اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معما و تست هوش

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معما و تست هوش

با سلام خدمت شما کاربران عزیز، در این پست یک سوال بعنوان سوال هوش، با گزینه های شماره 1 الی 4 مطرح می گردد. برای جواب دادن به سوال، لطفا فقط یک از گزینه های 1 الی 4 را انتخاب کنید.
    سوال:
    برای آزمایش انواع ترانزیستور های P.N.P و N.P.N با مولتی میتر دیجیتال، که قابلیت تست دیود را دارد، در حالت با یاس مستقیم ولتاژ بین بیس و کولکتور و بیس به امیتر مولتی میتر، در این حالت تست، حد اکثر چه عددی می باشد.؟
    1- 0.7 ولت.
    2- 0.2 ولت.
    3- گزینه یک و دو صحیح است.
    4- تمام موارد صحیح است.
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری
      با سلام خدمت شما کاربران عزیز، در این پست یک سوال بعنوان سوال هوش، با گزینه های شماره 1 الی 4 مطرح می گردد. برای جواب دادن به سوال، لطفا فقط یک از گزینه های 1 الی 4 را انتخاب کنید.
      سوال:
      برای آزمایش انواع ترانزیستور های P.N.P و N.P.N با مولتی میتر دیجیتال، که قابلیت تست دیود را دارد، در حالت با یاس مستقیم ولتاژ بین بیس و کولکتور و بیس به امیتر مولتی میتر، در این حالت تست، حد اکثر چه عددی می باشد.؟
      1- 0.7 ولت.
      2- 0.2 ولت.
      4- تمام موارد صحیح است.
      گزینه 3.با توجه به نوع ترانزیستور متفاوت هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369
        گزینه 3.با توجه به نوع ترانزیستور متفاوت هست
        با سلام :
        متاسفانه جواب شما صحیح نمی باشد.

دیدگاه

سلام . مهندس گزینه شماره 3 درسته.
          0.7 برای سیلیکونی و 0.2 برای ژرمانیومی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeiddiod
            سلام . مهندس گزینه شماره 3 درسته.
            0.7 برای سیلیکونی و 0.2 برای ژرمانیومی
            با سلام :
            گزینه شماره 4 درست است. چون تائید کننده جواب 1 و 2 و 3 می باشد. ( چون کلمه تمام موارد صحیح است آمده است)

دیدگاه

1- 0.7 ولت.
              2- 0.2 ولت.
              4- تمام موارد صحیح است.
              گزینه ی 3 با 4 یه جور هستش
              سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلَائِکَهِ وَ الرُّوحِ

(SMART DESIGN....(POWERFUL & QUICK

موفقیت اتفاقی نیست......بابای پولدار میخواد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seyyed mohammad Razavi
                گزینه ی 3 با 4 یه جور هستش
                با سلام :
                چون این سوال دقیقا برای تست هوش بکار رفته است، پس باید دقت بیش تری در پاسخ مطرح می گردید.
                جواب 3 تائید کننده، جواب 1 و 2 می باشد، اما جواب 4 تائید کننده، جواب 1 و 2 و 3 می باشد، چون کلمه همه موارد صحیح می باشد در آن آمده است.

دیدگاه

با سلام :
                  برای صحت آزمایش سالم بودن یک دیود و یا یک ترانزیستور با اهمتر عقربه ای در حالت بایاس مستقیم کدام گرینه صحیح می باشد.
                  1- سیم قرمز اهمتر به آند و سیم مشکی اهمتر وصل به کاتد دیود.
                  2- سیم قرمز اهمتر به کاتد و سیم مشکی اهمتر وصل به آند دیود.
                  3- سیم قرمز اهمتر به بیس ترانزیستور و سیم مشکی وصل به امیتر و کولکتور ترانزیستور منفی.
                  4- همه موارد غلط.

دیدگاه

با سلام :
                    برای صحت آزمایش سالم بودن یک دیود و یا یک ترانزیستور با اهمتر عقربه ای در حالت بایاس مستقیم کدام گرینه صحیح می باشد.
                    1- سیم قرمز اهمتر به آند و سیم مشکی اهمتر وصل به کاتد دیود.
                    2- سیم قرمز اهمتر به کاتد و سیم مشکی اهمتر وصل به آند دیود.
                    3- سیم قرمز اهمتر به بیس ترانزیستور و سیم مشکی وصل به امیتر و کولکتور ترانزیستور منفی.
                    4- همه موارد غلط.
                    نوع دیود رو ذکر نکردید
                    جهت تست کامل دیود زنر باید دیود را توسط ولتاژ بالا تر از ولتاژ شکست قرار داده و ولتاژ شکست آن را اندازه گیری نمود . تا از درستی ولتاژ شکست دیود مطمئن شویم .
                    بر فرض دیود معمولی گزینه 2 صحیح است چون در مولتی متر انالوگ سیم قرمز قطب منفی باطری و سیم سیاه قطب مثبت باطری داخلی است
                    فقط کسانی که خیلی گریه کرده باشند ، خندیدن را بلدند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eleca
                      نوع دیود رو ذکر نکردید
                      جهت تست کامل دیود زنر باید دیود را توسط ولتاژ بالا تر از ولتاژ شکست قرار داده و ولتاژ شکست آن را اندازه گیری نمود . تا از درستی ولتاژ شکست دیود مطمئن شویم .
                      بر فرض دیود معمولی گزینه 2 صحیح است چون در مولتی متر انالوگ سیم قرمز قطب منفی باطری و سیم سیاه قطب مثبت باطری داخلی است
                      با سلام و آفرین بر شما.
                      دیود از نوع معمولی. بله در مولتی میتر های آنالوگ جهت جریان 180 درجه با مولتی میتر های دیجیتال فقط برای اندازه گیری اهم فرق می کنند.
                      من فکر می کنم این روش آموزش توام با سوال و جواب تست هوش نقش بیش تری در یاد گیری دارد. البته نظر اصلی را کاربران باید تائید کنند. لذا شما کاربران عزیز با دادن نظرات خود این جانب را یاری کنید.

دیدگاه

سلام
                        دوستان میخوام یه تست هوش بگیرم ببینم کی میتونه جواب بده. بریم سر اصل مطلب. این ماجرا کاملا واقعیه و اگر تا آخرش رو بشنوید باور میکنید که اتفاق افتاده و البته برای گاهی مذهبی هم هست.
                        این رو هم بگم که من وقتی میشنیدم اول باورم نشد ولی تا آخر که گوش کردم دیدم که نه، راستکیه. البته من نصفش رو تعریف میکنم تا ببینیم کی جواب میده که البته جوابش خیلی سادست:
                        یکی از دوستان من می گفت روز عاشورا چند سال پیش برای کاری میره لرستان و اونجا میبینه که مردم دور یه اسب جمع شدن و پول میریزن به پاش. وقتی میره جلوتر میبینه که اسب داره زار زار گریه میکنه و مخ دوستم سوت میکشه
                        که این اسب مگه میفهمه که گریه میکنه و ...
                        جواب؟
                        شبنم از سعی به سرچشمه خورشید رسید صائب تبریزی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهاب طاهری
                          سلام
                          دوستان میخوام یه تست هوش بگیرم ببینم کی میتونه جواب بده. بریم سر اصل مطلب. این ماجرا کاملا واقعیه و اگر تا آخرش رو بشنوید باور میکنید که اتفاق افتاده و البته برای گاهی مذهبی هم هست.
                          این رو هم بگم که من وقتی میشنیدم اول باورم نشد ولی تا آخر که گوش کردم دیدم که نه، راستکیه. البته من نصفش رو تعریف میکنم تا ببینیم کی جواب میده که البته جوابش خیلی سادست:
                          یکی از دوستان من می گفت روز عاشورا چند سال پیش برای کاری میره لرستان و اونجا میبینه که مردم دور یه اسب جمع شدن و پول میریزن به پاش. وقتی میره جلوتر میبینه که اسب داره زار زار گریه میکنه و مخ دوستم سوت میکشه
                          که این اسب مگه میفهمه که گریه میکنه و ...
                          جواب؟
                          جوشکاری جلو چشم اسب
                          فقط کسانی که خیلی گریه کرده باشند ، خندیدن را بلدند

دیدگاه

دقیقا.
                            شب تا صبح جلوی چشم اسب بیچاره جوشکاری میکنن. صبح هم که بیچاره رو میبرن وسط میدون تا از مردم پول بگیرن.
                            شبنم از سعی به سرچشمه خورشید رسید صائب تبریزی

دیدگاه

بزرگ ترین کارآفرین دنیا کیست.؟
                              جواب :
                              بزرگ ترین کار آفرین دنیا کسی است که دیگران کار می کنند و او فقط آفرین می گوید. !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ﺣ آ‌ﺎ ﻣ ﺪ
                                بابا این جوری که تو قضیه رو لو میدی فکر کنم از این به بعد 98% بعدی هم بتونن.

معمای بعدی:
                                اینو هم میگن بیل گیتس مطرح کرده تا از بین 100 مهندس یکی رو برای شرکتش انتخاب کنه( البته من هنوز جوابشو پیدا نکردم. :cry2: استخدام نشدم دیگه)

[glow=red,2,300]5)[/glow]

دو تا اتاق داریم که تو یکیش 3 تا کلید و تو اون یکی 3 تا لامپ هست. هر کلید مربوط به یه لامپه. هر نفر حق داره تنها یه بار به هر اتاق بره.
                                حالا چطوری میشه فهمید که کدوم کلید مربوط به چه لامپیه؟
                                کلید اول رو روشن می کنیم
                                کلید دوم رو روشن می کنیم و چند دقیقه بعد خاموش
                                وارد اتاق میشیم. اون چراغی که روشنه مال کلید اوله. حالا!... اون لامپِ خاموشی که داغ بود مال کلید دومه و چراغ سرد هم مال کلید سوم!
                                من میرم ماکروسافت...

اضافه شده در تاریخ :
                                نوشته اصلی توسط ﺣ آ‌ﺎ ﻣ ﺪ
                                رضا جان حتما فکر کن.
                                حالا یه معمای دیگه. این از اون دسته سوالاییه که تو کتابای ریاضی دوران راهنمایی مطرح میشه :eek:

[glow=red,2,300](11)[/glow]

یه نقاش یه خونه رو تو 5 روز رنگ می کنه ، نقاش دوم همون خونه رو تو 3 روز.
                                حالا اگه این دوتا نقاش با هم رو اون خونه کار کنن ، چقدر طول میکشه تا خونه رو رنگ کنند؟

فکر نکنین خیلی سادست

1.8 روز

اضافه شده در تاریخ :
                                نوشته اصلی توسط Iva
                                من با این خیلی حال کردم.
                                [glow=red,2,300](18)[/glow]
                                اگه خانواده ای یک پسر داشته باشن چقدر احتمال داره فرزند دیگه شون دختر باشه؟
                                [glow=red,2,300](19)[/glow]
                                شما در حال دویدن در یک مسابقه دو هستید. اگر از نفر دوم جلو بزنید نفر چندم خواهید بود؟
                                اگر در همان مسابقه از نفر آخر جلو بزنید نفر چندم خواهید بود؟
                                اینا خیلی ساده ان ولی جالبن.
                                اگه از نفر آخر جلو بزنیم نفر اولیم!
                                اللهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X