اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

با اعضای سایت بیشتر آشنا بشید

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : با اعضای سایت بیشتر آشنا بشید

سلام و درود به همه
    من امیرحسین هستم
    سال سوم رشته علوم تجربی
    علایقم که به شیمی , زیست و البته الکترونیک مخصوصا مدارت صوتی و سوئیچینگ خیلی علاقه دارم و بعد از اینا دیگه به کیهان شناسی, فیزیک و والیبال هم علاقه دارم.
    به موسیقی هم شدید علاقه دارم و بشدت دوست دارم ساز ویلون(لعنتی کلاساش خیلی گرونن) :angry: و فلوت و گیتار الکترونیک را یاد بگیرم.
    ارزوهام که زیادن :angry: ولی اول سلامتی خودم و خانوادم و بعد هم موفق شدم در رشته ام (مثلا الکی میخوام دکتر بشم) و پول دار شدن و البته سفر به استرالیا و انگلیس و....
    DD Audio & SP Audio

دیدگاه

درود به همه بچه های سایت
      منو اکثر بچه های بخش مدارات صوتی میشناسن ولی منم دوباره خودمو معرفی میکنم :mrgreen:
      اسم :علی --رفقا بهم میگن علیرضا
      مجرد -قصد ازدواج ندارم لطفا پیام ندین :mrgreen:
      سن 20سال
      دانشجوی کارشناسی الکترونیک
      شغل :بی کار ولی گاها اگه کار بیاد تعمیرات سیستم صوتی ماشین و سیستم صوتی مجالس وهیئت هم کار میکنم
      علایق: موزیک --الکترونیک مخصوصا مدارات امپلی فایر و کلا هر چی که مربوط به صوت بشه رو خیلی دوست دارم و باهاش میکنم --میکروکنترلر رو دوست دارم به صورت حرفه ای یاد بگیرم --دوست دارم همیشه کار های جدید نو اوری هایی جدید رو داشته باشم --کارای خاص بکنم وکلا یک ادم خاص باشم -- دوست داشتم خلبان بشم ولی :cry2: و هواپیما رو هم خیلی دوست دارم کلا هر چیزی که به هوا پیما مربوط بشه رو دوست دارم --و عشق ماشینو عشق سرعت دوست دارم ماشینمم یک ماشین خاص باشه و کلا اینو بگم که زندگی خاص رو دوست دارم چیزه های جدید ناب و تک رو داشته باشم و عشق تریلی هم هستم خیلی دوست دارم یک تریلی بگیرم برم ترانزیت اروپا و عشقو حال (عشق ولوو fh ام )
      بقیش باشه برا بعدا .... :mrgreen:
      Fail Never
      گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
      دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

سلام به همه بچه های انجمن وضمن موفقیت برای همه ی تک تک افراد انجمن @};-

اسم:مسعود
        فامیل:بخت دار
        سواد:با اینکه نوشتم فوق دیپلم اما ترم آخر لیسانس هستم اما فکر میکنم خیلی بیسواد هستم :redface:
        رشته:مهندسی برق قدرت
        علایق:سیم پیچی موتور الکتریکی-خطوط انتقال انرژی الکتریکی-عاشق کوهنوردی و ورزش دو هستم
        وضیعت سربازی: نرفنم اما بعد از تمام شدن لیسانس میرم افتادیم 24 ماه اینم از شانش ماست 3 ماه هم اضافه میریم :sad:
        وضیعت اشتغال:فعلا سیم کشی ساختمان باید خرج خودمان را پیدا کنیم چه میشه کرد :mrgreen:
        آرزو:سلامتی خانواده- سلامتی تمامی بیماران- ویک شغل ابرومند ویه زندگی خوب برای تمام جوانان ایران عزیزمان :icon_razz:

خوب دیگه همینا بود فعلان................ @};- @};- @};-
        @ *.*.*619*.*.*.@

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.390

دیدگاه

بااااا سلام به دوستان عزیز :biggrin:
          من مصطفی هستم
          سنم 13 سال
          مقطع تحصیلی:هفتم
          علاقه مند به :الکترونیک، مخابرات، برنامه نویسی،شیمی از 10سالگی بهاینا علاقمند شدم
          چیزایی که بلدم :برنامه نویسی بیسیک ،کار با avr ودر حال یادگیری بیشتر ،مقدار 35 درصد الکترونیک
          وعاشق پروژه های دیجیتال وساخت رادیو هست که ساخت رادیورو بیشتر دوست دارم
          البته اگه همه چیز رو بخوام بگم یه کتاب میشه :biggrin:
          خدا حافظ بابا شوخی کردم نمی روم
          -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
          -0-

دیدگاه

سلام خدمت اعضای گل eca
            من سید سجاد هستم و 20 سالمه وبه الکترونیک علاقه دارم :read: :read:
            البته این تو خانواده ما ارثیه همه فامیلمون هم فنی کار هستند شغل پدرم قبل- بعد انقلاب تعمییر رادیو بود.
            دبیرستان رشته علوم انسانی خوندم تو دانشگاه کاردانی عمران گرفتم والان دارم مهندسی برق میخونم
            تو دبیرستان میخواستم الکترونیک بخونم ولی شرایطش مهیا نبود
            از اشنایی با همتون خوشبختم
            با تشکر
            سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.

دیدگاه

خب همه گفتن بزار ما هم بگیم....

رضا هستم
              متولد 1370
              رشته برق قدرت (تقریبا لیسانس تموم شد)

دیگه شغلمو پیدا کردم و میخوام در زمینه ساخت تابلو LED پیش برم

عاشق هک و کرک سایتها هستم

معتاد به اینترنتم !!!

دیدگاه

سلام من سید حسین حسینی هستم :agree:
                ساکن: مازندران شهرستان آمل
                رشته: اول دبیرستان :nerd:
                علاقه: علاقه شدیدی نسبت به الکترونیک و تعمیرات کامپیوتر چه سخت افزاری و چه نرم افزاری
                مسابقات: در سوم راهنمایی برنده جایزه استانی تحقیق و پژوهش :read: :nice:
                و علاقع زیادی دارم به هک اما موفق نیستم در هک کردن

دیدگاه

:nice:
                  سلام محمدرضا مقنی 17 ساله البته چاق هستم
                  از تبریز رشته الکترونیک
                  در دانشکده فنی تبریز
                  علاقه مند به کارهای عملی و بیشترین علاقه به صنایع نظامی الکترونیک هست
                  از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                  --------------------------------------------------------
                  تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                  --------------------------------------------------------
                  اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

سعید نوروزی
                    متولد آخر اذر 69 قایم شهر
                    لیسانس سخت افزار
                    هر چی درباره سخت افزار باشه از ویفر سیلیکون تا درایور نویسی

دیدگاه

علیرضا 21 ساله
                      ترم اخر الکترونیک
                      رفسنجان
                      از دوستا ن سوالی داشتم هر کس میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم/کسی میدونه برای عضویت در نظام مهندسی برق شرط معدل هم وجود داره؟

دیدگاه

نام: تکتم
                        ساکن مشهد
                        رشته مهندسی رباتیک،فقط پروژم مونده که انشا..اونم به زودی تمومه :nerd: :nice:
                        علایق فنی هم :بیشتر کارای برنامه نویسی وطراحی بانرم افزارهایی مثه سالیدورک و..البته الان دارم باآرم هم کارمیکنم (البته بخاطر پروژم :rolleyes

دیدگاه

نام : سید حسین
                          فامیل : اخ :icon_razz:
                          ماه تولد : 2 خرداد......عاشق هرچی خردادی هستم....
                          ساکن : فیل دز ( هم شهری هام میدونن چی نوشتم)
                          رشته :
                          1-ریاضی و فیزیک :nerd:......بعد .....2-آخوندی :eek:.....بعد ...3-برق قدرت. :agree:......
                          علایق :
                          1- ترسوندن دیگران =))....2- بازی call of duty B-)
                          3-باز کردن هر وسیله ای که دستم اومد :redface: .....4- الکترونیک.......5- برق.....6- رعد و برق :twisted:.....7-هواپیما و مخصوصا موتور جت......8- موشک.....9- پیشی و گلبه ..........10- هوای طوفانی و ترسناک &lt.....11- کار های خطرناک و دیوانگی :nice:.....12-موتور سیکلت( البته نه ایرانی...مثلا z1000) دوتا عکس ازش میزارم همگی به فیز برسیم: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f1/2014_Kawasaki_Z1000.JPG و http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4f/Kawasaki_Z1000_Tokyo_Motor_Show_2013.JPG
                          13- سرعت .......14- مسافرت با موتور.....15- پرش از ارتفاع.....16-شنا .....17- نوشابه گاز دار خنک.. :wow:.....18-دعوا و جنگ و بزن بزن. .....19-خواب موقع خواب آلودگی.. (:|..20-مسافرت......21-فیلم ترسناک با دوستان.. :-".......22- مادرم... @};-.....23- راستشو بگم؟؟؟؟؟ :redface:باشه........بووووووووووق.. :agree:.....آره درست حدس زدی :job:....بووووووووووووووووووووق....خدا....آهای خدااااااااااااا....چرا بووووووووووقم را نمیفرسی برام......من بووووووووووووق میخوام... :-(( :-((..من بوق میخوام..... :-(( :-((
                          24-علم و دانستن و جواب به سوالام....

آرزو هام :
                          1- اول بوووووووق.....آره همون بوق.. ..خدا دوباره میگم......بوووووووقم را بهم بده.. :angry:.اشکم را در نیار.... :cry2:
                          2-پول.....میخوام پول دار بشم.....البته پول را نمیخوام....اون چیز هایی که با پول میشه تهیه کرد را میخوام....
                          3- اخرش بریم بهشت تو بغل .......* :eek:**....به چی نگاه میکنی؟ ؟؟؟ هان؟؟؟؟ :twisted:

با هام آشنا شدید یا بیشتر بگم؟؟؟ :nerd:
                          آخرش یه جک بگم شاد بشیم تا این جا اومدی و خوندی ....زحمتت هدر نره...

طرف دستشویی تندی میگرتش.....میدوه سمت دستشویی...میبینه دستشویی پره....میگه زود باش ..بیا بیرون.......طرف که داخل دستشوییه میگه: مگه خمیر دندونه فشار بدم بیاد بیرون؟؟؟؟ باید منتظر وایسم تا خودش بیاد......
                          هههههههههههههههههههه...ههه :-)) :-)) :-)) =)) =)) =))
                          جون من تا به حال از این منظر به قظیه نگاه کرده بودی؟؟؟؟؟؟؟
                          بلایکید......تا بلاکیده شوید......

دیدگاه

نام:امین
                            دانشجوی برق
                            ساکن:اصفهان
                            علاقه: هرچیز غیر منطق و هیجان انگیز رو دوست دارم، نمیدونم ولی همیشه دوست دارم یه چیزی بسازم. به شیمی علاقه دارم به فیزیک هم همین طور
                            گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                            همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

سلام
                              نام: آرمین
                              تحصیلات : دانشجوی مهندسی مکانیک
                              محل زندگی : تبریز
                              شغل: هرچی که از دستم بر بیاد از پروژه های مکانیک گرفته تا الکترونیک و... + فروش قطعات سیستم صوتی + تیونیگ ماشین
                              علاقه مندی ها: مکانیک , الکترونیک , ماشین , هواپیما (هم rc هم واقعی) , آفرود , ریسیسنگ , پژوهش و تحقیق , بسکتبال, و...
                              عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                              مخترع برتر شمال غرب سال 96
                              مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

سلام
                                نام: سید محمد
                                فامیل: رضوی
                                رشته تحصیلی: کارشناسی الکترونیک
                                ساکن: کاشان
                                شغل: مهندس پزشک- البته برنامه نویسی به زبان بیسیک و سی و پی آی سی هم میکنم.
                                به ورزش دوچرخه سواری خیلی علاقه دارم و تا کنون سه بار مسافت کاشان تا مشهد مقدس را رکاب زده ام( عضو کانون دوچرخه سواران امام رضا(ع) هستم)
                                سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلَائِکَهِ وَ الرُّوحِ

(SMART DESIGN....(POWERFUL & QUICK

موفقیت اتفاقی نیست......بابای پولدار میخواد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X