخ کاری مصالح درسته که چکشی باشه بهتر و سریع تر پیش میره ولی با حالت عادی هم میشه سوراخ کرد با یه مته باکیفیت
من خودم یه مته خیلی قدیمی دارم از این جنس خوبا نه از چینی های بیخودی که الان ریخته تو بازار
بعد با این مته با یه موتور 555 (تازه نه 775) دیوار رو سوراخ کردم سخت بود ولی نشدنی نبود
ولی اگه حتما شارژی چکشی میخواهید از نظر من این بهتر اونه باتریش هم ظرفیتش بیشتره هم ولتاژش
https://www.digikala.com/product/dkp-440011
12وات میشه دریل اسباب بازی
موتور دریل شارژی حداقل 4آمپر باید بکشه که حدود 50وات بشه
سینا خان دنبال دریل سبک و خوش دسته میخواد برند هم باشه اگر نه دریل توسن 1050وات 1800قیمت داره حداقل 10برابر این بوش قدرتش هست .
این دیوالتهای خفن درسته قیمت جهانیش بالا است و مشتری خیلی کمی در ایران داره و خواب سرمایه زیادی برای وارد کننده داره اما همه اینها به کنار خیلی چرند قیمت گذاری میشه
مثلا الان جدیدترین و قوی ترین دریل 60ولت دیوالت +یدونه ایمپکت با کیف قیمتش 268دلاره
268در 25تومن میشه 6700حالا شما بگو هزینه گمرک و حمل کالا و سود فروشنده و هم 120درصد میشه 14740اصلا شما بگو 15تومن بعد اینها تو ایران دریل مدل چندین سال پیش دیوالت بدون ایمپکت را می فروشند 18میلیون !!!!
چون باتری دریل سنیگنه باید برعکس به کمربند وصل بشود
کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
ولتر
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست هادادا موتور دریل شارژی که یک آمپر بکشه که میشه 12وات .
12وات میشه دریل اسباب بازی
موتور دریل شارژی حداقل 4آمپر باید بکشه که حدود 50وات بشه
سینا خان دنبال دریل سبک و خوش دسته میخواد برند هم باشه اگر نه دریل توسن 1050وات 1800قیمت داره حداقل 10برابر این بوش قدرتش هست .
این دیوالتهای خفن درسته قیمت جهانیش بالا است و مشتری خیلی کمی در ایران داره و خواب سرمایه زیادی برای وارد کننده داره اما همه اینها به کنار خیلی چرند قیمت گذاری میشه
مثلا الان جدیدترین و قوی ترین دریل 60ولت دیوالت +یدونه ایمپکت با کیف قیمتش 268دلاره
268در 25تومن میشه 6700حالا شما بگو هزینه گمرک و حمل کالا و سود فروشنده و هم 120درصد میشه 14740اصلا شما بگو 15تومن بعد اینها تو ایران دریل مدل چندین سال پیش دیوالت بدون ایمپکت را می فروشند 18میلیون !!!!
چون باتری دریل سنیگنه باید برعکس به کمربند وصل بشود
سنگینیش چه ربطی به سر و ته بودنش داره؟
بعد اینکه گفتید 4 آمپر
خب اینجوری که باتریش خیلییی زود خالی میشه :/
بله خب اگه دریل سبک میخوان و برند اره همون که خودشون پیدا کردن بهتره
من چون خودم همیشه دنبال قدرتم تا وزن و این چیزا فک میکنم بقیه هم مث خودم فک میکنن
آقا بنظرتون اگه یه عالمه پول داشتم(که البته ندارم ولی اگه داشتم)
بهترین برند برای ابزارای برقی و غیر برقی چیه؟
برقی که فک کنم دیوالت از همه بهتره
غیر برقی چی؟
بعد اینکه اگه مثلا ما یه دریل پیچگوشتی از خارج بیاریم که 110 ولته
اینجا بخوایم وصلش کنیم باید یه تبدیل 220 به 110 بگیریم
همچین تبدیلی چنده؟ وزن و ابعادش چقدره؟~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Failure Doesn't Mean
GAME OVER
It Means
TRY AGAIN
With More
XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط CherryCHTR نمایش پست هاعه خب چرا سر و ته وصل میکنن :/
سنگینیش چه ربطی به سر و ته بودنش داره؟
بعد اینکه گفتید 4 آمپر
خب اینجوری که باتریش خیلییی زود خالی میشه :/
بله خب اگه دریل سبک میخوان و برند اره همون که خودشون پیدا کردن بهتره
من چون خودم همیشه دنبال قدرتم تا وزن و این چیزا فک میکنم بقیه هم مث خودم فک میکنن
آقا بنظرتون اگه یه عالمه پول داشتم(که البته ندارم ولی اگه داشتم)
بهترین برند برای ابزارای برقی و غیر برقی چیه؟
برقی که فک کنم دیوالت از همه بهتره
غیر برقی چی؟
بعد اینکه اگه مثلا ما یه دریل پیچگوشتی از خارج بیاریم که 110 ولته
اینجا بخوایم وصلش کنیم باید یه تبدیل 220 به 110 بگیریم
همچین تبدیلی چنده؟ وزن و ابعادش چقدره؟
دلیلش به خاطر شکل دریل شارژی است که باتری سنگینی داره و اون طرف هم سه نظام و گیربکس سنگین هستند اگر سر و ته وصل نکنند دریل لنگر می کنه از کمربند در میاد .یک چیزهایی داشتیم تو فیزیک فکر کنم بهش میگفتند گرانیگاه .در واقع اینطوری گرانیگاهش بهتره
بله دقیقا یکی از مشکلات ابزار شارژی همینه تازه من 4آمپر حداقل را گفتم دریل شارژی درست حسابی زیر بار سنگین حداقل 100 وات مصرف توانش هست
منم دقیقا مثل شما طرفدار ابزار قدرتی هستم
نمیشه گفت بهترین چیه هر شرکتی در زمینه ای خوب کار کرده . مثلا هیلتی در بتن کن و چکش تخریب حرف اول را میزنه یا متابو در سنگ فرز میشه گفت بهترینه یا دیوالت و میلواکی در ابزار شارژی جز بهترینها هستند
اما من خودم طرفدار دیوالت هستمهیلتی هم خیلی دوست دارم اما تو ایران تقریبا نایاب هست
ابزار دستی هم اسنپان و ریجید آمریکا و کنیپکس و ورا آلمان جز بهترینها هستند (من خودم طرفدار آلمانی ها هستم)
اگر ابزار برقی باشه باید متناسب با توان ابزار ترانس تبدیل 220به110بخرید که قیمت روزش را ندارم اما قطعا ارزان نیست مثلا یدونه دریل 700وات بخرید نیاز به ترانس حداقل 1000وات داره که قطعا 800 تومنی پولش هست
ولتر
دیدگاه
-
سلام و صبح به خیر
محمد خان این برند آروین چی هست ... سر پیچگوشتهای گرانی هم داره؟ تولید ایران هست؟
نکنه تولید آروین اصفهانی خودمون هست .... پستاشو رسوند به 6000 و دیگه رفت که رفت
زده تو کار تولید ابزار....
نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست هاسینا خان چی آخه چرا؟؟؟!!!!
نیست 105 تومانه.... یک عدد سر پیچگوشتی تایوانی معمولی 105
آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست هاسلام و صبح به خیر
محمد خان این برند آروین چی هست ... سر پیچگوشتهای گرانی هم داره؟ تولید ایران هست؟
نکنه تولید آروین اصفهانی خودمون هست .... پستاشو رسوند به 6000 و دیگه رفت که رفت
زده تو کار تولید ابزار....
همین را عرض میکنم... باید حدود 10 تومان باشه.... اما محمد عزیز 10 تومان
نیست 105 تومانه.... یک عدد سر پیچگوشتی تایوانی معمولی 105
صبح بخیر
اروین برند آمریکایی هست( احتمالا آروین رفته آمریکا داره تولید می کنه) اما محصولاتش کجا تولید میشه اطلاع ندارم حدس میزنم مثل استنلی بیشترش ساخت چین و مکزیک و.....باشه .همین اروین زیر مجموعه کمپانی استنلی و بلک اندکر هست .
واستر 10عدد در دیجی نوشته 105تومن یعنی دونه ای همان 10500تومن میشه
ولتر
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست هاسینا جان چرا دنبال چیزهای عجیب قریب هستید؟؟؟یا مثل علی آقا بروید مغازه یک جنس خوب بخرید(منم دقیقا همین سر پیچ گوشتی های بلند ساخت تایوان علی آقا را دارم و خوبم کار می کنه) یا همین بوش و رونیکس طلایی و امثال اینها بخرید
در این زمینه زیاد شود... اگر مزاحم وقت شما و دوستان میشوم دیگر سوال در این باره نپرسم.....
اگر واقعا در این حد وسواس باتری دارید دریل علی آقا را بخرید هم خوش دسته هم سبک
هم از نظر قدرت قطعا از دریل شارژی خیلی خیلی قوی تره بعد نهایت روزی کارتون گیر کرد و چکشی
خواستید این دریل زیر هم میخرید 1400 از طرفی شما نهایت سالی 20تا سوراخ در مصالح بزنید که
قطعا با همان دریل پیچگوشتی کرون کارتون راه می افته .
تازه این دریل 1400از نظر قدرت چکشی امثال دریل شارژی بوش را می گذاره تو جیب کوچیکه اش
علی جان هم در فیلمایشان نشان دادند که چه خوب دیوار بتونی را سوراخ کرد... و همین کفایت
میکنید.... محمد خان.... بوش همانند مدل علی جان (دقیقا همانند آن) یعنی دریل پیچگوشتی دارد؟
چند است؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست هاسلام
صبح بخیر
اروین برند آمریکایی هست( احتمالا آروین رفته آمریکا داره تولید می کنه) اما محصولاتش کجا تولید میشه اطلاع ندارم حدس میزنم مثل استنلی بیشترش ساخت چین و مکزیک و.....باشه .همین اروین زیر مجموعه کمپانی استنلی و بلک اندکر هست .
واستر 10عدد در دیجی نوشته 105تومن یعنی دونه ای همان 10500تومن میشه
https://www.digikala.com/product/dkp...AF%D8%AF%DB%8C(جهت اطلاع اروین
جان فامیلیشون اصفهانی است ... بی احترامی به شهر یا استانی.. نیست...........)آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
دیدگاه
-
بنظرتون این کارخونه های ابزار سازی چجورین؟ چقد بزرگن؟ چقد خرج دارن؟
مثلا یکی بخواد یه کارخونه ابزار برقی بزنه چقد سرمایه میخواد؟
10 میلیارد؟
50 میلیارد؟
100 میلیارد؟؟~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Failure Doesn't Mean
GAME OVER
It Means
TRY AGAIN
With More
XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست هامیخواهم برندها را یاد بگیرم.... بوش که هدف نهایی من برای مته است.... اما میخواهم اطلاعاتم
در این زمینه زیاد شود... اگر مزاحم وقت شما و دوستان میشوم دیگر سوال در این باره نپرسم.....
فکر کنم بهترین کار این باشد که همین کرون را بگیرم و بعد اگر لازم شد چکشی تهیه کنم....
علی جان هم در فیلمایشان نشان دادند که چه خوب دیوار بتونی را سوراخ کرد... و همین کفایت
میکنید.... محمد خان.... بوش همانند مدل علی جان (دقیقا همانند آن) یعنی دریل پیچگوشتی دارد؟
چند است؟؟؟؟
شما نوشته بودید که قصد خرید این برندها را دارید من برای همین گفتم دنبالش نباشید
محمد جان این برند تام چه برندی است ؟ خوب هست؟؟؟
این سر پیچگوشتی دریل آن را بخرم؟
دریل سبک و کوچک هست اما گیربکس نداره ترکمتر هم نداره
ولتر
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط CherryCHTR نمایش پست هامنم موافقم دریل شارژی قدرتش به مراتب کمتر از برقیه خصوصا این بوشه که باتریش هم کوچولو عه فک کنم 12 ولتی باشه ظرفیت باتریش هم کمه 1500 میلی آمپر خیلی زود خالی میشه خصوصا برا دریل که یه موتور داره حداقل 1 آمپر میکشه 1 ساعت بیشتر کار نمیده
https://www.digikala.com/product/dkp-440011
در مورد شارژی حق با شماست و من هم به همین نتیجه رسیدم که قدرتی کم دارد..... اون مدل دیوالت هم
خوب خیلی خیلی خوب است.... اما قیمتش را هم نگاه کردید؟ حتی به نظرم برای کار حرفه ای 19 میلیون زیاد است
اون مدل بوش هم بالاست.... 4 میلیون... همین 2500 را هم ندارم خرج برجیات زنگی کنم.... دارم ولی تو زندگی
بد جوری خرج خوابیده برادر پوریا .....آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط CherryCHTR نمایش پست هابنظرتون این کارخونه های ابزار سازی چجورین؟ چقد بزرگن؟ چقد خرج دارن؟
مثلا یکی بخواد یه کارخونه ابزار برقی بزنه چقد سرمایه میخواد؟
10 میلیارد؟
50 میلیارد؟
100 میلیارد؟؟
ابزار برقی هم مثل خیلی از صنایع دیگر اینطوری نیست که شما خودتون مستقل ابزاری طراحی کنید و بسازید باید کلی متخصص پلیمر و متالوژی و مکانیک و برق و الکترونیک و......داشته باشید
البته بحث کپی کردن ابزار کاملا متفاوته مثلا ما شرکت حدید برش داریم که اتفاقا همین مبارکه اصفهان است میاد محصولات 10-20سال قبل بوش و ماکیتا را کپی می کنه میسازه(مثل کاری که چین می کنه) تازه من شنیدم خیلی از قطعات هم از چین میاره
محصولات فرزهای دستی بزرگمینی فرزهافرزهای انگشتیانواع دریل دربارهی حدید برش مجموعه تولیدی حدید برش در زمینه تولید ابزارهای برقی صنعتی توسط آقایان رامین و رضا حداد تاسیس گردید.مجموعه تولیدی حدید برش با مدیریت آقای رامین حداد و بهرهگیری از تخصص ایشان و توان و تخصص داخلی و جذب و آموزش نیروی انسانی مجرب و متخصص […]
یک همچین کارخانه ای را میشه با 50میلیارد هم راه انداخت
البته بگم محصولات حدید برش مخصوصا سنگ فرزهاش کیفیت خوبی دارند اما زحمتی برای طراحی و مهندسیش نکشیدندکسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
ولتر
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست هاسلام پوریا جان.....
در مورد شارژی حق با شماست و من هم به همین نتیجه رسیدم که قدرتی کم دارد..... اون مدل دیوالت هم
خوب خیلی خیلی خوب است.... اما قیمتش را هم نگاه کردید؟ حتی به نظرم برای کار حرفه ای 19 میلیون زیاد است
اون مدل بوش هم بالاست.... 4 میلیون... همین 2500 را هم ندارم خرج برجیات زنگی کنم.... دارم ولی تو زندگی
بد جوری خرج خوابیده برادر پوریا .....
این مدل رو هم ببینید یه 500 تومن گرون تر اون بوشه ولی هم باتریش دیر تر خالی میشه هم قدرتش بیشتره(بوش 28 نیوتون بر متره این 32 نیوتون بر متر)
ولی حالا میل خودتونه نمیخوام نظرتونو عوض کنم و شک بندازم تو دلتون ولی گفتم این رو هم معرفی کنم
نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست هابستگی داره منظورتون چه کمپانی باشه بوش و دیوالت و....باید این 100میلیارد را به 100میلیارد دلار ,و حتی خیلی بیشتر تبدیل کنید .
ابزار برقی هم مثل خیلی از صنایع دیگر اینطوری نیست که شما خودتون مستقل ابزاری طراحی کنید و بسازید باید کلی متخصص پلیمر و متالوژی و مکانیک و برق و الکترونیک و......داشته باشید
البته بحث کپی کردن ابزار کاملا متفاوته مثلا ما شرکت حدید برش داریم که اتفاقا همین مبارکه اصفهان است میاد محصولات 10-20سال قبل بوش و ماکیتا را کپی می کنه میسازه(مثل کاری که چین می کنه) تازه من شنیدم خیلی از قطعات هم از چین میاره
محصولات فرزهای دستی بزرگمینی فرزهافرزهای انگشتیانواع دریل دربارهی حدید برش مجموعه تولیدی حدید برش در زمینه تولید ابزارهای برقی صنعتی توسط آقایان رامین و رضا حداد تاسیس گردید.مجموعه تولیدی حدید برش با مدیریت آقای رامین حداد و بهرهگیری از تخصص ایشان و توان و تخصص داخلی و جذب و آموزش نیروی انسانی مجرب و متخصص […]
یک همچین کارخانه ای را میشه با 50میلیارد هم راه انداخت
البته بگم محصولات حدید برش مخصوصا سنگ فرزهاش کیفیت خوبی دارند اما زحمتی برای طراحی و مهندسیش نکشیدند
تو gta سن آندریاس هم نمیشه انقد پول در اورد~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Failure Doesn't Mean
GAME OVER
It Means
TRY AGAIN
With More
XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
دیدگاه
دیدگاه