اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معما و تست هوش

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معما و تست هوش

نوشته اصلی توسط ﺣ آ‌ﺎ ﻣ ﺪ
    برا یه نفر اون معمای سرباز و پادشاهو گفتم اونم یه معما برم گفت :
    سه تا کلاه قرمز وجود داره دو تا کلاه آبی . سه نفر آدم که یکیشون نابیناست وارد اتاق میشن . اتاق کاملا تاریکه و کسی نمی تونه ببینه چه کلاهیو بر می داره و رو سرش می ذاره .
    از اتاق که میان بیرون نفر اول از دومی می‏پرسه کلاه تو چه رنگیه؟ نفر دوم می‏گه نمی‏دونم، کلاه خودت چه رنگیه؟ نفر دوم می‏گه منم نمی‏دونم. بعدش یهو این آدم نابنا میگه من می دونم کلاه خودم چه رنگیه . حالا به نظر شما این آدم نابینا که کلاه های بقیه رو هم نمی بینه چطور رنگ کلاه خودشو تشخیص داده ؟
    هر سه همزمان میان بیرون؟
    جوابش که با احتمال و این حرفا نیست؟
    با معماهای که راه حل آمار و احتمالی دارن حال نمی کنم.
    یه راهنمایی هم می کردی بدک نبود!! :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط powers
      بروزر opera
      .
      .
      .
      این اطلاعات کامل این عکسه:

Orientation of image: 1
      File change date and time: 2009:04:12 0815
      Image input equipment manufacturer: Nokia
      Image input equipment model: N73
      Software used: Adobe Photoshop CS Windows
      Exposure time: 0.049
      F number: 2.8
      ISO speed rating: 100
      Shutter speed: 4.351
      Aperture: 2.97
      Light source: 4
      Flash: 25
      Lens focal length: 5.6
      Custom rendered: 0
      Exposure mode: 0
      White balance: 0
      Digital zoom ratio: 1
      Scene capture type: 0
      Gain control: 0
      عجب!! کلی حال کردم . هر چی بود و نبودو داد . ایول :applause:
      فقط تاریخو اشتباه گفتی ( خودم تاریخ گوشیمو برده بودم عقب :mrgreen: )
      راهی داره این اطلاعات رو از بین ببرم یا عوض کنم تا کسی نتونه ببینه ؟

نوشته اصلی توسط سید عبدالله حسنی
      هر سه همزمان میان بیرون؟
      جوابش که با احتمال و این حرفا نیست؟
      با معماهای که راه حل آمار و احتمالی دارن حال نمی کنم.
      یه راهنمایی هم می کردی بدک نبود!! :biggrin:
      آره هر سه نفر با هم میان بیرون .
      به نظر من نصف معماها با استقرا حل میشن نصفه دیگشون با احتمال .

راهنمایی!!؟؟ اوممممم :mrgreen:

دیدگاه

یه راهش اینه که همه حالتا رو در نظر بگیری یکی یکی حذف کنی .

دیدگاه

راهی داره این اطلاعات رو از بین ببرم یا عوض کنم تا کسی نتونه ببینه ؟
          سلام
          قاعدتا اطلاعاتش دست ما نیست که بخوایم عوض کنیم واطلاعات اشتباه بدیم اما بعد از کلی تست کردن به این نتیجه رسیدم که با تغییر نوع عکس میشه اون اطلاعات رو از بین برد. مثلا این عکسی که با دوربین گرفتید و jpg هستش رو به png تغییر بدید اونوقت هیچ اطلاعاتی ظاهر نمیشه و تنها چیزی که با زدن properties میاد همون آدرس عکسه و بس!
          البته من اولین باریه که می بینم از یک عکس اینقدر اطلاعات میده نمیدونم چرا! من هروقت با گوشیم عکس میگیرم تنها اطلاعاتی که ازش میده نوع گوشیمه! امنیت نوکیا پایینه دیگه :mrgreen:
          این تمام اطلاعاتیه که از یه عکسی که قبلا گرفتم میده: (اسم کارخونه رو تو قسمت مدل هم نوشته!!)
          Orientation of image: 1
          File change date and time: 2009:01:25 0000
          Image input equipment manufacturer: SONY ERICSSON
          Image input equipment model: SONY ERICSSON P990i
          Goodbye

دیدگاه

وقتی این سه نفر تو اتاق هستند فرقی بین نابینا و اون دو تای دیگه نیست.در واقع تو اتاق تاریک هر سه نابینا هستند(چقدر باهوشم من!! :mrgreen
            پس احتمال رنگ کلاه برای هر سه یکسانه...اینجوری که نمی شه!!!

دیدگاه

داری سخت می گیری . برا خودت می پیچونیش.
              هر زمان خواستی بگو جوابشو بگم :agree:

دیدگاه

داری سخت می گیری . برا خودت می پیچونیش.
                هر زمان خواستی بگو جوابشو بگم :agree:
                یه 5 دلاری طلبتون!!
                دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

حامد جان بگید...
                  منتظرم یه ایرادی از جوابش بگیرم :mrgreen:

دیدگاه

یه روش حلش اینه:

یه جدول کشیدم. از سمت چپ به ترتیب ستون ها معرف شماره حالت ، وضعیت کلاه نفر اول ، نفر دوم ، نفر سوم( نابیناآ‌) و وضعیت مجاز یا غیر مجاز بودن اوناست.

این جدول کل حالات ممکن بین سه نفرو نشون میده.
                    حالت شماره 8 که امکان پذیر نیست . چون فقط دو تا کلاه آبی داریم . پس این حالت حذف میشه.
                    حالت شماره 6 درست نیست. چون در این صورت نفر دوم دو وقتی کلاه آبی رو سر دوستاش میدید می تونست رنگ کلاه خودشو تشخیص بده ( که این کارونکرد ). اینم حذف
                    حالت شماره 4 هم درست نیست. تو این حالت نفر اول همچین وضعیتیو داره. یعنی اگه به کلاه های بقیه نگاه می کرد دو تا آبی میدید و متوجه میشد کلاهش قرمزه. پس این وضعیت هم به وجود نیومده.
                    حالت شماره دو هم پیش نیومده. چون نفر اول یه قرمز می بینه یه آبی پس نمی تونست حدس بزنه. ولی نفر دوم وقتی میدی نفر اول نتونسته حدس بزنه متوجه میشد که خودش کلاه آبی نداشته ،در نتیجه می تونسته رنگ کلاهشو بگه و از اونجایی که نگفته پس این حالت هم پیش نیومده.
                    با توجه با حالات حذف شده می بینی که حالات باقیمونده وضعیت هایی رو نشون میده که شخص نابینا کلاه قرمز داره.
                    بنابراین کلاه شخص نابینا پرسپولیسیه

دیدگاه

ای ول..... اصلا به راه حلی که قبلا گفتی دقت نکردم! جواب چی بود و من داشتم به کجاها فکر می کردم!!
                      نکته ی این معما حرف های اون دو شخص دیگه بود که نتونستن رنگ کلاه هاشون رو تشخیص بدن...متاسفانه من صورت معما رو دو دفعه بیشتر نخوندم...حیف شد...یه جورایی آسون بود(معما چو حل گشت،... :mrgreen تجربه ی خوبی بود
                      هر روز کلی معما طرح میشه...الان رو دوتاش دارم تفکرات می کنم!!
                      فعلا برم بعد میام مطرح می کنم.

دیدگاه

اما معما:
                        بازم یه پادشاهی بوده که می خواسته دو تا از زندانی هایی که بهش گفته بودن آدم ها باهوشی هستند رو آزاد کنه.
                        به زندانی ها میگه تو سلول هر کدومتون یه عددی نوشته شده ! که این دو عدد، دو عدد طبیعی متوالی هستند...بالفرض اگه زندانی اول تو سلولش نوشته شده بود 200 ، عدد سلول اون یکی زندانی یا 201 یا 199
                        پادشاه میگه من هر روز میام به شما سر می زنم و از هر دوتون می پرسم که عددی که تو سلول اون یکی زندانی نوشته شده چنده؟؟؟...شما یا می تونید جواب بدید یا ندید!!...من هر روز میام و این کارو می کنم...اگه درست گفتید که آزادید ...اگه هر کدومتون اشتباه بگه گردن جفتتون رو می زنم... اگه جواب هم ندیدخوب تا آخر عمر تو زندان هستید!!

بعد از چند روز که پادشاه میاد و میره یکی از زندانی ها دقیقا می گه که عدد سلول دوستش چنده؟
                        چه طوری؟
                        این دو زندانی هیچ گونه ارتباطی با هم ندارند.

دیدگاه

این دیگه خیلی عجیبه!!
                          از اونجا که پادشاه هر روز میاد و میره پس یعتی هیچ کدوم از زندانی ها چیزی نمیگن ( اگه بگن که گردنشون زده میشه) . از اونجایی که هیچی نمی گن پس حالت جدیدی ایجاد نمیشه . یعنی درست مثل روز اول می مونن . پس نهایتا اون زندانیه شانسی یه عدد کمتر یا بیشتر از عدد سلول خودشو گفته دیگه . :icon_razz:

دیدگاه

این دیگه خیلی عجیبه!!
                            از اونجا که پادشاه هر روز میاد و میره پس یعتی هیچ کدوم از زندانی ها چیزی نمیگن ( اگه بگن که گردنشون زده میشه) . از اونجایی که هیچی نمی گن پس حالت جدیدی ایجاد نمیشه . یعنی درست مثل روز اول می مونن . پس نهایتا اون زندانیه شانسی یه عدد کمتر یا بیشتر از عدد سلول خودشو گفته دیگه . :icon_razz:
                            نه ...بعد از یه روز خاص دقیقا میگه....و هر دو آزاد می شن!!.........حدس نمی زنه.
                            بگو تا بعدی رو بگم :smile:

دیدگاه

آقا من اینجوریم : oo:
                              بگو جوابو. فک نکنم جواب منطقی داشته باشه .

بعدی رو هم بیا .

دیدگاه

نکته ی این معما تو دو کلمه بود: طبیعی و متوالی
                                عدد طبیعی که از یه طرف محدوده و از طرف دیگه خوب تا بی نهایت میره و نمی تونه کمکی کنه...ولی طرف محدودش می تونه شروعی برای حل معما باشه:

خوب این عدد صفر که نمی تونه باشه پس از 1 شروع می کنیم.
                                فرض کن عددی که تو سلول شخص الف نوشته شده 4 هست...به دلیل راحت بودن این عدد رو انتخاب کردم ...می شه به راحتی به هر عددی تعمیم داد.
                                خوب این بابا می گه شماره سلول رفیقم(شخص ب) یا 3 یا 5
                                فرض کنیم شخص ب هم شمارش 3 باشه(هیچ فرقی نمی کنه 3 یا 5)اونم با خودش میگه شماره رفیقم یا 2 یا 4
                                پادشاه روز اول میاد از شخص الف می پرسه ،شخص الف هیچ جوابی نمی ده...شخص ب هم همین طور
                                خوب ما که داریم جواب رو بررسی می کنیم اگه شماره ها رو هم ندونیم طوری نیست .واضحه که عدد 1 نبوده اگه بود یکیشون سریع می فهمید عدد دوستش 2 هست.
                                پس 1 حذف شد...
                                پادشاه روز دوم میاد شخص الف حرفی نمی زنه...شخص ب هم با خودش میگه چون الف هیچی نگفته(اگه می گفت یا آزاد بودن یا اعدام و اتفاقی نیوفتاد) .. پس نتیجه می گیره شماره ی الف 2 نیست...اگه 2 بود با توجه به اینکه روز اول هیشکی حرف نزد و 1 حذف شد امروز می فهمید که من (شخص ب) 3 هستم..ولی چیزی نگفت...در این صورت شخص ب فریاد میزنه شماره ی رفیقم 4....بعد هر دو حالشو می برن...
                                اگه شک داری دو عدد دیگه انخاب کن و برو جلو ...
                                حالا یه کم درس بخونم باز بر میگردم...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X