اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معما و تست هوش

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معما و تست هوش

سلام امیدوارم سوالم جالب بوده باشه براتون.اول بگم که معتبرترین آزمونهای هوش جهان عبارتند از : 1- ریون (RAVEN)
    2- IQ TEST LAB
    3-MENSA
    یعنی این آزمون که SANGESARI گذاشته از آزمونهای معتبره البته معروف ترینش همون ریون ساخت آمریکا هست که من اولین بار توی دانشگاه دادم چند هفته پیش که از شاگرد اولای علمی کاربردی گرفتن.و توی اون من 133 شدم :applause: :wow: :eek: که یعنی بسیار ممتاز و در آزمون دوم که آنلاین دادیم من 138 شدم که GIFTED هست و در هردو یک پله پایینتر از نابغه بودم. اما در این هم که الان دادم جالبه بازم 133 شدم که یعنی هوش فوق العاده :wow:.اینم لینکش:
    http://www.iqtest.dk/main.swf
    عجیب نیست؟!!!!!!!!!!!!
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

sangesari چرا نتیجه تست هوش خودت رو نذاشتی؟!!
      آقای علیپور فقط iq test lab به دانش زبان انگلیسی و سن ربط داره
      جانم به فدای ائمه اطهار
      می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

خانم ها و آقایون مهندس به جواب معمای 5 توجه کنید:

جواب معمای 5: وارد اتاق کلید ها میشیم و اول یکی از کلید ها رو روشن می کنیم و دیگه کاری باهاش نداریم میذارم همونطور روشن بمونه.
        و بعد میریم سراغ کلید دوم و اون رو به مدت 1 ساعت روشن میذاریم و بعد از اینکه یک ساعت تموم شد خاموشش می کنیم .
        و به کلید سوم کاری نداریم(روشنش نمی کنیم).
        بعد خیلی سریع(فورا) میریم تو اتاق لامپها و اون لامپی که روشنه مربوط به کلید اوله و اون لامپی که داغه مربوط به کلید دومه
        و اون لامپی که خاموشه مربوط به کلید سومه!!!
        به همین سادگی. بیل گیتس من رو به زودی استخدام میکنه! : :applause::

دیدگاه

اون لینک کار نمیکرد این نتیجه تست هوش منه:http://ahmadpashaei.persiangig.com/www_iqtest_dk_main.pdf
          جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
            sangesari چرا نتیجه تست هوش خودت رو نذاشتی؟!!
            من 104 شدم
            دنیا دو روز است:
            یک روز با تو و یک روز علیه تو
            روزی که با توست مغرور مشو و روزی که علیه توست مایوس نشو. چرا که هر دو پایان پذیرند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط a.star2
              خانم ها و آقایون مهندس به جواب معمای 5 توجه کنید:

جواب معمای 5: وارد اتاق کلید ها میشیم و اول یکی از کلید ها رو روشن می کنیم و دیگه کاری باهاش نداریم میذارم همونطور روشن بمونه.
              و بعد میریم سراغ کلید دوم و اون رو به مدت 1 ساعت روشن میذاریم و بعد از اینکه یک ساعت تموم شد خاموشش می کنیم .
              و به کلید سوم کاری نداریم(روشنش نمی کنیم).
              بعد خیلی سریع(فورا) میریم تو اتاق لامپها و اون لامپی که روشنه مربوط به کلید اوله و اون لامپی که داغه مربوط به کلید دومه
              و اون لامپی که خاموشه مربوط به کلید سومه!!!
              به همین سادگی. بیل گیتس من رو به زودی استخدام میکنه! : :applause::
              سلام اگر تو سایت سرچ کنید بچه ها به این سوال جواب داده بودن
              شما نفره 100 هستی
              استخدام نشدی
              من شد108
              راستی اگر هیچی نزنی و سند رو بزنی 70 میشه
              مسخرس :angry:
              من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

معما و تست هوش

با سلام ....

به نظر من کلا همه این ها الکی هست !!!! :mrgreen: وقتی میدونی نابغه هستی دیگه چرا شک داری و خودت رو امتحان میکنی !!!!

کلا ایرانی جماعت همه نابغه هستن !!!! :wow:
                مصادیق اظهار محبت به همسر
                بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
                ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
                اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

شاید این تست برای شما تکراری باشد , اما ارزش دوباره امتحان کردنش را دارد ..

تست هوش باید پس از خواندن سئوال در عرض فقط ۵ ثانیه به آن جواب درست را بدهید در پایان تعداد پاسخهای درست شما ضرب در ۱۰ میشود و میزان آی کیو شما را نشان میدهد (آسانی سوالات شما را گول نزند !!!)

۱- بعضی از ماهها ۳۰ روز دارند بعضی ۳۱ روز چند ماه ۲۹ روز دارد؟

۲- اگر دکتر به شما ۳ قرص بدهد و بگوید هر نیم ساعت ۱ قرص بخور چقدر طول میکشد تا تمام قرصها خورده شود؟

۳- من ساعت ۸ شب به رختخواب رفتم و ساعتم را کوک کردم که ۹ صبح زنگ بزند وقتی با صدای زنگ ساعت از خواب بیدار شدم چند ساعت خوابیده بودم؟

۴- عدد ۳۰ را به نیم تقسیم کنید وعدد ۱۰ را به حاصل آن اضافه کنید چه عددی به دست می آید؟

۵- مزرعه داری ۱۷ گوسفند زنده داشت تمام گوسفند هایش به جز ۹ تا مردند چند گوسفند زنده برایش باقی مانده است؟

۶- اگر تنها یک کبریت داشته باشید و وارد یک اتاق سرد و تاریک شوید که در آن یک بخاری نفتی یک چراغ نفتی و یک شمع باشد اول کدامیک را روشن میکنید؟

۷- فردی خانه ای ساخته که هر چهار دیوار آن به سمت جنوب پنجره دارد خرسی بزرگ به این خانه نزدیک میشود این خرس چه رنگی است؟

۸- اگر ۲ سیب از ۳ سیب بردارین چند سیب دارید؟

۹- حضرت موسی از هر حیوان چند تا با خود به کشتی برد؟

۱۰- اگر اتوبوسی را با ۴۳ مسافر از مشهد به سمت تهران برانید و در نیشابور ۵ مسافر را پیاده کنید و ۷ مسافر جدید را سوار کنید و در دامغان ۸ مسافر پیاده و ۴ نفر را سوار کنید و سرانجام بعد از ۱۴ ساعت به تهران برسید حالا نام راننده اتوبوس چیست؟

ارزیابی تست براساس تعداد جوابهای نادرست سطح هوش

۷تا و بیشتر دانش اموز دبستان

۶ تا دانش اموز دبیرستان

۵ تا دانشجو

۲-۳ استاد دانشگاه

۱ مدیران ارشد . . . . .
                  ای خدا از دست اینا چکار کنم؟؟؟؟

دیدگاه

پاسخ تست ها
                    ۱- تمام ماهها حداقل ۲۹ روز را دارند

۲- یک ساعت (شما یک قرص را در ساعت ۱ و دیگری را درساعت ۱/۵ و بعدی را در ساعت ۲ می خورید)

۳- ساعت کوکی نمیتواند شب و روز را تشخیص دهد پس به اولین ساعت ۹ که برسد زنگ میزند که
                    ساعت ۹ شب است

۴- حاصل ۷۰ است ( تقسیم بر نیم معادل ضرب در ۲ است)

۵- او ۹ گوسفند خواهد داشت

۶- کبریت

۷- سفید چون خانه ای که هر چهار دیوارش رو به سمت جنوب پنجره داشته باشد باید در نوک قطب جنوب باشد

۸- همان۲ سیب

۹- هیچ( حضرت نوح بود نه حضرت موسی)

۱۰- خوب خودتونید دیگه( نام خودتان)

دیدگاه

اینا بیشتر شبیه به جوک هست تا تست هوش!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_chini
                        شاید این تست برای شما تکراری باشد , اما ارزش دوباره امتحان کردنش را دارد ..

تست هوش باید پس از خواندن سئوال در عرض فقط ۵ ثانیه به آن جواب درست را بدهید در پایان تعداد پاسخهای درست شما ضرب در ۱۰ میشود و میزان آی کیو شما را نشان میدهد (آسانی سوالات شما را گول نزند !!!)

۱- بعضی از ماهها ۳۰ روز دارند بعضی ۳۱ روز چند ماه ۲۹ روز دارد؟

۲- اگر دکتر به شما ۳ قرص بدهد و بگوید هر نیم ساعت ۱ قرص بخور چقدر طول میکشد تا تمام قرصها خورده شود؟

۳- من ساعت ۸ شب به رختخواب رفتم و ساعتم را کوک کردم که ۹ صبح زنگ بزند وقتی با صدای زنگ ساعت از خواب بیدار شدم چند ساعت خوابیده بودم؟

۴- عدد ۳۰ را به نیم تقسیم کنید وعدد ۱۰ را به حاصل آن اضافه کنید چه عددی به دست می آید؟

۵- مزرعه داری ۱۷ گوسفند زنده داشت تمام گوسفند هایش به جز ۹ تا مردند چند گوسفند زنده برایش باقی مانده است؟

۶- اگر تنها یک کبریت داشته باشید و وارد یک اتاق سرد و تاریک شوید که در آن یک بخاری نفتی یک چراغ نفتی و یک شمع باشد اول کدامیک را روشن میکنید؟

۷- فردی خانه ای ساخته که هر چهار دیوار آن به سمت جنوب پنجره دارد خرسی بزرگ به این خانه نزدیک میشود این خرس چه رنگی است؟

۸- اگر ۲ سیب از ۳ سیب بردارین چند سیب دارید؟

۹- حضرت موسی از هر حیوان چند تا با خود به کشتی برد؟

۱۰- اگر اتوبوسی را با ۴۳ مسافر از مشهد به سمت تهران برانید و در نیشابور ۵ مسافر را پیاده کنید و ۷ مسافر جدید را سوار کنید و در دامغان ۸ مسافر پیاده و ۴ نفر را سوار کنید و سرانجام بعد از ۱۴ ساعت به تهران برسید حالا نام راننده اتوبوس چیست؟

ارزیابی تست براساس تعداد جوابهای نادرست سطح هوش

۷تا و بیشتر دانش اموز دبستان

۶ تا دانش اموز دبیرستان

۵ تا دانشجو

۲-۳ استاد دانشگاه

۱ مدیران ارشد . . . . .
                        بستگی داره چجوری بخواید از طرف جواب رو قبول کنید تا تست جواب بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                          اینا بیشتر شبیه به جوک هست تا تست هوش!
                          یعنیآ‌ شما تو ۵ ثانیه واسه هر سوال همشو درست جواب دادی؟؟؟؟ :twisted: :twisted:
                          ایول :applause:
                          حالا اگه گفتیآ‌ کدوم سوال و ج اشتباه بود؟؟؟؟؟ :evil:
                          اونوقت ثابت میآ‌شه خیلیآ‌ تیزی

دیدگاه

یعنیآ‌ شما تو ۵ ثانیه واسه هر سوال همشو درست جواب دادی؟؟؟؟ :twisted: :twisted:
                            ایول :applause:
                            حالا اگه گفتیآ‌ کدوم سوال و ج اشتباه بود؟؟؟؟؟ :evil:
                            اونوقت ثابت میآ‌شه خیلیآ‌ تیزی
                            مثلا بستگی داره که اون ساعته دیجیتال باشه یا عقربه ای

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                              مثلا بستگی داره که اون ساعته دیجیتال باشه یا عقربه ای
                              نه ساعت شنی بهتره :evil:
                              کسیآ‌ فهمید کدوم سوال ایراد داره؟؟؟؟؟ :mrgreen: :nice:

دیدگاه

نه ساعت شنی بهتره :evil:
                                کسیآ‌ فهمید کدوم سوال ایراد داره؟؟؟؟؟ :mrgreen: :nice:
                                با توجه به جوابتون
                                اون سوال خونه اشتباهه چون طرف باید خونش قطب شمال باشه که بگه از هر طرف میشه قطب جنوب که باز این هم بحث برانگیزه(اینکه شرق و غرب چی میشن)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X