پاسخ : پیش بینی عجیب ترین اختراعات -قدرت تخیل
واقعا تاپیک جالبیه. قدرت تخیل آدم رو به کار می ندازه. واقعا عالیه. اول نظرمو در مورد چند تا از نظرات دوستان می گم، بعد هم چیزی که تو ذهنم می گذره رو می گم. ( فقط اگه خیلی وقت دارید بخونید وگرنه این طومار خیلی طولانیه ) :mrgreen:
به صورت جداگونه ساخته شده :
حرکت روی هوا و زمین : لینک
حرکت روی زمین، آب و زیر آب : لینک
من که هرگز از خرابکاری خوشم نمی آد و دوست ندارم این ساخته بشه. یه سوال: خوبه بعد از یک سال تحقیق و کار ، یه مدار بسازی که تو دنیا تک باشه، آخرش من بیام و با یه بمب الکترومغناطیسی کل محل کارت رو خراب کنم؟ :mrgreen: امیدوارم آرزو هامون همیشه مثبت باشه.
منظور از بعد چهارم ، فکر کنم بعد تصویری نباشد، منظورش بعد زمانه که می گن تو زمین وجود نداره. منظورم این نیست که زمان وجود نداره،آ منظورمه تو فضا های دور دست می شه از ابعاد مختلف، گذشته و آینده رو دید. این نظر منه با برداشتهایی که داشتم.
به نظر من این ایده می تونه جذابیت دوران کودکی رو از بین ببره. به نظر من این یک ظلم به کودکانه. البته با این موافقم که هر وقت کتابی رو مطالعه می کنیم، کاملش رو دقیق از حفظ بشیم و اشکالی پیش نیاید و در مورد ریاضیات هم قدرت محاسباتی و منطق مون بالا بره. این طوری همه می شن ریاضی دان، فیزیک دان، حافظ کل قرآن، حافظ دیوان حافظ، بوستان و گلستان سعدی و دیوان شمس و... چه عالی می شه.
نظر کلی من اینه که تقویت حافظه و هوش خوبه ولی نه تا حدی که مثل کامپیوتر ، همه اطلاعات رو دقیق ثبت کنیم. :rolleyes:
حالم از هر چه تبلیغاته بهم می خوره. تبلیغات تلویزیون ، که هر لحظه می اد اعصابمو خورد می کنه
، دیگه اونوقت داری تو پیاده رو راه می ری زیر پات،آتبلیغات چی توز باشه! 
اینو شدیدا قبول دارم. خیلی وقتا یه خواب جالب می بینی ،آصبح که می خوای تعریف کنی ، یادت می ره.
البته این می تونه کاربردهای زیادی داشته باشه، که یکی از این کاربردها :
کمک به صنعت فیلم سازی و کاهش هزینه های فیلمسازی : من از اول خواب یه خواب خوب انیمیشنی رو تصور می کنم و صبح فیلم رو ویرایش میآکنم و یه فیلم انیمیشنی تو سی دی پخش می کنم. چه طوره؟ اصلا بشه خاطرات رو به صورت فیلم ظاهر کرد. اگه دوران کودکی دوربین فیلم برداری نداشتین، به پدر یا مادرت بگو تا خاطرات رو تعریف کنن و از ذهنشو تصویر بسازه! چه قدر جالب می شه و چه قدر کاربرد داره.
خوب خسته شدم از نوشتن. تخیل خودمو بعدا می نویسم.
واقعا تاپیک جالبیه. قدرت تخیل آدم رو به کار می ندازه. واقعا عالیه. اول نظرمو در مورد چند تا از نظرات دوستان می گم، بعد هم چیزی که تو ذهنم می گذره رو می گم. ( فقط اگه خیلی وقت دارید بخونید وگرنه این طومار خیلی طولانیه ) :mrgreen:
ساخت ماشینی که قابلیت حرکت روی زمین،در هوا،روی آب و زیر آب رو داشته باشه.
حرکت روی هوا و زمین : لینک
حرکت روی زمین، آب و زیر آب : لینک
تحول در ساخت بمب های الکترومغناطیس (که هر چی سیستم الکترونیکیه بترکونه !!....نذاره الکترون ها تکون بخورن... icon_mrgreen)
دسترسی به بعد چهارم
کشف نا شناخته های مغز:دیگر لازم نیست n سال وقت خود را صرف درس خواندن بگذرانیدو یا عدم علاقه و حوصله، شما را از این کار وا دارد.با اختراعی که در اینده بوقوع خواهد پیوست میتوانید نوزادان را قبل از اینکه پایش از زایشگاه بیرون برود با سواد نمایید و طعم شیرین مامان و بابا گفتن را از همان ابتدا بچشید.فقط قبل از فعال سازی زبان گفتاری، تخصص نوزاد را انتخاب و اعمال نمایید تا بعد تولد با مخالفت و استقلال طلبی ایشان مواجه نشوید.
انتخاب شکل و ظاهر و رنگ پوست و تعیین جنسیت نوزاد در دوران جنینی را نیز به ان اضافه کنید.
================================================== =====
باور کنید بشر داره به این سمت حرکت میکنه.
انتخاب شکل و ظاهر و رنگ پوست و تعیین جنسیت نوزاد در دوران جنینی را نیز به ان اضافه کنید.
================================================== =====
باور کنید بشر داره به این سمت حرکت میکنه.
نظر کلی من اینه که تقویت حافظه و هوش خوبه ولی نه تا حدی که مثل کامپیوتر ، همه اطلاعات رو دقیق ثبت کنیم. :rolleyes:
فضای شهر مملو از تبلیغاتی است که متحرک در محیط می باشند.

فیلمبرداری از خوابهامون icon_wink
البته این می تونه کاربردهای زیادی داشته باشه، که یکی از این کاربردها :
کمک به صنعت فیلم سازی و کاهش هزینه های فیلمسازی : من از اول خواب یه خواب خوب انیمیشنی رو تصور می کنم و صبح فیلم رو ویرایش میآکنم و یه فیلم انیمیشنی تو سی دی پخش می کنم. چه طوره؟ اصلا بشه خاطرات رو به صورت فیلم ظاهر کرد. اگه دوران کودکی دوربین فیلم برداری نداشتین، به پدر یا مادرت بگو تا خاطرات رو تعریف کنن و از ذهنشو تصویر بسازه! چه قدر جالب می شه و چه قدر کاربرد داره.
خوب خسته شدم از نوشتن. تخیل خودمو بعدا می نویسم.
دیدگاه