توهین کردی الان ؟
نه قبلا شنیده بودم و نه سرچ کردم ؛ خداییش خیلی تابلو بود که چیه و لازم نبود خیلی آی کیو صرفش کنی !
قبل از جواب شما در گوگل سرچ کردم خواستم پستو پاک کنم دیدم جواب رسیده با ذهنیتی که داشتم اینو گفتم و قصد توهین نداشتم در پستهای بعدی دیگه از گوگل کاری بر نمیاد.
مهندس رمز عبور خود را چند بار وارد کامپیوتر شرکت کرد ولی کامپیوتر قبول نکرد بخاطر آورد که قرار بوده رمز های عبور کامپیوترهای شرکت را تغییر دهند پس پیش مدیر رفت و گفت قربان رمز عبور من اشتباه است .مدیر که از علاقه مندان حل جدول ابجد بود لیستی را از کشوی میزش در آورد و به آن نگاهی افکند و گفت رمز عبور شما عوض شده و جالب اینکه تعداد کلمات رمز جدید نصف رمز قدیم است و اگر عدد ابجد رمز قدیم را بر عدد ابجد رمز جدید تقسیم کنیم حاصل مربع کامل خواهد بود. مهندس به اتاقش بازگشت و با اطلاعاتی از مدیر دریافت کرده بود توانست با رمز جدید وارد کامپیوترش شود. حالا شما بایستی هم رمز قدیم و هم رمز جدید را پیدا کنید
بابا این جوری که تو قضیه رو لو میدی فکر کنم از این به بعد 98% بعدی هم بتونن.
معمای بعدی:
اینو هم میگن بیل گیتس مطرح کرده تا از بین 100 مهندس یکی رو برای شرکتش انتخاب کنه( البته من هنوز جوابشو پیدا نکردم. :cry2: استخدام نشدم دیگه)
[glow=red,2,300]5)[/glow]
دو تا اتاق داریم که تو یکیش 3 تا کلید و تو اون یکی 3 تا لامپ هست. هر کلید مربوط به یه لامپه. هر نفر حق داره تنها یه بار به هر اتاق بره.
حالا چطوری میشه فهمید که کدوم کلید مربوط به چه لامپیه؟
کلید یکی از لامپها رو می زنیم که لامپ روشن بشه بعد از چند دقیقه خواموش میکنیم
لامپ بعدی رو روشن می کنیم و وارد اتاق لامپها می شویم
لامپی که روشنه کلیدش معلومه
لامپی که خواموشه و گرمه کلیدش اونی که روشن کردیم و خواموش کردیم
لامپی که خواموشه و سرده اونی هست که اصلا بهش دست نزدیم
مهندس رمز عبور خود را چند بار وارد کامپیوتر شرکت کرد ولی کامپیوتر قبول نکرد بخاطر آورد که قرار بوده رمز های عبور کامپیوترهای شرکت را تغییر دهند پس پیش مدیر رفت و گفت قربان رمز عبور من اشتباه است .مدیر که از علاقه مندان حل جدول ابجد بود لیستی را از کشوی میزش در آورد و به آن نگاهی افکند و گفت رمز عبور شما عوض شده و جالب اینکه تعداد کلمات رمز جدید نصف رمز قدیم است و اگر عدد ابجد رمز قدیم را بر عدد ابجد رمز جدید تقسیم کنیم حاصل مربع کامل خواهد بود. مهندس به اتاقش بازگشت و با اطلاعاتی از مدیر دریافت کرده بود توانست با رمز جدید وارد کامپیوترش شود. حالا شما بایستی هم رمز قدیم و هم رمز جدید را پیدا کنید
رمز قدیم = اشتباه
رمز جدید = عوض
در مکالمه بین مهندس و مدیر رمزها گفته شده . لیست در اختیار مدیر ، لیست تعویض رمزها بود و بنا براین مهندس ابتدا رمز قدیم را گفت. چرندیاتی که مدیر راجع به ابجد گفت به خودش مربوطه.
دو تا اتاق داریم که تو یکیش 3 تا کلید و تو اون یکی 3 تا لامپ هست. هر کلید مربوط به یه لامپه. هر نفر حق داره تنها یه بار به هر اتاق بره.
حالا چطوری میشه فهمید که کدوم کلید مربوط به چه لامپیه؟
[/quote]
سلام چون گفته هر کسی یک بار میتونه توی هر اتاق بره پس همون یک یار که توی اتاق کلید ها میریم سه کلید رو بر میداریم وبه اتاق لامپ میریم ... درسته ؟؟؟
عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!
دیدگاه