اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
معما و تست هوش
Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X
-
پاسخ : معما و تست هوش
یه کم فسفر بسوزونید و عددی که بجای ؟ قرار میگیره رو پیدا کنید :biggrin:
2
3
4
15
12
3
4
5
28
20
4
5
6
45
30
5
6
7
66
42
6
7
8
?
56
اینم بگم شانسی نیست و یه رابطه ریاضی پشتشهدرد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
دیدگاه
-
پس ایمیلش برا شما هم اومده!!!!! :mrgreen:
بله
منتها راهش هم میگفتید :biggrin:
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
دیدگاه
-
ایمیل کجا بود.2ساعت فسفر سوزوندم.
اون عدد یه رقمی ها که معلومه چطوری داره زیاد میشه.از اون عدد 1 رقمی ها اگه 2تای آخر رو ضرب در هم کنی عدد 5ام در میاد مثلا:
3*4=12
4*5=20
6*5=30
......
حالا شما تو ذهنتون یه شمارنده درست کنید و هر بار این 1 رقمی ها اضافه میشند یکی اضافه کنید بهش.این عدد رو با آخرین عدد 1 رقمی جمع کنید و ضربدر وسطی کنید.
3*)4+1(=15
4*)5+2(=28
......
در آخر هم
8+5=13
13*7=91
روش کاملا من درآوردی بود :mrgreen:[img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]
دیدگاه
-
ایول!
این با یه ایمیل برای من اومد که نوشته بود سوالی برای بهترین نابغه! بعد یه فایل هم تهش داشت که 91 میشد رمز ورود به اون فایل.
یه راه ساده تر دیگه هم داره! :mrgreen:
اگر اعداد رو بخش بندی کنیم، یعنی به صورت پشت سر هم 5 تا عدد تو هر گروه، میبینیم که 5 تا گروه داریم
حالا حاصلضرب عدددوم در شماره گروه + عدد آخر میشه عدد یکی به آخر مونده تو گروه!!!
مثلا گروه اول (2 و 3 و 4 و 15 و 12 )
3*1+12=15 !!!
و یا گروه چهارم (5 و 6 و 7 و 66 و 42 )
6*4+42=66 !!!
برای گروه پنجم هم میشه 35+56!!!!!!!!!! که همون 91 هست
در کل احسنت! :applause:
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
بدرود . . .
دیدگاه
-
لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"
دیدگاه
دیدگاه