اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معما و تست هوش

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معما و تست هوش

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
    جواب تو همون لینک بالا که دوستمون گذاشت بود دیگه :
    http://www.archimedes-lab.org/How_to_Solve/images/Water_gas_puzzle.gif
    نه علی جان. اون یکی از جوابای اشتباهه. فقط پیچ در پیچش کرده که به اشتباه بیفتی. اگه هر مسیری رو با یک رنگ متفاوت رنگ کنی میفهمی چه کلکی تو کاره. البته خود سایت زحمت این کار رو هم کشیده کافی بود روی لینک زیرش کلیک کنی. من هنوز هم فکر میکنم غیرممکن باشه ولی بازم فکر می کنم.
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
    اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
    یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط QUARK
      الان شما جوابو دارید؟
      بماند شما رو معما و جایزش تمرکز کن

نوشته اصلی توسط kek300
      برا این معما حتما اینجا یه سر بزنید
      http://www.arandomgame.com/index.php?game_id=899
      خیلی خوبه دیگه نیازی نیست مثله من یه دفتر 100 برگ حروم کنید !!

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
      جواب تو همون لینک بالا که دوستمون گذاشت بود دیگه :
      http://www.archimedes-lab.org/How_to_Solve/images/Water_gas_puzzle.gif
      با نگاه اجمالی آره اما اگه موشکافانه نگا کنی مثله این عکس می بینیش : :NO:

نوشته اصلی توسط kek300

اضافه شده در تاریخ :
      بابا تو ویکیپدیام میگه نمیشه
      شما چجوری میگی میشه؟؟؟
      http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%B3%D8%A6%D9%84%D9%87_%D8%B3%D9%87_%D8%B1 %D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7
      عزیزم دارم میگم طراحش حلش کرده ، بعدش هم مگه میشه معمایی طرح بشه و جوابی نداشته باشه ؟؟ اگه اینطوری باشه که میشه مثل پارادوکس دوقولوها !!
      ماکه رفتیم خدمت (فعلا که 14 ماهش گذشت).........چون میگذرد غمی نیست....

http://tif00s.persiangig.com/image/MLX90614.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tifoos

خطهای آبی و سبز هردو به A رفته اما اینکه مشکلی نیست خط آبی رو میشه براحتی به C وصلش کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط برادر
          عزیز اون یکی از جواب های اشتباست بقیه رو هم اینطوری رفته ، لینکی که علی آقا داده برو بعد زیرش یه لینکی داده ، کافیه روش کلیک کنی اونوقت متوجه میشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tifoos
            بماند شما رو معما و جایزش تمرکز کن
            داداشه من کاری به تمرکزو پولش ندارم.
            بگو جوابو داری یا نه؟
            من ازت سوال پرسیدم پس باید جوابو بدی.
            شاید شما داری بچه ها رو اذیت میکنی؟
            عزیزم دارم میگم طراحش حلش کرده ، بعدش هم مگه میشه معمایی طرح بشه و جوابی نداشته باشه ؟؟ اگه اینطوری باشه که میشه مثل پارادوکس دوقولوها !!
            اثبات کن:
            2*1.89=692.3
            منم یه سوال طرح کردم.
            باید جواب داشته باشه؟
            ?Why not

دیدگاه

نوشته اصلی توسط QUARK
              داداشه من کاری به تمرکزو پولش ندارم.
              بگو جوابو داری یا نه؟
              من ازت سوال پرسیدم پس باید جوابو بدی.
              شاید شما داری بچه ها رو اذیت میکنی؟
              اثبات کن:
              2*1.89=692.3
              منم یه سوال طرح کردم.
              باید جواب داشته باشه؟
              عزیز نه اذیتی در کار نیست میبینی که اون لینکایی که بچه ها دادن نشان از صحت سوق این قضیه داره
              اینکه کمتر کسی حلش کرده درسته چون بخاطره همین جزء معماهای پیچیده هستش
              با این وقت اندک محدودی که شما انتظار داری این معما رو حل کنی باید بگم که این در صورتی ممکنه که آی کیوی اینشتین رو داشته باشی

برای چندمین بار میگم که چون دیدم دوست دارید طلبه بازیهای فکری هستید و دوست دارید هی معماهای سخت ترو حل کنید (مثله خودم) واسه همین این معما رو واستون گفتم ، شما هم هرجوری دوست داری فکر کن که من حلش کردم یا نکردم و در ضمن شما هم مجبور نیستی اینو حلش کنی و اینم بهتون بگم که قرار نیست بتونید اینو (حداقل به این زودی ها ) حلش کنید و من خودم ... (هیچی ولش کن باز حرفم حرف میاره! )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tifoos
                عزیز نه اذیتی در کار نیست میبینی که اون لینکایی که بچه ها دادن نشان از صحت سوق این قضیه داره
                با این وقت اندک محدودی که شما انتظار داری این معما رو حل کنی باید بگم که این در صورتی ممکنه که آی کیوی اینشتین رو داشته باشی
                منم واسه ی 2*2=5 چندتا لینک میارم ولی چون صحت نداره کسی حتی بهش نیگا هم نمیکنه یا اگه نیگا کنه میخواد به طراحش بخنده.

به این مثاله من توجه کن: کی گفته من آی کیو انیشتین رو ندارم. کی گفته؟ شما میگی, اثباتش کن.
                من چندتا سایت واسه ی خودم میسازمو توش میگم که من آی کیوی انیشتن رو دارم.
                حالا کسی باید پیگیره اراجیفه من باشه؟

نوشته اصلی توسط tifoos
                برای چندمین بار میگم که چون دیدم دوست دارید طلبه بازیهای فکری هستید و دوست دارید هی معماهای سخت ترو حل کنید (مثله خودم) واسه همین این معما رو واستون گفتم ، شما هم هرجوری دوست داری فکر کن که من حلش کردم یا نکردم و در ضمن شما هم مجبور نیستی اینو حلش کنی و اینم بهتون بگم که قرار نیست بتونید اینو (حداقل به این زودی ها ) حلش کنید و من خودم ...
                نمیفهمم چی میگید.
                قصد جسارت نداشتمو ندارم.
                ولی خیلیا خیلی چیزای دیگه گفتن.واسه خودشون گفتن.
                اگه جواب داشت یه روز دو روز 100 روز 100ماه بالاخره که باید یکی جوابو بذاره.
                باور کن جوابی در کار نیست.
                شما میگی واسه ی هر معمایی جواب هست من میگم واسه هر معمای درستی جواب هست.

(هیچی ولش کن باز حرفم حرف میاره! )
                اینجا اسمش گفتگوی آزاده و آزادی که در مورد هر چیزی (البته با رعایت قانون) صحبت کنی.

خواهشاً دلیل بیارید چون همه اینجا تحصیل کردن یا حداقل از فکرشون واسه مسائل دوروبرشون استفاده ی بجا میکنن.

به قول کیان با تشکر.
                ?Why not

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tifoos

برای چندمین بار میگم که چون دیدم دوست دارید طلبه بازیهای فکری هستید و دوست دارید هی معماهای سخت ترو حل کنید (مثله خودم) واسه همین این معما رو واستون گفتم ، شما هم هرجوری دوست داری فکر کن که من حلش کردم یا نکردم و در ضمن شما هم مجبور نیستی اینو حلش کنی و اینم بهتون بگم که قرار نیست بتونید اینو (حداقل به این زودی ها ) حلش کنید و من خودم ... (هیچی ولش کن باز حرفم حرف میاره! )

دیدگاه

این معما جزء معماهای حل نشدنی است و اگه شما اینو حل کردی زودتر به اسم خودت ثبت کن. همون سایتی که لینکشو گذاشتم با دقت بخونی می بینی که گفته که این معما حل نداره (مگه توی سه بعد حل کنی یا سیم برق یکی از خانه ها رو از داخل خانه بغلی بکشی). حتماً بعدش هم میخوای این معما رو بدی.
                    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                    لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                    با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                    اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                    یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tifoos
                      به خدا قصد بدی ندارم.فقط گفتم دلیل بیار.
                      اگه ناراحتت کردم منو ببخش گلم.
                      ?Why not

دیدگاه

دوستان بسه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هـادی
                          حتماً بعدش هم میخوای این معما رو بدی.
                          نه از این خبرا نیست
                          در ضمن اون سایته نویسندش کیه ؟ جزء نخبه هاست ؟ چون میگه راه حلشو نداره یا میگه نمیشه باید باور کنید ؟ شما از کجا می دونید که نویسنده اون وبلاگ یا سایر اون وبلاگ هایی که بهش سر زدید چقدر رو حل کردنه این معما وقت گذاشتن ؟هان ؟؟

نه من حلش نکردم ، حالا دیگه راضی شدید؟ (اذیت هم نمی خواستم بکنم ، میخواستم براتون تفریح فکری باشه ) ازتون هم عذر میخوام دیگه بی خیال می شید ؟ اگه میخواید وقتی که صرف کردید رو بگید تا باهاتون حساب کنم ؟!
                          ولی من خودم کلن اینطوریم که دست به کاری نمی زنم یا اگه کاری رو شروع کردم تا آخرش میرم اینقدر سمجش میشم تا انجامش بدم (کال آدمه پیلیه ای هستم )

اضافه شده در تاریخ :
                          نوشته اصلی توسط QUARK
                          به خدا قصد بدی ندارم.فقط گفتم دلیل بیار.
                          اگه ناراحتت کردم منو ببخش گلم.
                          نه عزیزم حق داری
                          میدونم این معما با همه معماهایی که تاحالا باهاش سروکله زدید فرق میکنه
                          ولی من توقع داشتم حداقل خودتون رو موضوع (اصلا میگیم محال) یه چند وقتی فکر می کردین
                          آخه از صفحه اول این تایپیک همینجور که میایم جلو ، میبینم که بچه ها اکثرا جوابارو از نت در میارن خیلی به محدود میگن جوابو خودمون درآوردیم (که اونم ا.. اعلم)

دیدگاه

من که نفهمیدم چی شد
                            یه بار میگی حل کردم یه بار میگی حل نکردم
                            اگه حل کردی چرا میگی حل نکردم؟ اگه حل نکردی چرا بچه ها رو سر کار میذاری؟
                            اگه حل کردی به قول هادی جان برو ثبتش کن
                            آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                              من که نفهمیدم چی شد
                              یه بار میگی حل کردم یه بار میگی حل نکردم
                              اگه حل کردی چرا میگی حل نکردم؟ اگه حل نکردی چرا بچه ها رو سر کار میذاری؟
                              اگه حل کردی به قول هادی جان برو ثبتش کن

نوشته اصلی توسط tifoos
                              نه من حلش نکردم

دیدگاه

چقدر اعصاباتون ضعیفه!!!!! خدا بداد دل دورو بریاتون برسه خیلی اتفاقا در طول زندگی ادم می افته که باید فقط بهشون لبخند زد نه تایید کنید نه رد کنید فقط لبخند بزنید و بگذرید :smile:. داستان همون قضیه انیمیشن معنی دار تمساحه که یکی از دوستان انجمن گذاشتن :agree:
                                ای زندگی بردار دست از امتحانم چیزی نه میدانم نه میخواهم بدانم. ...ای موج پر از شور که بر سنگ سرت خورد برخیز فدای سرت انگار نه انگار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X