اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معما و تست هوش

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معما و تست هوش

زنگ میزنم آتش نشانی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
      کنار جاده علفزار هست! مخزن سوخت که نیست! من باشم دور میزنم با سرعت 120 تا به سمت اتیش میرم تا سریع ازش رد بشم بعد دور میزنم و با همون سرعت 80 مسیر رو ادامه میدم
      علی جان گفتم فرض کنیم ، فرض محال که محال نیست ، هست؟
      قربونت برم معما رو حل کن، مغالطه نکن! :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
        سلام
        آقا فکر کنید با ماشینتون توی یک جاده به طول بی نهایت ، بدون هیچ پیچ و خمی ، دارید رانندگی می کنید اطراف این جاده هم پر از علفزار هست .
        خوب فرض کنید شما دارید با سرعت 80 کیلومتر در ساعت حرکت میکنید ،ماکزیمم سرعتتون هم 120 تا هست همینطور که دارین رانندگی می کنید یکدفعه یک باد شدید با سرعت 180 کیلومتر در ساعت در جهت حرکت شما شروع به وزیدن میکنه ، در همین حین 1 کیلومتر عقبتر از شما علفزار آتیش میگره و باد اون رو به سمت شما با سرعت 180 کیلو متر در ساعت به حرکت درمیاره ، اگه دقت کنید جاده بی نهایته پس امکان اینکه آتیش به شما برسه هست برای فرار از این موقعیت چیکار میکنید؟
        با سلام
        (فرض می کنیم علفزار با علوفه بلند و خشک ، که شعله قوی و خطر ناک ایجاد می کنند باشد.)
        (اگر علفزار در حد چمن فوتبال باشد ، یا خشک نباشد، خطر ناچیز است و با توقف می توان منتظر عبور دود شد!!!)

و اما نکته فنی:

شعله ور شدن علفزار با سرعت پیشروی آتش : 180 کیلومتر در ساعت امکان پذیر نیست،(احتمالا)
        چه بسا آتش خاموش شود!!!
        (سرعت حرکت عمودی شعله هیزم و علوفه خشک ، در شرایط هوای آرام ، کمتر از 10 متر در ثانیه است)
        و نیز ، سرعت 180 کیلومتر در ساعت معادل 50 متر در ثانیه است،
        به عبارتی، در مدت 0.1 ثانیه که نوک شعله کمتر از 1 متر به صورت عمودی از مواد سوختنی دور شده ، 5 متر در جهت افقی حرکت کرده( توسط باد )
        در نتیجه هم گرما را دور می کند و هم فرصت کافی برای اثر شعله در علوفه جدید را نمی دهد،
        بنابراین با احتمال بیش از 50% آتش خاموش می شود.
        ( مثل خاموش کردن شعله چوب کبریت با فوت شدید )

ضمنا باد 180 کیلومتری ، می تواند خودرو سواری را کمک کند تا با جمع قدرت موتور ، به سرعت بیشر از 120 برساند.

با سپاس
        گشتی در لاله زار
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

آقا ببخشید شما راست میگید معما خیلی غیر منطقیه !
          نمی دونم شاید جوابیم که آخرش از من بشنوید به نظرتون غیر منطقی تر باشه!

ولی من میگم فقط فرض کنید که تمام این اتفاقات می تونه بیفته و داره می یوفته !

دیدگاه

آقا این جواب غیر منطقیم رو بگم؟؟؟

دیدگاه

سلام
              آقا فکر کنید با ماشینتون توی یک جاده به طول بی نهایت ، بدون هیچ پیچ و خمی ، دارید رانندگی می کنید اطراف این جاده هم پر از علفزار هست .
              خوب فرض کنید شما دارید با سرعت 80 کیلومتر در ساعت حرکت میکنید ،ماکزیمم سرعتتون هم 120 تا هست همینطور که دارین رانندگی می کنید یکدفعه یک باد شدید با سرعت 180 کیلومتر در ساعت در جهت حرکت شما شروع به وزیدن میکنه ، در همین حین 1 کیلومتر عقبتر از شما علفزار آتیش میگره و باد اون رو به سمت شما با سرعت 180 کیلو متر در ساعت به حرکت درمیاره ، اگه دقت کنید جاده بی نهایته پس امکان اینکه آتیش به شما برسه هست برای فرار از این موقعیت چیکار میکنید؟
              جواب : یک جا توقف می کنیم ، از ماشین پیدا میشیم ، میریم چند متر جلوتر یک آتیش دیگه درست می کنیم ، بعد میریم دوباره سورا میشیم و دنبالش شروع به حرکت می کنیم !
              به نظرتون خیلی غیر منطقیه؟

دیدگاه

جواب : یک جا توقف می کنیم ، از ماشین پیدا میشیم ، میریم چند متر جلوتر یک آتیش دیگه درست می کنیم ، بعد میریم دوباره سورا میشیم و دنبالش شروع به حرکت می کنیم !
                به نظرتون خیلی غیر منطقیه؟
                کی پست منو پاک کرده!!!! من تا پیاده شدن از ماشینشو حدس زده بودم!!!!! :biggrin:

نه غری منتقی نیست این روشیه که آتشنشانها برای مهار آتشزوی توی جنگل استفاده میکنند معمای خوبی بود همه رو به چالش انداخت ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حیدری
                  من خوشحالم که جزء اون دو درصدی هستم که انیشتن گفته :applause: :wow: :applause:
                  معمای خیلی جالبی بود
                  من در عرض 45 دقیقه اون رو حل کردم
                  البته منظور من معمای اوله...
                  جواب ابه ین صورته:
                  خانه ی اول : زرد - نوروژ - dunhill - گربه - آب
                  خانه ی دوم:آبی - دانمارکی - blends - اسب - چای
                  خانه ی سوم:قرمز - انگلیسی - pall mall - پرنده - شیر
                  خانه ی چهارم:سبز - آلمانی - prince - (ماهی) - قهوه
                  خانه ی سفید:سوئد - blue master - سگ - آب جو

موفق باشید :nerd:
                  سلام فکر نمی کردم تو 15 دقیقه حلش کردم!!!!!!!!!!!!!!
                  نیا باران . . . زمین جای قشنگی نیست !
                  من از اهل زمینم خوب می دانم که
                  گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد . . .

دیدگاه

1-جهانگردی توسط قبیله ای وحشی دستگیر شد. اما به او اجازه داده شد تا جمله ای بگوید.ولی بدین شرط که اگر جمله او صحت داشته باشد او را در روغن جوشان بسوزانند و اگر غلط باشد، با تیرزهرگین مورد هدف قرار دهند. جهانگرد هوشیار با کمی فکر پاسخ داد که موجب نجات او از مرگ شد. به نظر شما پاسخ او چه بود؟

2-ازعدد7چند مرتبه میشود عدد 1 را کم کرد؟
                    در این دنیا فقط محال،محال است

دیدگاه

گفته خوب منو با تیر زهرگین بکشید
                      چاگه بخوان با تیر بکشنش راست میشه و نمیتونند با تیر بکشنش
                      باید با روغن یشوزوننش اون وقت هم دروغ میشه باید با تیر بکشنش که نمیهش
                      نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                      barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed125

2-ازعدد7چند مرتبه میشود عدد 1 را کم کرد؟
                        7 بار :mrgreen:
                        AV Maziton 100
                        Render By Artlantis Studio
                        [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نه خیر ازعدد 7تنها 1مرتبه مینوان عدد1را از ان کم کرد
                          6=1-7
                          در این دنیا فقط محال،محال است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed125
                            نه خیر ازعدد 7تنها 1مرتبه مینوان عدد1را از ان کم کرد
                            6=1-7
                            واقعا؟(لحن خانم شیرزاد)
                            7 - 7(1) = 0
                            (please read right to left)

دیدگاه

سلام

جاده به عنوان عایق عمل میکنه و هیچ اتفاقی برای ماشین نمی افته به علاوه اینکه توی این مسئله مشخص نشد یک طرف علفزار آتیش میگیره یا دو طرفش ، چه بسا یک طرفش باشه که دیگه هیچ غمی نیست ، اون دست جاده همیشه امنه تنها نگرانی گرم شدن کره زمینه و آلودگی هوا ناشی از دود :mrgreen:
                              آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
                              تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
                              آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
                              هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

دو تا اتاق داریم که تو یکیش 3 تا کلید و تو اون یکی 3 تا لامپ هست. هر کلید مربوط به یه لامپه. هر نفر حق داره تنها یه بار به هر اتاق بره.
                                حالا چطوری میشه فهمید که کدوم کلید مربوط به چه لامپیه؟
                                [/quote]

این معمای پنجمی اینجوری حل میشه.اول یه کلیدو میزنیم بعد صبر میکنیم تا لامپه خوب داغ بشه<فک کنم همه فهمیدین> بعد خاموشش میکنیم و کلید بعدیرو می زنیم بعدشم میریم توی اتاق. حالا سه تا لامپ داریم که یکیش خاموشه یکی دیگش روشنه و اون آخیریه هم داغه یعنی اونیکه خاموشه کلیدشو نزدیم و اونیکه داغه کلیدشو اول زدیم و آخریه هم که کلیدشو زدیمو الان هم روشنه. :nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X