با سلام وتشکر از شما خودتون ترجمه کردید؟خوب بود قابل فهم بود اگر تونستید قسمت توضیحات پایه ها و یک قسمت در مورد boost گفته را هم ترجمه کنید در مورد نرم افزار هم با ید بگم من با میکرو کار کردم وبرنامه اشم خودم نوشتم
سلام
من ترجمه قسمت stanalone رو انجام دادم میتونید از لینک زیر بگیرید:
http://azarrobot.blogfa.com/post-17.aspx
با سلام
عید همه دوستان مبارک
ببخشید مدتی نبودم عید دیدنی مجال نمی ده :rolleyes:
دوست عزیز
این آدرسی که دادید:
http://azarrobot.persiangig.com/document/elec/M3PHAC.pdf
درست است؟
من هرچ سعی کردم نتوانستم وارد شوم :angry:
اگر مشکلی دارد لطفا تصحیح کنید.
با تشکر
مگه سه فاز نیست ؟
خوب اگه سه فاز رو دیسی کنیم میشه 530 ولت !!
یا من غلط حساب میکنم ؟
یه سوال دیگه : خروجی های این مدار ( سویچ ها ) چه شکلی خواهند بود ؟ مثلا وقتی که فرکانس و ولتاژ رو تغییر میده ؟
آیا تو خروجی، ولتاژ رو با برش تغیر میده ؟پس فرکانس رو چه جوری تغیر میده ؟
یه سوال بی ربط دیگه : تو جرثقیل های ساختمانی چه موتوری میزارن ؟
با سلام ورودی مدار سه فاز نیست تک فازه که منم در ورودی از خازن 400 ولت استفاده کردم خروجیه مدار هم spwm میباشد و با فیلتر میتوان شکل موج سینوسی گرفت و با تغییر فرکانس هم فرکانس شکل موج عوض میشه
سلام
خسته نباشید همه مهندسین زوار جان با همین مداری که گذاشتی جواب گرفتی ؟؟؟؟
آخه من که دیتا شیت رو دیدم با مدار شما تناقض داره
شما خروجی هایMC3PHرو بدون توجه به ورودی های LوH بهIR2130وصل کردی با این اتصال مدارت کار کرد شاید من اشتباه دیدم یه توضیح میدی ببخشید ها وقتت رو میگیرم آخه من خیلی وقته بحث شمارو دنبال میکنم یه کارایی هم کردم ولی هنوز کامل نیست مرسی موفق باشی هر جا هستی
سلام
خسته نباشید همه مهندسین زوار جان با همین مداری که گذاشتی جواب گرفتی ؟؟؟؟
آخه من که دیتا شیت رو دیدم با مدار شما تناقض داره
شما خروجی هایMC3PHرو بدون توجه به ورودی های LوH بهIR2130وصل کردی با این اتصال مدارت کار کرد شاید من اشتباه دیدم یه توضیح میدی ببخشید ها وقتت رو میگیرم آخه من خیلی وقته بحث شمارو دنبال میکنم یه کارایی هم کردم ولی هنوز کامل نیست مرسی موفق باشی هر جا هستی
با سلام حرف شما درسته من این را در شماتیک اصلاح کردم اما یادم نبود در pcb اصلاح نشده من مدار خودم را pcb را ترکها شا قطع کردم و با سیم وصل کردم اما دیگه یادم رفت در pcb اصلاح کنم اما تو شماتیک اصلاح شده اگر خواستید این را بسازید بگید تا در pcb هم اصلاح کنم ممنون که تذکر دادید
دیدگاه