اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

با اعضای سایت بیشتر آشنا بشید

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : با اعضای سایت بیشتر آشنا بشید

درود بر همه :smile: :smile:
    کوروشم
    آخر دهه 60 و اول دهه هفتاد :mrgreen:
    برق گرایش قدرت از دانشگاه تهران جنوب یا همون TJ :rolleyes:
    1سال بیشتره مهندسی گرفتم(دقیقش 1سال و 4ماه) ولی خوشم نمیاد بگن مهندس چون ===================> به آدم بگن خیلی با سواد،بهتر از اینه که بگن مهندس!!!
    محل سکونت مهم نیست یه گوشه ای از ایران عزیزمون :agree:
    با اینکه گرایشم قدرت و عاشق برق فشار قوی ام اما با الکترونیکم سروکله میزنم بیشتر avr :nerd:
    مهارتم تو هر زمینه که اراده کنم خوبه از اداره سایت و کارای تعمیراتی برق تا.................
    اینکه چطور رفتم سمت برق از 5ام ابتدایی آب میخوره که کاردستی که پدرم برام درست کرد برام جذاب بود (همون روشن کردن لامپ با کلید چاقویی .......تا اینکه خودم تو همون ابتدایی آرمیچر رو با پروانه مثل پروانه های نیروگاه بادی رو چوب سوار کردم و با کلید یه پنکه درست کرده بودم.........اول راهنمایی از این کیت های آماده خریدم و با پیچ گوشتی و سیم لحیم مدارشو سر هم کردم یه چشمک زن هم بود 6تایی :biggrin: :biggrin: (خدایی مغز نسل قدیم رو ببین :mrgreen: ) این جرقه اش بود و بعد اون تا دبیرستان حدود 20تا کیت اماده جم کردم صوت سنج و دیمر و........) بعدشم که زدم رفتم هنرستان و.............
    خلاصه این بود گوشه ای از خاطراتی که من رو به سمت برق سوق داد :nice:

اینم سایت بنده:

پارسی برق - وب سایت برق و الکترونیک

www. p arsibargh .com

در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

سامان اسدی

درود بر ایرانیان
      امیدوارم که همیشه خوب و سرحال باشید ...
      مثل اینکه من یه کمی دیر رسیدم :mrgreen:
      نام : سامان
      نام خانوادگی : اسدی
      دیپلم رشته PLC از هنرستان افسری شیراز
      کاردانی : برق و الکترونیک دانشگاه آزاد واحد مرودشت
      کارشناسی : برق و الکترونیک موسسه غیرانتفاعی بعثت کرمان
      تاریخ تولد : 1365/10/20 در اصل دهه سوخته !!!
      دوران خردسالی را با خراب کردن وسایل اسباب بازی و وسایل خونه سپری میکردم و همیشه دوست داشتم ببینم توی اون وسیله چیه که داره یه همچین کاری رو انجام میده ... همیشه وسایل اسباب بازی و وسایل خونه دور از من نگه میداشتند چون خرابش میکردم!!! و اگر هم بهم میدادند چهار چشمی مواظبم بودند ... یه بار یادمه ساعت کوکی بابام رو خراب کردم بابام خواب موند و دیر رفت سر کار !!! توی کودکی بهم میگفتن خرابکار !!!
      من هم مثل خیلی از دوستان میرفتم کیت های آموزشی رو میگرفتم و سر هم میکردم ...
      بهترین خاطراتم در دوران دبیرستان بود ...
      از کارها و پروژه های بزرگ خیلی خوشم میاد و عاشق خلق کردن هستم :nerd:
      برنامه نویسی و ریاضی و الکترونیک و مخصوصا" دیجیتال و میکروکنترلر رو خیلی دوست دارم ...
      بیشتر وقتم را صرف تحقیقات و اختراعات کردم (دوستان اگر کسانی هستند که شما را مسخره می کنند به کارتان ادامه بدهید گوش به حرف هیچ کسی ندهید! تجربه شخصی من !!!! )
      هنوز س رب ا ز ی نرفتم
      بزرگترین مانع زندگیم همین س ر ب ا ز ی هست :angry: :angry: :angry:
      توی همین روزها باید برم سربازی ... :cry: :cry: :cry2: :cry2:
      چیزی دیگه ای به ذهنم نمیرسه ... براتون آرزوی سلامتی میکنم ... موفق و پیروز باشید
      [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
      معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
      معرفی نرم افزار Codewizard PWM
      با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

بسم الله الرحمانیم هستم فرزند الرحیم

شوخی بود.
        خب سلام علیکم و رحمه الله.
        خوب هستید دوستان ؟!
        امیر هستم.
        متولد سال 1369.
        لیسانس الکترونیک از دانشگاه آزاد. :nerd:
        دیپلم ریاضی از دبیرستان. :nerd:
        پایه سوم راهنمایی از مدارس راهنمایی تهران.
        پایه پنجم ابتدایی از مدارس ابتدایی تهران.

1 سال آمادگی هم رفتم وقتی 5 سالم بود.

7 سالم بود که دچار برق گرفتی از ناحیه انگشت دست و توسط میخی در پریز شدم.
        رو همین حساب خانواده اصرار دارن که دلیل اینکه من در رشته برق و الکترونیک تحصیل کردم همین مسأله هستش. :cry2:

کلاس پنجم ابتدایی بودم در آزمون تیزهوشان ریاضی قبول شدم ولی به دلالیل مالی نتونستم ادامه بدم.
        کلاس سوم راهنمایی بودم در آزمون المپیاد منطقه ای علوم قبول شدم و وارد مرحله عملی شهرستانی شدم. در اون مرحله در کنار بزرگانی مثل محمد جهان گشایی رقابت کردم و با افتخار قبول نشدم :rolleyes:
        کلاس دوم دبیرستان بودم در المپیاد سراسری ریاضی قبول شدم و به مدت 6 ماه به صورت رایگان در کلاس های آماده سازی دانشگاه تربیت مدرس شرکت کردم. بعد از 6 ماه هیچ کدوم از دوستانی که در کلاس ها شرکت میکردنند وجود خارجی نداشتند و همشون کم آورده بودن. من موندم و استاد و دانشگاه. استاد گفت حالا بهتون زنگ میزنیم. از اون زمان تا حالا رفته که زنگ بزنه.
        کنکور ام که حسابی خراب کردیم. سال ما خیلی هم سخت بود. 1387 . و راهی دانشگاه آزاد شدیم.
        خدا رو شکر معدل دانشگاهم بد نیست. 15.5
        در رابطه با علایق که دیگه مشخصه هر کسی که تو این سایت میاد یعنی علاقه داره به الکترونیک. من هم مثل بقیه.
        ولی به طور خلاصه :
        علاقه به تحصیلات تکمیلی دارم.
        طراحی مدار هم دوست دارم. دیجیتال - آنالوگ
        برنامه نویسی دوست دارم و تکنیک های خاصی در الگوریتم نویسی و برنامه نویسی رو دنبال میکنم.
        فوتبال رو خیلی دوست دارم. توی راه آهن تهران ( نوجوانان) بازی کردم. البته تفریحی
        دیگه بسه. بیشتر بخام از علایقم بگم سرگیجه میگیرید.

و امّا در مورد کار های انجام شده :
        طراحی و ساخت ربات بازوی جوشکار کنترل شونده از راه دور به همراه مانیتورینگ ( گروهی )
        طراحی و ساخت PID کنترلر توسط میکروکنترلر های AVR ( فردی )
        طراحی و ساخت سیستم کنترل وسایل برقی توسط تلفن ( فردی )
        طراحی و ساخت بورد آموزشی میکروکنترلر ATMEGA128 ( فردی )
        طراحی و ساخت سیستم کنترل چیلر به صورت پله ای ( گروهی )
        مهندسی معکوس PLC های زیمنس اعم از لوگو و S7 ( گروهی )
        ارائه مقاله در مورد سیستم های کنترل مدرن به کمیته سمپوزیم مسابقات رباتیک ایران اپن 2013. ( فردی ) ولی متأسفانه قبول نشد.
        و ...
        زیاد سرتونو درد نمیارم.
        موفق و موید باشید.

سربازی هم نرفتم مثل آقای اسدی.

دیدگاه

سلام
          سید حمید حق پرست هستم متولد 1372
          من در دوران راهنمایی علاقه به الکترونیک داشتم
          در دوران دبیرستان که در شاهد بودم بیشتر شد و با کیت کار میکردم
          وقتی خواستم رشته دبیرستان انتخاب کنم الکترونیک فنی و حرفه ای انتخاب کردم
          در همون دوران هنرستان با پول دادن به یکی از دبیرهامون زبان اسمبلی و استفاده از میکرو یاد گرفتیم (4 نفری بودیم)
          اون موقع در دوران دبیرستان حدود 2 میلیون بخاطر الکترونیک فقط در طراحی مدار تو خونه و پروژه های دیگه خرج کردم (2 میلیون اون موقع یک پراید دست دوم خیلی تمیز میکرد) البته در کنارش سودهایی هم کردیم مثلا دوستان دبیرستانیم وقتی دبیرشون پروژه میداد براشون کل مدار و پروژه آماده تحویل دوستان میدادم با اسم خودشون زیر فیبر! (توی شهرمون نیست امکانات اون موقع نبود البته الانم امکانات الکترونیک اصلا نیست مثل فروشگاه خلاصه فقط من و دو نفر دیگه بودیم که تو خونه کار روی الکترونیک انجام میدادیم بخاطر همین بقیه چیز زیادی نمیدونستن حتی بعضی هاشون نمیتونستن لحیم کاری انجام بدن) یک دوستی داشتیم که الانم دانشگاه آزاده فقط حفظیات و تئوریش قوی بود وگرنه در عمل بلد نبود یک مدار ببنده که دلیلش نبود امکانات بود، من اون موقع از تهران و استان خودمون قطعات میگرفتم یا ...
          در سال آخر هنرستان بعد از نیمه اول سال در اثر یک اتفاق دو تا پنجه دست راستم قطع شد که خوشبختانه پیوند کردن اما این اتفاق منرو از درسم خیلی عقب انداخت و مجبور به ترک تحصیلم کرد (چون حدو دو سال نمیتونستم چیزی با دستم بنویسم حتی الانم زیاد بنویسم دستم بی حس میشه)
          خلاصه بعد ترک تحصیل روی آوردم به امنیت و شبکه تحت وب و ویندوز و برنامه نویسی تحت وب و ویندوز که اول vb6 سپس html بعد هم کمی php و css و c# و vb.net و الان هم اندروید
          در الکترونیک هم اسمبلی، بیسیک هم به خاطر vb6 چیزهای میدونیم
          سربازی نرفتم اما معافی گرفتم بخاطر جانبازی پدرم

یه چیزی یادم رفت بگم :
          من اون موقع ها فکر میکردم هرکی به غیر از روش درس خواندن و دانشگاه رفتن نمیتونه چیز زیادی از رشته مورد علاقه اش یاد بگیره
          اما الان معتقدم توی دبیرستان یا دانشگاه به آدم چیزی یاد نمیدن آدم باید خودش دنبال یاد گیری بره و درس و دانشگاه فقط آدم رو راهنمایی میکنن، به نظر من اگر کسی به همون درس دبیرستان و دانشگاه در رشته های فنی حرفه ای از جمله الکترونیک اکتفا کنه هیچی یاد نمیگیره بجز حل مثائل و فرمولها (به عنوان نمونه توی سال دوم و آخر دبیرستان رشته الکترونیک که بودم دبیرها در کارهای عملی مثلا هنگام توضیح یک ترانزیستور فقط میگفتند این ترانزیستور هست و اسمش اینه و به پایه هاش این میگن بعدش یک مدار بر روی وایت برد میکشیدن و میگفتن این مدار ببندید دیگه نمیگفتند کار این ترانزیستور چی هست و برای چه مدارهای بکار میره!!) خلاصه ادم خودش بجز داخل دبیرستان یا دانشگاه باید تو خونه هم کار کنه حالا هر رشته ای باشه وگرنه میشه ماشین حساب فقط (البته این نظر خودمه و در مورد خودم اینجوری بوده دیگر دوستان به دل نگیرن هرکی نظر و طرز فکری داره @};-)

دیدگاه

سلام
            مسلم هستم .از نسل سوخته سال 62. :cry:
            از 8 سالگی آلوده به برق و الکترونیک شدم و تا الان هم نتونستم پاک بشم! دیگه هم نمیشم!
            الانم آسیابمون تقریبا همه چیز خرد میکنه :
            از برق فشار قوی و الکترونیک و الکتروتکنیک و برنامه نویسی میکرو کنترلر تا لوله کشی آب و تعمیر هرچی که یه سیم برق بش باشه! :mrgreen:
            راستی یادم رفت ،اهل اصفهانم ، تو پست برق فشار قوی کار میکنم ،روزگارم بد نیست، شکر خدا.....
            یه دختر کوچولو هم دارم
            دیپلم ریاضی بودم و کاردانی پست و انتقال .
            دارم لیسانس قدرت میگیرم(سر پیری و .... :mrgreen: )
            خدمت مقدس سربازی هم زدیم تو گوش معافی پزشکی! :mrgreen:
            دیگه چیزی به نظرم نمیرسه.
            موفق باشید :bye

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : با اعضای سایت بیشتر آشنا بشید

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
              سلام
              سید حمید حق پرست هستم متولد 1372
              من در دوران راهنمایی علاقه به الکترونیک داشتم
              در دوران دبیرستان که در شاهد بودم بیشتر شد و با کیت کار میکردم
              وقتی خواستم رشته دبیرستان انتخاب کنم الکترونیک فنی و حرفه ای انتخاب کردم
              در همون دوران هنرستان با پول دادن به یکی از دبیرهامون زبان اسمبلی و استفاده از میکرو یاد گرفتیم (4 نفری بودیم)
              اون موقع در دوران دبیرستان حدود 2 میلیون بخاطر الکترونیک فقط در طراحی مدار تو خونه و پروژه های دیگه خرج کردم (2 میلیون اون موقع یک پراید دست دوم خیلی تمیز میکرد) البته در کنارش سودهایی هم کردیم مثلا دوستان دبیرستانیم وقتی دبیرشون پروژه میداد براشون کل مدار و پروژه آماده تحویل دوستان میدادم با اسم خودشون زیر فیبر! (توی شهرمون نیست امکانات اون موقع نبود البته الانم امکانات الکترونیک اصلا نیست مثل فروشگاه خلاصه فقط من و دو نفر دیگه بودیم که تو خونه کار روی الکترونیک انجام میدادیم بخاطر همین بقیه چیز زیادی نمیدونستن حتی بعضی هاشون نمیتونستن لحیم کاری انجام بدن) یک دوستی داشتیم که الانم دانشگاه آزاده فقط حفظیات و تئوریش قوی بود وگرنه در عمل بلد نبود یک مدار ببنده که دلیلش نبود امکانات بود، من اون موقع از تهران و استان خودمون قطعات میگرفتم یا ...
              در سال آخر هنرستان بعد از نیمه اول سال در اثر یک اتفاق دو تا پنجه دست راستم قطع شد که خوشبختانه پیوند کردن اما این اتفاق منرو از درسم خیلی عقب انداخت و مجبور به ترک تحصیلم کرد (چون حدو دو سال نمیتونستم چیزی با دستم بنویسم حتی الانم زیاد بنویسم دستم بی حس میشه)
              خلاصه بعد ترک تحصیل روی آوردم به امنیت و شبکه تحت وب و ویندوز و برنامه نویسی تحت وب و ویندوز که اول vb6 سپس html بعد هم کمی php و css و c# و vb.net و الان هم اندروید
              در الکترونیک هم اسمبلی، بیسیک هم به خاطر vb6 چیزهای میدونیم
              سربازی نرفتم اما معافی گرفتم بخاطر جانبازی پدرم

یه چیزی یادم رفت بگم :
              من اون موقع ها فکر میکردم هرکی به غیر از روش درس خواندن و دانشگاه رفتن نمیتونه چیز زیادی از رشته مورد علاقه اش یاد بگیره
              اما الان معتقدم توی دبیرستان یا دانشگاه به آدم چیزی یاد نمیدن آدم باید خودش دنبال یاد گیری بره و درس و دانشگاه فقط آدم رو راهنمایی میکنن، به نظر من اگر کسی به همون درس دبیرستان و دانشگاه در رشته های فنی حرفه ای از جمله الکترونیک اکتفا کنه هیچی یاد نمیگیره بجز حل مثائل و فرمولها (به عنوان نمونه توی سال دوم و آخر دبیرستان رشته الکترونیک که بودم دبیرها در کارهای عملی مثلا هنگام توضیح یک ترانزیستور فقط میگفتند این ترانزیستور هست و اسمش اینه و به پایه هاش این میگن بعدش یک مدار بر روی وایت برد میکشیدن و میگفتن این مدار ببندید دیگه نمیگفتند کار این ترانزیستور چی هست و برای چه مدارهای بکار میره!!) خلاصه ادم خودش بجز داخل دبیرستان یا دانشگاه باید تو خونه هم کار کنه حالا هر رشته ای باشه وگرنه میشه ماشین حساب فقط (البته این نظر خودمه و در مورد خودم اینجوری بوده دیگر دوستان به دل نگیرن هرکی نظر و طرز فکری داره @};-)
              در مورد اون یه چیزی یادم رفت.
              تو هنرستان نمی دونم چه شکلیه اما تو دانشگاه از ب بسم الله تا ... به انضمام کاربردها منهای گیرهایی که ممکنه تو کار عملی پیش بیاد رو برای ما گفتن :nerd: :redface: :agree: :NO:

دیدگاه

سلام
                امین هستم
                متولد 72 اصفهان
                نمیدونم چه خصلت عجیبیه که بچگیامون داشتیم ولی ما هم از بچگی میزدیم دل و روده ی اسباب بازیمون میریختیم بیرون بعدم دیگه نمیتونسیم برگردونیم سرجاش سر به نیستش میکردیم
                والا فعلا در ترم 5 لیسانس برق (کنترل) دانشگاه صنعتی اصفهان به سر میبرم :|
                میکرو avr و یکم lpc یوخده! stm32 دیسکاوری کیت بلدیم
                تو زمینه های لینوکس و مینی پیسی (کوبی برد) کار کردم
                پردازش تصویرم دارم با opencv کار میکنم
                برنامه نویسی هم C , PYTHON کار کردم
                CPLD و FPGA هم یک ناخونکایی زدیم
                چیزهایی که در آینده میخوام کار کنم :
                PIC
                آردینو
                PLC
                FPGA
                هوش مصنوعی
                شبکه عصبی
                فازی
                هر چی میرم جلو هی گزینه های روی میز بیشتر میشه :biggrin:
                ولی دلم میخواد اگه عمری بود چند سال دیگه اومدم این پست خوندم حتی اگه هیچ کدوم از این ها را هم یاد نگرفته بودم یک فرد بدرد بخور برای جامعه شده باشم
                آدم شده باشم :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid_22002
                  در مورد اون یه چیزی یادم رفت.
                  تو هنرستان نمی دونم چه شکلیه اما تو دانشگاه از ب بسم الله تا ... به انضمام کاربردها منهای گیرهایی که ممکنه تو کار عملی پیش بیاد رو برای ما گفتن :nerd: :redface: :agree: :NO:
                  در مورد هنرستان ما اون زمان ایجوری بود.
                  به نظر من کلا چه دانشگاه چه هنرستان، اگر بجز داخل دانشگاه تو خونه روی پروژه ها و ... کار نکنی چیزی یاد نمیگیری
                  تو دانشگاه و هنرستان نمیان تمام مدارهارو برامون ببندن و شرحش بدن، این خودمون هستیم که باید کار و تلاش کنیم تا اون چیزی که میخوایم یاد بگیریم
                  خب بله تو دانشگاه یاد میدن و هنرستان هم همین طوره، ولی اگر فقط به هنرستان و دانشگاه بسنده کنیم چون در این دو مکان فقط چیزهای پایه الکترونیک یاد میدند یعنی آموزشهای لازم که بتونیم بفهمیم قطعات چیه هر قطعه چکار میکنه و + چند مدار ساده که برامون میبندند، خب حالا بهمون پروژه میدن که توی خونه انجام بدیم وقتی بریم پروژه رو آماده پیدا کنیم یا اینکه حتی بدیم بیرون فیبرشو بزنن یا بدیم یک دوست اینکارو انجام بده معلومه چیزی یاد نمیگیرم و فقط میتونیم با توجه به یادگیریهای کلاسها فرمول و مسائل حل کنیم.
                  همون طور که گفتم بنده یک دوست داشتم که بخاطر نبود امکانات یک مدار کوچک اون موقع نمیتونست ببنده یا فیبر بسازه! اما تئوریش خوب بود
                  یکی دیگه هم بود که میتونست قطعات تهیه کنه و وضع مالیشون خوب بود اما حوصله به خرج نمیداد و بیرون مدرسه فقط کتاب میخوند، که اونم فقط تئوریش خوب بود.
                  من میشناسم از دوستانم لیسانس الکترونیک داره و هنوز زدن یک pcb یاد نگرفته، خب این معلومه خودش به صورت عملی و جدا از کلاسها در خونه کار انجام نداده،
                  بعضی از دوستان هم هستند چه دانشگاهی چه هنرستانی وقتی دبیر بهشون پروژه ای میده که تو خونه انجام بدند وقتی مدار توی اینترنت پیدا میکنند و خودشون طراحی و انجامش میدند یا کس دیگه ای براشون انجام میده نمیرن یک کم وقت بزارند روی پروژه ای که آماده پیدا کردند تا ببینند این پروژه چطوری کار میکنه قطعاتش نقششون چیه و مدار رو تحلیل کنن (من خودم چند وقته اومدم برنامه نویسی کامپیوتر گذاشتم کنار و الکترونیک دوباره کار میکنم و خیلی چیزها یادم رفته بود و الان با اومدن تو این انجمن بهتر شدم، و چندین پروژه رو این انجمن و ... آماده کردم که دونه دونه طراحی کنم و تا دقیق کار هر کدوم رو درک و یاد نگیرم نمیرم سراغ بعدی، و بعد این پروژه ها اگر خدا بخواد و بتونم خودم چند مدار از نقطه 0 خودم طراحی میکنم که شاید نتونستم)
                  کلا نظر من اینه کنار رفتن به هنرستان و دانشگاه باید خودمون هم کار کنیم و تمرین و پروژه انجام بدیم
                  شرمنده زیاد تایپ کردم حوصله میخواد خونده بشه :-"

دیدگاه

سلام
                    نام:علی
                    نام خانوادگی:دهقان
                    من اول دبیرستان هستم و برنامه نویسی با AVR را از کلاس پنجم آغاز کردم اونم با Codevision بعد از یک سال هرکی که تو فامیل رشته اش الکترونیک بود میگفت برو با بسکام!!
                    من هم گفتم برم ببینم بسکام چجوریه دیدم که کتابخونه هاش کاملتره!!!
                    هیچی ، دیگه رفتم PDFی که آقای 1نفر نوشته بودن رو به طور کامل خوندم و توی دوم راهنمایی بسکام را فول شدم به غیر از چند مورد کوچک که توی PDF نبود!!!
                    بعد که زدم تو کار LCD رنگی و ساخت منو دیدم که بسکام خیلی کنده و گیچ کننده و دوباره رفتم C رو هم تقویت کردم و توی سوم راهنمایی رفتم یه مشت lcd رنگی خریدم و حالا تقریبا avr را فولم
                    توی کودکی هم هرچی اسباب بازی داشتم که الکترونیکی بود میرفتم PCB اونو میکردم توی یک جعبه و به نام خودم ثبتش میکردم!!!! :mrgreen:
                    علاقه من هم از الکتونیک: LCD,تابلو روان,سیستم های صوتی و ...
                    معیار واقعی بودن تصمیم، آن است که دست به عمل بزنیم.

دیدگاه

محمدرضا هستم .متولد 70
                      بچه که بودم یه همسایه داشتیم همیشه به من میگفت مهندس انقدر گفت تا مام جوگیر شدیم .خلاصه الکترونیک رو از هنرستان شروع کردم البته اونجا بیشتر فوتبال بازی می کردیم :applause:.کاردانی شمسی پور بودم کارشناسی شهاب دانش قم .عازم دوره اجباری :angry: :angry: :angry:هستم .عاشق الکترونیکم. و به این نتیجه رسیدم که تودانشگاه الاف بودیم. :cry2:

دیدگاه

بدلایل شخصی حذف شد
                        "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                        ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                        ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
                        پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

سلام به همه محسن مهدی هستم.
                          برق صنعتی خوندم
                          علاقه مندی هام به برق صنعتی (مونتاژ تابلو) نور پردازی ،الکترونیک،eca ماشین سازی (خط تولید) و رباتیک
                          ساکن همدان
                          شغلمم همه کاره و بیکار
                          برق صنعتی دزدگیر دوربین اعلام حریق درب اتوماتیک نورپردازی یه کمم اتوماسیون
                          دوس دارم در اینده ای نه چندان دور یه شرکت بزرگ بزنم

عاشق رانندگی کونگ فو تو آ کوهنوردی

http://8pic.ir/images/c583qy01jsim72k5c723.jpg

یادش بخیر :cry2:

خدایش خیلی دوران خوبی بود ههههههههههییییییییی

دوستتون دارم خدانگهدار

مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

سلام
                            بهنام محمدی هستم
                            ساکن شهر اردبیل
                            ادرس دقیق : اردبیل در قرمزه
                            منم مثل همتون تو بچگی کلی وسایل خراب نکردم چون نمیزاشتن دست بزنم به چیزی ولی یادم نیست ی اسباب بازی داشته باشم بیشتر از 3 روز دستم بمونه
                            دبیرستان ریاضی خوندم ولی متنفر از انتگرال و عاشق معادله و نا معادله
                            شغل : اچار فرانسه
                            درامد : بیشتر جیب بابا
                            علایق : خواب . خواب . خواب ( نمیدونم چرا تو شیراز متولد نشدم :cry2 الکترونیک . کمک به دیگران . عاشق ماشین بازی (تیونینگ نه جوات بازی ) . سیستم صوتی مخصوصا ماشین . مطالعه و حیوون خونگی
                            بدم میاد از : ادمای بی مرام و نمک نشناس . اونایی که چیزی بلدن و یاد نمیدن . مدارایی که کار نمیکنن . ادمایی که پروژه اماده منتاژ میخوان از ادم . یک روز بیکار مثل جمعه !
                            تجربه ها : خیلیه جا نمیشه بنویسم . از طراحی ساختمون تا مرحله اجرا بگیر تا با کله رفتن زیر روغن ماشین
                            دانشجوی معماری هستم .
                            ارزو ها : برسم جایی که پدر و مادرم بهم افتخار کنن. بتونم دست زیر دستیامو بگیرمو بیارمشون بالا . بقیشونم که باس مایه دار بشم تا به حقیقت بپیونده
                            بلدم : طراحی تزیینات ساختمان از نورپردازی بیرون گرفته تا کاغذ دیواری . اجرای کناف و پانل پی وی سی. مکانیک خودرو و تیونینگ. پروتیوس . یکم بسام. مدارات صوتی خصوصا بخش امپلی فایر . طراحی سوییچینگ پوش پول افزاینده.
                            بسته به موقعیت جدی یا شوخ طبع

اقا من تموم شدم :|
                            زکات علم نشر آن است
                            بیشتر با من اشنا بشین :
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                            ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

سلام من مهدی زمانی هستم
                              متولد:81
                              در استان زنجان
                              به نام خدا من بیشترین علا قه ای که دارم به امپلی فایر است من بیشتر برای تفریح امپلی فایر دروست میکنم و هدفی از ساخت ساخت امپلی فایر ندارم :nice: :nice: :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی زمانی1381
                                سلام من مهدی زمانی هستم
                                متولد:81
                                در استان زنجان
                                به نام خدا من بیشترین علا قه ای که دارم به امپلی فایر است من بیشتر برای تفریح امپلی فایر دروست میکنم و هدفی از ساخت ساخت امپلی فایر ندارم :nice: :nice: :nice:
                                به انجمن خوش اومدی؛ بعید نیست یه روزی برسه که تاریخ عضویتم تو انجمن، برابر بشه با تاریخ تولد یکی از اعضای جدید سایت!! :mrgreen:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X