اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معما و تست هوش

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معما و تست هوش

نوشته اصلی توسط gtnfs
    شخصی یک کیلومتر به سمت شرق حرکت کرده و سپس یک کیلومتر به سمت شمال و سپس یک کیلومتر به سمت غرب و سپس یک کیلومتر به سمت جنوب حرکت میکند ایا این شخص به مکان اول برگشته است ؟ جواب منفی است دلیل انرا توضیح دهید.
    خب این حالت مثل کشیدن یه مربع هست دیگه! یا اینطور نیست؟

دیدگاه

چون زمین به صورت کره هست و در عرض های بالاتر و پایین تر کمان نظیر زاویه اندازه کمتری داره

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : معما و تست هوش

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
        چون زمین به صورت کره هست و در عرض های بالاتر و پایین تر کمان نظیر زاویه اندازه کمتری داره
        شخص در هر جهت یک کیلومتر حرکت میکنه "اندازه کمتری داره" غلطه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtnfs
          شخصی یک کیلومتر به سمت شرق حرکت کرده و سپس یک کیلومتر به سمت شمال و سپس یک کیلومتر به سمت غرب و سپس یک کیلومتر به سمت جنوب حرکت میکند ایا این شخص به مکان اول برگشته است ؟ جواب منفی است دلیل انرا توضیح دهید.
          شاید کره زمین کوچیک بوده به طوری که وقتی یک کیلومتر رفته یک دور بیشتر دور کره زمین خرخیده :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtnfs
            شخص در هر جهت یک کیلومتر حرکت میکنه "اندازه کمتری داره" غلطه.
            دوست عزیز شما میگی یک کیلومتر حرکت میکنه
            همین یه کیلومتر اگه تو استوا حرکت کنی به سمت شرق اگه بشه مثلا 0.01 درجه تو عرض های بالاتر مثلا میشه 0.02 درجه پس طرف به سرجایخودش نمیرسه! yesterday?!!!!?!?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
              دوست عزیز شما میگی یک کیلومتر حرکت میکنه
              همین یه کیلومتر اگه تو استوا حرکت کنی به سمت شرق اگه بشه مثلا 0.01 درجه تو عرض های بالاتر مثلا میشه 0.02 درجه پس طرف به سرجایخودش نمیرسه! yesterday?!!!!?!?
              جواب ساده تر از این حرفاست حالا زاویه کمان کم بشه از اثرش صرف نظر میکنیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 4850
                بچه ها یه معما اگه تو این تاپیک تا حالا نگفته باشن البته نمی دونم اسمشو بزارم معما یا اطلاعات عمومی :-??
                چرا در چاه فاضلاب تو کوچه ها رو به شکل دایره می سازن چرا به اشکال دیگه هندسی نمی سازن ؟
                شاید خیلی ها این بدونن
                در های اهنی حوضچه ها فاضلاب یا مخابرات بسیار سنگین هستند بنابرین اگر گرد باشند جابجایی با غلتاندن براحتی انجام میشود و دوم اینکه در هنگام کار ، برای درهای مستطیل شکل امکان افتادن توی حوضچه از ناحیه قطر حوضچه وجود داره. ولی درهای گرد هیچوقت از دهانه حوضچه نمی توانند رد شوند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtnfs
                  اگه نقطه شروع حرکتش فاصلش از مرکز قطب شمال کمتر از یک کیلومتر باشه .وقتی یک کیلومتر به سمت قطب شمال حرکت کنه و از اون رد بشه معادله بهم می خوره .
                  معلمی را دوست می دارم که اندیشیدن را به من بیاموزد نه اندیشه ها را ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی سعیدی
                    این معما یه معمای نسبتا آسونه

تو یکی از قبیله های افریقایی برای اینکه بگن "آره" سر خودشونو از راست به چپ تکون میدن(این حرکت توی قبیله های دیگه معنی نه میده)
                    در واقع هیچ قبیله ای در آفریقا همچین کاری رو نمیکنه و میشه گفت این حرکت ویژگی این قبیلهه هستش
                    حالا
                    فرض کنیم تو جنگل های آفریقا اید،در همین بین شما با فردی روبرو می شید که فکر می کنید از اعضیا همین قبیلهه باشه.
                    پس ازش سئوال میکنید که آیا شما عضو قبیله مورد نظر هستید یا نه
                    این آقاهه سرشو از راست به جپ تکون میده(ولی هیجی نمیگه)
                    حالا شما از این حرکت جی می فهمید؟(دلیلشم بگید)
                    یا اصلا می تونید یه سئوال دیگه ازش بپرسید که وقتی جوابشو فقط با سر تکون دادن،داد بشه موضوع رو تموم شده فرض کرد :mrgreen:

نکته مهم:
                    بیخیال سرچ کردن تو گوگل شید،(چون سرچ کردم نداشتیم!) به مغزتون فشار بیارید :biggrin:
                    می فهمیم که حتما عضو یکی از قبیله های آفریقایی هست . حالا چون مطمئن شدیم که آفریقاییه از می پرسیم که آفریقایی هست یا نه . اگه از راست به چپ تکون داد مال اون قبیله هستش و اگه برعکس جواب داد معلومه که عضو قبیله های دیگه هست .
                    (خودم فکریدم . خدا کنه درست گفته باشم)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ahmadreza.Poursafar
                      یک معمای تازه و باحال :در داخل این جمله اسم یک پیامبر بجز ایوب وجود دارد پیداش کن :agree:
                      ایوب یتیم رو بردند وگذاشتن بر سر مسافری که بی مار بود خیلی باحاله =))
                      وخیلی ساده :-B
                      من اولش داشتم کلمه های جدا از هم و متصل رو با هم می خوندم . ولی تا به معنی جملش فکر کردم فهمیدم . ایوب یتیم میشه ایوب بدون اب (اب =پدر) یعنی "یو" . مسافر بی مار هم میشه "سف . اگه بزاریمشون سر هم میشه حضرت یوسف (ع)

خیلی جالب بود . ممنون از شما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوتلاس
                        جواب معمای قبل رو نمیدونم. اما برام سئوالی مطرح شده که خودم هم جوابش رو نمیدونم.

قبل از اینکه قهوه به ایران بیاد و در ایران شناخته شود چه واژه ای برای رنگ قهوه ای که نشان دهنده رنگ قهوه است به کار برده می شد؟
                        واسه منم سوال شد.
                        شاید یه چیزی که رنگش قهوه ای بوده مثل خاک و پوست حیواناتی مثل آهو و بقیه جک و جونورا ... . رنگ خاکی . رنگ پوستی . به هر حال چون در دوره های قدیم کسی در مورد این چیزا تاپیک نمیزده و اغلب به مباحث دینی و امور شاهانه می پرداختن کمتر در این موضوعات وارد می شدن . شاید هم باشه و من بی خبر باشم . کسی احضار کننده روح میشناسه خبر بده !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omidheidari
                          اگه نقطه شروع حرکتش فاصلش از مرکز قطب شمال کمتر از یک کیلومتر باشه .وقتی یک کیلومتر به سمت قطب شمال حرکت کنه و از اون رد بشه معادله بهم می خوره .
                          از قطب رد نمیشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtnfs
                            از قطب رد نمیشه
                            نصف النهار مبدا (گرینویچ لندن )هم نمیشه ؟

اصلا یه سوال . این حالت که می فرمایین همیشه اتفاق می افته یا یه حالت خاص هست ؟ منظورم اینه که شما می فرمایین این قضیه همیشه صادق هست و ما دلیلش رو بگیم و یا حالت خاصی پیش اومده و این اتفاق افتاده .

واسه این سوال رفتم گوگل ارتس رو نصب کردم . شاید جوابش این باشه . حرکت روی مسیر ها یی که پستی و بلندی داشت رو در مقایسه با زمینهای مسطح کمتر نشون میداد . به خاطر این که یه کم از مسیر صرف حرکت به سمت بالا و پایین می شد . اینم نیست ؟ :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omidheidari
                              نصف النهار مبدا (گرینویچ لندن )هم نمیشه ؟

اصلا یه سوال . این حالت که می فرمایین همیشه اتفاق می افته یا یه حالت خاص هست ؟ منظورم اینه که شما می فرمایین این قضیه همیشه صادق هست و ما دلیلش رو بگیم و یا حالت خاصی پیش اومده و این اتفاق افتاده .

واسه این سوال رفتم گوگل ارتس رو نصب کردم . شاید جوابش این باشه . حرکت روی مسیر ها یی که پستی و بلندی داشت رو در مقایسه با زمینهای مسطح کمتر نشون میداد . به خاطر این که یه کم از مسیر صرف حرکت به سمت بالا و پایین می شد . اینم نیست ؟ :sad:
                              همیشگی است ممکنه حالت خاصی پیدا کرد که نشه.مسیر بدون پستی بلندی است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtnfs
                                همیشگی است ممکنه حالت خاصی پیدا کرد که نشه.مسیر بدون پستی بلندی است.
                                اگه یه ماکت کره رو ببنین همه چیز دستتون میاد . با توجه به این شکلی می بینین هر چی از استوا بیشتر فاصله می گیریم با یک کیلومتر حرکت به شرق یا غرب زاویه ی بیشتری از زممین رو دور می زنیم . مثلا وقتی در قسمت جنوبی کره هستیم و یک کیلومتر به سمت شرق میریم و یک کیلومتر به سمت جنوب و سپس یک کیلو متر به سمت غرب بر می گردیم دیگه روی همون زاویه اول نسبت به نصف النهار مبدا نیستیم . اگه هم به یه کیلومتر به سمت شمال بریم از سر جای اولمون یه کم فاصله داریم
                                شکل گویای همه چیزه :

اگه بخوایم به اندازه های مساوی مثلا یک کیلومتر حرکت کنیم این شکلی پیش میاد .

اون حالت خاصی هم که فرمودین شاید این فضیه اتفاق نیفته وقتی هست که شما فاصلتون از خط استوا نیم کیلومتر باشه و از روی خط استوا هم عبور کنیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X