اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کوره القایی و مشکل فرکانس ذوب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کوره القایی و مشکل فرکانس ذوب

داداش گلم من زیاد از برق سر در نمیارم ولی اینقدر هم بی اطلاع نیستم . یه سرچی تو سایتای کوره القایی بزنی میفهمی ک اتفاقا دیگ هست. تو همه کاتالوگ های کوره های القایی مینویسه برای ذوب یک مقدار خاصی برنز فلان قدر زمان نیاز داره و برای ذوب چدن مقدار زمانی دیگر و ..... یه سرچ کافیه. بعد هم یه نگاهی به نقاط ذوب آهن و تیتانیوم بندازی میبینی دماشون زیاد با هم متفاوت نیست. اگر نمیتونی بسازی لطفا نظر علکی هم نده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadisl نمایش پست ها
      داداش گلم من زیاد از برق سر در نمیارم ولی اینقدر هم بی اطلاع نیستم . یه سرچی تو سایتای کوره القایی بزنی میفهمی ک اتفاقا دیگ هست. تو همه کاتالوگ های کوره های القایی مینویسه برای ذوب یک مقدار خاصی برنز فلان قدر زمان نیاز داره و برای ذوب چدن مقدار زمانی دیگر و ..... یه سرچ کافیه. بعد هم یه نگاهی به نقاط ذوب آهن و تیتانیوم بندازی میبینی دماشون زیاد با هم متفاوت نیست. اگر نمیتونی بسازی لطفا نظر علکی هم نده.
      شما که ماشالله میخوای تیتانیوم ذوب کنی بیا به ما هم یاد بده .ما هم استقبال میکنیم. اصلا فرش قرمز پهن میکنیم.در ضمن من ادعا نکردم چیزی بلدم . فقط گفتم باید کاربردش از قبل تعریف بشه.

دیدگاه

خب شما از اصول کلیش سردر میاری نه من اگه قرار بود من یادت بدم ک سوال نمیپرسیدم. حالا در کل نظرتون چیه. میشه کسی پیدا کرد که بتونه بسازه یا بریم آمادشو بخریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

ببینید بچه ها برای اینکه بشه فرکانس مدارو آورد روی فرکانس رزونانس باید خیلی چیزارو در نظر گرفت. تمامی پارامترهای آمپدانسی و اینداکتنسی مدارو باید دقیق محاسبه کرد. یه چیزایی قبلا توی تاپیک گرمایش القایی گفته بودم .ولی آقا حامد زیاد از مسائل تئوری خوشش نمیومد. به خاطر این اونجا زیاد این مسایل باز نشد.سعی کردیم یه جوری قضیه رو سر هم بندی کنیم تا کوره یه جوری روشن بشه و ذوب کنه. حامد قبلا این سوالو ازم پرسیده بود چه جوری باید فرکانسو اتومات کرد.ولی من جواب ندادم به دلیل اینکه از حوصله تاپیک خارج بود.خودش میشه یه کورس فوق لیسانسی برای خودش. اما اگه واقعا میخواید بصورت تجاری و صنعتی وارد قضیه بشید باید از منابع خارجی استفاده کنید. کتابخونه دانشگاه های مهم. جاهای دیگه هم بعید میدونم بشه پیدا کرد. اما اگه کوره دم دستی برای استفاده شخصی یا کاری خودتون میخواید همین کنترل دستی کافیه. بصورت نیمه اتوماتم میشه راهش انداخت. در کل جا برای بهینه کردنش زیاد داره.

دیدگاه

با سلام اساس کوره القائی رسیدن به نقطه کوری یا 900 درجه سانتی گراد هست برای بالا بردن دما ماندن در همین فرکانس کافی میباشد فقط باید از تکنیکی استفاده نمایید . از یوک یا خازن ثانویه جهت بالا بردن دما که روش استفاده از این کار را تمام میکند دوستان تمام کوره القایی های موجود سعی میکند به دمای 900 درجه سانتی گراد برسند تا بتونن دما را تا 1800 درجه بالا ببرند که کار ساده است مهندسان وقتی به دمای 900 درجه کوری فلز رسیدید کار تمومه دیگه بعدش باید با استفاده از هسته سیلیس یا همون یوک کارتون ادامه دهید اگر یوک را آبگرد بسازید بهتر است تا اشباع نشود و دمای آن بالا نرود .
            اگر پرواز را باور کنی پرو بال خواهی گرفت .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X