اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معما و تست هوش

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معما و تست هوش

نوشته اصلی توسط Adel JoOoN
    129 , 131 , ... !
    درسته ؟
    درسته اصلا حواسم به گوگل نبود کافیه رشته رو در گوگل سرچ کنید تا 12000 تا سایت با جواب پیدا کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtnfs
      درسته اصلا حواسم به گوگل نبود کافیه رشته رو در گوگل سرچ کنید تا 12000 تا سایت با جواب پیدا کنید.
      توهین کردی الان ؟
      نه قبلا شنیده بودم و نه سرچ کردم ؛ خداییش خیلی تابلو بود که چیه و لازم نبود خیلی آی کیو صرفش کنی !

دیدگاه

توهین کردی الان ؟
        نه قبلا شنیده بودم و نه سرچ کردم ؛ خداییش خیلی تابلو بود که چیه و لازم نبود خیلی آی کیو صرفش کنی !
        قبل از جواب شما در گوگل سرچ کردم خواستم پستو پاک کنم دیدم جواب رسیده با ذهنیتی که داشتم اینو گفتم و قصد توهین نداشتم در پستهای بعدی دیگه از گوگل کاری بر نمیاد.

دیدگاه

مهندس رمز عبور خود را چند بار وارد کامپیوتر شرکت کرد ولی کامپیوتر قبول نکرد بخاطر آورد که قرار بوده رمز های عبور کامپیوترهای شرکت را تغییر دهند پس پیش مدیر رفت و گفت قربان رمز عبور من اشتباه است .مدیر که از علاقه مندان حل جدول ابجد بود لیستی را از کشوی میزش در آورد و به آن نگاهی افکند و گفت رمز عبور شما عوض شده و جالب اینکه تعداد کلمات رمز جدید نصف رمز قدیم است و اگر عدد ابجد رمز قدیم را بر عدد ابجد رمز جدید تقسیم کنیم حاصل مربع کامل خواهد بود. مهندس به اتاقش بازگشت و با اطلاعاتی از مدیر دریافت کرده بود توانست با رمز جدید وارد کامپیوترش شود. حالا شما بایستی هم رمز قدیم و هم رمز جدید را پیدا کنید

دیدگاه

جدول عدد ابجد رو هم باید خودمون پیدا کنیم؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
              جدول عدد ابجد رو هم باید خودمون پیدا کنیم؟!
              بله

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ﺣ آ‌ﺎ ﻣ ﺪ
                بابا این جوری که تو قضیه رو لو میدی فکر کنم از این به بعد 98% بعدی هم بتونن.

معمای بعدی:
                اینو هم میگن بیل گیتس مطرح کرده تا از بین 100 مهندس یکی رو برای شرکتش انتخاب کنه( البته من هنوز جوابشو پیدا نکردم. :cry2: استخدام نشدم دیگه)

[glow=red,2,300]5)[/glow]

دو تا اتاق داریم که تو یکیش 3 تا کلید و تو اون یکی 3 تا لامپ هست. هر کلید مربوط به یه لامپه. هر نفر حق داره تنها یه بار به هر اتاق بره.
                حالا چطوری میشه فهمید که کدوم کلید مربوط به چه لامپیه؟
                کلید یکی از لامپها رو می زنیم که لامپ روشن بشه بعد از چند دقیقه خواموش میکنیم
                لامپ بعدی رو روشن می کنیم و وارد اتاق لامپها می شویم
                لامپی که روشنه کلیدش معلومه
                لامپی که خواموشه و گرمه کلیدش اونی که روشن کردیم و خواموش کردیم
                لامپی که خواموشه و سرده اونی هست که اصلا بهش دست نزدیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtnfs
                  مهندس رمز عبور خود را چند بار وارد کامپیوتر شرکت کرد ولی کامپیوتر قبول نکرد بخاطر آورد که قرار بوده رمز های عبور کامپیوترهای شرکت را تغییر دهند پس پیش مدیر رفت و گفت قربان رمز عبور من اشتباه است .مدیر که از علاقه مندان حل جدول ابجد بود لیستی را از کشوی میزش در آورد و به آن نگاهی افکند و گفت رمز عبور شما عوض شده و جالب اینکه تعداد کلمات رمز جدید نصف رمز قدیم است و اگر عدد ابجد رمز قدیم را بر عدد ابجد رمز جدید تقسیم کنیم حاصل مربع کامل خواهد بود. مهندس به اتاقش بازگشت و با اطلاعاتی از مدیر دریافت کرده بود توانست با رمز جدید وارد کامپیوترش شود. حالا شما بایستی هم رمز قدیم و هم رمز جدید را پیدا کنید
                  رمز قدیم = اشتباه
                  رمز جدید = عوض
                  در مکالمه بین مهندس و مدیر رمزها گفته شده . لیست در اختیار مدیر ، لیست تعویض رمزها بود و بنا براین مهندس ابتدا رمز قدیم را گفت. چرندیاتی که مدیر راجع به ابجد گفت به خودش مربوطه.

دیدگاه

17،18،19،20 «« 19=؟ 10،20،45،1616

در داخل این اعداد رابطه ای وجود دارد :question:ان را بیابید :biggrin:
                    Sometimes to get more best things
                    Have lost the good things

http://up.vatandownload.com/images/4...yoiozp4ro7.gif
                    3A(HD) PS

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ahmadreza.Poursafar
                      17،18،19،20 «« 19=؟ 10،20،45،1616

در داخل این اعداد رابطه ای وجود دارد :question:ان را بیابید :biggrin:
                      آدم یاد بازی دختر بچه ها میندازه !!! واقعا که این تاپیک تست هوش یا خنده بازار

دیدگاه

آن چیست که همه مردم ،چه مذهبی و چه غیر مذهبی ،قبول دارند که بین خدا و انسان وجود دارد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtnfs
                          آن چیست که همه مردم ،چه مذهبی و چه غیر مذهبی ،قبول دارند که بین خدا و انسان وجود دارد؟
                          اگر ما انسانها نتیجه یک آزمایش رد شده باشیم و اگر از نسل میمون های پیشرفته نه از فرشتگان هیچی

دیدگاه

دو تا اتاق داریم که تو یکیش 3 تا کلید و تو اون یکی 3 تا لامپ هست. هر کلید مربوط به یه لامپه. هر نفر حق داره تنها یه بار به هر اتاق بره.
                            حالا چطوری میشه فهمید که کدوم کلید مربوط به چه لامپیه؟
                            [/quote]

سلام چون گفته هر کسی یک بار میتونه توی هر اتاق بره پس همون یک یار که توی اتاق کلید ها میریم سه کلید رو بر میداریم وبه اتاق لامپ میریم ... درسته ؟؟؟
                            عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

آدم یاد بازی دختر بچه ها میندازه !!! واقعا که این تاپیک تست هوش یا خنده بازار
                              پس چرا باهاش بازی نمیکنید :icon_razz:
                              این یه تست هوشه اگه میتونید جواب بدید :icon_razz: :icon_razz:
                              Sometimes to get more best things
                              Have lost the good things

http://up.vatandownload.com/images/4...yoiozp4ro7.gif
                              3A(HD) PS

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtnfs
                                پاسخ: بین خدا و انسان حرف و وجود دارد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...