اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بشتابید... ساختار igbt ودرایو کردن آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بشتابید... ساختار igbt ودرایو کردن آن

نوشته اصلی توسط etgpsp
    دوست عزیز ماسفتهایی که گفتید توانایی کار در جریان 7 و11 امپر در حرارت 100درجه را دارند واز نظر ولتاژ تا 200 ولت فقط مسئله این است که ولتاژ 120 ولتی را چطور تامیین میکنید ؟اگر منبع تغذیه جداگانه ای داشته باشید نباید مشکلی باشد در غیر اینصورت مشکل خواهید داشت یعنی اگر بخواهید از برق شهر استفاده کنید ماسفتها بدلیل ولتاژ بالا خواهند سوخت و ماسفت نوع پی ولتاژ بالا تا انجا که میدانم در بازار نیست و شما میتوانید مدار را تغییر داده و از ماسفت irfp 460 واز توپولوژی full bridge استفاده نمایید و جهت درایو ماسفتها از ترانس درایور استفاده کنید.
    خیلی ممنون از راهنماییتون .ممکنه یه نمونه مدارم بزارید من تابه حال از ترانس استفاده نکردم
    A-Hosseini

دیدگاه

آقا، یک جوانمرد به من پیرمرد کمک کنه،صواب داره هااااااا ! یکی بگه IGBT چرااااااا میسوزه،وقتی من از IGBT چهل آمپری استفاده می کنم چرا سر 10 آمپر میسوزه؟

1) اشکال از فرکانس pwm ؟ من با 7.5 کیلو کار میکنم،کمتر از این موتور صدا میده !

2) به مقاومت گیت مربوطه؟ من مقاومتی که تو دیتا شیت هست رو میبندم

3) ایراد از موتوره؟

4) ایراد از منه؟

oo:

جواب گزینه 4 احتمالا !!!!

دیدگاه

http://www.4shared.com/file/18312929...atedriver.html از این لینک فایل را دانلود کرده و با پروتل99 نگاه کنید.
        در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

مهندس جان من مدارم رو ساختم،نقشه اونم تو صفحه اول همین تاپیک هست،مشکل من چیز دیگس،با این حال ممنونم که توجه کردی

دیدگاه

بالاخره متوجه نشدم که آیا مدار را طراحی کرده اید ویا دستگاهی بوده و مشکل داشت؟

دیدگاه

مهندس ، مدار به تردمیل ( دستگاه پیاده روی درجا ) مربوط میشه، از 2 قسمت تشکیل شده، یکی مدار میکرو کنترلری که پالسای PWM رو ایجاد میکنه و روی lcd مسافت طی شده،مدت زمان و سرعت رو نشون میده، قسمت دوم که نقشه اونو میبینید از مدار اتصال موتور به IGBT و درایورش که درایور از نوع اپتوکوپلری هست تشکیل شده، مشکل اصلی اینجاست وقتی موتور بصورت بی بار کار میکنه ( یعنی کسی روی تسمه راه نمیره) مشکلی نداره، ولی وقتی میره زیر بار بعد از چند دقیقه IGBT میسوزه، من جریان موتور رو اندازه گرفتم، وقتی موتور به مرز 10 آمپر میرسه IGBT میسوزه، در حالی که من از نوع 40 آمپری استفاده کردم، بی زحمت شما به من بگین :

آیا مقاومت گیت همون مقداریه که تو دیتا شیت IGBT گفته شده؟ و کمتر یا بیشتریش چه تاثیری داره؟
              و اینکه من فرکانس pwm رو روی 7.5 کیلو هرتز تنظیم کردم، این چه تاثیری روی این مشکل ممکنه داشته باشه؟

از دیود فست برای موتور استفاده کردم که Trr اون 40 نانو ثانیه هست و IGBT دارای Ton = 43ns و Tr=17ns و Toff=140ns و Tr = 25ns

دیدگاه

شرمنده که دیر جواب دادم.

یک مقاله خوب براتون پلود مردم امیدوارم مشکلتون رو حل کنه.

http://www.4shared.com/file/183215490/b02ede67/IGBT_Gate_Driver.html

دیدگاه

ناسا جان ممنون که کمک کردی، ولی اینو قبلا خونده بودم،مشکل من چیز دیگست :sad:

دیدگاه

متاسفانه من جوابتون رو دادم.من کاربر خیلی قدیمی این سایت هستم اما پسوردم رو فراموش کردم(چون خیلی وقت بود که با کوکی میامد) هرچی هم میزنم پسوردی واسم میل نمی کنه سایت. امیدوارم ببینید طرف چی گفته به جایی اینکه به ستاره هاش نگاه کنید.!!!!!!! lol
                    وقتی 500 امین IGBT سوخت ...
                    Gracias A La Vida
                    [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                    http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                    زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pajuhaan
                      متاسفانه من جوابتون رو دادم.من کاربر خیلی قدیمی این سایت هستم اما پسوردم رو فراموش کردم(چون خیلی وقت بود که با کوکی میامد) هرچی هم میزنم پسوردی واسم میل نمی کنه سایت. امیدوارم ببینید طرف چی گفته به جایی اینکه به ستاره هاش نگاه کنید.!!!!!!! lol
                      وقتی 500 امین IGBT سوخت ...
                      کلا منظور شما اینه که زمانی که IGBT قطع هست نباید ولتاژ روی اون بیافته.
                      پس راه حل چیه ؟
                      استفاده از یک مدار دیگه که این ولتاژ را Bypass کنه؟

دیدگاه

باز هم نگفتید که ایا این طراحی خودتان است یا از اول همین طوری بوده و این فرکانس 7.5 کیلو را خودتان انتخاب کرده اید و یا بوده؟چون موتورهای دی سی با توجه به هسته شان نمی توانند در هر فرکانسی کار کنند و بعد از مدت کمی کار کردن داغ کرده و به اشباع میرسند.در ظمن بین کلکتور و امیتر ای جی بی تی اسنابر لازم است در غیر اینصورت بدلیل اسپایک می سوزند.

دیدگاه

IGBT تلفات سوئیچینگ کمتری داره نسبت به ماسفت و در جریانهای بالا هم ساخته میشه..فکر کنم من تا 400-500 امپرش رو دیدم..

اما به نظر من برای موتورهای DC ماسفت بهتره و همانطور که قبلا گفتم در مقیاسهای چند ده کیلووات هم از همین ماسفتها استفاده میکنند به صورت موازی..

یه سوال ! اسنابر باعث تلفات نمیشه ؟

یه مدار الکترونیک قدرتی هم ببینید..حال کنید

http://www.stevehv.4hv.org/12kwPFC.htm

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NASA_DE

کلا منظور شما اینه که زمانی که IGBT قطع هست نباید ولتاژ روی اون بیافته.
                            پس راه حل چیه ؟
                            استفاده از یک مدار دیگه که این ولتاژ را Bypass کنه؟
                            2 اشکال ممکنه داشته باشه:
                            1- جریان اولیه(هجوی) موتور خیلی بیشتر از جریان ماکزیمم لحظه ایه!که باید یا مقاومت راه انداز بگذاری(راه حل بد) و یا فرمانIGBT رو با دیوتی سایکل کم شروع کنی که جریان خیلی زیادی نکشه.
                            2- اضافه ولتاژ داری.(به هر دلیلی) باید یک خازن با یه مقاومت (برای کاهش دامنه جریات ضربه که هارمونی رو شبکه میندازه یا باتر رو خراب میکنه(اکسید میکنه روی الکترودرو شدیدا) ) سری کنی.بعد این خازن و مقاومت رو با IGBT موازی کنی. خازن باید بزرگ و مقاومت باید کوچیک و توان بالا باشه. به جای یک دیود از دو دیود موازی استفاده کن (اگر دوباره سوختن دلیلش اضافه ولتاژه اگه نسوخت اشکال در اضافه جریان لحظه ایه)
                            Gracias A La Vida
                            [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                            http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                            زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

باسلام.مداراسنابر تلفات سوئیچینگ زمان خاموشی واسترس ولتاژبعد از اون رو شدیدا کاهش میدهد.درعوض انرژی ذخیره شده درون خازن اون درزمان
                              اشباع سوئیچ توسط مقاومت وسوئیچ تلف میشود.
                              موفق باشید.
                              من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

سلام
                                اول چنتا سوال؟

گفتی وقتی روش راه میری IGBT میسوزه؟
                                در زمانی که روش راه نمیری IGBT داغ میکنه؟چقدر؟
                                وقتی روش راه نرفتی و مدار رو خاموش میکنی موتور راحت خاموش میشه یا با تپ خاموش میشه؟و وقتی خاموش میکنی IGBT نمیسوزه؟

این طرح مدار مال مربوط به Test Circut درایور هست و اصلا روش کار نشده.به نظر من این درایور نمیتونه نیاز های IGBT رو براورده کنه و همونطور که دوستمون گفت در زمانبندی مشکل ایجاد میکنه.
                                این سوال ها رو کامل جواب بده
                                به نظر من مشکل از مدار درایور هست.

خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X