عزیز من تو همون روایات هم اومده که ایشوی بر روی اسب سوار شده بود. در ثانی بر روی نور سوار شدن حرف درستی به نظر نمیاد. نور جرم نداره که جرم دیگه ای روش قرار بگیره.
از دوستان خواهش دارم با این حرفاتون دینتون و دینمون رو دستمایه ی خنده و افترا قرار ندین.
سلام
یه کم هم تصور نظامی کنیم.
یه دستگاه جالب
یه دستگاه،مختصات بهش بدیم، طبق مختصات منطقه ی مورد نظرمون رو با یه زلزله ی هفت - هشت - ده ریشتری بلرزونه oo: :biggrin:
سلام
یه کم هم تصور نظامی کنیم.
یه دستگاه جالب
یه دستگاه،مختصات بهش بدیم، طبق مختصات منطقه ی مورد نظرمون رو با یه زلزله ی هفت - هشت - ده ریشتری بلرزونه oo: :biggrin:
از انسانیت بدوره. سلاح اتمی هم این کار رو میکنه دیگه. نمیگم اهداف نظامی باشه.
از انسانیت بدوره. سلاح اتمی هم این کار رو میکنه دیگه. نمیگم اهداف نظامی باشه.
سلام
عزیز جنگ تو تاریخ بشر بوده و هست. تا طمع بشر هست، جنگ هم هست.
سلاح اتمی، هزار جور تشعشع و خرابی های دیگه داره. این فقط یه پادگان رو به طور کامل نابود می کنه.
طراحی همچین دستگاه هایی اوج انسانیت است.
وقتی احتمال جنگ هست، شما از الآن باید فکر این باشی که یه چیزی بسازی که دشمن وقتی می بینتش، تا مغز استخونش بلرزه و جرئت جنگیدن با شما رو نداشته باشه.
سلام
عزیز جنگ تو تاریخ بشر بوده و هست. تا طمع بشر هست، جنگ هم هست.
سلاح اتمی، هزار جور تشعشع و خرابی های دیگه داره. این فقط یه پادگان رو به طور کامل نابود می کنه.
طراحی همچین دستگاه هایی اوج انسانیت است.
وقتی احتمال جنگ هست، شما از الآن باید فکر این باشی که یه چیزی بسازی که دشمن وقتی می بینتش، تا مغز استخونش بلرزه و جرئت جنگیدن با شما رو نداشته باشه.
بمب الکترومغناطیسی برای همین وقت هاست. فلج کننده ابزار های پیشرفته.
HAARP رو میشه یکی از بارقه های تخیل ایرانی ها نامید!این بهترین تعریف برای یه سیستم تحقیقاتیه وقتی عده ای اونرو مسئول سونامی !زلزله بم چین و... و خشکسالی ایران و مردن دلفین ها و دعوای زن و شوهر همسایه و هزار بدبختی دیگه میدونند :agree:
یه سلاح مثل لیزر که از یک پایگاه روی زمین فرستاده میشه و چند ماهواره با آینه های مخصوص که با انعکاس این لیزر ها هدف مشخصی روی هر نقطه ی زمین رو بزنند تخیل محتمل تریه تا بخوان انرژی چند صد هزار بمب هیدروژنی رو تخلیه کنند تا یه شهر زلزله بیاد!
آخه پایگاه نظامی مگه خونه مردم ایرانه که بساز بندازا بسازندش و با 5 ریشتر خراب بشه که حالا هارپ بیاد زلزله ایجاد کنه که خرابش کنه! مگه اینکه آمریکا قصد داشته باشه دست مهندسای عمران رو تو ایران رو کنه!!!
آخه پایگاه نظامی مگه خونه مردم ایرانه که بساز بندازا بسازندش و با 5 ریشتر خراب بشه
سلام
عزیز، احتمال زیاد می دم که شما تا حالا تو مانور های بسیج شرکت نکردین :rolleyes: و گر نه اصلاً از این حرف ها نمی زدین :icon_razz:
در مورد این هارپ من نفهمیدم یعنی چی؟ ماهواره ی امید 60 روزه باطری اش خالی شد ( تازه فقط یه سری کار های مخابراتی انجام می داد :biggrin حالا چه برسه همچین انرژِی ای رو بخواد تو یه منطقه پیاده کنه :surprised: :biggrin: :redface: :redface:
سلام
عزیز، احتمال زیاد می دم که شما تا حالا تو مانور های بسیج شرکت نکردین :rolleyes: و گر نه اصلاً از این حرف ها نمی زدین :icon_razz:
در مورد این هارپ من نفهمیدم یعنی چی؟ ماهواره ی امید 60 روزه باطری اش خالی شد ( تازه فقط یه سری کار های مخابراتی انجام می داد :biggrin حالا چه برسه همچین انرژِی ای رو بخواد تو یه منطقه پیاده کنه :surprised: :biggrin: :redface: :redface:
HAARP ماهواره نیست. یک سری انتن های مخصوص هست که در امریکا قرار داره و امواجی رو به
لایه آیونوسفیر میفرسته که خاصیت اینه ای داره .
دیدگاه