اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در باره ابزار.....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در باره ابزار.....

نوشته اصلی توسط CherryCHTR نمایش پست ها
    100 میلیارد دلار؟!؟!
    تو gta سن آندریاس هم نمیشه انقد پول در اورد
    قرار نیست این پولها را یک نفر اونم یکساله در بیاره این کمپانی ها هزاران نفر سرمایه گذار از تمام دنیا دارند .از طرفی هیمن بوش 135سال قدمت داره .دیوالت 97 سال قدمت داره و..........
    معجزه اثر مرکب را شنیدید .دقیقا در همین کمپانی ها خودشو نشان میدهد
    100میلیارد دلار برای یک کمپانی چند ملیتی عدد بزرگی هم نیست .خود صاحب آمازون 200میلیارد دلار ثروت داره یک نفر اینقدر پول داره نه اینکه ارزش آمازون اینقدر باشه .ارزش آمازون خیلی خیلی بیشتر از این حرفها است
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
      اتفاقا در همین مورد میخواستم با شما صحبت کنم.....
      خلاصه کلام رفتم یک ساعت پیش خانه پدرم .... میدونستم یک پیچگوشتی دوسو سوئیسی داره که هر چی گشتم پیداش
      نکردم... اما چشمم به این سر پیچگوشتی افتاد و دیدم کیفیتش خوبه... گفتم اگر نمیخواهی برش دارم که ... با خودم
      آوردم.... در همین فکر بودم که ست آلمانی را بخریم یا سوئدی که پست شما را دیدم.. نظرتان چیست؟ به آنها میخورد؟
      آهنربای خیلی قوی هم دارد..... کیفیت هم انگار خوب است..... اگر اشتباه نکنم حدود 16 پیش از کانادا در یک پکی که
      داخلش آچار فرانسه و یک چکش و این بود (با چند ابزار دیگه) آورد که هر کاری کردم مینی آچار فرانسه اونو به من نداد

کدام بهتر است و یا اگر نظرتان چیز دیگری است بفرمایید....

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

راستی محمد خان این که معرفی کردید و انگار شیائومی هست.... از نظرتون خوب است؟؟؟

سلام
      سینا خان
      این برند دوکا که از نظر قیمت و عکس ها خیلی خوب بنظر میاد
      از زیر مجموعه های شیائومی هم هست پس کیفیت خوبی داره
      اگر درست استفاده بشه فکر کنم عمر بالایی داشته باشن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
        سایر دوستان را نمی دونم اما من که از بحث ابزار خسته نمیشوم خیلی هم خوشحال میشم
        شما نوشته بودید که قصد خرید این برندها را دارید من برای همین گفتم دنبالش نباشید
        برای خود من هم جای تعجبه اما در بوش و دیوالت و متابو هیچ دریلی شبیه این مدل کرون که گیربکس دو سرعته داشته باشه و ترکمتر پیچگوشتی داشته باشد پیدا نکردم .فکر کنم بهترین مارک این طرح همان کرون باشد
        دریل سبک و کوچک هست اما گیربکس نداره ترکمتر هم نداره
        https://www.digikala.com/product/dkp...%AF%D9%84-6413
        خواهش میکنم..... نه مدتیه در این فکر هستم که نکند دوستان
        از بحثهای تکراری خسته شوند... به این دلیل عرض کردم....
        محمد خان این که نه گیربکس دارد نه ترکمتر.... میشود همان
        ماکیتای خودم ... البته مدل من ژاپنی اصل و قدیمی است...این
        چینی.... راستی محمد خان ترکمتر: تورکمتر است و "وو" دارد
        یا ترکمتر که ت آن با "ا" شروع میشود ترکمتر مثل ترکیه
        یا ترکمتر مثل ترک کردن..... نریم در مغازه فروشنده اشتباه
        بگیم بهمون بخندن.....
        آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

بگیم بهمون بخندن.....
          دقیقا عرض کردم مثل کرون در برندهای مشهور من موردی پیدا نکردم .

Torqueتلفظش که میشه ترک مثل تلفظ ترکیه اما دیدم اکثرا میگند تورکومتر .اصلا خیلی از قدیمی های سنتی بازار نمی دونند اسم این چیه میگند درجه سفت کن پیچ به آچار ترکمتر هم میگند آچار درجه
          ولتر

دیدگاه

بگیم بهمون بخندن.....
            تُرکمتر(و اه چه زوریه نوشته ام 10 حرف باشه حتما )
            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
            Failure Doesn't Mean

GAME OVER
            It Means
            TRY AGAIN
            With More
            XP
            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

بعد اینکه گفتید 4 آمپر
              همینه که چند تا باتری معمولا با خودشون میبرن سر پروژه کاری.... همیشه
              یکی از باتریهاشون هم تو شارژه.... اگر فرمول شما پا برجا باشد و باتری
              2 آمپری بوش و یکی هم زاپاس در جعبه میشود 4 ساعت کارکرد....

بله خب اگه دریل سبک میخوان و برند اره همون که خودشون پیدا کردن بهتره
              من چون خودم همیشه دنبال قدرتم تا وزن و این چیزا فک میکنم بقیه هم مث خودم فک میکنن
              شما جوانی برادر.... ما دیگه پیر شدیم و دست درد و زانو درد داریم البته پول هم نداریم

آقا بنظرتون اگه یه عالمه پول داشتم(که البته ندارم ولی اگه داشتم)
              بهترین برند برای ابزارای برقی و غیر برقی چیه؟
              برقی که فک کنم دیوالت از همه بهتره
              غیر برقی چی؟
              دیوالت و بوش و آ ا گه..... و دستی استنلی ....
              درست جواب دادم استام محمد خان

بعد اینکه اگه مثلا ما یه دریل پیچگوشتی از خارج بیاریم که 110 ولته
              اینجا بخوایم وصلش کنیم باید یه تبدیل 220 به 110 بگیریم
              همچین تبدیلی چنده؟ وزن و ابعادش چقدره؟
              خیر... قدیما چون منابع تغذیه خطی بود مبدل اتو ترانس 220 به
              110 نیاز بود اما نصل های جدید آداپتورها و شارژرها سوئیچینگ
              بوده و رویش نوشته شده که از 100 تا 250 ورودی را قبول میکنه
              فقط تبدیل سری میخواد... البته این شد برای ابزار شارژی ......اما
              ابزار موتوری AC ....بله باید اتوترانس بزرگ بگیرید که اولا نیست
              و اگر گیر بیاد خیلی گرون و سنگینه..... البته نگران نباشید....اگر
              برای ایران سفارش بزنید.... مدل 220 را برای شما ارسال میکنند....
              مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
              _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

همیشه با خودم میگم کاشکی یه شرکت ابزار سازی برا خودم داشتم که هر ابزاری با هر مشخصاتی خواستم اونو بسازم بدم تو بازار یکی هم برا خودم که هی نخوام دنبال دستگاه خوب با مشخصات دلخواهم بگردم

آقا این عکسه رو ببینید

اون براکت های سوراخ سوراخی که طبقه ها بهشون وصل شدن رو دیدید؟ اینا اسمشون چیه؟؟؟ از کجا میتونم یدونه 30 یا 40 سانتیشو گیر بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و یه سوال دیگه
                شافت استیل(منظورم میلگرد بدون دندونس) به قطر نیم سانت حدودا و طول 1 متر چنده؟؟؟ گرونه؟؟؟
                من یه شافت رزوه دار قطر 3 میل طول 1 متر دیدم میگفت 100 هزار تومن
                چه خبرههههه 100 هزار تومن برا 7 سانتی متر مکعب (جمعاً 60 گرم) فولاد؟!!؟!؟!
                چون رزوه داره انقد گرونه یا نه کلا خود فولادش انقد گرونههههه
                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                It Means
                TRY AGAIN
                With More
                XP
                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

تُرکمتر(و اه چه زوریه نوشته ام 10 حرف باشه حتما )
                  چه جوری روی "ت" شما " را قرار دادید... با ما هم یاد دهید...

دیدگاه

همیشه با خودم میگم کاشکی یه شرکت ابزار سازی برا خودم داشتم که هر ابزاری با هر مشخصاتی خواستم اونو بسازم بدم تو بازار یکی هم برا خودم که هی نخوام دنبال دستگاه خوب با مشخصات دلخواهم بگردم

آقا این عکسه رو ببینید

اون براکت های سوراخ سوراخی که طبقه ها بهشون وصل شدن رو دیدید؟ اینا اسمشون چیه؟؟؟ از کجا میتونم یدونه 30 یا 40 سانتیشو گیر بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و یه سوال دیگه
                    شافت استیل(منظورم میلگرد بدون دندونس) به قطر نیم سانت حدودا و طول 1 متر چنده؟؟؟ گرونه؟؟؟
                    من یه شافت رزوه دار قطر 3 میل طول 1 متر دیدم میگفت 100 هزار تومن
                    چه خبرههههه 100 هزار تومن برا 7 سانتی متر مکعب (جمعاً 60 گرم) فولاد؟!!؟!؟!
                    چون رزوه داره انقد گرونه یا نه کلا خود فولادش انقد گرونههههه
                    اینها را قفسه فروشهای فلزی دارند خیابان کاشانی دست خود طالقانی حدود 100متر مانده به طالقانی یکی هست از این قفسه فلزی ها می فروشه تو دیوارم می تونید پیدا کنید سرچ کنید قفسه فلزی
                    فقط اینها شاخه یک متری داره باید یک شاخه بخرید با اره آهن بر برش بزنید

استیل می خواهید یا فولاد؟؟؟؟استیل قطعا قیمتش خیلی بالاتره .باید از آهن فروشی های صنعتی آمار بگیرید بورسشون تو خیابان امام خمینی و همان شاپور جدید و اطراف هست .البته قبلا یک نفرهم تو شاپور قدیم دیده بودم شافت و فلزات صنعتی داره از لاستیک و واشر صنعتی فروشهای اون اطراف بپرسید بهتون آدرس میدهند

اون دندانه دار گرون احتمالا پیچ بال اسکرو مال cncیا پرینتر سه بعدی و.....بوده به خاطر اینکه باید دقیق و بدون لقی باشند گرونه

اگر رزوه دار خواستید از پیچ و مهره فروشها پیچ متری بخرید خیلی ارزان تر است

آمار این چیزها را تراشکارها خوب دارند اگر یک موقع کارتون گیر کرد از تراشکارها بپرسید بهتون آدرس می دهند

آهن حدود کیلویی 20هزار تومنه اما فلزات خاص و استیل و فلزی که روش کار شده قطعا خیلی گرون تر هستند

دیوالت و بوش و آ ا گه..... و دستی استنلی ....
                    درست جواب دادم استام محمد خان
                    من درس پس میدم .
                    جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۳:۳۰ ۱۳۹۹/۱۱/۱۲.
                    ولتر

دیدگاه

اینها را قفسه فروشهای فلزی دارند خیابان کاشانی دست خود طالقانی حدود 100متر مانده به طالقانی یکی هست از این قفسه فلزی ها می فروشه تو دیوارم می تونید پیدا کنید سرچ کنید قفسه فلزی
                      فقط اینها شاخه یک متری داره باید یک شاخه بخرید با اره آهن بر برش بزنید

استیل می خواهید یا فولاد؟؟؟؟
                      آهان پس باید یه متری خرید
                      حدود قیمتشو ندارین؟ نریم یهو بگن 200 هزار تومن
                      من استیل میخوام ولی حالا فولاد هم طوری نی رنگ میزنم روش که زنگ نزنه ولی ترجیحا استیل
                      یه متر هم میخوام کلا امیدوارم بتونم یه متری پیدا کنم چون معمولا اینارو 6 متری میسازن

چه جوری روی "ت" شما " را قرار دادید... با ما هم یاد دهید...
                      زبان کیبورد رو فارسی کنین بعد شیفت با یکی از کلید ها هرکدوم یه چیزه
                      معروف هاش اینه
                      ctrl + ش = َ
                      ctrl + س = ُ
                      ctrl + ی = ِ
                      ctrl + ب = ّ
                      ctrl + ل = ه
                      ctrl + ا = آ
                      ctrl + ت = برای کشیدن حروف مثلا عــــــــالــــــــــــــــــــی
                      ctrl + ظ = ه
                      ctrl + ئ = ء
                      ctrl + د = أ
                      ctrl + ض = ً
                      ctrl + ص = ٌ
                      ctrl + ث = ٍ
                      ctrl + ر = و
                      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                      Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                      It Means
                      TRY AGAIN
                      With More
                      XP
                      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

آهان پس باید یه متری خرید
                        حدود قیمتشو ندارین؟ نریم یهو بگن 200 هزار تومن
                        من استیل میخوام ولی حالا فولاد هم طوری نی رنگ میزنم روش که زنگ نزنه ولی ترجیحا استیل
                        یه متر هم میخوام کلا امیدوارم بتونم یه متری پیدا کنم چون معمولا اینارو 6 متری میسازن
                        من فکر می کردم یک متری داره اما ظاهرا دو متری هستند قیمتش هم یک شاخه دو متری با ضخامت ورق 1.5میلی متر زده 64تومن

شافت یا میلگرد بدون عاج اگر براتون فرقی نمی کنه رزوه داشته باشد از پیچ فروشهای صمدیه هر سایزی می خواهید پیچ یک متری بخرید مثلا پیچ 5میلی که شما می خواهید فکر کنم نهایت 20هزار تومن باشه

اگرم بدون عاج می خواهید نهایت یدونه شاخه 12متری می خرید فکر نکنم 5میل فولاد بالای70هزار تومن در بیاد یا خود طرف براتون می بره یا خودتون اره آهنبر ببرید همونجا برش بزنید .البته نمی دونم میلگرد 5میلی جایی به صورت شاخه پیدا میشه یا نه
                        ولتر

دیدگاه

محمد خان این هم جالبه....

دیدگاه

این رونیکس رو ببینید چه ارزونه.... فکر نکم قدرتی داشته باشه..... اگر
                            داشت این اندازه ارزون نمیدادن.... یا دلار اومده پایین من خبر ندارم

دیدگاه

پیچگوشتی استنلی زیادی گرونه اما چیز جالبیه

این پیچگوشتی برقی رونیکس نیست .رونیکس حتی از کرون هم گرون تره این مارک رابین هست از نظر کیفیت تو مایه های ادون اما رابین گارانتی داره

این لینک رونیکس

میدانید چرا رونیکس از کرون و توسن و اکیتو و.....گران تر است؟؟؟؟چون رونیکس پولی که برای تبلیغ و جا انداختن برند خودش خرج کرده هیچ شرکتی در این حجم تبلیغ نداشته .اگر نه کرون متوسط کیفیت بالاتر از رونیکس داره .
                              البته از حق نگذریم رونیکس بهترین تامین قطعه یدکی در بین تمام برندهای ابزار موجود در ایران را دارد .مثلا همین هیوندای تامین قطعه یدکیش افتضاح است یا ابزار محک در تامین یدکی ضعیفه
                              ولتر

دیدگاه

پیچگوشتی استنلی زیادی گرونه اما چیز جالبیه

این پیچگوشتی برقی رونیکس نیست .رونیکس حتی از کرون هم گرون تره این مارک رابین هست از نظر کیفیت تو مایه های ادون اما رابین گارانتی داره

این لینک رونیکس

میدانید چرا رونیکس از کرون و توسن و اکیتو و.....گران تر است؟؟؟؟چون رونیکس پولی که برای تبلیغ و جا انداختن برند خودش خرج کرده هیچ شرکتی در این حجم تبلیغ نداشته .اگر نه کرون متوسط کیفیت بالاتر از رونیکس داره .
                                البته از حق نگذریم رونیکس بهترین تامین قطعه یدکی در بین تمام برندهای ابزار موجود در ایران را دارد .مثلا همین هیوندای تامین قطعه یدکیش افتضاح است یا ابزار محک در تامین یدکی ضعیفه
                                راست میگید.... چه اشتباهی کردم.... اول اسمشو خوندم فکر کردم رونیکس هست....
                                بعد رفتم نظر خریداران.... همه تعریف کرده بودن و جو گیر شدم زود پست زدم پس چرا
                                همه تعریف کردند؟؟؟؟

محمد جان در مورد رونیکس یکی تبلیغ و دیگری هما ن خدمات هست که خیلی مهمه ... قبول دارید؟؟؟
                                محمد جان این دو تا چرا یکی 5 میلیونه یکی 2.5 میلیون..... هر دو بوش هست... و 12 ولت
                                مشکل چیه؟؟؟؟ مدل هم انگار یکی است؟؟؟؟؟؟ من که دیگه هنگ کردم....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X