اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کوره القایی و مشکل فرکانس ذوب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کوره القایی و مشکل فرکانس ذوب

یه مشکلی تو اندازه گیری داری!!! اصن اصول پایه برق رو داری زیر سوال میبریا!!!. بله فرکانسی که بیشترین ولتاژ روی کویله فرکانس رزونانسه.

دیدگاه

اقا مهدی حالا چرا قاطی میکنی !!! :surprised:
      شاید ما یه قاون جدید کشف کردیم
      راستی اگه واسه ذوب نیاز بود بازم فرکانس رو پایین بیارم، بجز افزایش مقدار کویل و خازن میشه کاری دیگه ای کرد؟
      واسه تبدیل به سری نگفتین !؟

با تشکر

اضافه شده در تاریخ :
      اقا کشف جدیدی که کردم اینه:
      یه بار با ترانس 110 و یه بار هم با ترانس 220 مدار رو راه انداختم و در هر دو تست زمانی که با تغییر فرکانس ولتاژ کویل پیک بود اختلاف فاز ولتاژ گیت - سورس سوئیچ ها با ولتاژ کویل حدودا بین 80 تا 85 درجه بود

دیدگاه

سلام دوستان

بعد از چند ماه دوباره اومدم سراغ این کوره القایی :biggrin:
        با توجه به راهنمایی های دوستان از جمله جناب وزیری که خیلی اذیتشون کردم یکسری اصلاحات تو مدار قبلی ایجاد کردم و قصد دارم دوباره تست های ازمایشی رو رو مدار جدید انجام بدم.
        تو فاز اول مشکلی که بهش برخورده بودم درجا زدن دما و ذوب نشدن فلز استیل بود ( تا حدود 850 بالا میرفت که تونستم فلزاتی مثل الومینیوم و برنج رو باهاش ذوب کنم) که ابتدا فکر میکرم مشکل از انتخاب نادرست فرکانس می باشد که بعد از تست های مکرر ( و سوزوندن مکرر سوئیچ ها ) به این نتیجه رسیدم که مشکل مسئله دمای کوری می باشد.

از دوستانی که تجربه تو این زمینه دارند میخواستم خواهش کنم در صورت امکان تو سوالات زیر راهنمایی کنن:
        قدرت کوره که میخوام 1 کیلو نهایتا 1.5 کیلو واته واسه ذوب 100 گرم فلز استیل و فعلا زمان اهمیتی ندارد ( مدار با توپولوژی هالف بریج و سوئیچ igbt شماتیک رو سعی میکنم تا چند روز اینده بزارم)

1- کدوم رزونانس واسه این کوره بهتره سری با موازی ؟ مزیت هر کدوم واسه این کار من چیه؟
        من تو فاز اول (رزونانس موازی) یکی از اصلی ترین مشکلاتم نگه داشتن مدار در رزونانس بود که این کار رو دستی و بوسیله اسکوپ انجام میدادم (خیلی ابتدابی و بصورت تجربی)
        میخوام بدونم واسه نگه داشتن مدار در رزونانس باید تو هر کدوم ( سری یا موازی ) فیدبک ها از کدام قسمت مدار و از چه جنسی ( ولتاژ یا جریان ) باشد؟ و چه وضعیتی نسبت به هم داشته باشند( مقدار اختلاف فاز) .
        چون میخوام قبل از درست کردن مدار pll بصورت دستی و با ابزار مثل اسکوپ این فیدبک گیری رو انجام بدم

2- مسئله دمای کوری !!؟
        من تا جایی که متوجه شدم در نقطه کوری ما نیاز به یک شک دمایی داریم که یا باید از یک منبع خارجی باشد و یا بوسیله تغییر فرکانس رزونانس این اتفاق بیفتد. حالا اصلا استنباط من درست هست یا خیر؟
        حالا واسه عبور از این نقطه چه کار باید کرد؟ اصلا مدار از کجا تشخیص بدهد به دمای کوری رسیده و بعد چه روشی از ان عبور کند ؟

ببخشید طولانی شد :redface:
        واقعیتش من ندیدم از دوستان یک مدار رو کامل کرده باشه و به نتیجه رسیده باشهو تو سایت گذاشته باشه واسه همین مسائلی که کمتر درموردش بحث شده بود و به نتیجه نرسیده بود و واسه من هم سوال شده بود رو اینجا مطرح کردم تا با کمک عزیزان مدار رو کامل کنم.

با تشکر

دیدگاه

مسپله دمای کوری فقط در فلزارت مگنتیک دیده میشه. فلزاتی مثل الومنیوم دیامگنتیک هستن پس تلفات هیسترزیس رو از اول ندارن. ادم تکلیفش با خودش مشخصه. ولی اهن وقتی به یه دمای خاصی میرسه یه دفه دیامگنتیک میشه و یه دفه تلفات هیسترزیس حذف میشه. در این ناحیه به دلیل حذف ناگهانی هیترزیس سلف هم مقدارش کم میشه. یعنی فرکانس رزونانس بالا میره. بهترین راه اینه که بتونی در این ناحیه باز هم ببریش روی رزونانس. ولی چون تغییراتش زیاده و با تغییر اندکی دما مقدار لف تغییرات زیادی داره باید pll خوب طراحی شده باشه که بتونه سریع تغییر وضعیت بده و بره روی رزونانس.

محاسبات شبکه l-lc رو اگه دارید لطف کنید بدبد که خیلی دنبالشم. ممنون.

دیدگاه

سلام جناب وزیری
            خیلی چاکریم، با زحمتای ما
            راستش زمانی هم که من تونستم دما رو تا نقطه کوری بالا ببرم از LRLC استفاده کرده بودم ( تو یه سایت روسی دیدم لینکش رو پیدا کردم میزارم) . بعد از ترانس مچینگ یه سلف حدود 50میکرو هانری رو با مدار تانک ( خازن موازی با کویل) سری کرده بودم
            اقا تو رزونانس سری میان بعد از ترانس مچینگ بانک خازن و کویل رو سری میکنن درسته!؟ حالا در حالت رزونانس سیگنال سوئیچ با ولتاژ دو سر خازن و یا کویل چقدر اختلاف فاز داره؟
            اصلا تو حالت رزونانس خازن و سلف باید همدیگر رو خنثی کنن دیگه؛ یعنی یه اختلاف 180درجه ای با هم دارن . میشه از قضیه استفاده کرد برای فیدبک pll
            اگر یه مدار pll خوب واسه سری یا موازی دارن معرفی کنین

در ضمن الان با راهنمایی که قبلا کردین درایو رو با hcpl3120 بستم (با تغذیه ایزوله و واسه هر طبقه مجزا) و واسه pwm هم از sg3525 استفاده کردم

باتشکر

دیدگاه

نظرتون در مورد این مدار چیه ؟ یا حداقل بخش pll مدار
              http://uzzors2k.4hv.org/index.php?pa...ductionheater1

دیدگاه

سلام دوست عزیز من یه ریخته گرم و میخام یه کوره القایی بخرم ولی هزینه های خیلی نجومی واسه یه کوره القایی با ابعاد استوانه به قطر 40 سانت با طول 50 سانت تا دمای 1800 درجه سانتیگراد بهمون میدن. میخام بدونم حالا که شما تخصص کافی دارین بیاین یه کوره واسه ما بسازین تا هم یه پولی گیر شما بیاد و هم ما بتونیم یه کوره ارزون بسازیم . نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟ تمام هزینه ها هم با ما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadisl نمایش پست ها
                  با ابعاد استوانه به قطر 40 سانت با طول 50 سانت تا دمای 1800 درجه سانتیگراد
                  اینو که شما میگید یه چیز عجیب قریبیه

ساختش کار سختی .
                  سه فاز باید باشه و کلی دنگ و فنگ
                  بخری بهتره.

دیدگاه

خب اگه من کویلشو جور کنم چی باز هم دنگو فنگش زیاده؟؟؟/

دیدگاه

سلام.
                      وزن قطعه مورد نظر چندکیلوگرم و مدت زمان ذوب چند دقیقه باشه؟
                      من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

فولاد و تیتانیوم 30 کیلو گرم الی 50 کیلوگرم کافیه و زمان ذوب مهم نیست. ولی طبیعتا هرچی کمتر بهتر

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط ebismps نمایش پست ها
                        سلام.
                        وزن قطعه مورد نظر چندکیلوگرم و مدت زمان ذوب چند دقیقه باشه؟
                        30 الی 50 کیلو گرم و زمان مهم نیست ولی هرچی کمتر بهتر

دیدگاه

ببینید دوستان کوره القایی دیگ خوراک پزی نیست که بشه هم آبگوشت باهاش درست کرد هم قرمه سبزی هم کله پاچه. کوره القایی باید کاربردش تعریف شده باشه نه اینکه هر چیزی گیرتون بیاد بندازید توش تا ذوب بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
                            ببینید دوستان کوره القایی دیگ خوراک پزی نیست
                            به به علی اقا چه خبر؟ موافقم .
                            با گرمایش القایی خیلی موافقم ولی برای ذوب باید دلیل موجه داشته باشن حتما دارن رو نمیکنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
                              به به علی اقا چه خبر؟ موافقم .
                              با گرمایش القایی خیلی موافقم ولی برای ذوب باید دلیل موجه داشته باشن حتما دارن رو نمیکنن
                              سلااااااااااااام کامی جون.. . خیلی مخلصیم ... منم موندم واقعا! بعضی از بچه ها توقع دارن هر چی گیرشون میاد بندازن توی کوره تا ذوب بشه . والله کوره های آدم سوزی اردوگاه آشوویتس هم برای آدم سوزی ساخته شده بودن نه سوزوندن هر چیزی که هیتلر دلش میخواست ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
                                بعضی از بچه ها توقع دارن هر چی گیرشون میاد بندازن توی کوره تا ذوب بشه . والله کوره های آدم سوزی اردوگاه آشوویتس هم برای آدم سوزی ساخته شده بودن نه سوزوندن هر چیزی که هیتلر دلش میخواست ...

ایت تاپیک با توان 2 کیلووات شروع شد
                                نوشته اصلی توسط javati نمایش پست ها
                                من چند مدتیه دارم رو یه کوره القایی حدودا 2 کیلو وات کار می کنم و با دنبال کردن تاپیک ها و راهنمایی دوستان به یه جاهایی رسیدم
                                نوشته اصلی توسط javati نمایش پست ها
                                به قول معروف تقریبا رسیده به دمش :biggrin:
                                من میخوام با این کوره حدودا 100 گرم فلز استیل رو که قطرش 1 سانتی متر هست رو ذوب کنم

حالاااااااااا

فولاد و تیتانیوم 30 کیلو گرم الی 50 کیلوگرم کافیه و زمان ذوب مهم نیست. ولی طبیعتا هرچی کمتر بهتر

خب اگه من کویلشو جور کنم چی باز هم دنگو فنگش زیاده؟؟؟/
                                کویل که یه قسمت از کاره بهتره بگم تازه اخره کاره .

من کوره ساختم با 220 ولت 20 امپر تازه می تونم با هاش یک کیلو ذوب کنم.
                                اونم با کلی دنگ و فنگ.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X