اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معما و تست هوش

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معما و تست هوش

من که میگم بریم آمستردام یه پیمان نامه هم امضا میکنیم 2+1 اسمشو میزاریم
    یا اگه بچه ها پایه بودن تعداد زیاد شد 12+1 بعد میشینیم در مورد انحطاط اخلاقیات بشری حرف میزنیم و قهوه مینوشیم هم جونمون در خطر نیست هم بشر رو از خطر انقراض نجات دادیم
    من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
      من که میگم بریم آمستردام یه پیمان نامه هم امضا میکنیم 2+1 اسمشو میزاریم
      یا اگه بچه ها پایه بودن تعداد زیاد شد 12+1 بعد میشینیم در مورد انحطاط اخلاقیات بشری حرف میزنیم و قهوه مینوشیم هم جونمون در خطر نیست هم بشر رو از خطر انقراض نجات دادیم
      12-1
      برادران جعفرزاده به جز علی =)) =)) =))
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

یعنی شما معتقدین برادران جعفرزاده به جز علی میشه 12-1 ؟؟
        من که میگم میشه 12 !!! حالا خود دانید :nerd:
        آخیش دلم خنک شد
        من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

در جواب معما مهندسا تو اتاق اول یه کلید و می زنی خاموش می کنی کلید دوم رو روشن میزاری به کلید سومم کار نداری تو اتاق بعدی لامپی که روشن مونده که مشخصه مال کلید دومه لامپی که گرمه مال اولیه لامپ سرد هم سومیه س

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
            یعنی شما معتقدین برادران جعفرزاده به جز علی میشه 12-1 ؟؟
            من که میگم میشه 12 !!! حالا خود دانید :nerd:
            آخیش دلم خنک شد

باشه بابا بی حساب
            :biggrin:
            آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ﺣ آ‌ﺎ ﻣ ﺪ
              بابا این جوری که تو قضیه رو لو میدی فکر کنم از این به بعد 98% بعدی هم بتونن.

معمای بعدی:
              اینو هم میگن بیل گیتس مطرح کرده تا از بین 100 مهندس یکی رو برای شرکتش انتخاب کنه( البته من هنوز جوابشو پیدا نکردم. :cry2: استخدام نشدم دیگه)

[glow=red,2,300]5)[/glow]

دو تا اتاق داریم که تو یکیش 3 تا کلید و تو اون یکی 3 تا لامپ هست. هر کلید مربوط به یه لامپه. هر نفر حق داره تنها یه بار به هر اتاق بره.
              حالا چطوری میشه فهمید که کدوم کلید مربوط به چه لامپیه؟
              معمای 5
              اول کلید 1 رو رو روشن میکنه
              بعد کلید 2 رو روشن میکنه بعد پس از مدتی خاموش میکنه
              بعد وارد اتاق میشه لامپی که روشنه مربوط به کلید اول هست
              لامپی که داغ هست مربوط به کلید دوم هست
              لامپی که سرد و خاموشه مربوط به کلید سوم است.
              شاد باشید.
              بلند آسمان جایگاه من است.

دیدگاه

بچه ها تو رو خدا بسه دیگه
                این معمای کلید و چراغ رو بیش از 500 بار جواب دادین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                  بچه ها تو رو خدا بسه دیگه
                  این معمای کلید و چراغ رو بیش از 500 بار جواب دادین
                  راست میگه دیگه

یارو میره یه سرچ تو اینترنت میزنه بعد کپی پیست میکنه اینجا که بگه اگه من تو ازمون بیلگیتس شرکت میکرم قبول میشدم ^_^
                  [center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
                  منم گفتم: خدا جون خودت کجا بودی؟
                  خیلی حال داد
                  ولی بعدش رو یادم نیست ، فکر کنم سرب داغ رو با قیف ریختن تو حلقم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 11101010000
                    راست میگه دیگه

یارو میره یه سرچ تو اینترنت میزنه بعد کپی پیست میکنه اینجا که بگه اگه من تو ازمون بیلگیتس شرکت میکرم قبول میشدم ^_^
                    بعضی ها سرچم نمیکنن همون زیر معما پاسخش هست همونو کپی میکنن!

دیدگاه

سلام
                      دوستان این معما توی همین انجمن هست که عنوانش "ADSL چطوری با یک سیم هم کار میکنه!!!" هم این هست حالا سوال اینجاست واقعا چطوری میشه؟؟ oo: oo: :surprised:اخه مگه داریم ؟ کسی میتونه یک دلیل علمی براش بیاره!! :agree: :agree:
                      :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=67773.msg397953#msg397953
                      :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                      موفق باشید :redface:
                      [img width=176 height=100]http://s6.picofile.com/file/8219555100/y1n8mde2ggfr.gif[/img]

http://s6.picofile.com/file/8249184400/yas_and_aligator.mp3.html
                      -----------------------------------------------------------------------

دیدگاه

با سلام خدمت کاربران عزیز و تیز هوش:

لطفا عددی را بگوئید که بر 1- 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 قابل تقسیم شدن باشد و باقی مانده نیاورد.
                        علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                        نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری

لطفا عددی را بگوئید که بر 1- 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 قابل تقسیم شدن باشد و باقی مانده نیاورد.
                          سلام

0
                          DD Audio & SP Audio

دیدگاه

سلام
                            2520

دیدگاه

میشه 9فاکتوریل
                              9i
                              همه رو در هم ضرب میکنیم
                              این وسط میشه بازم از 8و6 چشم پوشی کرد

دیدگاه

[quote author=SORONA99 link=topic=13588.msg755692#msg755692 date=1447533069]
                                سلام
                                2520
                                [/quote
                                با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
                                جواب شما کاملا درست است، اما اصل داستان
                                بعد از وفات پیامبر گرامی اسلام، اختلاف بر سر جانشینی پیامبر افتاد. جالینوس یهودی که از علما و دانشمندان آن زمان بود، برای این که در دین اسلام تفرقه افکنی کند، وارد مدینه شد و مردم را گرد خود جمع کرد و گفت پیامبر شما از دنیا رفته و هیچ جانشینی باقی نمانده، چون جانشینان پیامبر باید کسانی باشند، که خداوند در اختیارشان علم قرار داده ، تا دین خدا را بر باد ندهند. من از جمع شما مسلمانان سوالی دارم، هر کس که بتواند به سوالم پاسخ دهد من به او ایمان آورده و اسلام اختیار می کنم. سوال من اینست مرا خبر دهید از عددی که از 0 الی 9 تقسیم شده و باقی ماننده نیاورد.؟ بزرگان و اصحاب پیامبر یکی یکی به هم نگاه کرده و دنبال فردی دیگر برای جواب دادن می گشتند. جالینوس یهودی هم با تمسخر از عاجز بودن جواب سوال پوز خند می زد. در این زمان علی (ع) وارد شد و به جالینوس گفت اگر جواب دهم اسلام اختیار می کنی گفت آری. حضرت فرمود تعداد روز های هفته را که 7 روز است ضربدر تعداد روز های سال که 360 است بکن عدد بدست آمده از یک الی 9 تقسیم شده و باقی ماننده نمی آورد. جالینوس و یارانش ساعات ها در آن زمان به ضرب و تقسیم مشغول شدن و عدد بدست آمده شد 2520 = 7 × 360 . جالینوس یهود به علم علی (ع) ایمان آورد و گفت براستی که تو جانشین پیامبری، چون یکی از صفات پیامبران و جانشینانش علم است چون اگر جانشین پیامبر علم نداشته باشد دین خدا را بر باد می دهد. اما جالینوس هرگز مسلمان نشد.!!!

علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                                نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X